+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | GÜNCEL
 >  + | Güncel Haberler
 >  + | Yurtdışı
(Moderatörler: Asi Lord, hayal_perest) >  + | ‘cennetliksin’ Demişler

Aralık,12/05/08, 2008, 08:13:00 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: ‘cennetliksin’ Demişler
Cevap SayisiCevap Sayisi: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 66 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ‘cennetliksin’ Demişler  (Okunma Sayısı 66 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
FARKIMIN FARKINDAYIM..! ONAYLANMAYAN ÇELİŞKİ..
SÜPER ÜYE
Üye No: 39799
Rep Puan: 2517
NÜFUS 70,586,256

Üyelik Bilgileri
« : Eylül,09/03/08, 2008, 11:04:45 »

Irak’ta bir hafta önce yakalanan 15 yaşındaki intihar bombacısı kadın, kendisini eyleme El Kaideci kocasının cennet vaadiyle ikna ettiğini, asıl hayalinin doktor olmak olduğunu söyledi

Irak’ın Bakuba kentinde 27 Ağustos’ta 20 kilo patlayıcı yüklü bomba kemeriyle yakalanan 15 yaşındaki Raniya İbrahim, intihar saldırısı eylemi yapmaya, kendisine “cennetin nasıl güzel bir yer olduğunu” anlatan kocası tarafından ikna edildiğini söyledi.
Fransa Basın Ajansı’na (AFP) konuşan Raniya, küçükken bir doktor olmanın hayalini kurduğunu, ancak 14 yaşında evlendirildiği kocasının kendisini intihar saldırısı düzenlemeye teşvik ettiğini belirtti. AFP, Raniya’yı, annesinin de arasında olduğu bir grup El Kaide üyesinin intihar saldırısı düzenlemeye motive etmiş olabileceğini de belirtti. Raniya, saldırıyı gerçekleştiremeden polis tarafından yakalanmıştı.
Bir Sünni Arap olan Raniya saldırıyı düzenlemiş olsaydı, kendisiyle birlikte 50 metre yarı çapındaki bir alanda bulunan herkes ölmüş olacaktı.
Raniya, bir intihar eylemcisinin kafa ve ruh yapısı hakkında önemli ipuçları verdi. “Kocam şehitliğin doğru şey olduğunu söyledi” diyen Raniya, “Bana cennette beyaz tenli, koyu siyah gözlü dişi melekler olduğunu söyledi. Cennet çiçeklerle dolu, birinden şerbet, diğerinden bal akan iki nehirli bir yerdi” dedi.  AFP’nin adını vermediği Raniya’nın kocası, çoğu kafa kesme eylemlerinden oluşan 40 cinayetten aranan bir El Kaide üyesi.

İlaçlı şeftali vermişler

Raniya, bomba kuşağını nasıl taktığını şöyle anlattı: “Kocam beni kuzeninin evine götürdü. İlk kez gördüğüm bir kadın kuşağı takmamı istedi. Patlamayacağını söyleyerek sadece onu üzerime geçirmemi istedi. Kuşağı taktım. Kadınla birlikte minibüse binerek pazara gittik. Orada ayrılmadan önce bana şeftali verdi. (Şeftaliyi yedikten sonra) Başım dönüyordu, çift görmeye başlamıştım.”
Raniya, yakalanmadan kısa süre önce üç polisin öldürüldüğü pazarı geçmeye çalışıyordu. Zaten olay yerinde olan polis, hareketlerinden şüphelendiği Raniya’dan durmasını istedi. Ancak Raniya dinlemeyince bir polis silahını çekerek ona doğrulttu, diğeri de arkasına geçerek ellerini kelepçeledi. Üzerinden bombalı kuşağın nasıl alındığını gösteren polis videosunda, Raniya’nın uyuşturucu yüzünden istikrarsızlaşan vücut hareketleri de dikkat çekiyordu.
Polis yetkilileri, uzaktan kumandalı bombanın, El Kaide’nin üç polisi vurduğu pazara yeni polis ekiplerinin toplanmasının ardından patlatılmasının planlandığını söylediler.

AnnE baq kRaL çıpLaK..
HAYALLERİN YERİNİ PİŞMANLIKLAR ALMADIKÇA İNSAN İHTİYAR DEĞİLDİR..

Çavuş
**
Üye No: 197765
Rep Puan: 7

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül,09/20/08, 2008, 04:24:29 »

14 yaşında ewlendirilir mi yha gülümse mnyaklıqın bu kadarı ..

qÖrMek iSteDiqiniz YerDe'im .. göz kırp
Baş Çavuş
Üye No: 208759
Rep Puan: 2

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim,10/16/08, 2008, 04:39:19 »

Ay ne günlere kaldık...

Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol. Geldiği zaman boşluk dolduran değil gittiğinde yeri doldurulmayan biriyle ol
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İstatistikler
Üye: 227950
Konu: 83769
Hoş geldiniz mastaldim, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Akvaryum Portal ve Forum
Akvaryum Portalı
Seç İnşaat
Çelik Konstrüksiyon
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Türk ekonomisinin...

Kimlik sordular, ...

4 Aralık 2008 Günü...

5 Aralık 2008 Günü...

Gece Sesleri 12.B...

2012 Olimpiyatları...

Format Atmayı Bilm...

Yeni Üye Olmuş Ark...

İnternette Giremed...

Geniş İçerikli Ama...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

sauna eşofman

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.7.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.158 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat