+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | GÜNCEL
 >  + | Siyaset Forumları
 >  + | Siyaset Meydanı
(Moderatör: Kawasaki) >  + | Akp' Nın Icraatları

Ekim,10/15/08, 2008, 10:05:08 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Akp' Nın Icraatları
Cevap SayisiCevap Sayisi: 72 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1916 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1] 2 3 ... 5
  Yazdır  
Gönderen Konu: Akp' Nın Icraatları  (Okunma Sayısı 1916 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çavuş
**
Üye No: 26716
Rep Puan: 20

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos,08/12/07, 2007, 11:14:20 »

ARKADASLAR COGU DIYOR YOK AKP DEVLETI SATTI MILLETI SATTI YOK DINCILER MILMEM NE.O ULKEYI SATILDI SANANLAR GALIBA ONLAR KENDILERINI DENIZ BAYKALA SATANLAR CUNKU TURKIYENIN NERDEYSE YUZDE 50SI OYUNU AKP YE VERDI.PEKI O DENIZ BAYKAL VE DEVLET BAHCELI YANLILARI SIMDIDE DIYOLARKI HALKIN 100 DE 50 SI CAHIL DIYOLAR    YANI TURKIYE DUNYANIN BASKENTIDE OLSA BUNLAR BOYLE DEMEYE DEVAM EDECEK GALIBA CUNKU DENIZ BAYKAL GIBI BILGISIZ INSANLARDAN BILGI EDINIYORLAR BEN SIZE AKP NELER YAPMIS ONLARI ANLATMAYA CALISACAM...........BAKIN VE DOGRU BILGILERI OGRENIN......................................................................................

1993–2002 yılları arasında ortalama yüzde 2,6 oranında büyüme gösteren Türkiye ekonomisi, AK PARTi iktidarında yüzde 7,3 oranında büyüme başarısı gösterdi. Türkiye ekonomisi, ilk kez Aralıksız 20 dönem büyüme başarısını elde etti. 2005 yılında Türkiye, Avrupa’nın en büyük 6. ekonomisi konumuna yükseldi

Kişi başına düşen milli gelir AK PARTi iktidarında ikiye katlandıve 2 bin 598 dolardan, 5 bin 477 dolara yükseldi.

Özel sektörün büyümeye katkısı 1993–2002 yılları arasında sadece yüzde 2,3 iken, AK PARTi iktidarında bu oran yüzde 4,4’e yükseldi. Böylece Türkiye özel sektör odaklı ve sağlıklı bir büyüme sürecine

Enflasyonun ardından toplumun en yakıcı sorunu olan işsizlik 4 yıllık dönemde çözüm yoluna girdi. 2002 yılında yüzde 10,3 olan işsizlik oranı, 2006 yıl sonunda 9,9’a kadar geriledi

Türkiye’nin toplam kamu kesimi net borç stoku, 2005 ve 2006 yıllarında dolar ve YTL olarak tarihinde ilk kez bir önceki yıla göre azaldı.

Uluslararası Para Fonu’na (IMF) olan borçlarımız,
2002’deki 23,5 milyar dolar seviyesinden, 8,7 milyar dolar seviyesine kadar indi.

2002 yılında mevduat bankalarının kullandırdığı kredi miktarı 32,2 milyar YTL iken, bugün itibariyle kullandırılan kredi miktarı 180 milyar YTL’ ye yükseldi.

Çalışanlarımızın zorunlu tasarruf hesabında biriken hakları, ana para ve nema olmak üzere 13,5 milyar YTL olarak kendilerine ödendi.Konut Edindirme Yardımı kesintilerini ödeme süreci de AK PARTi iktidarında başladı.

VE OZELLESTIRMEYE KARSI CIKANLAR ONCEKI HUKUMETLERDE OZELLESTIRME TOPRAK SATISI YOKMUYDU? TABIKI VARDI AMA ISTIKRAR OLMADIGINDAN AZDI BU SIMDI YUKSELDI CUNKU ARTIK TURKIYEDE ISTIKRAR VAR  AMA MUHALEFETLER KONUSACAK BISEY BULAMADIGINDA HALKI BOYLE SEYLERLE KANDIRMAYA CALISIYOR...

Özelleştirmenin başladığı tarihten 2002 yılına kadar gerçekleştirilen özelleştirme uygulamalarının toplamı 8 milyar doları buldu. AK PARTi iktidarında ise, 18 milyar dolarlık özelleştirme işlemi tamamlanmış durumda.

BEN BURAYA AKP NIN YAPTIGI ICRATLARI YAZMAKLA BITIREMEM ONUN ICIN BUTUN KATOGORILERDE(ENERJI,KARAYOLU,KONUT,IHRACAT,EKONOMI,TARIM,TURIZM,SANAYI) VE BIR COK ALANDA AKP NIN ICRATLERINI GORMAK ISTIYORSANIZ..Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP BU ADRESTEN BUTUN ICRAATLERI GOREBILIRSINIZ.. 

SIMDI ONCEKI ZAMAN PARTILILERE SORUYORUM SIZ NE YAPTINIZ, SIZ NE YAPTINIZ, SIZ NE YAPTINIZ.
TABIKI HICBIRSEY MHP MHP DEDILER IYI BAKALIM DEDIK BAS ORTUSU MESELESINDEN MILLETTEN IYI KOTU OY TOPLADILAR DEDILER BAS ORTUSU MESELESINI KOKTEN CEZECEZ. MECLISE GIRDILER ECEVIT BEY MECLISTEKI BASORTULU KADINLARA TERBIYESIZLER FELAN DIYE SAYMADIGINI BIRAKMADI FAZILETLI MILLETVEKILI BEN BASORTUMU CIKARMAM DEDI MECLISTEN CIKARDILAR MHP LILER NE YAPTI KENDI MILLET VEKILLERININ BASINI ACTIRDILAR.DEDILER APOYU ASACAZ KESECEZ GITTILER IDAMI KALDIRMAK ICIN BIRINCI SIRADA IMZA ATTILAR BUNLAR ANCAK MILLETI KANDIRIR. VE SIZE TEKRAR SORUYORUM NEDEN BASKA PARTILERIN SITESINDE YAPTIKLARI ICRAATLAR YOK??? BUNU HERKES KENDINE BIR SORSUN CUNKU YAPTIKLARI HICBIR ICRAAT YOK BU KADAR BASIT. YORUMLARINIZI BEKLIYORUM HER TURLU TARTISMAYA ACIGIM BILGISI OLAN VARSA BUYURSUN...TESEKKURLER

durmak yok yola devam yasasin akp

Teğmen
Üye No: 20195
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül,09/07/07, 2007, 04:38:54 »

önümüzdeki 5 yılda hizmetler artan bir hızla devam edecek inşallah

Onbaşı
*
Üye No: 39306

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #2 : Eylül,09/13/07, 2007, 03:19:08 »

ewt cok guzel icraatlar yaptı, ortaklarının biri ermeni lobisinin önde gelenlerinden diğeri avrasya yauhdi cemaati lideri olan kazak konsorsiyumuna  petkimi sattı.. önceden yatan petkim çalışanları şimdi cok calışıyolar, önceden devlete yük olan petkimin derdi bitti.. ben bir yahudi olarak akp yi cok seviyorum.. şimdi petkimdekiler köpek gibi çalışıyorlar.. petkimdeki türk ler köpek gibi kimin için calışıyorlar, tabiki sahipleri için.. sahipleri kim? yahudi ve ermeniler... bu nasıl oldu? tabiki akp sattı... olaya yahudilerin bakış açısı ile baktım sadece...
SÜPER ÜYE
Üye No: 37878
Rep Puan: 74

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül,09/15/07, 2007, 10:58:41 »

Alıntı:ussuz tarafından gönderildi.
ewt cok guzel icraatlar yaptı, ortaklarının biri ermeni lobisinin önde gelenlerinden diğeri avrasya yauhdi cemaati lideri olan kazak konsorsiyumuna  petkimi sattı.. önceden yatan petkim çalışanları şimdi cok calışıyolar, önceden devlete yük olan petkimin derdi bitti.. ben bir yahudi olarak akp yi cok seviyorum.. şimdi petkimdekiler köpek gibi çalışıyorlar.. petkimdeki türk ler köpek gibi kimin için calışıyorlar, tabiki sahipleri için.. sahipleri kim? yahudi ve ermeniler... bu nasıl oldu? tabiki akp sattı... olaya yahudilerin bakış açısı ile baktım sadece...

cok guzel bı konuya degınmısın arkadasımm sana katılıyorumm,,

yalanlarımız güzel inanması zevkli_______
BANLANDI
Onbaşı
*
Üye No: 21955

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül,09/16/07, 2007, 02:26:57 »

Bir insan deyil Tüm insanLar cahiL oLmaya versin vermişLer gazı miLLete daha öncede başta durdu da ne oLdu.Hiç oLmazsa qeçen 5 seneye baksınlarda ders aLsınlar yapıLanlardan. ülKeyi sattı diyenLerede Şunu söyLerim Sazan gibi bi savaşa girerSen GafiL avLanırsın.Öyle bir Toprak üstünde ya$ıyosun Ki bütün avrupalı devLetlerin sahip olmak istedigi ve sahip olamadıgı bir yerdesin.Bu yüzden Kolay aLınmadı bu toprakLar. Başbakanın yerinde başka biri oLsa dedikleri gibi sazan gibi atlarsa biz savaşa girecez daha şehit vermiyecez diyenler biraz düşünsünler bir sava$a girmek binlerce şehit vermek demektir. Ve bunla beraber ya$adıgın topraklarda benliginde bayragında gidecek. Sinsi politika ve akıLLıca bir politika Kim düşünebilir Ki.ERdogan düşünüyor ve öyLe yapıyor.% 100 bence Mükemmel bir politika zamanLa herkes görecek ne kadar faydaLı oLdugunu burdan ne kadar tartı$ırsan tartı$ boş ama boş beyinLeri doldurmak için qüzel bir Konu açmuı$ arkadæ$ımız ve taktir ediyorum!!!... CehaLetin yarısı biLgisizLik yarısı boş insanLara inanmak yarısıda Kendini geliştirememekTen qelir...

SaygıLar.
BANLANDI
Onbaşı
*
Üye No: 18538
Rep Puan: 11

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Eylül,09/16/07, 2007, 02:54:46 »

ellerine sağlık kardeşim tamamen katılıyorum bravo

ussuz arkadaşım sen diosun onu sattı yahudiye bunu sattı ermeniye madem o kadar milletini vatanını seviyodun onlara fırsatı sen vermicaktin ha gücün mü yoktu o zaman gücü olanlar vermicekti o fırsatı kendi vatandaşın ihaleye bile girmesse napacan elden ne gelir ha diceksin koç var sabancı var onlar nie girmedi işte asıl onlar yahudilerin artıklarıyla beslenenler asıl şuan yahudi şirketleri olmasa o rahmi koç hayatta köşelik olmazdı nie kendi arabamızı markamızı yapamıyoruz  çünkü sayın rahmi koç dışarıdan hazır getirmeyi daha ucuz ve gelirli görüyor arabayı kendin yapmak ise zahmet ister zor iş yani demek istediğim sen o meseleyi yahudi gözüyle devlete deilde zenginim die mangalda kül bırakmayan türk şirketlerine bak onlar fırsat vermese hiç kimse bişe alamaz ilerde kıyamet kopar büyük ihtimal onu da devletten bulursunuz siz
Onbaşı
*
Üye No: 50931

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #6 : Ekim,10/16/07, 2007, 10:22:45 »

OLAYLARI DEĞİL FİKİRLERİ VE GELECEĞİ DÜŞÜNMEYE BAŞLAMADIĞIMIZ SÜRECE BU LÜKEDE HERŞEY OLUR
Onbaşı
*
Üye No: 61793
Vatan Sağolsun
gazikentli@rapmerkezi.net gazikentli@yahoo.com.tr
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #7 : Kasım,11/03/07, 2007, 12:50:28 »

Alıntı:ussuz tarafından gönderildi.

Merhaba

Değerli Beyefendi Ermeni Yada Yahudi Diye Tabir Ettiğin Petkim Yöneticilerinin Ismini Biliyomusun?
Yada Şirketlerini Yada Bu Bilgiyi Nerden Aldın Acıklarmısın?? Emin Çölaşan Doğu Perinçek Tuncay Özkan Gibi Satılık Kalemlerden Duydugun Kulaktan Dolma Laflarla Nasıl Bir Hükümeti Teyyit Edersin Sorarım Sana Ah Benim Ülkemin Eğitimsiz Ezbere Yorumcuları Lütfen Kişi Kurum ve Kuruluşlar Hakkında Yorum Yaparken Birazdaha Dikakat Ediniz Siz Ve Sizin Gibi Gerici Politikacıları Biz 1919Da Enve Paşa Gibi Yolladık Ihtiyat Terrakiciler Yeniden Doğuyor Sanırım ama Bizim Gibi Bugünün Gençleri Yarının Ülke Yöneticileri Sizin Gibilerine Gecit Vermeyecez.

biz tanrı dağında KÜRŞAD,romada ATİLLA,malazgirtte ALPARSLAN,istanbulda FATİH,çanakalede ATATÜRK gibi kahramanları olan yüce bi milletiz

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Onbaşı
*
Üye No: 43133

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #8 : Kasım,11/08/07, 2007, 07:36:14 »

evet güzel şeyler yaptı kutluyorum onları durmak yok yola devam
Baş Çavuş
Üye No: 91577
Rep Puan: 9

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Şubat,02/08/08, 2008, 09:32:00 »

akp nin icraatları ha.bu ekonomik yönden nasıl oluyor biliyormusunuz arkadaşlar:
fakirden,ezilmiş kişilerden,sadece%2 zam yaptığı emeklilerden; elektirik faturalarına %17,4,su faturalarında%100 ün üzerinde ,doğalgaz faturalarına martdan bu yana%22,1 zam yaparak tirilyonları devletin kasasına indiriyorlar.ve tabiki sonrada cebe.cumhurbaşkanımız köşkünü beyaz saray gibi yaptırıyor,meclis osmanlı desenleriyle düzenleniyor.ve bu işlere yine milyarlar gidiyor.
 bide bunları düşünün derim ben.
« Son Düzenleme: Şubat,02/08/08, 2008, 09:34:33 Gönderen: orhan kandemir » Logged
Serdar
Genel Şef
*
Üye No: 91196
Rep Puan: 4522
Şevvalde 6 Gün Oruç Tut 1 Senelik Sevap Kazan
commanderrr@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #10 : Şubat,02/25/08, 2008, 09:35:50 »

paylaşım için sağol  tamam

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
FORUMLA İLGİLİ YARDIM İÇİN BURAYA TIKLA
...Güzel Türkiye'm...
Yönetici
**
Üye No: 2420
Rep Puan: 430
Yardımlaş...Paylaş

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #11 : Şubat,02/26/08, 2008, 12:02:15 »

Bu da güzel bir konuymuş. Her iki tarafı da konuyu tartışmak üzere yazı yazmaya çağırıyorum...

Tabii ki birbirimizi kırmadan ve mümkünse kulaktan duyma bilgilerle değil...

Konuyu diğeri gibi sabitliyorum...

Aşk  nedir? Hiç âşık oldun mu? Tıkla...
Hikaye eklenmiştir.

Temmuz 2008 Yarışma Sonuçları

En güzel ve En Yakışıklı Kim?
...Tıklayıp, Yarışmaya Katılın...
Yarbay
Üye No: 91538
Rep Puan: 10

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #12 : Şubat,02/28/08, 2008, 06:09:09 »

evet arkadaşlar 2002 yılında abd doları 1.750 milli gelir 3000 bin dolar civarındaydı bu başarılı saydığınız hükümet geldi bilmem 5000 küsürlere çikardı sizler buna inanarak yazıyorsunuz bakın AKP hükümeti milli geliri 20,000 abd dolarına da getirir nasılmı çalışarak birşeyler yaparak değil  dün yaptığı gibi  1750 lerden 1180 lere doları düşürdü sanal kur yarattı kura baskı yaptı sanal şişirmeyle bir yerlere gelgiğini düşünüyor  şimdi dolar 25 ykrş milli gelir 20,000 dolar olursa bizim gelirimiz artmişmi oluyor bakın geç kardeşlerim ben emekliyim 2002 yılında emekli maaşımla 40 tüpgaz alıyorken bu gün 16 tüp gaz alabiliyorum şimdi benim milli gelirim 5bin küsürleremi çikmiş oluyorda benim aptal kafam almiyor.kemal unakıtan gibi hayaller kuracağınıza ülke sizin ülkeniz çıkın gezin başbakan gibi ramazanlarda kameraları arkanıza takarak gecekondularda iftar yapmaya değil halkın içine girerek esnafla konuşarak emewkliyle dertleşerek bu gün tekel işçisinin yanında uğrayarak gerçekleri daha iyi görebilirsiniz gibime geliyor.................
BinBaşı
Üye No: 14019
Rep Puan: 43
hedef milliyetçi TÜRKİYE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mart,03/22/08, 2008, 01:39:34 »

sunu size söylemek isterim ki akp basa geldiği dönemden sonra ekonomiyi düzeltecek,düzenleyecek bir faaliyet göztermedi dsp ve mhp nin kurduğu sistemi devam ettirdi.bu yüzden bunları  akp marifeti olarak göremessiniz.devleti satma konusuma gelince pardon özür dilerim size göre özelliştirme bu neden yabancılara açık neden TÜRKÜN malını TÜRKE vermiyoruz.ve size biişey söyleyim mi apo denen ite sayın diyenide sayın diyeni sayanıda adam yerine koymam daha fazla konuısmaya gerek yok

TÜRK OĞLUYOM TÜRK OLARAK ÖLÜRÜM
KANIM TÜRKTÜR DİLİM TÜRKÇE SÖZÜM TÜRK
TÜRK OLMAYI EN MUKADDES BİLİRİM
DİNİM İSLAM İÇİM TÜRKTÜR ÖZÜM TÜRK
Onbaşı
*
Üye No: 96844
Rep Puan: 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mart,03/24/08, 2008, 06:20:49 »

ya ben şunu diyorum tek kelimeyle akpye oy verenler hiçmi gerçekleri görmüyorlar yahu biz türkiyede yaşıyoruz bizim manfeatimizi düşüneceğine kendi menfaatini düşünüyor bn ölen şehitlerimi için askerlik yan gelip yatma yeri değil ve çocuğuna bilmem kaç milyondolarlık bir yat alan ve bu parayı  hakkını yedi kiiler sayesinde elede eden bir kişiye asla sayın başbakanım demem isteyen istedeğini desin ve bunun bir çok öreneklei olduğunu herkes biliyor savunmaya gerek ve lüzum yok bence teşekkürler saygılarımla efendim  evet tamam
Sayfa: [1] 2 3 ... 5
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: