Destekleyenler
Reklam
Bizi Öner
Arsiv
Forum
Anasayfa
|
YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
>
|
GÜNCEL
>
|
Siyaset Forumları
>
|
Politika
(Moderatör:
Kawasaki
) >
|
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
Ekim,10/16/08, 2008, 11:16:19
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Yardım
Arama Yap
Üyeler
Giriş Yap
YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
>
GÜNCEL
>
Siyaset Forumları
>
Politika
(Moderatör:
Kawasaki
) >
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
Konu Bilgileri
Konu Basligi
Konu
: Akp Nin Görünmeyen Yüzü
Cevap Sayisi
Cevap Sayisi
: 47 cevap var
Okunma Sayısı
Okunma Sayısı
1684 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [
1
]
2
3
4
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Akp Nin Görünmeyen Yüzü (Okunma Sayısı 1684 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
apo_1903_2
Onbaşı
Üye No:
30227
1
Rep Puan: 1
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
«
:
Ağustos,08/15/07, 2007, 07:23:03 »
----2007 senesinin türkiyesi----
2007 senesindeyiz ve ilerleme adına ne var ki elimizde.atatürkün bıraktıgı bu topraklarda yeşeren türk gençleri neyin farkındaki.uyutulan elinden her şeyi alınan ve alınmakta olan türkiyemiz acaba ne kadar bilinçli ne kadar gerçekleri görüyor.
yada göremiyormu bu soruların cevabı milletimizin kendinde.neden hala yoklugu sefilligi seçiyor.kriz neden var.esnaf neden kan aglıyor.bilinmez görülmez duyulmaz.bir takım dinci gibi görünen şahıslara neden hala güven var.
bilinmez.türkiyemizin tuistik konumu var bildiginiz üzere peki gelen turistler hangi otellerde kalıyor türk otellerimi tabikide hayır onlardan gelen gene onlara gidiyor dersem sakın şaşırmayın.
bu gün antalyada parmakla sayılabilecek kadar az türk oteli var nedenmi hepsini yabancılara sattılarda ondan.bankalarımızın isimleri degişti neden mi onlarıda sattılar yahudilere.türkiyenin telekomu vardı onuda sattılar yaban ellere.sabit hat 7 ytl den 18-20 ytllere kadar çıktı
neden çünkü sömürüyorlar türkiyeyi açık açık sömürmeye ne gerek var el altından götürüyorlar işi.5 senede yaptıkları sadece (0000000)atmak oldu yalanmı.ha pardon unuttum birde seçim zamanı yola devam diye afişler bayraklar felan asıldı haklarını yemiyelim.
türkiyenin dış borcu 7 ise 77 8 ise 88 oldu peki neren böylesine tuzaklarla dolu laflarda politika yapıpda hiçbirşey yapmıyolar.
2.bir atatürk yüzü ne zaman görecek bu millet.o sahtekarlara inanmıyacak bir toplum gerekli bunun için.buda bizleriz.ortada bir hata varsa bunu düzeltecek olanda bizleriz...
«
Son Düzenleme: Eylül,09/16/08, 2008, 09:13:25 Gönderen: serdarnebol
»
orhan184689
Yarbay
Üye No:
22414
547
Rep Puan: 46
O ŞİMDİ ASKER İZMİR FOÇA
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
«
Yanıtla #1 :
Ağustos,08/15/07, 2007, 07:49:40 »
bende cok yanlış bir düsünce tabi olayın icinde deilim ama antalyadaki oteller mesela sahipleri türk devlet değil otel satışlarını kullaklarimla duydumuş bir insanın normal fiyati 25 milyon dolar olan bir oteli yabancı bir alıcı olunca 50 milyon dolar deyip satmaya çalışıyor bunda hukumetin sucu gunahi ne
antalyada özel araziler var mesala denize yakın otel yapımına musait normal değeri diyelim 1 milyon dolar arsayı sahibi 10 milyon dolardan pazarliyo burda hükümetin gunahı ne
«
Son Düzenleme: Şubat,02/09/08, 2008, 04:35:03 Gönderen: kawazaki86
»
O ŞİMDİ ASKER
İZMİR/FOÇA
Yorumcuyuz
.
Net
Forumları
Linklerin Ziyaretçilere
Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin
Ücretsiz
ÜYE OL
veya
GİRİŞ YAP
Yorumcuyuz
.
Net
Forumları
Linklerin Ziyaretçilere
Linki Görebilmek İçin
Ücretsiz
ÜYE OL
veya
GİRİŞ YAP
rizeliali88
rizeliyiz tehlikeliyiz
SÜPER ÜYE
Üye No:
15176
1492
Rep Puan: 92
flash üye
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
«
Yanıtla #2 :
Ağustos,08/15/07, 2007, 01:00:14 »
bence yanlış bi düşünce seninki apo kardeşim turıst olayının devletle bi alakası yok devlet bu konuda bişiy yapamaz neden mı çunku özel kurumlarca yürütülmekte degilmı oteller tatil bölgelerı onlar belirlemıyolarmı fiatları bunda devletın bi suçu oldugunu düşünmuyorom
«
Son Düzenleme: Şubat,02/09/08, 2008, 04:35:20 Gönderen: kawazaki86
»
siyaset ve program paylaşım bölümünde sıkıntınız olursa bana bildirebilirsiniz
lonelyWolf
Çavuş
Üye No:
26716
105
Rep Puan: 20
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
«
Yanıtla #3 :
Ağustos,08/15/07, 2007, 02:42:13 »
arkadaslar bende yurt disinda yasiyorum ve burda cok sayida turk cok sayida arap cok sayida italyan ve her bolgeden insan var burda isteyen istedigi yerden arazi ,ev otel, dukkan, yani parasi olduktan sonra istedigi isi yapabilir turkiyedeki biri gelip burdan istedigini satin alabilir.bu uluslar arasi bir anlasmaya dayaniyor nasil biz bu gavur topraklarindan istedigimizi satin alabiliyorsak gavurda bizim memleketimizde yatirim yapabilir.bu ulkenin satildigi anlamina gelmez.bunlari muhelifet partileri insanlari secim zamini kiskirtmak istediginden yapti.simdiye kadar akp iktidara gelene kadar satilmiyomuydu bu araziler? elbette satiliyodu ama istikrar olmadigindan fazla ilgi yoktu.ama simdi istikrar oldugundan insanlar buraya yatirim yapmak istiyo birakin yapsin.ve sunuda eklemek istiyorum ben fransada yasiyorum ve burda her tur insan var her ulkeden insan var karma bir ulke simdi turkiyeden adamlar arazi otel aliyo diye sizce turkiyeye kac yabanci tasinip hayatini turkiyede kurar?eger tum yabinci ulkelerden turkiyeye goc baslarsa o zaman korkun simdiki korkunuz bos...
«
Son Düzenleme: Şubat,02/09/08, 2008, 04:35:48 Gönderen: kawazaki86
»
durmak yok yola devam yasasin akp
kursat_06
Teğmen
Üye No:
17254
215
Rep Puan: 16
hedef turan
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
«
Yanıtla #4 :
Ağustos,08/16/07, 2007, 01:19:52 »
arkadaşım ben senin yaşadığın ülkeyi bilmem nereyi satıyorsa satsın ama burası TÜRKİYE burda toprak kanla alındı ve kanla satılır burda toprağın bedeli budur arkadaşım istersen türkiye ye geldiğinde çanakkaleyi bir gez ozaman atalarımızın yaptıkları yatırımı görürsün
«
Son Düzenleme: Şubat,02/09/08, 2008, 04:36:13 Gönderen: kawazaki86
»
yanlız kurt yenilmemeli
haziranda ölmek zor
Onbaşı
Üye No:
37781
3
Rep Puan: 0
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
«
Yanıtla #5 :
Eylül,09/07/07, 2007, 01:58:55 »
kursat'a katılıyorum.yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum .kuzenim ingilterede yaşıyor ve antalyadan triblex villa aldı.ingiltereden türkiyeye hiçbir ücret ödemeden(türkiye'de bir şirket tarafından tüm masraflar karşılandı)geldi bir otele yerleştiler evi beğendiler çok düşük rakamlarla ve uzun vadede taksit imkanlarıyla eve sahib oldular. 3 gün türkiyede kaldıktan sonra ingiltereye döndüler.( bu olay 2007 nin nisan veya mayıs aylarından birinde gerçekleşti)
orhan bey size hak vermemek mümkün değil haklısınız anlıyorum fakat televizyondan veya başkalarından duyduklarımız herzaman gerçekleri yansıtıyor diyemeyiz.hepinize saygılar...
«
Son Düzenleme: Şubat,02/09/08, 2008, 04:37:27 Gönderen: kawazaki86
»
mike3842
Çavuş
Üye No:
12571
87
Rep Puan: 1
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
«
Yanıtla #6 :
Eylül,09/08/07, 2007, 04:19:08 »
bence düşüncelerin yanlış apo kardeş oteller devletin degil ki devlet satsın hani diyosun ya hakkını yemeyelim diye bence de hakkını yeme icraatlarını bi ogren ondan sonra konuş herkese saygılar...
«
Son Düzenleme: Şubat,02/09/08, 2008, 04:38:19 Gönderen: kawazaki86
»
HER ŞEY GÜZEL OLACAK
*GERÇEK*
Onbaşı
Üye No:
37478
18
Rep Puan: 2
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
«
Yanıtla #7 :
Eylül,09/08/07, 2007, 04:40:59 »
Sevgili arkadaşlar!!!
Olaya Antalyadaki oteller olarak bakmayın.APO sonuna kadar haklıdır.
Bu ülkede kaç dönüm toprak satıldı farkında mısınız
?
Ülkenin bir karış toprağı için savaşırız diyoruz ama?
?
Bu hükümet ülkenin dış borcunu 400 milyar dolara çıkarmıştır.
Ekonomi gelişti diyorlar ama vatandaşın alım gücüne bakınız.Gelişen bir şey yoktur.Ekonomik bağımlılığımız bağımsızlığımızı tehlikeye düşürmektedir.
«
Son Düzenleme: Şubat,02/09/08, 2008, 04:39:03 Gönderen: kawazaki86
»
En büyük ödül güvenilmek, en büyük başarı bu güvene layık olmaktır.
Uzungöl
...Güzel Türkiye'm...
Yönetici
Üye No:
2420
5862
Rep Puan: 430
Yardımlaş...Paylaş
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
«
Yanıtla #8 :
Eylül,09/08/07, 2007, 08:09:55 »
Toprak satışıyla ilgili kanun vardır arkadaşlar... Belli miktarın üzerine çıkılmadığı sürece satış normaldir. Bunda Akp'nin bir suçu yok.
Telekomun satışında kesinlikle haklısın arkadaşım... Hepimiz kazık üstüne kazık yiyiyoruz bu konuda...
Ekonomiyle ilgili "*GERÇEK*" adlı arkadaşımızın dedikleri doğrudur... 450 milyar dolara yakın borcumuz vardır... Her ay ihracat ithalat dengesi açık vermektedir... Borcumuz giderek artmaktadır...
Ben de şahsen 6 sıfırdan başka elimize geçen net bir veri göremedim ve hala göremiyorum...
Bununla ilgili 3 konu... Mutlaka okuyun...
Yorumcuyuz
.
Net
Forumları
Linklerin Ziyaretçilere
Linki Görebilmek İçin
Ücretsiz
ÜYE OL
veya
GİRİŞ YAP
İzle ve oku...
Yorumcuyuz
.
Net
Forumları
Linklerin Ziyaretçilere
Linki Görebilmek İçin
Ücretsiz
ÜYE OL
veya
GİRİŞ YAP
Dikkatli dinle...
Yorumcuyuz
.
Net
Forumları
Linklerin Ziyaretçilere
Linki Görebilmek İçin
Ücretsiz
ÜYE OL
veya
GİRİŞ YAP
Oku...
«
Son Düzenleme: Şubat,02/09/08, 2008, 04:40:31 Gönderen: kawazaki86
»
Yorumcuyuz
.
Net
Forumları
Linklerin Ziyaretçilere
Linki Görebilmek İçin
Ücretsiz
ÜYE OL
veya
GİRİŞ YAP
Aşk nedir? Hiç âşık oldun mu? Tıkla...
Hikaye eklenmiştir.
Yorumcuyuz
.
Net
Forumları
Linklerin Ziyaretçilere
Linki Görebilmek İçin
Ücretsiz
ÜYE OL
veya
GİRİŞ YAP
Temmuz 2008 Yarışma Sonuçları
En güzel ve En Yakışıklı Kim?
...Tıklayıp, Yarışmaya Katılın...
sevilla
Çavuş
Üye No:
21380
85
Rep Puan: 17
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
«
Yanıtla #9 :
Eylül,09/08/07, 2007, 11:20:34 »
ya arkadaşlar zaten ekonomi büyüyor büyüyro diye çıkıoyorlar da cari açık bir yandan artarken halk kan ağlarken ne büyümesi temelli bir büyüme mi dışardan gelen destek olmasa ne büyümesi ekonominin %75i dış destekken bu büyümeyle ne kadar övünülebilir ki bence büyümeyi gözümüze sokarak göz boyamak yerine temelleri sağlamlaştırmak daha mantıklı... çarpık bir özelleştirme anlayışı sek bile özelleştiriliyor çiftçinin ektiklerini sulamak için kullandığı dere bile özelleştiriliyor ilginç ya tabi özel teşebbüs de olmalı ama kamu yararının daha ön planda olduğu alanlarda bu kadar özelleştirme çok mu mantıklı bilmiyorum bence değil orta sınıf diye bir şey kalmadı nerdeyse fakir daha fakir zengin daha zengin... ayrıca topraklarımızn satılmasından da pek yana değilim bu topraklar kolay kazanılmadı ve akbabalar hazır ve nazır zaten ülke topraklarımızı katıp da devletini kurmaya tabi bu o kadar kolay değil ama ben yine de sağlam politika tutmaktan yanayım
«
Son Düzenleme: Şubat,02/09/08, 2008, 04:40:58 Gönderen: kawazaki86
»
Ziyaretçi
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
«
Yanıtla #10 :
Ekim,10/06/07, 2007, 05:35:27 »
kısacası israilliler sömürüyor arkadaşlar yakında devlet onların eline geçerse şaşmayın...
«
Son Düzenleme: Şubat,02/09/08, 2008, 04:41:26 Gönderen: kawazaki86
»
Efsane Savaşçı
Anadolu Pusatı
Çavuş
Üye No:
36549
113
Rep Puan: 17
вєη ѕєνєяѕєм ∂єѕтαη.. кızαяѕαм кαтℓιαм σℓυя..
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
«
Yanıtla #11 :
Şubat,02/09/08, 2008, 11:43:16 »
ya afedersiniz ama bizim milletimiz adet edinmiş kıyamet kopsa devlete bilecek böyle saçma bir zihniyet olamaz ne demek ya devlet napsın özel sektöre oteller özeldir hangi otel kime satılmış devleti alakadar etmez ve ey çok akıllı arkadaşım sen bu kafayla gidersen daha çok çekersin dünya küreselleşti artık içine kapanık bir türkiye ile nereye kadar biz de mi iran gibi herkese rest çekip elimizi ayağımızı çekelim her yerden sıkışalım bir köşeye politikanın hasını uyguluyor şuan başbakanımız hem avrupayı hem abd yi hem de islam dünyasını bu denli dengeli ve güzel bir şekilde idare eden başka başbakan gelmedi bu ülkeye merak etmeyin bu başbakan gerektiğinde amerikanın da avrupanında ayağının kaymasını sabırsızlıkla beklemesini de biliyor ve en ufak bir sarsıntıda ilk darbeyi vuran batı dünyasına gene türkiye olacaktır siz politikadan anlamadan konuşup duruyonuz sorsan şimdi arkadaş yazı yazmış akp nin pislikleri diye kedi ulaşamadığı ciğere mundar der siz de kıskanmaktan başka naparım da bu partiyi kötülerim diye dört dönüp durun bakalım türkiye her şeyi görüyor buraya yazıyorum gelecek seçimlerde akp nin oy oranı % 66 dır
«
Son Düzenleme: Şubat,02/09/08, 2008, 04:42:22 Gönderen: kawazaki86
»
ѕυѕкυηℓυğυм αѕαℓєтιм∂єη∂ιя.. нєя ℓαfα νєяιℓє¢єк ¢єναвıм ναя..αмα öη¢є ℓαfα вαкαяıм ℓαf мı ∂ιує.. ѕσηяα ѕöуℓєуєηє вαкαяıм.. α∂αммı ∂ιує..
miricizade
Yarbay
Üye No:
91538
479
Rep Puan: 10
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
«
Yanıtla #12 :
Mart,03/01/08, 2008, 10:24:28 »
sevgili efsane savaşçı küreselleşmenin ne olduğunu birazcık anlatırmısın neye benzer mesela fransizin danonesi özel şirket olduğu halde satılmasına bütün fransız halkı karşı çikti fransız halkı çokmu aptal amerikada bir limanın özelleştirilmesinde am erika halkı ayaklandı onlarda size göre fransizlar kadar aptalmı yunanlılara biz banka sattık onlar bize ziraat bankamıza atinadaşube açtirmiyorlar onlarda aptal değilmi yani avrupa birliği ve amerikada yabancıya bir çakıl taşı satmıyorlar onlar küresellşmenin ne olduğunu bilmiyorlar biz çok akıllıyız elde avuçta ne varsa satmiyoruz adeta empeyalist conilere peşkeş çekiyoruz biliyormusunuz sevgili kardeşim kuşadasında elerktirik ve su faturaları ingilizce çikiyormuş pekii kuş adasında en fazla 10 bin yabancı var bizim sadece almanyada 3 milyon vatandaşımız var çoğu bölgelerdede türkler beraber yani türk mahalleleri kurmuşlar alman hükümeti çok mu aptal onların faturalarını tükçe çikarmıyorlar bak dostum 1983 lerden sonra başliyan bu emperyalist sömürmeler günümüzde hala hiz kesmedi değişik bir isim altında sen değerli kardeşimede reklamını yaptırıyorlar mesela şöyle düşün türk telekomu özelleştirdik ne kazandık hiç birşey ne kaybettik çok şey 2 yıllık sabit ücret fiatına peşkeş çektik sizce küreselleşmenin nimetlerinden faydalandıkmı kandırıldıkmı bu gece kafanı yastığa koyduğun zaman birazcık düşün doğruyu bulacaksin.................................
i.K.
Onbaşı
Üye No:
104715
52
Rep Puan: 3
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
«
Yanıtla #13 :
Mart,03/10/08, 2008, 02:53:36 »
Ben hiçbir siyasi partiye mensup deilim. Ama oyumu AKP'ye verdim. Niyemi? Hani bir arkadaş demiş ya. Atatürk'ü ne zaman görcez die.Eğer görürsen haber ver hep beraber sevinelim.AKP çok iyi deil ama köyüler arasında başa gelip en iyi yönetecek onlardı bence ve benim seçimim de bu oldu.
Oteller satılması çoğu arkadaşın açıkladığı gibi özel sektör olduğundan dolayı devleti ilgilendiren bir olay deildir.Bir Türk yabancı bir ülkede mal,mülk edinebilirsa onlara hiçbişey deme hakkımız yok.Bu ülkenin her karışı için kan döküldü evet.Gerekirse yine dökülür.Bunun için yabancılara ülke içinden toprak satışı yapmayalım die bir düşünceniz varsa bu düşünceyi hayata geçircek de bizleriz.Satan devlet deil halkın kendisi. Yahudiler Güneydoğuda hiçdurmadan arazi ediniyo.Bunlara devlet mi satıyo hayır halk satıyo.Sen bırak yabancıya mal mülk satmayı yılardır içimizde olan hainler var bizim için onlar daha tehlikeli bence onları düşünelim.
Düşünsene biri geliyor senin evine değerinin 10 katı fiyat veriyor satar msın ?Ben satmam,sen satmazsın, o satmaz peki kaç kişi satmaz sence?
Bence arkadaşlar biz birilerini günah keçisine çevirmeye çalışcağımıza suçu kendimizde aramalıyız.
miricizade
Yarbay
Üye No:
91538
479
Rep Puan: 10
Akp Nin Görünmeyen Yüzü
«
Yanıtla #14 :
Mart,03/10/08, 2008, 03:58:35 »
sevgili dostum bizde bir söz var At sahibine göre kişner sende tam akp ye göre yorum yapmışsın pekii dostum yabancıya toprağı satan vatandaşmi yabancıya toprak satış kanununu çikardı vatandaş olarak sende bende 1 liralık mala bize 3 lira verene biz satarız pekii bizi engelliyecek yasaları çikarmak hükümetin elinde değilmi niçin o ihanet yasalarını çikardı 2007 yılında 10 milyar dolarlık toprak satışı gerçekleşti pekii hükümetten engellemeye karşı hiç bir önlem alındımı hükümet kanalıyla birilerini zengin yaparken bizler halk olarak işçi memur emekli esnaf çiftçi hepimiz alçak sürünme yaparken birilerine ALLAH adına din adına peşkeş çekiliyor bu peşkeşleri siz bir partili olarak tasvip ediyormusunuz....................
Sayfa: [
1
]
2
3
4
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------
YÖNETİM & KULLANICILAR
=> Hoşgeldiniz(Welcome)
===> Welcome foreign members
=> Yönetimden Mesajlar
===> Bizimle Çalışmak İster misiniz?
===> Yasaklı Üyeler
=> Öneriler & Şikayetler
=> Yeni Üyelerimize Yardım Konuları
=> Forum Yarışmaları
===> Şiir Yarışmaları
===> Resim Yarışmaları
===> Ses Yarışmaları
===> Ödüllü Yıl Dönümü Yarışmaları
===> Online Okey Turnuvası
YORUMCUYUZ.NET GÜNCE
=> Yorumcuyuz.net Günce
===> Günün Sözü
===> Günün Hikayesi
===> Günün Resmi
===> Günün Şarkısı
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
=> Ulu Önderin Hayatı(Grand leader Atatürk's life history)
===> Atatürk Resimleri & Videoları
İNANÇ DÜNYASI
=> İslamiyet (Our nice religion İslam)
===> Dini Bilgiler
===> Ayetler & Sureler & Hadisler
===> Dini Hikayeler
===> İslami Resimler
=> Peygamberler, Sahabeler ve Önemli Dini Şahsiyetler
=> Bayramlar, Kandiller ve Ramazan Ayı
=> Dini Programlar, Videolar & İlahiler
===> Dini Programlar
===> Video & Klipler
===> İlahi Sözleri
GÜNCEL
=> Güncel Haberler
===> Yurtiçi
===> Yurtdışı
===> Ekonomi, Borsa, Para
===> ABD,İsrail Ve İş Birlikçilerini Lanetliyoruz
=> Hukuk
=> Siyaset Forumları
===> Politika
===> Türkiye Büyük Millet Meclisi
===> Siyaset Meydanı
===> Siyasi Biyografiler
===> Siyasi Video & Resimler
=> Milli Uyanış
ASKERİ BÖLGE | ÖZEL KUVVETLER | İSTİHBARAT
=> Askerî Bölge
===> Genel Askeri Konular
===> Kara Kuvvetleri
===> Hava Kuvvetleri
===> Deniz Kuvvetleri
===> Diğer Ülke Orduları
===> Silah Sistemleri
===> Askerî Resimler , Videolar
=> Özel Kuvvetler ve İstihbarat
===> Diğer Birimler
=> Gazi Ve Şehitlerimiz
GENEL
=> Sohbet(chat) & Kutlamalar
===> English chat
=> Sağlık
===> Hastalıklar
===> Anne Ve Çocuk Sağlığı
===> Cinsel Sağlık
===> Genç Sağlık
=> Bilim & Teknoloji
=> Hayvanlar Alemi
=> Astroloji
===> Rüya Tabirleri
===> Günlük Burçlar
=> Turizm
===> Memleketinizi Tanıtın
=> Efsaneler & Garip Olaylar
===> Korku Bölümü
===> Guiness Rekorları
=> Anket Odası
YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ
=> Röportaj Odası
===> Yöneticiler
===> İtiraflarınız | Sırlarınız
=> Bizimkiler(Our members)
===> Üye Resimleri(Our Member's Photos)
EĞLENCE
=> Geyik Muhabbeti
===> +18 Geyikler
=> Video & Slayt & Animasyonlar
===> Genel Video
===> Komik Videolar
===> Slaytlar
===> Animasyonlar
=> Resimler
===> Komik Resimler
=> Fıkralar
===> +18 Fıkralar
=> Karikatürler
=> Bilmece & Bulmaca
===> Çözümlenmiş Bilmece-Bulmacalar
===> Çözümlenmemiş Bilmece-Bulmacalar
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT
=> Sinema
===> Yerli Sinema
===> Yabancı Sinema
=> Tiyatro
=> Edebiyat
===> Yazar & Şailerin Biyografileri
===> Şiir
=====> Resimli Şiirler
===> Kendi Kaleminizden
===> Hikayeler & Yazılar
=> Dizi Tanıtımları
===> Arka Sokaklar
===> Avrupa Yakası
===> Binbir Gece
===> Bizim Evin Halleri
===> Doktorlar
===> Ezo Gelin
===> Kavak Yelleri
===> Kurtlar Vadisi
===> Yaprak Dökümü
===> Vazgeç Gönlüm
===> Pars Narko Terör
===> Dudaktan Kalbe
===> Yol Arkadaşım
===> Aşk-ı Memnu
===> Küçük Kadınlar
===> Gece Gündüz
===> Elif
===> Elveda Rumeli
===> Eşref Saati
===> Gece Sesleri
=> Tarih
===> Türk Tarihi, Kültürü ve Sanatı
===> Genel
EĞİTİM & ÖĞRETİM
=> Egitim & Öğretim
===> 2 Yıllık ve 4 Yıllık Üniversiteler
===> 2008 ÖSS, ÖSYM, Sınav ve Yerleştirme Sonuçları
===> Açıköğretim
===> Yurtdışında Eğitim
===> Meslek Rehberi
=> Ödev Arşivi
===> Ödev İstekleri
===> Matematik
===> Edebiyat
===> Fizik
===> Kimya
===> Biyoloji
===> Coğrafya
===> Tarih
===> Psikoloji
===> Felsefe
===> Sosyoloji
===> Müzik
===> Diğer
KADINCA
=> Moda & Güzellik Sırları
===> Diyet
=> Aşk & Evlilik & İlişkiler
===> Gebelik Dönemi
===> Bebeklerin Dünyası
=> Yemek Tarifleri & Pratik Bilgiler
=> Magazin
ERKEKLERE ÖZEL | VÜCUT GELİŞTİRME | BESLENME
=> Erkeklere Özel
===> Vucüt Geliştirme
===> Beslenme
OYUN ARŞİVİ
=> Oyun Download
===> Full Oyunlar
===> Küçük Oyunlar
===> Oyun Crack & Serial
===> Oyun Yamaları & Hileleri
===> Videolar Ve Resimler
=> Counter Strike
===> CS Movie ve Resimler
===> Maç cfgleri
===> Programlar
===> Server Tanıtımı
===> CS Haber
===> CS Skin
=> Knight Online
===> Knight Online Videoları
===> Knight Online Resimleri
===> Karakter Alış-Satış
===> Knight Online Pazar Alanı
=> Online Oyunlar
===> Travian
===> İstanbul Kıyamet Vakti
===> Gyzem
===> Silkroad
===> Popmundo
SPOR DÜNYASI
=> Futbol
===> Video & Resimler
===> Milli Takımımız
===> Fenerbahçe
===> Galatasaray
===> Beşiktaş
===> Trabzonspor
===> Anadolu Takımları
===> Turkcell Süper Lig
===> Bank Asya 1. Lig
===> Euro 2008
===> Dünya Kupası 2010
=> Avrupadan Futbol
===> Videolar & Resimler
=> Basketbol
=> Diğer Spor Dalları
===> Motor Sporları
===> Su Sporları
===> Tenis
===> Binicilik
===> Voleybol
===> Kick Box
===> Güreş
=====> Amerikan güreşi
=> İddaa
===> Program
===> Tahminler
CEP TELEFONLARI
=> GSM
===> Programlar
===> Oyunlar
===> Temalar
===> Cep İçin Filmler
===> Melodiler & Zil Sesleri
===> Cep İçin Videolar
===> S60
=====> Tema
=====> Programlar
=====> Melodi Zil Sesi
===> S90
=====> Tema
=====> Programlar
=====> Melodi Zil Sesi
===> Hazır Mesajlar
YERLİ YABANCI FİLM İZLE
=> Yerli Yabancı Film İzle
===> Yerli Film İzle
===> Yabancı Film İzle
=====> Korku Filmi İzle
=====> Romantik-Komedi İzle
=====> Aksiyon Film İzle
===> Belgesel izle
=> Dizi İzle
===> Kurtlar Vadisi
===> Yol Arkadaşım
===> Doktorlar
===> Binbir Gece
===> Yaprak Dökümü
===> Arka Sokaklar
===> Kavak Yelleri
===> Avrupa Yakası
===> Bizim Evin Halleri
===> Dudaktan Kalbe
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK
=> Yerli & Yabancı Klipler
===> Yerli (Türkçe) Klipler
===> Yabancı Klipler
=> Şarkı Sözleri
===> Türküler Ve Hikayeleri
===> Türk Halk ve Sanat Müziği
===> Arabeks ve Fantazi
===> Klasik müzik
===> Türkçe pop
===> Türkçe slow
===> Jazz
===> Yabancı Şarkı Sözleri
=> Müzik Muhabbetleri
===> Sanatçıları Tanıyalım
=> Rock & Punk
===> Video Klipler
===> Şarkı Sözleri
===> Rockçılar ve Hayatları
===> Rockçı Resimleri
=> Rap ve Hip Hop
===> Video Klipler
===> Şarkı Sözleri
===> Rapçiler ve Hayatları
===> Rapçilerin Dünyası
PAYLAŞIM & DOWNLOAD
=> Program Paylaşım
===> Resimli Program Açıklamaları
===> Program Yamaları
===> MSN İle İlgili Her Şey
=> Wallpaper, Resim, Icon, Template, Animated gif...
=> E- Kitap ve Eğitim Videoları
=> Bilgisayar Dünyası
===> Windows
===> Donanım Bilgileri
=====> Donanımsal Problemleriniz
===> İnternet Dünyası
===> Bilgisayar Güvenligi
===> İşletim Sistemleri
WEBMASTER
=> CMS Sistemler