ARKADASLAR COGU DIYOR YOK AKP DEVLETI SATTI MILLETI SATTI YOK DINCILER MILMEM NE.O ULKEYI SATILDI SANANLAR GALIBA ONLAR KENDILERINI DENIZ BAYKALA SATANLAR CUNKU TURKIYENIN NERDEYSE YUZDE 50SI OYUNU AKP YE VERDI.PEKI O DENIZ BAYKAL VE DEVLET BAHCELI YANLILARI SIMDIDE DIYOLARKI HALKIN 100 DE 50 SI CAHIL DIYOLAR

YANI TURKIYE DUNYANIN BASKENTIDE OLSA BUNLAR BOYLE DEMEYE DEVAM EDECEK GALIBA CUNKU DENIZ BAYKAL GIBI BILGISIZ INSANLARDAN BILGI EDINIYORLAR BEN SIZE AKP NELER YAPMIS ONLARI ANLATMAYA CALISACAM...........BAKIN VE DOGRU BILGILERI OGRENIN......................................................................................
1993–2002 yılları arasında ortalama yüzde 2,6 oranında büyüme gösteren Türkiye ekonomisi, AK PARTi iktidarında yüzde 7,3 oranında büyüme başarısı gösterdi. Türkiye ekonomisi, ilk kez Aralıksız 20 dönem büyüme başarısını elde etti. 2005 yılında Türkiye, Avrupa’nın en büyük 6. ekonomisi konumuna yükseldi
Kişi başına düşen milli gelir AK PARTi iktidarında ikiye katlandıve 2 bin 598 dolardan, 5 bin 477 dolara yükseldi.
Özel sektörün büyümeye katkısı 1993–2002 yılları arasında sadece yüzde 2,3 iken, AK PARTi iktidarında bu oran yüzde 4,4’e yükseldi. Böylece Türkiye özel sektör odaklı ve sağlıklı bir büyüme sürecine
Enflasyonun ardından toplumun en yakıcı sorunu olan işsizlik 4 yıllık dönemde çözüm yoluna girdi. 2002 yılında yüzde 10,3 olan işsizlik oranı, 2006 yıl sonunda 9,9’a kadar geriledi
Türkiye’nin toplam kamu kesimi net borç stoku, 2005 ve 2006 yıllarında dolar ve YTL olarak tarihinde ilk kez bir önceki yıla göre azaldı.
Uluslararası Para Fonu’na (IMF) olan borçlarımız,
2002’deki 23,5 milyar dolar seviyesinden, 8,7 milyar dolar seviyesine kadar indi.
2002 yılında mevduat bankalarının kullandırdığı kredi miktarı 32,2 milyar YTL iken, bugün itibariyle kullandırılan kredi miktarı 180 milyar YTL’ ye yükseldi.
Çalışanlarımızın zorunlu tasarruf hesabında biriken hakları, ana para ve nema olmak üzere 13,5 milyar YTL olarak kendilerine ödendi.Konut Edindirme Yardımı kesintilerini ödeme süreci de AK PARTi iktidarında başladı.
VE OZELLESTIRMEYE KARSI CIKANLAR ONCEKI HUKUMETLERDE OZELLESTIRME TOPRAK SATISI YOKMUYDU? TABIKI VARDI AMA ISTIKRAR OLMADIGINDAN AZDI BU SIMDI YUKSELDI CUNKU ARTIK TURKIYEDE ISTIKRAR VAR AMA MUHALEFETLER KONUSACAK BISEY BULAMADIGINDA HALKI BOYLE SEYLERLE KANDIRMAYA CALISIYOR...
Özelleştirmenin başladığı tarihten 2002 yılına kadar gerçekleştirilen özelleştirme uygulamalarının toplamı 8 milyar doları buldu. AK PARTi iktidarında ise, 18 milyar dolarlık özelleştirme işlemi tamamlanmış durumda.
BEN BURAYA AKP NIN YAPTIGI ICRATLARI YAZMAKLA BITIREMEM ONUN ICIN BUTUN KATOGORILERDE(ENERJI,KARAYOLU,KONUT,IHRACAT,EKONOMI,TARIM,TURIZM,SANAYI) VE BIR COK ALANDA AKP NIN ICRATLERINI GORMAK ISTIYORSANIZ..
Yorumcuyuz.
Net Forumları
Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin
Ücretsiz ÜYE OL veya
GİRİŞ YAP BU ADRESTEN BUTUN ICRAATLERI GOREBILIRSINIZ..
SIMDI ONCEKI ZAMAN PARTILILERE SORUYORUM SIZ NE YAPTINIZ, SIZ NE YAPTINIZ, SIZ NE YAPTINIZ.
TABIKI HICBIRSEY MHP MHP DEDILER IYI BAKALIM DEDIK BAS ORTUSU MESELESINDEN MILLETTEN IYI KOTU OY TOPLADILAR DEDILER BAS ORTUSU MESELESINI KOKTEN CEZECEZ. MECLISE GIRDILER ECEVIT BEY MECLISTEKI BASORTULU KADINLARA TERBIYESIZLER FELAN DIYE SAYMADIGINI BIRAKMADI FAZILETLI MILLETVEKILI BEN BASORTUMU CIKARMAM DEDI MECLISTEN CIKARDILAR MHP LILER NE YAPTI KENDI MILLET VEKILLERININ BASINI ACTIRDILAR.DEDILER APOYU ASACAZ KESECEZ GITTILER IDAMI KALDIRMAK ICIN BIRINCI SIRADA IMZA ATTILAR BUNLAR ANCAK MILLETI KANDIRIR. VE SIZE TEKRAR SORUYORUM NEDEN BASKA PARTILERIN SITESINDE YAPTIKLARI ICRAATLAR YOK?

? BUNU HERKES KENDINE BIR SORSUN CUNKU YAPTIKLARI HICBIR ICRAAT YOK BU KADAR BASIT. YORUMLARINIZI BEKLIYORUM HER TURLU TARTISMAYA ACIGIM BILGISI OLAN VARSA BUYURSUN...TESEKKURLER