+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT
 >  + | Edebiyat
 >  + | Kendi Kaleminizden
(Moderatörler: ANGEL, senyorita) >  + | Aşka Dair Sözler

Aralık,12/01/08, 2008, 04:20:06 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Aşka Dair Sözler
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 106 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Aşka Dair Sözler  (Okunma Sayısı 106 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onbaşı
*
Üye No: 133908
Rep Puan: 1

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs,05/18/08, 2008, 10:10:48 »

aşkı gerçekten anlatmak onu tarif etmek mümkünmü...? bana göre deyil yaşamak gerekiyormuş büyüklerimiz öyle demişler ne güzelde söylemişler şimdi ben AŞK,A dair kendimce birşeyler paylaşayım
ömür denilen bize tahsis edilmiş zaman tüneline girdigimizde beli yaşamların ardında kabullensekte kabüllenmesekte aşk hayatımızın en önemli derslerinden biri tam notla bitirmek bu günümüzün ortamında neredeyse imkansızlaşmış tabiki aşkın çeşitleride çok ama biz iki insanın aşkından bahsedelim .....
aşk çalmak yada çalınmaktır zamansız ve mekansız hırsız misali ama asla gizli gelmez anlarsın gelişlerini duyarsın ayak seslerini fakat her ne hikmetse engel olamzsın teslim alır kalbini ...
aşk bir yolculuktur hayatın tam ortasında hemde çok meşakkatli bir yol bazan çokkk uzun bazan kısacık aşk keşfedilmek ve keşfetmektir..
kendini adamaktır ikiye bölünmektir ,aşk bir çınardır egerki yerini severse büyür köklenir dal budak salar etrafına mutlulugu ve huzuru barındırır gölgesinde, fakat birde karşılıksız olursa topragını sevmezse yanlış yerde yanlış kişide aşk ateş olur gözyaşı olur ve seni boğmaya başlar kendi gözyaşlarında solarsın hayat anlamını kaybeder bezersin tüm sevinçlerin silinmiştir..
aşk freni tutmayan arabaya benzer ne kadar usta olsanda mutlaka bir yerlere vurmak zorundasın bir şeyleri kesinlikle kırarsın ....
aşk gelince yürege sesizlik iner ondan başka her şey yabacılaşırkendine ait hayal dünyan olmaya başlar ailen dostların ikinci planda kalır ve mutlaka birilerini kırarsın aşk hak edenin gönlünde ise gözler duygular konuşmaya başlamışsa paha biçilmez hazinedir sonu ayrılık bile olsa yüreklerde öylesine bir lezzeti kalırki,asla unutulmaz her hatırlanışta uğrunu ağlamak bile huzur verir gerçek aşk ise konuşmadan anlatılmadan anlaşılmadan duyguların birleşiminde dokunmadan yaşanandır..ve bu aşk asla zaman aşımına uğramaz seninle birlikte yaşlanır ve sen bu aşkına ağlamaya başlamışsan buda sana huzur veriyorsa sen aşkın özünü ve aklını bulmuşsundur sonuçta kim ne derse desin aşk biz insanlıga RABBİMİZ tarafından sunulmuş en harika niymettir.. sanmayın sakın ben şimdi aşkı anlattım kesinlikle anlatamadım kesinliklede anlatamam onu doğru zamanda geç kalmadan yarın keşke demeden yaşamak lazım o zaman anlarız belki...

GaNgStA
SÜPER ÜYE
Üye No: 121376
Rep Puan: 1138
85/4 83.dönem c-timi (DaNgEr)
peace_baka@msn.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs,05/18/08, 2008, 10:12:52 »

emeğine sağlık +rep hadi sefte benden olsun
paylaşımlarının devamını bekleriz..! tamam

ÇıLdIrT bEnİ çIkAr BeNi BaŞtAn İsMiN nEyDi UnUtTuM yİnE tELAşTaN..!
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İstatistikler
Üye: 226460
Konu: 83086
Hoş geldiniz ceylancobaner, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Akvaryum Portal ve Forum
Akvaryum Portalı
Seç İnşaat
Çelik Konstrüksiyon
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

YOKLAMA DEFTERİ

Yüzyüze

Sro Da Büyük Kapış...

Titanik'in Sirri

Gitme Anne...

Ne Desem Yalan Olu...

Matematik Sorusu

Utanma Duygusu Ve ...

Kanayan Yara

Terleten Kelimeler
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

sauna eşofman

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.7.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.206 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat