.....
SÜPER ÜYE
Üye No: 29904
Rep Puan: 4474
.....
|
 |
« : Temmuz,07/10/08, 2008, 05:03:04 » |
|
|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: ===> muzzy_53 ben babamın kızıyım,hem guzel hem nazlıyım,kımseye gonul vermem,ben karadenız kızıyım...: ==> gonca_61 [c=4]ikimizde aşık,bi tek farkla;benimki SENDEN BİRAZ FAZLA[/c]: ===> hayal_perest
[c=4]ikimizde aşık,bi tek farkla;benimki SENDEN BİRAZ FAZLA[/c]: yazdıklarınızı okuyorum süpersiniz lütfen bunları vereyim siteye
͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: aa olabılır aslında |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: hemde hıc dusunmeden yazılmıs bısey ben babamın kızıyım,hem guzel hem nazlıyım,kımseye gonul vermem,ben karadenız kızıyım...: yok beee |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: ya o bolum sessz dı ztn olur hemsom olur bolumu canlansın bıraz [c=4]ikimizde aşık,bi tek farkla;benimki SENDEN BİRAZ FAZLA[/c]: gonca ltfen [c=4]ikimizde aşık,bi tek farkla;benimki SENDEN BİRAZ FAZLA[/c]: dur açayım hemen ben babamın kızıyım,hem guzel hem nazlıyım,kımseye gonul vermem,ben karadenız kızıyım...: yaaaaa hemsomm |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: ama once wold at bı duzenle ben babamın kızıyım,hem guzel hem nazlıyım,kımseye gonul vermem,ben karadenız kızıyım...: ya sız cııddısınız |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: smıle olan kısımlar bos cıkar oraları sılmen gerekıcek ben babamın kızıyım,hem guzel hem nazlıyım,kımseye gonul vermem,ben karadenız kızıyım...: ya esshmıı yapacanım ben babamın kızıyım,hem guzel hem nazlıyım,kımseye gonul vermem,ben karadenız kızıyım...: hemsom olacak adam [c=4]ikimizde aşık,bi tek farkla;benimki SENDEN BİRAZ FAZLA[/c]: hepsini mi vereyim [c=4]ikimizde aşık,bi tek farkla;benimki SENDEN BİRAZ FAZLA[/c]: yoksa ikinizin dalaşınımı |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: bakım sneınle dalasmısmıyız en babamın kızıyım,hem guzel hem nazlıyım,kımseye gonul vermem,ben karadenız kızıyım...: hepsını mezarlık
ben babamın kızıyım,hem guzel hem nazlıyım,kımseye gonul vermem,ben karadenız kızıyım...: konusunu dıo |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: hepsını ver gıtsın |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: ama bazı yerlerı duzeltmen gerekıcek [c=4]ikimizde aşık,bi tek farkla;benimki SENDEN BİRAZ FAZLA[/c]: nereleri |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: tıtresımlerı ve smılelere karsılı kgelen ıfadelerı yazman lazım [c=4]ikimizde aşık,bi tek farkla;benimki SENDEN BİRAZ FAZLA[/c]: bide başlık bulalım buna ben babamın kızıyım,hem guzel hem nazlıyım,kımseye gonul vermem,ben karadenız kızıyım...: bana nıe kımse bıse sormuyo bende ınsanımmmmm |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: baslık sey olsun neskafe 3 bır arada |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: hayal muzzy gonca dıye de eklersın
[c=4]ikimizde aşık,bi tek farkla;benimki SENDEN BİRAZ FAZLA[/c]: tamam |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: eyv |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: da sıteye gırmeıyom |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: sızde de aynı sorun var mı
ben babamın kızıyım,hem guzel hem nazlıyım,kımseye gonul vermem,ben karadenız kızıyım...: ben engelledım senıü |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: yahu sneın kendıne faydan yok |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: nasıl engellıycen |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: gıder ayak son banladııgm sen olma
|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: ben yapım o zmn [c=4]ikimizde aşık,bi tek farkla;benimki SENDEN BİRAZ FAZLA[/c]: tamam [c=4]ikimizde aşık,bi tek farkla;benimki SENDEN BİRAZ FAZLA[/c]: zahmet olmazsa
|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: ama ben yapıyom dıye bazı lafları degıstırebılırım |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: ozellıklede gonca hanımın sozlerını ben babamın kızıyım,hem guzel hem nazlıyım,kımseye gonul vermem,ben karadenız kızıyım...: musa beyy orjınalını bozmayalım otantık kalsın |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: lutfen musa yazarken m buyuk harfle olursa sevınırım ben babamın kızıyım,hem guzel hem nazlıyım,kımseye gonul vermem,ben karadenız kızıyım...: MUSAAAAAAAAAAA |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: hepsını buyuk harfle yazmak yasakkk |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: bannn ben babamın kızıyım,hem guzel hem nazlıyım,kımseye gonul vermem,ben karadenız kızıyım...: vur be bı darbede sen vur |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: hayal sende konus da sneın de ıkı lafın olsun bee |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: kım vurmsu be baska sana darbe ben babamın kızıyım,hem guzel hem nazlıyım,kımseye gonul vermem,ben karadenız kızıyım...: nıe bıktınızmı benı MMUSA BEY
|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: azcık susudan kopyalıyım su yazıyı sayın hanfendı [c=4]ikimizde aşık,bi tek farkla;benimki SENDEN BİRAZ FAZLA[/c]: saçlarla uğraşıyodum bee |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| M.ÇAKIR |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| -- Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil....: hatta abartıp makyaj yaptım ruj surdum mını gıydım falan da eklerım
c=4]ikimizde aşık,bi tek farkla;benimki SENDEN BİRAZ FAZLA[/c]: tamam sustum
............
devam ediyordu ama daha sıkmıyayı sızı dedım bu kadr yeter umarım begendınız.
|