Baykal 14 Mayıs’ta Hakim Karşısında

forum seo sistem.

Array
wolfson
Thu 7 May 2009, 09:19 pm GMT +0200

Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal hakkında açtığı 1 milyon TL’lik tazminat davası 14 Mayıs’ta başlayacak.

Deniz Feneri, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal hakkında Almanya’daki Deniz Feneri e.V. Derneği ile ilgili iddiaları kullanarak tüzel kişiliğe saldırıda bulundukları iddiasıyla 1 milyon TL’lik manevi tazminat davası açmıştı.

Ankara Asliye Hukuk Mahkemesi’ne sunulan dava dilekçesinde, Deniz Feneri’nin Almanya’daki dernek ile bire bir bir bağlantılı olduğu iddiasıyla yolsuzlukla itham edildiği belirtilmişti.

İki kuruluşun farklı olduğuna dikkat çekilen dilekçede, mağduriyet sebebiyle manevi tazminatın yasal faiziyle birlikte tahsil edilmesi istenmişti. Asliye Hukuk Mahkemesi, davanın görüleceği tarihi 14 Mayıs olarak belirledi.

Duruşmada CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı avukatlarının temsil etmesi bekleniyor. Baykal’ın avukatlarının iddialar karşısında nasıl bir savunma yapacağı merak konusu.

Baykal’ın açıklamalarından dolayı derneğe yardımların kısmen azaldığını dile getiren Genel Başkan Engin Yılmaz, davayı kazanmaları halinde 1 milyon TL ile yardıma muhtaç insanlara yardımda bulunacaklarını belirterek, “Böyle bir yardım kuruluşu, 6 aydır pervasızca bir saldırıyla karalama kampanyasıyla linç edilmek isteniyor. Türkiye’nin en önemli siyasi partilerinden biri olan CHP ile Genel Başkanı Baykal, sanki başka hiçbir rakibi yokmuş gibi, Deniz Fenerini siyasi rakip olarak görüp, seçim malzemesi yapmakta. Dernek, sanki kalpazanmış, kapkaççıymış, üçkağıtçıymış, sahtekarmış gibi itham edilmekte.” demişt

servet_aydin54
Sun 14 June 2009, 10:41 am GMT +0200
Transfer sezonunun olay futbolcusu Mehmet Topuz, kararını verdi. Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’la resmi sözleşme imzaladı.

Kulüp binasının yönetim kurulu odasında düzenlenen imza töreninde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ile Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma katıldı. Fenerbahçe’nin klasik çubuklu formasıyla kendisini Sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Mehmet Topuz’u yönetim kurulu üyeleri sırasıyla tebrik etti.
Öte yandan Mehmet Topuz’un imza töreninin Pazartesi günü saat 11.30’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu tribününde Sarı-lacivertli taraftara açık olarak yapılacağı açıklandı.

bibaksananet
Sun 14 June 2009, 06:10 pm GMT +0200
arkadaslar ben burda yenıyım tam olarak bılmıyorum ama zamanla cozerım galıba yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler

mert57
Mon 15 June 2009, 03:29 pm GMT +0200
http://www.oyunlar1.com/games.php?flash=4968

süper bir oyuna benziyordu arkdaşlar gerisini oynayarak görün.

fatihs
Tue 23 June 2009, 06:15 pm GMT +0200
internetten 7 prtlık bir oyun indirdim 5. partta cilt bozuk ve 6. partta parola yanlış diyor bunu nasıl çözerim bilen varsa yardım edebilir mi???
şimdiden teşekkürler silahLi: