+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | GÜNCEL
 >  + | Siyaset Forumları
 >  + | Siyaset Meydanı
(Moderatör: Mr Smith) >  + | Akp'nin En'leri Ve İlk'leri

Ekim,10/08/08, 2008, 01:12:45 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Akp'nin En'leri Ve İlk'leri
Cevap SayisiCevap Sayisi: 58 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1902 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: 1 2 [3] 4
  Yazdır  
Gönderen Konu: Akp'nin En'leri Ve İlk'leri  (Okunma Sayısı 1902 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
.....
SÜPER ÜYE
Üye No: 29904
Rep Puan: 4473
.....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Mart,03/20/08, 2008, 05:24:29 »

Alıntı:SevilBerberi tarafından gönderildi.
Kayıtsız şartsız AKP savunuçuluğu yapmanın bir tek açıklaması vardır "holiganizim"
AKP kuruluşu, felsefesi, akitleri ve uygulamaları ile tam bir "Soros" Turuncu Devrim Partisi niteliğindedir.

Enfilasyon oranı belirlemeden gaz yağı, mum gibi şeyleri belirleyici yapıp. Genel Mutfak ve Yerleşim Giderlerini listeden atarsanız. %9da bulursunun -%80de.
Dövizi dalgalı kur rejimine bırakıp, KİT ve Devlet ve bağlı kuruluşların ürünlerine zam çıpası uygularsanız tabi enfilasyon düşer.
Rekor dış borçlanma ile vahşi bir özelleştime yaparak açık kapatırsanız likidite bolluğu nedeniyle ekonomide bolluk olur.
Ancak bütün bu tatlı günlerin acı faturası olur.

Ekonomi çoluk çocuk ve cahil cühela işi değildir.
1-2 sene IMFde hela bekciliği yaptı diye Ekonomi bakanı olanlarla bu işi yürütmeye kalkarsan sonu felaket olur.

AKP düzene alternatif bir parti sloganı ile gelmiştir ama düzen partilerinin bile yapamadığı kadar büyük bir cahil cesareti ile göz göre göre vatan hainliği yapmaktadır.

İdam cezası kalktı diye hiç sevinmesinler, 1 gecede kanunlar değişir, koltuktan olur, kelleyi koltuğa alırlar.

hangı lafına cevap verıyım sasırdım kaldım adamları dar agacına da astın tuvalet bekcısıde yaptın ama gozden kacırdııgn bı nokta bunlar neredeyse ulkenın yarısının oyunu alarak ıktıdara geldıler.

ama en son cumlen olan kelleerı gıder hakkında yorum yapıcagız bu konuda zaten korkualrı yok basbakan dedı zaten bız bu yola cıkarken kellemızı ortaya koyduk dıye ayrıca bı gecede kanun degısır koltuktan olurlar sozuylede darbeyı ima edıyosun gıbıme geldı ama maalesef bu ulkede daha darbe olmaz. ve darbe ısteyen zıhnıyet artık bu fıkrınden vazgecsın cok sacma bı fıkır darbe hıc kımseye bı yarar saglamaz aksıne ülke daha gerıye gıder dunyanın hangı ulkeısnde darbe var ya muz cumhurıyetımıyız bız   

..........................

Onbaşı
*
Üye No: 109648
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Mart,03/20/08, 2008, 06:09:14 »

Demokrasi anlayışını koyun başı saymak olarak algılanırsa böyle bir söylem ortaya çıkar.
Üstelik sandık başı oyunları konusunda çok yerden itirazlar gelen bir seçim oldu. O işin başka boyutu.

Başbakanın lafındaki "kelleyi koltuğa alma" tabiride asıl tam benim anlatığım "Holiganizim" ile örtüşmektedir.
O mertebeye gelen birinin "kelleyi koltuğa" değil "aklını başına" alması lazımdır.
Yarbay
Üye No: 91538
Rep Puan: 10

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #32 : Mart,03/20/08, 2008, 06:25:14 »

varsayalımki AKP %100 aldı aldığı bu oy oranı anayasayı hukuku çiğneme hakkını onlara verirmi?kaldiki %47 oy aldılar %53 oy dışarda ki biz çoğunluğuz demeye haklarının olmaması gerek zaten aldıkları bu oy oranı değilmi onları şimartıp ülkeyi mahkeme duvarına çarptıran şimdi çikiyorlar bu hukuk mücadelesi bize karşı değil millete karşı açilmiştir yahu bunlar mehtabı kör alemi sersem zannediyorlar ben AKP ye oy verdiysem onlara siz bu ülkeyi mafya lideri gibi yönetinmi dedim hukuk tanımayın amerika babanız ne emrederse kendi çikarlarınızı çöpe atın onların çikarlarını ALLAH ın yarattığı farz gibi koruyunmu dedim ben onlara oy  verdiysem cumhuriyet tarihindeki borcumuzu 5 yılda ikibuçuk katına çıkarın ülkeye hiç bir çivi çakmayın mevcut çakılı çivileride conilere peşkeşmi çekin dedim ben onlara oy verdiysem 1 gecede yahudi ofere 800 milyon dolar para akıtınmı dedim ben onlara oy verdiysem TÜRK telekomu 2 yıllık sabit ücret fiatına ingilize peşkeşmi çekin dedim daha nice olumsuzlukları yapın dediğimi hükümet düşünüyorsa yanlış düşünüyor yalandan zavallılar gibi madur rölüne soyunmasın ben ona başbakanlık cumhurbaşkanlığı meclis başkanlığınıda verdim ülkemi adam gibi yönetsinler........
.....
SÜPER ÜYE
.....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Mart,03/20/08, 2008, 07:24:10 »

Alıntı:SevilBerberi tarafından gönderildi.
Demokrasi anlayışını koyun başı saymak olarak algılanırsa böyle bir söylem ortaya çıkar.
Üstelik sandık başı oyunları konusunda çok yerden itirazlar gelen bir seçim oldu. O işin başka boyutu.

Başbakanın lafındaki "kelleyi koltuğa alma" tabiride asıl tam benim anlatığım "Holiganizim" ile örtüşmektedir.
O mertebeye gelen birinin "kelleyi koltuğa" değil "aklını başına" alması lazımdır.

valla yorumuna sadece guldum onun için yorum yapamıycam gulmekten sadece çamur at izi kalsın secıme şike oy verene şike oy alan şike  kahkaha

Alıntı:miricizade tarafından gönderildi.
varsayalımki AKP %100 aldı aldığı bu oy oranı anayasayı hukuku çiğneme hakkını onlara verirmi?kaldiki %47 oy aldılar %53 oy dışarda ki biz çoğunluğuz demeye haklarının olmaması gerek zaten aldıkları bu oy oranı değilmi onları şimartıp ülkeyi mahkeme duvarına çarptıran şimdi çikiyorlar bu hukuk mücadelesi bize karşı değil millete karşı açilmiştir yahu bunlar mehtabı kör alemi sersem zannediyorlar ben AKP ye oy verdiysem onlara siz bu ülkeyi mafya lideri gibi yönetinmi dedim hukuk tanımayın amerika babanız ne emrederse kendi çikarlarınızı çöpe atın onların çikarlarını ALLAH ın yarattığı farz gibi koruyunmu dedim ben onlara oy  verdiysem cumhuriyet tarihindeki borcumuzu 5 yılda ikibuçuk katına çıkarın ülkeye hiç bir çivi çakmayın mevcut çakılı çivileride conilere peşkeşmi çekin dedim ben onlara oy verdiysem 1 gecede yahudi ofere 800 milyon dolar para akıtınmı dedim ben onlara oy verdiysem TÜRK telekomu 2 yıllık sabit ücret fiatına ingilize peşkeşmi çekin dedim daha nice olumsuzlukları yapın dediğimi hükümet düşünüyorsa yanlış düşünüyor yalandan zavallılar gibi madur rölüne soyunmasın ben ona başbakanlık cumhurbaşkanlığı meclis başkanlığınıda verdim ülkemi adam gibi yönetsinler........

dogru %47 oy aldı ve %53 dısarda kaldı ve senın dedıgın sekıdel sen %53 un ıcındesın ama o %53 oy gerıde kalan 20 partıye dagıldı sadece tek bı partıye olmadı ve bunuda dusunursen yanı %53 oyu meclıstekı partılere dagıtırsan dah yuksek bı oy oralamsı cıkar

dıger yazdıkalrına cevap vermıycem ıkılı tartısma konusu olamsın dıye sadece sunu sorayım napalım akpartıyı ıktıdardan dusurelım akpartılı butun m.vekılelrını ya asasalım ya surgune gonderelım pek ısonra ne olucak  basa chp yı mı getırelım dah amı ıyı yonetecek veya basa askerıye mı gecsın veya 3. bı planınız mı var

Onbaşı
*
Üye No: 109648

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Mart,03/20/08, 2008, 07:29:45 »

Kelime oyunu yaparak, yada söylemediğimiz bir şeyi söylemiş gibi göstererek bir yere varamazsın.
%47 oy almış olsa dahi. Arkadaşımızın söylediği ve benimde daha önce belişrtiğim bir şeyi gözden kaçırma.
Demokrasi sadece oy kullanan şu anda yaşayan kişilerin hakkının savunluması değildir.
Geçmiş ve gelecekte yaşamış/yaşayacak herkezin haklarının savunulmasıdır.
%99.99999 oy bile alsa kimse bu ülke anayasasının değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez hükümlerine saldıramaz.
Yerine kimmi gelir...
Sen üzülme her zaman bir alternatif bulunur...
Alternatifi olmayan tek mutlak ölümdür.
Yarbay

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #35 : Mart,03/20/08, 2008, 09:03:12 »

cehaletimi bağışlayın neye güldüğünüzü pek anlıyamadım bu ülkede 1 çuval kömüre muhtaç ettiğiniz insanlaramı? 12 milyon insanın açlık sınırının altında yaşadığınamı?18 milyon insanın yoksulluk sınırı içinde yaşadığınamı?bu akşam evine ekmek götüremiyen 1 milyon insanın sefaletinemi?başbakanın çok sevdiği garip guraba fakir fukaranın her hafta 1 milyar dolarını conilere verdiğinemi? gülün efendiler gülün gözleriniz yaşarıncaya kadar gülün gün döner devran döner bir gün mahşer kurulur halimize gülenden birgün hesap sorulur...................
Onbaşı
*
Üye No: 123662

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #36 : Nisan,04/23/08, 2008, 06:02:16 »

Alıntı:kursat_06 tarafından gönderildi.
arkadaşlar para aynı para fark eden hiç birşey olmadı sadece akp hükümeti icraat yapmış oldu
ama kime yaptı bilmiyoruz

tek diyeceğim şey Türkiye adına fazla bişey yapmadı
Çavuş
**
Üye No: 122535
Rep Puan: 1
...Elem...& Tutku...

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #37 : Nisan,04/23/08, 2008, 08:02:35 »

sattilar ülkeyi ... daha... ne dim ki...  aglayan
terrörü kabullenmeliyiz diyen... bir hükümeti sectik biz...  aglayan aglayan
Yarbay

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #38 : Nisan,04/23/08, 2008, 10:35:02 »

Fransız Le Monde gazetesi Babacan’ın, Ermenistan’a gönderdiği kutlama mektubunda Türkiye’nin Ermenistan’la diyaloga hazır olduğunu belirttiğine dikkat çekti.

BUYURUN ABDESTSİZ CENAZE NAMAZINA

Dışişleri Bakanı Ali Babacan’ın, Ermenistan’ın yeni Dışişleri Bakanı Edward Nalbandyan’a gönderdiği kutlama mektubunda Türkiye’nin “diyaloga” hazır olduğunu belirtmesi, sözde Ermeni soykırımını destekleyen ülkelerde sevinç uyandırdı. Dış politika uzmanları ise Ermenistan’ın anayasasında Türkiye’den toprak ve tazminat taleplerinin yer almaya devam ettiğini hatırlatarak Ali Babacan’ın bu mektubunun Türkiye’nin Ermeni iddiaları karşısında pes ettiği anlamına geldiği konusunda uyardılar.  Le Monde gazetesi, önerinin 24 Nisan’a birkaç gün kala açıklandığına dikkat çekerken, Türkiye’nin Ermenistan ile ilişkilerin normalleştirilmesi için her zaman dile getirdiği ön koşulları içerip içermediğinin ise bilinmediğini yazdı.
Baş Çavuş
Üye No: 119152
Rep Puan: 3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Mayıs,05/25/08, 2008, 11:44:36 »

Alıntı:MuRaT tarafından gönderildi.
borçlarda özel kesim borçu ile kamu borcunu karıştırmayın milli gelirdeki artışa bakın zam yok enflasyon yok işsizlik cumhuriyet tarihinde ilk defa %9,6 ya indi yunan bankası dediğiniz utanın finansbank chp ye %27 gelir sağlayan iş bankasından daa iii yukardaki asparagas haberleri hangi siteden çaldınız bilmiom ama istatistik ens. göre konuşuom cumhurbaşkanlığına bağlı ve hükümetten bağımsız biz 5-6 sene öncesine kadar enflasyonların %100 lerde olduğunu sigaraya çaya elektrirğe vb.. gibi şeylere 3 güne bi zamn geldiğini borsanın bi gece de taban yaptığını bi gecde 1500 dolar fakirleştiğimizi bilirim ekonomik krizde milyonlarca liranın kül olduğunu bilirim ekonomistim övünüyom bunları hepinizden iii biliom bana GSMH ı açıklayamayacak adamnla bununda tartışmasına girmem ama kapak olsun diye yazıom bilinde yazın almayın çalmayın yalan haber çalmayın yollar açıldı sağlık hizmetleri süpper hale geldi insan yukardaki yalan haberleri yazarken utanırrrrr

Sana bisey söyliycem cok iyi ekonomissttsen eger sunu dusun. ülkenin dıs borcn 120 milyar dolardan 480 milyar dolara katlayarak bunların 4 katını bende yapardım..
ASENA66
Onbaşı
*
Üye No: 141314
SeVMeK YuReK iSTeR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Haziran,06/03/08, 2008, 08:50:40 »

ILKDEFA VATAN SATILDI VATAN

Kimlerdensin dedim,.Mustafa Kemallerdenim dedi..Göğsün kanıyor dedim ''Önemli değil dedi..''
gitti.KAHRAMAN ASKER
Çavuş
**
Üye No: 141949
Rep Puan: 5

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Haziran,06/04/08, 2008, 01:19:03 »

bir ülkeyi yönetmek kolay degil ki türkiye hiçbir zaman sadece hükümet tarafından yönetilmez tavizle verilir karşılıklı cıkar ilişkilerine girilir bu ülkeyi yanlız tayyip yönetmiyor masonlar siyonistler abd ab tayyip bunların istegini yapmassa ya özal gibi gider ya menderes gibi
.....
SÜPER ÜYE
.....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Haziran,06/04/08, 2008, 01:25:48 »

Alıntı:antikişilik tarafından gönderildi.
bir ülkeyi yönetmek kolay degil ki türkiye hiçbir zaman sadece hükümet tarafından yönetilmez tavizle verilir karşılıklı cıkar ilişkilerine girilir bu ülkeyi yanlız tayyip yönetmiyor masonlar siyonistler abd ab tayyip bunların istegini yapmassa ya özal gibi gider ya menderes gibi

bu laflarına katılıyorum jeopolıtık ve sıyası konumumuzdan dolayı altından daha degerlıyız her yere açılan bır pencere gıbıyız ve bunu sadece 1 toplulugun elıne bırakmak ıstemeyen dış gucler var ve basarılıda oldular halada oluyorlar ama bu sadece ak partının yanlısından ortaya cıkmadı taa gecmıs hukumetlerden berı gelen bırsey kımse  yeter buraya kadar deyıp kesıp atamadı kesmek ısteyenler oldu ama sonucları kara toprak

Onbaşı
*
Üye No: 143008

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Haziran,06/05/08, 2008, 07:21:48 »

akp ne yaptı demeyelim chp bu zaman kadar bişeyler yapsaydı ona verirdim oyumu gözümü kırpmadan... niye bu milletin %47 yanlış biliyor iyiyi kötüyü dimi... masum
Onbaşı
*
Üye No: 143008

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Haziran,06/05/08, 2008, 07:25:19 »

biz vatanı satanları önceden gördük bu devleti dünyaya rezil ettiler...şimdi akp yapmış gibi söylüyorlarr...hiç bi hükümet zamanaında bukadar borç ödemesi yapılmışmı acaba
Sayfa: 1 2 [3] 4
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: