+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | ASKERİ BÖLGE | ÖZEL KUVVETLER | İSTİHBARAT
 >  + | Askerî Bölge
 >  + | Kara Kuvvetleri
(Moderatör: serdarnebol) >  + | Askere Gidecekler Dikkat

Eylül,09/08/08, 2008, 12:52:32 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Askere Gidecekler Dikkat
Cevap SayisiCevap Sayisi: 9 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 706 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Askere Gidecekler Dikkat  (Okunma Sayısı 706 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onbaşı
*
Üye No: 70741
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri
« : Kasım,11/22/07, 2007, 08:24:03 »

lütfen birliginiz ne olursa olsun  egitiminizi iyice alın  konularda ve derslerde dikkat kesilin hic bir şeyden korkmadıgınızı biliyorum  ama şuna inanın catışmada bire bir kaldıgınız zaman o elinizdeki egitimin nekadar degerli oldugunu göreceksiniz özellikle atış ve yer deiştirme  sukunetinizi bozmassanız aklınıza hükmediyorsunuz ama eksik bilginiz varsa vurulmanız sadece zaman meselesidir gece sigara icecekseniz battaniyenin altında icin elinizle saklarsanız  gece görüşle bir ampül tutuyormuşsunuz gibi ışıl ışıl oluyor kumanyalarınızı  kesinlikle delmeden atmayın ona bile tenenzül ediyorlar  etrafta igrenc bir koku varsa bilinki terörist yakınlarda demektir o an geldiginde sakın gözlerine bakmayın  (sonra unutulmuyor) mümkünse komutanınızı mevzinize cagırın  ovarken kendinize güven gelecektir sakın haaa!!! uyumayın  sevdiklerinizi asla düşünmeyin (bu biraz zor oluyor )daha cok yazmak isterim ama sıkılmanızdan korktugum icin yorumlarınıza göre hareket edecegim allah sizleri sevdiklerinize bagışlasın allaha emenet olun tamam

O ßi Vatan EvLadı aSKer.!
SÜPER ÜYE
Üye No: 293
Rep Puan: 255
Mehtap 23 Kasım GeceSi ßaSlıyor..
By_CoRSaNcL@hotMail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Kasım,11/23/07, 2007, 02:25:48 »

SaoLasın KardeSim ALLAH Razı Olsun Cok qüzeL MorâL verDin yani ßravo. gülümse gülümse

ßιяєя ßιяєя ßυяѕαηıη уαкıѕıкℓıℓαяı ∂αqıℓıуσя... ßüуüк ßυℓυѕмα ѕєηєує кαѕıм ßσмßα qιßι ∂öηüуσяυz кαняσℓαѕı ƒєℓєк ѕαηα ιηαт... $αƒαк : 168 (:  
Site Kurucusu
Admin
Üye No: 1
Rep Puan: 2330
WebMaster

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Kasım,11/23/07, 2007, 02:29:10 »

Bu bilgiler çok degerli ayrıca sizinde bu konularda tecrübeniz olduguna inanıyorum.

Eğer çatışmaya girdiyseniz bir kaçını anlatırmısınız ?

<a href="http://www.yorumcuyuz.net/depo/yorumcuyuz.net-unutmaz.swf" target="_blank">http://www.yorumcuyuz.net/depo/yorumcuyuz.net-unutmaz.swf</a>
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”
BANLANDI
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí
SÜPER ÜYE
Üye No: 36046
Rep Puan: 4398
SeNi ÇoK ÖzLeDiM

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım,11/23/07, 2007, 02:37:07 »

Allah korusun bütün askerlerimizi....   aglayan

"avuçlarımda çocukluğumdan kalma dualar var, gel buyur nasiplen yarim...
Ninemin telli dolabı gibidir yüreğim, soğutmaz içindekileri...itiraf ediyorum, kayıp bir kent gibiydi sevdam.
Sen dokundun, çekildi sular, göründü bir zamanlar sobasında odun yanan kapılar...korkma, yaklaş..tenimin tenine diyeceği var..."
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Kasım,11/23/07, 2007, 12:59:40 »

bende komando olarak yaptım siirtte teşekkürler güzel bilgiler
DC<TRaNsisTöR>
Özel Tim
*
Üye No: 57130
Rep Puan: 2827
Expert Driver

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım,11/24/07, 2007, 03:50:39 »

bende gidecem inşallah.. tavsiyeler için çok çok teşekkürler..

Cahillerin kalbi dudaklarında, alimlerin dudakları kalplerindedir.(Hz. Ali(r.a))
Onbaşı
*
Üye No: 71722
Rep Puan: 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Kasım,11/26/07, 2007, 12:05:33 »

bakın catışma öyle basit olmuyor gerektiginde igrenc  bir durumda kala biliyorsunuz örnekle anlatayım bir gün köyün birine pusu atıldı  saat 11 ile 12 arasında 2 kişi göründü köyün sokakalarında  girdikleri ev  tespit edildi  evlerin hemen yanında damlar vardı hayvanlarını oralarda tutuyorlardı arka tarafına bakan bir pencereleri vardı ve o pencereden hayvanın dışkılarını atarlardı orası kocaman bir yıgıntı olurdu köy köpekle doluydu köpekler kokumuzu almasın diye önce bulundugumuz yeri deiştirmek zorunda kaldık rüzgarı önümüze aldık ve bir damın hayvan pisligine girip cıktık kokumuz artık pislik kokuyordu eve yaklaşık yüz metreydik ama oraya gitmemiz yaklaşık 3 saatimizi aldı neköpekler nede başka bir köylü bizi gördü ben tam evin ön cephesindeydim kapının sagında ve solunda birer pencere vardı  öncümüz 10 metre kadar yakınlaştı eve  kapının tam önündeydik  herkes hazırdı derken kapı acıldı bir adam cıkıverdi herkes cok tedirgindi cıtcıkmıyordu köpek sesleri sessizligi bozuyordu adam geldi bizim öncüün bulundugu yere kadar geldi ben onları izliyordum nişangahım adamın tam gögsündeydi sivildi öncüye  cok yakındı ama görmedi adam ihtiyac icin cıkmıştı ayakta cıkardı  ve işemeye basladı  idrar yere deydikten sonra bizim öncüye sıcrıyordu okadar yakındı  ama göremedi hic birşey olmadan girdi iceri ve sonra bizim gördüklerimiz cıktı  dışarıya  ama bilmedikleri bişey vardı etraları sarılıydı cıktılar  ikinci adımda mermiler havada ucuştu işin ilginc tarafı biz  2 kelle almamıza ragmen  sabaha kadar orayı terketmedik yanı sabaha kadar kimse yerini terkedemedi neden oldugunu halen bilmem sonra bizim öncüyle askerlik bitinceye kadar o olayı hatırlatıp durduk
_-KoRSaN-_
BinBaşı
Üye No: 72779
Rep Puan: 63
SoNuNu Dü$üNeN KahRaMaN oL@MaZ

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #7 : Aralık,12/04/07, 2007, 04:28:12 »

güzel bilgi saol

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYEMEYENLER TÜRK'ÜN DERDİNE ÇARE OLAMAZ!
Onbaşı
*
Üye No: 71722
Rep Puan: 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak,01/09/08, 2008, 04:16:37 »

a timinden gelme uyanık bir assubay vardı allah ondan razı olsun bir atış  şekli göstermişti halen öyle ateş ederim   yeni gideceklere anlatayım bu şekilde atışınız yüzde yüz isabetli olur  diyelim acemi birligindesiniz ve 2,400 koştunuz ve desteksiz atış yapacaksınız silahınız elinizde yere uzandınız  soluk solugasınız tabii  önce sol elinizle bulunan silahın dipcigini omsunuza dayamadan önce dirseginizi yerden kaldırın dipcik omzunuza  gömülecek şekilde ve dipcigi sıkıca tutucak şekilde sıkıştırın ( yani dipcigi omzunuza sıkıştırın)  dirsekleriniz yere deydiginden ayaklarınız acın sag ayanızı  hafif kendinize  cekin  ve namluyu hedefe ayarlarken  dirseklerinizi asla kımıldatmayın belden ayarlayın (belinizi saga sola cevirirseniz namlunun nasıl gezdigini göreceksiniz )  hedefe ateş ederken nefesinizi konturol etmek yerine nefesinizi aldınız verirken yarıda ateş ediniz  genelde istem dışı olarak tek göz< kapatılır ateş edildikten sonra  hedefe bakılır en önemlisi kuru tetik calışması o olayı anlatmıyacagım ama  cok faydası oldugunu söyliyeyim  bu şekilde ateş ettiginiz taktirde  vuramamanız kesinlikle söz konusu olamaz  zaten atışınız iyi oldumu kral siz ve timinizdir şimdiden hayırlı teskereler
ALLAH BAĞIŞLAYANDIR, ESİRGEYENDİR!(Nur Suresi 22)
Genel Şef
*
Üye No: 91196
Rep Puan: 4348
TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN AYI MÜBAREK OLSUN
commanderrr@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #9 : Şubat,02/07/08, 2008, 08:08:37 »

eğitimin amacı hayatta kalmaktır ve kondisyon çok önemli iyi eğitim alın kaçmayın  tamam  tamam

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
FORUMLA İLGİLİ YARDIM İÇİN BURAYA TIKLA
Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
BENİ TAKİP ET TIKLA

TUTAMAYACAĞIN SÖZLER VERME
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İstatistikler
Üye: 191974
Konu: 74038
Hoş geldiniz maniac-jimmy, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Yetimin Hakkını Ye...

Alın Size Duvardan...

Köpek Eğitimi

Bu Haftanın Cevapl...

aofkayit.anadolu.e...

Nefis Yemekler ( O...

Bu Haftanın Cevapl...

Şimdi Moda: Doğal ...

##dj Izdıham - Hou...

Bugün Kimi İhmal E...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo youtube

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.4.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.702 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat