+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | YÖNETİM & KULLANICILAR
 >  + | Hoşgeldiniz(Welcome)
(Moderatörler: gonca_61, sbrcu1907) >  + | Alaçamlı=köprübaşılı Halk Şairi Reklâm Yazarı Eğitimci Gazeteci Hasan Sancak Kim

Ekim,10/11/08, 2008, 11:21:04 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Alaçamlı=köprübaşılı Halk Şairi Reklâm Yazarı Eğitimci Gazeteci Hasan Sancak Kim
Cevap SayisiCevap Sayisi: 9 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 144 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Alaçamlı=köprübaşılı Halk Şairi Reklâm Yazarı Eğitimci Gazeteci Hasan Sancak Kim  (Okunma Sayısı 144 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HASAN SANCAK
Onbaşı
*
Üye No: 168330
Rep Puan: 4
SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR.
noteronayliruya@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

E-Posta
« : Temmuz,07/20/08, 2008, 09:37:29 »

Alaçamlı=Köprübaşılı Halk Şairi Reklâm Yazarı Eğitimci Gazeteci Hasan Sancak Kimdir?

Orta Karadeniz Bölgesinin en şirin ilçelerinden biri olan, yeşille mavinin kucaklaştığı turistik Samsun’un Alaçam ilçesinden en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Adım soyadım Hasan Sancak’tır. Alaçamlı Halk Şairi, Reklâm Yazarı, Eğitimci, Gazeteciyim. 24 senedir basının içindeyim.52 yaşındayım. Nagehan isminde bir kızım, Alp Cihan ve Boğaç Han isminde de iki tane erkek çocuk sahibiyim. Alaçam ilçesinde 01.01.1956 tarihinde doğdum. Aslen Trabzon'un Köprübaşı İlçesindenim. Bize burada Hacı Dedeoğlu Sülalesi (SANCAK) derler. (Hacı Seyit Dedeoğlu’ nun-Merhum) en büyük oğlu Yakup Sancak’ın oğluyum. Dokuz kardeşiz. Annemin ismi Emine, (Merhume) babamın Yakup'tur.
                  Alaçam’da sırasıyla Fatih İlkokulu'nu, Alaçam Lisesi’nin orta ve lise kısmını tamamladım. 06.11.1980'de Samsun Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü'nden mezun oldum. Aynı sene Ankara'da kurayı çekerek, 15.12. 1980 ’de Hatay ili Antakya Atatürk Ortaokulu’nda depo öğretmenliği görevinde bulundum. 14. 01,1981’de ayrıldım. 19.01.1981'de Antakya Şenköy Ortaokulu’na Stajyer Türkçe Öğretmeni olarak tayin edildim. 21.06.1981- 02.01.1982 yılları arasında müdür vekilliği üstlendim.
19.01.1982’de stajyerliğim kalktı.15.12.1983 yılında Antakya Hassa Salmanuşağı Ortaokulu'na gönderildim.15.01.1984'te Isparta 40'ıncı Piyade Alayı'nda, dört ay süreyle, askerlik görevimi er olarak gerçekleştirdim. 15.12.1985’te eş durumu dolayısıyla Samsun'un Alaçam İlçesi İmam Hatip Lisesi'ne tayinim çıktı. Burada 15.09.1999 yılına kadar görev yaptım. Aynı tarihte Alaçam Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda Türkçe Öğretmenliği görevine başladım. Birinci dönem görev yaptıktan sonra Kaymakamlık oluruyla ikinci dönem Fatih İlköğretim Okulu'na atandım.
Millî Eğitim Bakanlığı'nın çıkarmış olduğu 'Norm Kadro' dolayısıyla 06.07.2000 yılında Alpaslan İlköğretim Okulu'nda Türkçe Öğretmenliği görevine başladım.15 saat Alpaslan İlköğretim Okulu, 15 saat Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda Türkçe dersine girdim. Millî Eğitim Bakanlığı'nın çıkartmış olduğu 'Norm Kadro'yu Danıştay'ın değiştirerek, meslekteki kıdeme göre tayinlerin yapılması esasına dayanarak, tekrar tayin istedim.2001 yılının ilk 6 ayında Karşıyaka İlköğretim Okulu ve Atatürk İlköğretim Okulu'nda görev yaptıktan sonra 31.07.2001’de Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda asil öğretmenlik görevine döndüm. Toplam 25 sene dört ay görev yaptıktan sonra bu okuldan 2005–2006 yılının Temmuz ayında emekliye ayrıldım.
                      Ben, I Aralık 2000’de gördüğü rüya reklam senaryosunu notere onaylatan dünyadaki ilk ve tek kişiyim. O tarihten itibaren de düşümde reklâm senaryoları görerek, notere onaylattım. Bu tarihten sonra da reklâm senaryoları yazmaya başladım. 44 yaşımdan sonra, notere onaylattığım ilk gerçek rüya reklâm senaryom ile birlikte, reklâm yazarı oldum. Reklâm senaryo yazarlığına ilk adımımı attım. Şimdiye kadar şiir kitaplarım, NOTER ONAYLI RÜYA REKLÂM SENARYOLARIM, Notere onaylattığım "Televizyonlar İçin 300 e yakın İlginç Yarışmalarım ile kamuoyunun gündemine geldim.Bu reklâm senaryolarımı  RÜYALARIMI ÇALDILAR!..Kitabımda okuyucularla buluşturacağım. Google’den Rüyalarımı Çaldılar, Blogcu Hasan Sancak, Noter Onaylı Rüya diye yazarsanız onlarca haberlerimle karşılaşacaksınız. Çok ilginç alternatif reklâm senaryo önerilerim vardır. Şiir kitaplarıma desteklerinizi bekliyorum. Faturası kesilerek, şiir kitaplarımın iç karton kapaklarında renkli olarak, reklâmlarınızı yaptırabilirsiniz.
Çıkan üç tane şiir kitabım vardır. Bu kitaplarla birlikte basıma hazır 50 tane şiir kitabım ve 5000 e yakın şiirim bulunmaktadır.50 tanesi notere onaylatılan 400 taneden fazla reklâm senaryom bulunmaktadır. Belirli yıllarda Alaçam'da (T.R.T-A.A.-İ.H.A.-D.H.A -HÜRRİYET-GÜNEŞ-ORTADOĞU-FOTOSPOR-HALK-SANCAK-ALTINOVA Gazetesi' nin muhabirliğini ve temsilciliğini yaptım.

ÇIKAN ŞİİR KİTAPLARIM:
(O' DUR) ÖĞRETMENİN EN GÜZEL ATATÜRK ŞİİRLERİ (2000)
ONLAR A N ALARIMIZ -ÖĞRETMENİN EN GÜZEL ANNE ŞİİRLERİ.
(2003)BENİM ANNEM MELEKTİ ('2005)

SANCAK

(üN€Yt
SÜPER ÜYE
Üye No: 435
Rep Puan: 978
"gιтмєує уüяєğι σℓαηıη, υηυтмαуα göηℓü ωαя∂ıя."
coco_as2@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz,07/20/08, 2008, 09:43:51 »

Hoş geldiniz foruma renk kattınız palaşımlarınızla daha da renkleneceğini umuyorum...  tamam   iyi Paylaşımlar..   evet

İLK AYRILIŞIM DEğil Dostlarım
İLK GÖZYAŞIM DEĞİL AYRILıĞa DAir
Son GÖrüşmemizde OLMaYacak
Şimdilik ELveda
Yeniden DönecEğim Bİr Ses
     YEniden MERhaba !!!                             (üneyt .... 

HASAN SANCAK
Onbaşı
*

E-Posta
« Yanıtla #2 : Temmuz,07/20/08, 2008, 09:49:51 »

Alıntı:(o(o_ex tarafından gönderildi.
Hoş geldiniz foruma renk kattınız palaşımlarınızla daha da renkleneceğini umuyorum...  tamam   iyi Paylaşımlar..   evet

Hoş bulduk.Yorumuna teşekkür eder,saygı ve sevgilerimi sunarım.

Saygılarımla.

SANCAK
Teğmen
Üye No: 129933
Rep Puan: 9
ayrılıkların sairi

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #3 : Temmuz,07/20/08, 2008, 10:11:24 »

aramıza hoş geldiniz hasan bey yorumlarınızla siteye renk katacanızı düşünüyorum umarım kalıcı olursunuz tamam

seni sevmek yasamaksa o zaman ben hiç ölmeyecegim
HASAN SANCAK
Onbaşı
*

E-Posta
« Yanıtla #4 : Temmuz,07/20/08, 2008, 10:18:51 »

Alıntı:UGUR muhabereci tarafından gönderildi.
aramıza hoş geldiniz hasan bey yorumlarınızla siteye renk katacanızı düşünüyorum umarım kalıcı olursunuz tamam

Hoş bulduk.Yorumunuza teşekkür eder,saygı ve sevgilerimi sunarım.

Saygılarımla.

SANCAK
DKD
ǺgЯeรif
Co Admin
**
Üye No: 22281
Rep Puan: 3550
*aşığım*~*aşığız* => my sagn
tanımam bilmem
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz,07/21/08, 2008, 01:37:43 »

Hosgeldiniz Hasan Bey aramıza...  masum
Sizi forumumuzda görmek çok güzel  göz kırp
Kalıcı olmanız dileğiyle...
« Son Düzenleme: Temmuz,07/21/08, 2008, 01:41:55 Gönderen: DKD » Logged

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Forumla ilgili sorularınız için tıklayın..![/
!!!...agresif..!!!
Genel Şef
*
Üye No: 128148
Nerden: gittiğin günden bu yana takvimler üzerime üzerime düşüyor..
Rep Puan: 1958
deniz kadar derin gökyüzü kadar geniş...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Temmuz,07/21/08, 2008, 01:54:09 »

Hoşgeldiniz Hasan Bey forumumuza  masum
Yorumlarınızla siteye renk katacağınızı düşünüyorum.
Umarım kalıcı ve paylaşımcı olursunuz.

Hani herseyindim bensiz sen yoktun..
Ayrılmazdık ya..
Gül dudaklım sihir gözlüm dön..
FARKIMIN FARKINDAYIM..! ONAYLANMAYAN ÇELİŞKİ..
SÜPER ÜYE
Üye No: 39799
Rep Puan: 2477
NÜFUS 70,586,256

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz,07/21/08, 2008, 07:37:56 »

hoşgeldiniz  masum sizin gibi başarılı birinden öğrenecek çok şeyimiz olduğunu düşünüyorum kendi adıma sitedeki paylaşımlarınızı özelliklede şiirlerinizi dört gözle bekliyorum  evet

AnnE baq kRaL çıpLaK..
Kanka Bak Adam Olmuş Yeni Yetmeler..!
KOLAYA HAYIR..YAŞASIN SÜT İÇMEK XD
|BY_|< æ |_ P 5 ! Z
SÜPER ÜYE
Üye No: 144346
Rep Puan: 423

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #8 : Temmuz,07/21/08, 2008, 07:41:19 »

hoş geldiniz aramıza hasan bey smile

Nê ô güZêLîm âGLîyOrMûsûN..? KîZ bûGün sêVêR..yâRîn bêZêR.!SêNîn dêdigiN ô LêyLâ MêCnûN â$kLâRi bû zâMândâ Nê GêZêR
SÜPER ÜYE
Üye No: 112177
Rep Puan: 27
Ağlama Deymez Hayattt Bu Göz Yaslarnaa!!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #9 : Temmuz,07/22/08, 2008, 01:16:19 »

aramıza hosgeldiniz iyi forumlar  tamam

o kadar yakın mıydı senin evin çok çabuk varmadık mı?
çok mu hızlı yürüdük ki ben mi hızlı yürüttüm seni?
ve sen o apartmana ne zaman girdin de ne zaman söndü o ışık?
sonra ben dedim ki kendime
“ben istenmiyor olmakla ilgiliyim”
utanmadım ağladım
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İstatistikler
Üye: 207502
Konu: 77953
Hoş geldiniz askumamy, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Sigara Bırakmak İçin
sigara bırakma
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

En Son Kaybettiğin...

Batman Kara Şovaly...

Cesur Türk Askerle...

Merhaba

Özlem Bennnn......

Merabaa

Hérkésé Selamun Al...

Araba Park Etmeye ...

Yeni Üye

Genciz, Güçlüyüz !...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.829 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu