+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | GÜNCEL
 >  + | Siyaset Forumları
 >  + | Siyaset Meydanı
(Moderatör: Kawasaki) >  + | Akp Yolsuzluk 3

Ekim,10/12/08, 2008, 09:47:48 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Akp Yolsuzluk 3
Cevap SayisiCevap Sayisi: 16 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 282 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: Akp Yolsuzluk 3  (Okunma Sayısı 282 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Baş Çavuş
Üye No: 119152
Rep Puan: 3

Üyelik Bilgileri
« : Haziran,06/29/08, 2008, 12:04:14 »

3- TCDD İSTASYON YENİLEME İHALELERİ

TCDD’den 10 istasyon yenileme ihalesi AKP Kadın Kolları MKYK Üyesi Emine Alioğlu’na veriliyor. Bu AKP’li müteahhit hanım, aynı zamanda yeşil kart sahibi. Önce devletten yeşil kartı alıyor, sonra da 10 istasyon yenileme ihalesini alıyor.

Teğmen
Üye No: 144695
Rep Puan: 1

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #1 : Haziran,06/30/08, 2008, 07:57:16 »

isbat edilmeyen bir olay.masa başı haberleri ile  yorum yapanlar sonunda tükürdüyünü yalamak zorunda kalıyorlar hatırlatırım
Baş Çavuş

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz,07/01/08, 2008, 12:55:12 »

sen görceksin 5-10 yıl sonra turkyeyi kim tukürdüğünü yalıcak.. o zaman anlıcaksın demek istediğimi de iş işten gecmis olcak..
Teğmen

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #3 : Temmuz,07/02/08, 2008, 09:56:28 »

hep böyle böyle milletin beynini yıkayarak darbelere zemin hazırlıyorsunuz bunu artık millet yemiyor, boşuna dosya açıp durma, dikkat ediyormusun ilgi bile çekmiyor, okuyan bile yok, ben hariç, bende sadece seni cevaplamak için bakıyorum,
Baş Çavuş

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz,07/02/08, 2008, 10:57:05 »

Alıntı:makgul tarafından gönderildi.
hep böyle böyle milletin beynini yıkayarak darbelere zemin hazırlıyorsunuz bunu artık millet yemiyor, boşuna dosya açıp durma, dikkat ediyormusun ilgi bile çekmiyor, okuyan bile yok, ben hariç, bende sadece seni cevaplamak için bakıyorum,

konu acıp durmam niye rahatsız etti? meleklerini şeytanmı cıkarıyorum? sen benim sordugum sorulara cevap ver önce tam olarak kaçmadan bütün sorularımı kacamak cevaplıyorsun bir tane dogru dürüst cevaplamadın daha hemen chpe ye atıyorsun
Teğmen

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #5 : Temmuz,07/03/08, 2008, 11:58:24 »

Yalan ve palavra yolu ile atılan çamurların sadece leke bıraktığını biliyoruz bu nedenlede cevap vermeye deyer görmüyoruz dostum
SÜPER ÜYE
Üye No: 154854
Rep Puan: 106
Köpekbalığına kafa atan piskopat hamsi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz,07/03/08, 2008, 12:21:11 »

Yalan ve palavra yolu ile atılan çamurların sadece leke bıraktığını biliyoruz bu nedenlede cevap vermeye deyer görmüyoruz dostum

fikrimce kıvırıyorsun daha doğrusu kıvıramıyorsun madem böyle bir duyum var ortada sende muhaliflik edip savunmaya geçeceğine ispatla böyle bir durumun olmadığını

umutsuzluğu ihraç eden bir çok ülkenin
herhangi bir şehrinde bıraktım seni
inzivaya çekilmiş bu hikayenin hüzün dolu tetiğini
çoktan çektim
seni öldüreli çok oldu, şimdi benden de betersin

iyi ve güzel hakikata bel bağlamış saf dillerden bihabersin
belki çıldırmak üzeresin,
hayati vurguların tükenmekte
gazete manşetlerinde aristokrat bir ferman olurken
ölüm ilanım
karanlığın ardı sıra, çığlıklar ve uğultular eşliğinde
sevdamdır uğurladığım.
Baş Çavuş

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz,07/03/08, 2008, 03:58:11 »

güleyim de boşa gitmesin.. cevap bulamıyorsun başka bir noktaya idrak ediyorsun daha bir tanesini cıkıp tam manasıyla cevaplayamadın.. ayrıca cevaplamaya gerek duymadıgın yolsuzlukları ortaya cıkaran insanlar nedense bir bir ergenekon dan gözaltın alınıyor dikkatini cekerim
Yarbay
Üye No: 91538
Rep Puan: 10

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #8 : Temmuz,07/04/08, 2008, 03:48:08 »

bunlar ALLAH ın evi camiye bile giderken maddi çikar peşindeler maddi çikarları olmadan camiden içeri adım atmazlar neredenmi biliyorum sizler sanki bilmiyormuş gibi yapmayın bunların aynısından sizlerin mahallenizdede çokça var inceleyin göreceksiniz....................
Teğmen

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #9 : Temmuz,07/05/08, 2008, 04:36:26 »

bunlar ALLAH ın evi camiye bile giderken maddi çikar peşindeler maddi çikarları olmadan camiden içeri adım atmazlar neredenmi biliyorum sizler sanki bilmiyormuş gibi yapmayın bunların aynısından sizlerin mahallenizdede çokça var inceleyin göreceksiniz....................Mahallemizde bir komşumuz var sağ olsun kimsenin dedikodusunu bilmez, kimse ile pekde samimi olmaz aksine çok mesafeli durur, evinin pencereleri demir levhalarla kaplıdır, kapılar pencereler her taraf demir, bu komşumuzun samimi bir dostu yani hemşehrisi vardır, bu garip durumu oana sorduğumuzda , bu adam eskinin en meşhur hırsızlarındandır, çokda cinayeti vardır, sonra tevbe ederek dönüş yaptı ama onun hırsız olmasına ev sahiplerinin pencerelerini
 sıkı muhafaza etmemeleri sebeb olmuştur kanaatı hasıl olduğu için, o evini böyle muhafaza ediyor, açıkcası hırsız hırsızlığı iyi bildiği içindirki kendini koruyor, dedi şimdi sayın mirici zade camiye giderken bir beklenti içersinde olmalıki her giden insanı öyle zannediyor , ve camide nemelanamayıncada çamurluyor ,
Yarbay

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #10 : Temmuz,07/07/08, 2008, 01:10:28 »

Türkiye'yi bile satabilirler

Orhan Özkaya:
Yeni yasa yabancıya satışların önündeki engelleri kaldırdı!

Tapu Kadastro eski Genel Müdür Yardımcısı Orhan Özkaya, TBMM’de kabul edilen yasayla yabancı şirketlere gün doğduğunu söyledi. Alıcı çıkması halinde tüm Türkiye’nin satılabilir hale getirildiğine dikkat çeken Özkaya, “İptal edilen yasada yabancı şirketlere ‘25 dönüm sınırlaması’ vardı. Yeni yasada ise hiç bir sınırlama yok” dedi.

Yabancılara sınırsız satış
Yeni yasa, yasak bölgelerle ilgili satışlarda askeri by-pass ederken, yabancıların da istedikleri kadar toprak satın almalarının yolunu açtı

Haber: Salim YAVAŞOĞLU
Anayasa Mahkemesi’nin iptaline rağmen AKP’nin yeniden çıkarttığı yabancılara mülk satışıyla ilgili yasa, bu kez hiçbir sınırlama olmadan çıktı. Tapu Kadastro eski Genel Müdür Yardımcısı Orhan Özkaya, yabancı cemaat vakıflarına satışta da hiçbir kısıtlama olmadığını kaydetti. Özkaya, “Eğer alıcı çıkarsa Türkiye’nin tüm toprakları satılabilir hale geldi. Yabancı şirket veya şirketleşmiş cemaat vakıfları diledikleri kadar toprak satın alabilirler. Yasada ve Anayasa Mahkemesi’nin kararında bunu önleyecek hiçbir hüküm yok. Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Mecliste soru önergelerine verdiği yanıtta, ’yabancı ülke yasalarına göre kurulmuş şirketlere mülk satışı yapılmamaktadır’dedi. Oysa yasada yasaklayıcı hiçbir hüküm olmadığı gibi özelleştirmelerle Türkiye’nin limanları, Telekom’u, Tekel’i, Erdemir’i, Seydişehir gibi halkın malı olan fabrikaları yabancı şirketlere satılmıştır. Bunların mülkü, arazisi yok mu?” sorusunu sordu.

Askeri by-pass
Özkaya, askeri yasak bölgelerle ilgili 2565 sayılı yasa ve önceki toprak satışı yasalarına göre, askeri bölgeleri belirleme yetkisinin askeri yetkililere ait olduğunu belirterek,  yeni yasa hükümlerini şöyle değerlendirdi: “Dosyalar askeri yetkililere gönderilir, titiz bir incelemeden sonra satışlar yapılırdı. Şimdi çıkan yasayla üç ay önceden askeri yasak bölgelerin haritaları ve koordinatları tapu kadastroya gönderilecek. Bu bir anlamda askeri by-pass etmektir. Üç ay önceden listesi gönderilen yerlerden bir kısmı, askeri yetkililerce sonradan yasak bölge kapsamına alınmak istenirse ne olacak?” şeklinde konuştu.

Yasak bölgeler
“Askeri yasak bölgeler bu satışların dışında kalmaktadır” ifadesinin de havada kaldığına dikkat çeken Özkaya, “Suriye sınırımızdaki 506 bin kilometrekarelik mayınlı arazi askeri yasaklı bölge kapsamındadır. Ancak, burası mayınlardan temizleme karşılığında 44 yıllığına İsrail ve ABD’li şirketlere devredilmeye çalışılmakta. 44-49 gibi uzun sürelerle vermek ve süresi dolunca bunu uzatmakla, satmak arasında ne fark var? Bunun için de TBMM’den özel yasa çıkarılıyor. Demek ki, başka askeri yasaklı bölgeler de bu örnekte olduğu gibi özel yasa ile satılabilecek” uyarısını yaptı.

49 yıl adeta satış gibi
Toprak satışı konusunda sınırlama konusunda samimi olunmadığına ve gerçekte hedefin ’satabildiğin kadar sat’olduğuna dikkat çeken Özkaya, “Bugüne kadar bir ilin topraklarının binde 5’i satılabiliyordu. Genelde de satıldı. Hatay’da binde 20 geçildi ve satış yasaklandı. İmar planlarının yüzde 10’u tekrar mı satılacak? Bu satışlar yok mu sayılacak? Yap-İşlet-Devret Yasası ile yapılacak çok uzun vadeli devirlerin de bu yasanın dışında olduğuna dikkat çeken Özkaya, sözlerini şöyle tamamladı: “Yarın İstanbul’un köprüsü satılacak, otoyollar satılacak. Madenler, petrol çıkarılan bölgeler, 2B arazileri,  tabii kaynaklar Milli Parklar, SİT Alanları, Uludağ, Kuşadası Dilek Parkı, Adıyaman Nemrut Dağı, Kartalkaya, Kazdağları, akarsular, göller, barajlar  yap-işlet-devret modeliyle 49 yıllığına yabancıya devredilecek. Bu bir ömür o toprağı elden çıkarmaktır. Bu toprak satışı olmuyor mu? oraları Türkiye’nin değil mi?”

Zekeriya Beyaz: Yeni yasa da iptal olacak
Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, yabancılara toprak satışının Türkiye’yi parçalama politikasının bir parçası olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, yabancılara toprak satışının Türkiye’yi parçalama politikasının bir parçası olduğunu belirtip, yeni çıkartılan yasanın da Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edileceğini söyledi.  Beyaz, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekip, “Türkiye’yi önce tüketim toplumu haline getirdiler. Yüz kazan yüzelli ye dediler. Türkiye borçlandırıldı, arkasından, ’haydi bize topraklarınızı satın’ dediler. AKP hükümeti de, çare olarak borçların faizlerini ödeyip, ayakta kalabilmek için toprakları satmaya başladı. Sadece Didim’de, İngilizlere 20 bin kadar daire satılmış. Her tarafta İngiliz bayrakları var. Bir takım yalaka lokanta, market gibi işyeri sahipleri, müşteri cezbetmek için dükkanlarına İngiliz  Bayrağı asıyorlar. 

Toprak alana kredi
Beyaz,  Harita Kadastro Mühendisleri Odası Başkanının, ’Türkiye’de faaliyet gösteren 17 bin yabancı şirketin 3 bin tanesinin sadece toprak alımıyla meşgul olduğunu’ açıkladığını belirterek, Avrupa ülkelerinde bankaların kampanya açarak Türkiye’den toprak alana istediği kadar kredi verdiklerini açıkladı. Beyaz, “Gerek yenisi, gerek eskisi yabancılara yapılan mülk satışları, toprak satışları çok büyük bir bölümüyle kanunsuzdur ve geçersizdir, mutlaka bunlar iptal edilecektir. Şimdi iptal edilmese gelecekte iptal edilecektir.

Yenisi de iptal edilecek
Prof. Beyaz şöyle konuştu:  “Türkiye’den toprak ve mülk alış-verişlerinde mütekabiliyet yoktur. Mütekabiliyet olmayan yerlerde, ülkelere satılan mülklerin gayrimenkullerin satışları gayrimeşrudur. Kanunlarımıza, Anayasaya göre gayrimeşrudur ve bunlar günün birinde Anayasa Mahkemesi’nin huzuruna getirilecektir.”

Teğmen

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #11 : Temmuz,07/07/08, 2008, 05:11:22 »

Şu acıklı halimize bir bakar mısınız?

Acıklı halimizin fotoğrafıdır!
Halimize ne olmuş?
Hiiç.
Ben size sade bir fotoğraf sunayım. Halimizi siz yorumlayın!
“Terörle mücadele” görevleri sebebi ile devletten maaş alan iki orgeneral, şimdi “terör” suçu ile cezaevine girmişler.. Kamuoyunun tartıştırıldığı konu ise, “Paşaları tutuklama talebiyle mahkemeye gönderen savcının elinde tespih var mıydı, yok muydu? Tespih kaç saat savcının elinde kaldı?”
Geçelim..
Halen devam eden bir darbe tehdidi altındayız. Tehdit; anayasayı silah zoruyla değiştirmeyi amaçlayan terör örgütü hakkındaki çok önemli bir soruşturma.. Olay dava aşamasına gelmiş... Bu sırada, soldan çarklı bazıları çıkıyor; “Madem darbecileri yargılayacaksınız, Kenan Evren’den başlasanıza” muhabbeti ile, işi sulandırmaya çalışıyor!
Geçelim..
Gazeteci kimliği ile piyasada dolaşan insanlar, bazı gazetelerin işadamlarından yardım alarak bedava gazete dağıttıklarını gerekçe gösterip, “Paşam, bize devlet kasasından 100 milyar versenize. Biz de Cumhuriyet gazetesini bedava dağıtalım” talebinde bulunuyor. Muhatabımız olan sarı basın kartı hamili gazetecimiz, bu suçlamayı cevaplayacağına, “çok şeyler anlatacağım” diye söze girip, “100 milyar istediğime dair kayıt, benim rızam dışında çekilen bir kayıttır. Delil olarak kabul edilemez” savunması yapıyor!
Geçelim..
Jandarma paşasından karşılıksız para isteyen gazeteciyi sorgulaması gereken medya, işin özünü bir kenara bırakmış, “Gazeteciyi para isterken kim kayda aldı?” muhabbeti ile meşgul oluyor!
Geçelim..
73 milyonluk Türkiye, darbe tehdidi altında korkulu günler yaşıyor.. Milyonlarca insanımızın anayasal haklarının tümünün rafa kaldırılması tehlikesi ile karşı karşıya kalmış, korkulu günler yaşıyoruz.. Böyle bir günde, Yargıtay Onursal Başsavcılarımız ise, “Telefon dinlemeleri uluslararası hukuka uygun değil, bunlar delil olarak kabul edilmez” tezi ile, terör örgütü üyelerinin avukatlığına soyunuyor!
Geçelim..
El bombasından suikast silahına, C-4 patlayıcısına kadar her tür silahın bulunduğu bir terör örgütünün tartışıldığı günlerde, anamuhalefet partisi genel başkanı, “Başbakan Ergenekon’da savcı ise, ben de Ergenekon’un avukatıyım” diyor.. Adeta terör örgütüne sahip çıkarak! Terör örgütüne sahip çıkmanın suç olduğunu bilerek! Milletvekillerinin, TBMM üyeliğinden ayrılmadan terör örgütü sanıklarının avukatlığını üstlenemeyeceklerini bilerek.. (Deniz Baykal, “Ben mecazi anlamda söyledim” diyerek kendisini savunacaktır belki ama, CHPMilletvekili Şahin Mengü, mecazi anlamda değil, fiili olarak o avukatlığı zaten yaptı.. Terör örgütü yöneticiliğinden tutuklanan HurşitTolon’un hukuki yardım talebine, şifahi olarak cevap verdi.)
Geçelim..
Gözaltına alınan isimler bile, “çok rahattık. Polis arkadaşlar kitap verdiler, 400 sayfalık kitabı okuyup bitirdim” derken, yalaka gazeteciler, “işkence” imalarında bulunup, iftira haberlere imza atıyorlar..
Geçelim..
Devlet gazetesi, Ziverbey’de işkence yapanların darbeci askerler olduğunu gizleyerek, şimdi darbecilerin gözaltına alınmasını, Ziverbey ile irtibatlandırmaya çalışıyorlar.. Tam, “Pes vallahi” dedirtecek haberler okuyoruz artık.. Ergenekon gözaltıları; “Ziverbey işkenceleri tekrarlanmasın, darbeciler 1971-1980 işkencelerini Türk insanına 2008 yılında tekrar yaşatmasın” diye yapılırken, darbecilerin sorgulanması, devlet gazetesi tarafından işkence gibi gösteriliyor!
Geçelim..
Bu sıcak gündemde, Danıştay Başsavcısı olan hanım çıkıyor, Türkiye’de siyasi iktidar değişikliğinin olduğu tarihe atıfta bulunarak, 2001’den beri yargının savunmaya geçtiğini ileri sürerek, adeta suç itirafında bulunuyor! Kendilerini, siyasi parti ile rakip gibi gördüklerini alenen ilan ediyor.. Yetmiyor, “Yasama, yürütme seçimle geldiği için her istediğini yapma hakkına sahip değidir” cümlesini sarfediyor da, “Yargı da her istediği kararı alma hakkına sahip değildir. Anayasa’da sadece usul incelemesi yapılır denildiği halde, Anayasa Mahkemesi esas incelemesi yapamaz” diyemiyor!
Geçelim..
Ve bu arada, tüm bu çete haberlerinin yoğunluğuna rağmen, aradan sıyrılıp gündem olan Rahmi Koç’a, kartel medyası yalakalık yapıyor.. önce ANKAHaber Ajansı bir Yargıtay kararını çarpıtarak haber üretiyor, kartel gazeteleri de hemen üstüne atlıyor: “Yargıtay da, sakallı işçinin işten atılmasına onay vermiş”. Oysa baktığınızda görüyorsunuz ki, onların verdikleri karar 1990 tarihli. Ama 2000 tarihli yeni kararında ise, Yargıtay, sakallı işçinin iş akdinin feshedilemeyeceğini açıkça söylüyor. Hatta, 1990 tarihli karara da baktığınızda, işçinin sıradan bir iş değil, aşçılık yaptığını, Yargıtay’ın da “Aşçılık özel bir iş alanıdır” gerekçesi ile sakallı işçinin ihracına onay verdiğini görüyorsunuz. Ama kartel ahlakı, Rahmi Koç’a destek vermek için, Yargıtay kararını çarpıtmakta hiç beis görmüyor..
Tablo bu..
Karar sizin.. Yorum sizin ALINTIDIR

Yarbay

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #12 : Temmuz,07/07/08, 2008, 07:16:52 »

tesbih sorgulanmıyor tesbih bir kaç boncuktan meydana gelen bir aksesuar burada sorgulanan hukuk devletinde kadılık  zihniyeti taşıyan cumhuriyet yargıçlarıdır.......................
Teğmen

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #13 : Temmuz,07/07/08, 2008, 10:02:54 »

Bakınız sayın bayan çülaşan sangi bir yargıtay veya bir anayasa hukukcusu değilde, bir siyasetçi gibi fetvalar yağdırırken kimsenin sesi çıkmıyor ,en azından bu kadar meraklısı isen, bırak hukuk dalını geç siyasete demiyor ama çamur atabilmek alışkanlığını elden bırakmayanlar uydurdukları yalan haberlerle ortalığı bulandırmaya nasılda özen gösteriyor ,mirim kadılık dönemi ALLAH rahmet eylesin tarihe karıştı şimdi dejenerasyona, uğramış hukukçular dönemi başladı, sayelerinde artık  sol kesim dışındaki herkesi suçlu ilan eden hukukcular,
Yarbay

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #14 : Temmuz,07/09/08, 2008, 11:25:46 »

Baston ile darbe...

PAŞA’nın evinde tabanca da bulundu dediler.

Diyeceksiniz ki; evde fırın küreği bulunsaydı tuhaf olurdu da hiç Paşa’nın tabancası olmaz mı?..

Ben de kaç gündür bunu düşünüyordum; gazeteci Mustafa Balbay’ın masasında haber, üniversitedeki profesörde kitap, ATO Başkanı Sinan Aygün’ün kasasında para bulununca ben anladım, siz de anlamışsınızdır.

Ancak Paşa’nın silahı baston şeklinde.

O zaman iş değişiyor.

Yani, asıl darbe silahı bastondur belki.

Böylece baston ile darbe ilk kez bu memlekette yapılmış olacaktı.

Belki de Paşa topal numarası yapacaktı.

Bir ihtimal topal taklidi yaparak yanaşacaktı iktidardakilere, sonra bastonla kafalarına kafalarına...

*

Türkiye’nin yakın tarihinde bu olanlara tıpatıp benzeyen bir "Madanoğlu davası" vardır, hatırlamalısınız.

Madanoğlu, emekli korgeneral...

1970’lerin başında "darbe yapacaktı" denilerek bir sabah kapıya gelen polislerce (9 Mart) evinden alındı.

Onunla birlikte birçok subay suçlandı.

İlhami Soysal, İlhan Selçuk gibi muhalif gazetecileri, yazarları, kimi bilim adamlarını topladılar.

Sorgulamalar, eziyetler, suçlamalar sürüp gitti.

Sonra zaten boş dava düştü.

Ama bir şey başarılmıştı:

Sindirilmiş ve korkutulmuş yurtsever insanların gözleri önünde, Türkiye’nin bir yandan ABD eğemenliğine, bir yandan ABD yandaşı din-siyaset tüccarlarına teslim edilmesi eksiksiz sağlanmıştı.

*

Yine o dolap.

Kim ne derse desin, bu olup-bitenlerin arkasında iktidarın kendi adamları vardır.

Yandaş dinci basının tüm gizli sorgulamaları anında bilmesi, Başbakan’ın savcı gibi konuşmaya başlaması, demokrat (!) AKP’nin sabaha karşı ev baskınlarından mutlu olması elbette rastlantı değil.

Bir başka zamanın, bir başka Madanoğlu davasıdır bu.

Bu sefer, sindirilmiş, susturulmuş, korkutulmuş insanların gözleri önünde, bir başka aşamadadır sıra...

Kendi Türkiye’lerini kuruyorlar.

Paşa’nın baston şeklindeki tabancasından başlayarak.. Bekir COŞKUN

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: