+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | GÜNCEL
 >  + | Güncel Haberler
(Moderatör: lordlarınlordu) >  + | 13 Yaşındaki Kıza Sigara Parasına Tecavüz

Ekim,10/08/08, 2008, 02:42:04 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: 13 Yaşındaki Kıza Sigara Parasına Tecavüz
Cevap SayisiCevap Sayisi: 17 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 348 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: 13 Yaşındaki Kıza Sigara Parasına Tecavüz  (Okunma Sayısı 348 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SÜPER ÜYE
Üye No: 112177
Rep Puan: 27
Ağlama Deymez Hayattt Bu Göz Yaslarnaa!!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« : Temmuz,07/22/08, 2008, 01:35:11 »

13 yaşındaki kızı utanmadan yüzlerce erkeğe pazarladılar. Dahası bu vicdansızlığı bir sigara parasına yaptılar.
Memleketi Gaziantep'ten kaçırılarak Antalya'ya getirilen ve burada 3 ay boyunca yüzlerce erkeğe pazarlandığı belirtilen 13 yaşındaki N.T., polisin düzenlediği operasyonla kurtarıldı. 2 kişi tutuklandı.

Olay polise gelen bir ihbar telefonuyla ortaya çıktı. 3 ay önce memleketi Gaziantep'te markete giderken bir otomobile bindirilerek kaçırılan N.T., Antalya'ya getirildi. Burada önce uyuşturucuya alıştırılan kız, daha sonra erkeklere pazarlanmaya başlandı.

Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gelen ihbar üzerine harekete geçen polis, Burhanettin Onat Caddesi üzerinde bulunan bir eve baskın düzenledi. Baskında N.T. kurtarılırken, Salih Arslan ve Mehmet Tonuş yakalandı. N.T. kendisini kurtaran kişilerin polis olduğuna uzun süre inanmadı. Polis kimliklerini gördükten sonra ağlamaya başlayan küçük kız, tüm yaşadıklarını anlattı.

10, 15 veya 20 YTL karşılığında yüzlerce erkekle birlikte olmaya zorlandığını belirten N.T., “İki kişi beni kaçırdı ve önce uyuşturucu içmeye zorladı. Uyuşturucuya alıştım. Bu arada bana önce kendileri tecavüz etti, ardından da para karşılığında yüzlerce erkeğe sattılar. 10 YTL, 15 yada 20 YTL karşılığında 3 ayrı evde beni yüzlerce erkekle birlikte olmaya zorladılar. Bazen sigara parasına bile beni satıyorlardı” diye konuştu.

Küçük kız polis tarafından koruma altına alındı ve psikiyatrik tedavi görmeye başladı. Polisteki sorguları tamamlanan 2 zanlı ise, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

>>>> boyle bişey olamaz ya insan değil bunlar ya  silahlı

o kadar yakın mıydı senin evin çok çabuk varmadık mı?
çok mu hızlı yürüdük ki ben mi hızlı yürüttüm seni?
ve sen o apartmana ne zaman girdin de ne zaman söndü o ışık?
sonra ben dedim ki kendime
“ben istenmiyor olmakla ilgiliyim”
utanmadım ağladım

!!!...agresif..!!!
Genel Şef
*
Üye No: 128148
Nerden: gittiğin günden bu yana takvimler üzerime üzerime düşüyor..
Rep Puan: 1907
deniz kadar derin gökyüzü kadar geniş...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Temmuz,07/22/08, 2008, 01:40:44 »

yaw şimdi varya kendimi zor tutuyorum ne biçim insan bunlar ya ne kadar ahlaksız nasıl vicdan ya ben İNSAN OLDUĞUMA UTANIYORUM bunlar yüzünden ya bu kadar insan kişiliksiz olur mu ya insan bu kadar mı vicdansız olur daha çocuk sayılır yarabbim sen bu akılsızlara akıl ver.bir de yetmezmiş gibi kendileri gibi bataklığa atmaya çalışıyorlar ya "Burada önce uyuşturucuya alıştırılan kız, daha sonra erkeklere pazarlanmaya başlandı."  silahlı

"önce kendileri tecavüz etti, ardından da para karşılığında yüzlerce erkeğe sattılar. 10 YTL, 15 yada 20 YTL karşılığında 3 ayrı evde beni yüzlerce erkekle birlikte olmaya zorladılar. Bazen sigara parasına bile beni satıyorlardı"

lanet olsun bu aldıkları paraları kan kusar gibi kussunlar gece gece adamın sinirini bozuyorlar ya silahlı hay Allahım ne günlere kaldık 

++rep dostum güzel bir konu açmışsın eyvallah
« Son Düzenleme: Temmuz,07/22/08, 2008, 01:41:45 Gönderen: micheal jackson » Logged

Hani herseyindim bensiz sen yoktun..
Ayrılmazdık ya..
Gül dudaklım sihir gözlüm dön..
SÜPER ÜYE

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #2 : Temmuz,07/22/08, 2008, 01:44:52 »

gördüğümde bende çok sinirlenmiştim ya  sinirli insanlıktan çıkmış bunlar  silahlı

utanmadım ağladım
!!!...agresif..!!!
Genel Şef
*
Üye No: 128148
Nerden: gittiğin günden bu yana takvimler üzerime üzerime düşüyor..
Rep Puan: 1907
deniz kadar derin gökyüzü kadar geniş...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Temmuz,07/22/08, 2008, 01:46:19 »

Alıntı:StoPPPP tarafından gönderildi.
gördüğümde bende çok sinirlenmiştim ya  sinirli insanlıktan çıkmış bunlar  silahlı

bunları alıp kazıklara oturtacaksın veya asmak çözüm olsa ibreti alem için derilerine yüzdüreceksin tek yandığım o kızın hayelleriydi...lanet olsun ya gerçekten güzel bir konu acmışsın...

Hani herseyindim bensiz sen yoktun..
Ayrılmazdık ya..
Gül dudaklım sihir gözlüm dön..
SÜPER ÜYE

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #4 : Temmuz,07/22/08, 2008, 01:50:07 »

paylasmak insanlık görevim  göz kırp tesekkürler

utanmadım ağladım
FARKIMIN FARKINDAYIM..! ONAYLANMAYAN ÇELİŞKİ..
SÜPER ÜYE
Üye No: 39799
Rep Puan: 2477
NÜFUS 70,586,256

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz,07/22/08, 2008, 11:44:02 »

işte bir insanlık ayıbı daha  sinirli çok güzel bir habere yer vermişsin emeğine sağlık +rep  evet

AnnE baq kRaL çıpLaK..
Kanka Bak Adam Olmuş Yeni Yetmeler..!
KOLAYA HAYIR..YAŞASIN SÜT İÇMEK XD
ROCKER
Bölüm Şefi
*
Üye No: 148198
Rep Puan: 449
Rock...
rock-metal-55@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #6 : Temmuz,07/25/08, 2008, 12:57:54 »

artık bu kadar olur dedirtecek bir olay ya dicek söz bulamıyorum kankama katılıyorum bende İNSANLIĞIMDAN UTANIYORUM bu insanlar ne yapmaya çalışıyor yarabbim akıl fikir ver hiçmi acıma duygusu yok ufacık daha çocuk genç kız bile değil oysa ne güzel hayalleri vardı belkide bir insan bu kadar iğrençleşir lanet olsun bunlar gibilere + rep veriyorum bu konuyu paylaştığın için çok teşekkür ediyorum

HATALIYSAM HATALI YAZ 55OO GÖNDER ORHAN GENCEBAYIN HATASIZ KUL OLMAZ ŞARKISI CEBİNİZE GELSİN gülümse
Bölüm Şefi
*
Üye No: 155573
Rep Puan: 283

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz,07/25/08, 2008, 12:59:33 »

aLLah  akıL fıkır versın bu insanLara yaa pisLik bu insanLar yaaaaaa sinirli silahlı

╔╗ ♥
║║╔═╦╦╦═╗
║╚╣║║║║╩╣ ßéNi KimiN NéRéYé tAktıqı öNémLi DiiL..ßéNiM KiMi NéRéMé tAktıqıM öNémLi...!
╚═╩═╩═╩═╝

AWAZIMM CııKTıqI KaDar SuSuYoRumm...!
                × % ¶¶.¶ ×yoruMLaCIyIz  (bEn)gülümse
MEHMET ÇEVİKK
SÜPER ÜYE
Üye No: 158193
Rep Puan: 115
YüReĞiMlE sEvİyOrum
memocevik53@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #8 : Temmuz,07/25/08, 2008, 01:01:21 »

nasıl yaparlar anlamışdeğilim..bur i n san olamaz  hayvan seviyesinin  en aşağı tabakası ...

Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calış.yakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır...
SÜPER ÜYE
Üye No: 116289
Rep Puan: 203
hayat_26_es@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #9 : Temmuz,07/26/08, 2008, 03:20:11 »

yukarıda söylenebilecek şeyleri arkadaşlar söylemiş ,gercekten cok igrenc ama sanıyorum Türk adaleti geregini yapar sagol.
ROCKER
Bölüm Şefi
*
Rock...
Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #10 : Temmuz,07/26/08, 2008, 03:38:56 »

Alıntı:hayaties tarafından gönderildi.
yukarıda söylenebilecek şeyleri arkadaşlar söylemiş ,gercekten cok igrenc ama sanıyorum Türk adaleti geregini yapar sagol.

türk adaleti acıyo ya türkiyenin göbeğinde ankaranın ortasında öldüreceksin bunları asacaksın sonra derisini yüzüpü yakıcaksın küllerinide savuracaksın her yana bırakın ezsin millet yada müebbet hapis ama türk adaleti 10 yıl hapis verir sonra salar adam gider gene aynısını yapar varmı böyle adalet? sinirli

HATALIYSAM HATALI YAZ 55OO GÖNDER ORHAN GENCEBAYIN HATASIZ KUL OLMAZ ŞARKISI CEBİNİZE GELSİN gülümse
SÜPER ÜYE
hayat_26_es@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #11 : Temmuz,07/26/08, 2008, 03:50:37 »

Alıntı:55rock tarafından gönderildi.

türk adaleti acıyo ya türkiyenin göbeğinde ankaranın ortasında öldüreceksin bunları asacaksın sonra derisini yüzüpü yakıcaksın küllerinide savuracaksın her yana bırakın ezsin millet yada müebbet hapis ama türk adaleti 10 yıl hapis verir sonra salar adam gider gene aynısını yapar varmı böyle adalet? sinirli

sen öyle diyorsun ama toplumsal adalet lazım
ROCKER
Bölüm Şefi
*
Rock...
Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #12 : Temmuz,07/26/08, 2008, 04:08:56 »

türk adaleti acıyo ya türkiyenin göbeğinde ankaranın ortasında öldüreceksin bunları
asacaksın sonra derisini yüzüpü yakıcaksın küllerinide savuracaksın her yana bırakın ezsin millet yada müebbet hapis ama türk adaleti 10 yıl hapis verir sonra salar adam gider gene aynısını yapar varmı böyle adalet? sinirli

adalet ufacık bir kızın hayallerini çalmakmı onu her gece pazarlamakmı adalet buysa ben türkiyeyi terk ediyorum o zaman ufacık bir kız daha çocuk ve her gece işkence bence asılmalılar evet bu yapılmalı ki ibreti alem olsun kaç insan var böyle ufacık kızların hayallerini çalıp onları her gece işkenceye süren  bence bu yapılmalı ki bir daha böyle birşey olduğunda aynısı yapılacak korkusuyla böyle kötülükler yapılmasın benim şahsi düşüncem böyle sinirli
« Son Düzenleme: Temmuz,07/26/08, 2008, 04:10:02 Gönderen: 55rock » Logged

SÜPER ÜYE
hayat_26_es@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #13 : Temmuz,07/26/08, 2008, 04:46:52 »

türk adaleti acıyo ya türkiyenin göbeğinde ankaranın ortasında öldüreceksin bunları
asacaksın sonra derisini yüzüpü yakıcaksın küllerinide savuracaksın her yana bırakın ezsin millet yada müebbet hapis ama türk adaleti 10 yıl hapis verir sonra salar adam gider gene aynısını yapar varmı böyle adalet? sinirli

adalet ufacık bir kızın hayallerini çalmakmı onu her gece pazarlamakmı adalet buysa ben türkiyeyi terk ediyorum o zaman ufacık bir kız daha çocuk ve her gece işkence bence asılmalılar evet bu yapılmalı ki ibreti alem olsun kaç insan var böyle ufacık kızların hayallerini çalıp onları her gece işkenceye süren  bence bu yapılmalı ki bir daha böyle birşey olduğunda aynısı yapılacak korkusuyla böyle kötülükler yapılmasın benim şahsi düşüncem böyle sinirli

Saygılar.
Onbaşı
*
Üye No: 156921
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Temmuz,07/26/08, 2008, 04:48:22 »

allah belasını versin ...  silahlı
Sayfa: [1] 2
  Yazdır