+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | GÜNCEL
 >  + | Siyaset Forumları
 >  + | Siyaset Meydanı
(Moderatör: Kawasaki) >  + | Atatürkü Niçin Sevmiyorsun?

Ekim,10/14/08, 2008, 02:29:41 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Atatürkü Niçin Sevmiyorsun?
Cevap SayisiCevap Sayisi: 34 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 573 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1] 2 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: Atatürkü Niçin Sevmiyorsun?  (Okunma Sayısı 573 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yarbay
Üye No: 91538
Rep Puan: 10

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« : Haziran,06/25/08, 2008, 02:00:57 »

ESİR İKEN MÜMKÜNMÜDÜR İBADET?
YATIP KALKIP ATATÜRK'E DUA ET!
SENİN GİBİ,DÜRZÜLERİN YÜZÜNDEN,
DİNİNDENDE SOĞUYACAK BU MİLLET

İŞGALDEKİ HALİ SAKIN UNUTMA
ATATÜRKE DİL UZATMA SEBEPSİZ
SEN ANANDAN YİNE ÇİKARDIN AMMA
BABAN KİMDİ BİLEMEZDİN ŞEREFSİZ....
                                                           NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..............
EM.GN.MD.LÜĞÜ ASAYİŞ ŞB MÜDÜRÜ MUTLU ÇELİK..................

Baş Çavuş
Üye No: 119152
Rep Puan: 3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran,06/27/08, 2008, 02:23:50 »

tebrikler katılıyorum
SÜPER ÜYE
Üye No: 154854
Rep Puan: 106
Köpekbalığına kafa atan piskopat hamsi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran,06/27/08, 2008, 05:47:22 »

Alıntı:tsuberk tarafından gönderildi.
tebrikler katılıyorum

atatürksüz bir hayat düşünemiyorum ALLAHIMIN türk milletine bir armağanıdır

umutsuzluğu ihraç eden bir çok ülkenin
herhangi bir şehrinde bıraktım seni
inzivaya çekilmiş bu hikayenin hüzün dolu tetiğini
çoktan çektim
seni öldüreli çok oldu, şimdi benden de betersin

iyi ve güzel hakikata bel bağlamış saf dillerden bihabersin
belki çıldırmak üzeresin,
hayati vurguların tükenmekte
gazete manşetlerinde aristokrat bir ferman olurken
ölüm ilanım
karanlığın ardı sıra, çığlıklar ve uğultular eşliğinde
sevdamdır uğurladığım.
Teğmen
Üye No: 144695
Rep Puan: 1

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #3 : Haziran,06/27/08, 2008, 07:48:43 »

Ata türkü ata türkçüler yüzünden sevmiyorum, aslında belkide abartıldığı kadar öyle bir adam değildi, ama yağdanlıkları öyle abarttılarki, neredeyse Allah ilan ettiler bir kulu,ve bakınız öyle tabulaştırdılarki bir yazar ne diyor .1950 lerden önce Türkün dini kemalizmdir diye ilan ettiler, ezanı susturdular, kuranı yırttılar, ve din adına ne varsa hepsine savaş açtılar.(acaba çanakkaleyi geçilmez yapan ruh bu adam gelsinde benim dinimi imanımı yok etsin diyemi verdi, o savaşı, benim namus tacım baş örtümü açsın diyemi o savaşlar yapıldı, binlerce can ne için feda edildi , evet ingiliz gavuru ve müttefikleri  geçemedikleri çenekkaleyi zatı alilerinin sayesinde geçmeden beter ettiler ,ve bir gecede bir milleti, tarihinden, dininden ,imanından, edebinden, ve geleneklerinden yoksun bıraktılar, kar şı durmak isteyenleride şahitlerin bilahare dinlenmesine diyerek sorgusuz sualsiz ığdam ettiler, hemde beş bin alimi bumu yücel
ik, bumu kurtuluş, bumu ulu önderlik, gitti saltanat, geldi sultanlık, hemide daha gaddarane, beyler lütfen gerçeklerden kaçmayınız, bu millet o tanrılaştırdığınız ata sayasinde, çok zulüm görmüştür, devamınıda milli şefiniz inönü devfam ettirmiş, hemde daha zalimce daha gaddarca ,ama hamd olsunki bu millet ALLAHIN lutfuna mazhar bir milletki ,zalimlerin zulmünü payidar kılmadı, ve milletimiz menderesin gelişiyle bir nefes aldı, yapılan saldırılar birazcık hafifledi, şimdi ise hala kemalizmi din olarak algılayanların yaptıkları ,şovlar yüzünden bu millet hala kendine gelememiş, ve bütün islam dünyasıda bizler gibi bu zulmün devamı altında inlemektedir .çünkü halife demek İSLAMIN sancaktarı bayrağı lideri ve danışma merkezi veya dayanışma merkezi idi, ama ne yaptı o sayesinde namaz kıldığımızı idddiaeden atanız, İSLAMIN KÖKÜNÜ KAZIMAK İÇİN İNGİLTEREDEN ALDIĞI EMİR DOĞRULTUSUNDA, HALİFELİĞİ LAGV EDEREK KOCAMAN İSLAM ALEMİNİ BAŞSIZ BIRAKMIŞ, VE ŞİMDİ SAHİPSİZ KALAN İSLAM ALEMİNDEKİ AKAN KIANLARIN HEPSİNİN VEBALİNİ ALLAHIN HUZURUNDA VERMEKTEDİR,verecektir çünkü ALLAHIN huzurunda adalet var yağdanlıklar yok ,
Baş Çavuş

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran,06/27/08, 2008, 07:54:30 »

sen farkında degilsin o olmasa dinini bile yaşayamıcaktın belkide dogru durust de yatıp kalkıp dua et. bide cıkıp onun kurdugu bu ülkede boyle konusmaa hic hakkın yok eli n yunanlısı atatürkü ziyaretinde hayran kalmış bir hafta lık ziyaretini erken bitirmiş daha fasla kalıp uşağı olmaktan korktugundan onun kurdugu ülkede yaşayan vatandaşın dedigine bak. sen biliyormusun ki ingiliz generali 1 milyon kişilik ordum olsa atatürkün 40bin kişilik ordusuna yürümeyi göze alamam dediğini nerden bileceksin. sen cok istiyorsan irana gidebilirsin orda senin istediğin gibi şah larla şehlerle yönetilirsin
Teğmen

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #5 : Haziran,06/27/08, 2008, 08:07:23 »

Bu ülke benim ülkem, ben irana deyil sen özlemini çektiğin herhangi bir ülke varsa gide bilirsin, ve ve bende size tavsiye ediyorum yalan söyleyen tarih utansın kitaplarını al ve oku, veya rıza nurun atatürk ve ben diye attığı başlık altındaki kitapcığını al, ve oku veya birde aklını kullan azizim, kocaman imparatorlukta bir tek atratürk yoktu onu ata türk yaspan gizli ajanların yalan yanlışl pompalamaları ,idi Bir dip not okuyayım artvin borçkadan cafer paşa , ne diyor biz bu kadar canı dinimizden i
manımızdan feragat edelim diyemi verdik diye düşündükce deli oluyorum , biz en büyük hatayı kemale güvenmekle yaptık diyor ,
Baş Çavuş

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran,06/27/08, 2008, 08:10:18 »

sen git baska ülkede yaşa burda yaşamaya hic hakkın yk BU ÜLKE ONUN ÜSTÜNE KURULU... begenmiyorsan cek git. senin gibi ........ gücü bunu degistrmeye yetmez.. ben sana dinini mi bırak dedim? diyorum iste atatürk ün ilke ve inkilaplarıyla kurulu bu ülke burası tartısmıyorum bile begenmiyorsan istemiyorsan.........

Doğru bildiğinizi dayatmaya çalışmayın güzelce anlatın ki sizin doğrularınıza hak verelim aksi taktirde mesajlarınız silinir..

Anlayışınız için teşekkürler..
« Son Düzenleme: Haziran,06/28/08, 2008, 11:58:16 Gönderen: kawasaki » Logged
Serdar
Genel Şef
*
Üye No: 91196
Rep Puan: 4521
Şevvalde 6 Gün Oruç Tut 1 Senelik Sevap Kazan
commanderrr@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #7 : Haziran,06/27/08, 2008, 08:42:17 »

Arkadaşlar bu tartışma uzar gider herşeyi tartışalım konuşalım ama birbirimizi kırmadan küfür etmeden birbirimizi dinlemeyi ve anlamayı öğrenelim kimse kimseye sen git o kalsın sen gel deme hakkına sahip değil bu ülke hepimizin sevip sevmediğimiz şeyleri oturup konuşalşım tartışalım ama saygı ve sevgi çerçevesinde herkese saygılar...

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
FORUMLA İLGİLİ YARDIM İÇİN BURAYA TIKLA
Teğmen

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #8 : Haziran,06/27/08, 2008, 10:01:01 »

Alıntı:serdarnebol tarafından gönderildi.
Arkadaşlar bu tartışma uzar gider herşeyi tartışalım konuşalım ama birbirimizi kırmadan küfür etmeden birbirimizi dinlemeyi ve anlamayı öğrenelim kimse kimseye sen git o kalsın sen gel deme hakkına sahip değil bu ülke hepimizin sevip sevmediğimiz şeyleri oturup konuşalşım tartışalım ama saygı ve sevgi çerçevesinde herkese saygılar...

İşte kemalizm bu beyenmiyorsan çek git beyenmiyorsan yaşama beyenmiyorsan yobazsın beyenmiyorsan irticacısın falan filan , gerçekler daima zor geliyor dimi arkadaşım bu ülke ne senin nede senin babanın malı deyil ve edebe davet ediyorum seni eyer tartışmayı halleşmeyi bilmiyorsan yazıma cevap verme . ve ben yine sözümdeyim At5atürk saygın ve sevilecek bir kimse dahiş olsa sencileyin tarafgirleri olduğu için kaybediyor ,bak cumhuriyetin 15 inci yılını kutlama dönemindeki Ata TÜRK gençliyi diye adlandırılan gençlerin o günlerdeki bu millete yaptığı dayatmalara-ne diyor A.TERCAN İSİMLİ GENÇ ,ulu önderin gösterdiği yoldan yürüyelim bırakalım çöl bedevisinin gösterdiği yolu, bunu kim için diyor PEYGAMBERİM İÇİN VE DEVAM EDELİM,ey büyük ata ey tanrıların büyüğü. bunu kim diyor kazım ökmen,ve atatürkün nutku için işte Türkün amentüsü deniyor ve al sana bir şiiir ,
bütün millet bir olup sarılmalı silaha
kurtulmak içinmillet gerek yoktur ALLLAHA,özdemir ağat ,ve yine
Ufuktansonsuzluğaçizen kudretli bir el
Göklere yükseliyorilah gibi bir heykel
bu varlığın önünde bir dakika dize gel
Bu taş daha kutsaldır o kabenin taşından, leman çiçek dağı yazmış , nerede şeref kitabesi cumhuriyet matbaasında basılmış istanbulda cumhuriyetin 15 inci kuruluş yılı anısına, şimdi siğz gelinde bu kadar zırvalama karşısında bu insanların saygı duyduğu insana saygı duyun , işte bu nedenle aslında Atatürkü kullananlar yüzünden Atatürk belkide makberinde bile huzur bulamıyordur , ve şunuda unutma aziz dostum, aç bütün dünya tarihini incele, hiç bir liderin bir gecede kendi öz halkını dininden, kitabından tarihinden, örfünden giyiminden kuşamından sıyırıp atmamıştır,yazı inkilabı dendi bu millet bir gü-nde en cahil duruma düştü- neden bir gün evvelki okuyup yazdıklarını artık okuyamıyordu ,giyim inkilabı dendi  namus tacımız baş örtümüz elimizden alındı
din inkilabı denildi KURANIMIZ ayaklar altına lındı ezanımız yasaklandı siz bu devrimlere devfrim diyorsanız stalini veya lenini kınamaya gerek yokki ,onlarda bu yasaklar yüzünden halklarına zulm ettiler .
Serdar
Genel Şef
*
commanderrr@hotmail.com

E-Posta
« Yanıtla #9 : Haziran,06/27/08, 2008, 10:07:44 »

Alıntı:makgul tarafından gönderildi.
Alıntı:serdarnebol tarafından gönderildi.

İşte kemalizm bu beyenmiyorsan çek git beyenmiyorsan yaşama beyenmiyorsan yobazsın beyenmiyorsan irticacısın falan filan , gerçekler daima zor geliyor dimi arkadaşım bu ülke ne senin nede senin babanın malı deyil ve edebe davet ediyorum seni eyer tartışmayı halleşmeyi bilmiyorsan yazıma cevap verme . ve ben yine sözümdeyim At5atürk saygın ve sevilecek bir kimse dahiş olsa sencileyin tarafgirleri olduğu için kaybediyor ,bak cumhuriyetin 15 inci yılını kutlama dönemindeki Ata TÜRK gençliyi diye adlandırılan gençlerin o günlerdeki bu millete yaptığı dayatmalara-ne diyor A.TERCAN İSİMLİ GENÇ ,ulu önderin gösterdiği yoldan yürüyelim bırakalım çöl bedevisinin gösterdiği yolu, bunu kim için diyor PEYGAMBERİM İÇİN VE DEVAM EDELİM,ey büyük ata ey tanrıların büyüğü. bunu kim diyor kazım ökmen,ve atatürkün nutku için işte Türkün amentüsü deniyor ve al sana bir şiiir ,
bütün millet bir olup sarılmalı silaha
kurtulmak içinmillet gerek yoktur ALLLAHA,özdemir ağat ,ve yine
Ufuktansonsuzluğaçizen kudretli bir el
Göklere yükseliyorilah gibi bir heykel
bu varlığın önünde bir dakika dize gel
Bu taş daha kutsaldır o kabenin taşından, leman çiçek dağı yazmış , nerede şeref kitabesi cumhuriyet matbaasında basılmış istanbulda cumhuriyetin 15 inci kuruluş yılı anısına, şimdi siğz gelinde bu kadar zırvalama karşısında bu insanların saygı duyduğu insana saygı duyun , işte bu nedenle aslında Atatürkü kullananlar yüzünden Atatürk belkide makberinde bile huzur bulamıyordur , ve şunuda unutma aziz dostum, aç bütün dünya tarihini incele, hiç bir liderin bir gecede kendi öz halkını dininden, kitabından tarihinden, örfünden giyiminden kuşamından sıyırıp atmamıştır,yazı inkilabı dendi bu millet bir gü-nde en cahil duruma düştü- neden bir gün evvelki okuyup yazdıklarını artık okuyamıyordu ,giyim inkilabı dendi  namus tacımız baş örtümüz elimizden alındı
din inkilabı denildi KURANIMIZ ayaklar altına lındı ezanımız yasaklandı siz bu devrimlere devfrim diyorsanız stalini veya lenini kınamaya gerek yokki ,onlarda bu yasaklar yüzünden halklarına zulm ettiler .

Ya arkadaşım sen anlatıyorsun hiç anlamadım ama seni sonkez Uyarıyorum kelimelerini düzgün seç ben sadece site kurallarına uymanızı istedim sen anlatmışsın ne anlatmışsan onuda anlamadım ya neyse saygılar...

Teğmen

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #10 : Haziran,06/27/08, 2008, 10:19:34 »

çok özür dilerim ben tsuberge cevap verecektim onun yazısını alıntılıyacaktım yanlışla sizin yazınızı alıntılamışım  kusura kalma hakkını helal et kardeş
Serdar
Genel Şef
*
commanderrr@hotmail.com

E-Posta
« Yanıtla #11 : Haziran,06/27/08, 2008, 10:21:38 »

çok özür dilerim ben tsuberge cevap verecektim onun yazısını alıntılıyacaktım yanlışla sizin yazınızı alıntılamışım  kusura kalma hakkını helal et kardeş

tamam kardeşim önemli değil  tamam

Yarbay

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #12 : Haziran,06/28/08, 2008, 11:47:15 »

Yengeç sepeti

Yengeçler, toplanıp da bir sepete konduğunda esas savaş başlar.  Bu doğaya ve düşmana karşı bir savaş değildir.
Bu, kendisini tutsak edene karşı bir savaş da değildir.
Bu yaşama karşı bir savaştır, ama aynı zamanda kendi türüne karşı da...
En son yengeç, kardeşini yer.
Yan yana savaştığı, hayatta kalmak için kavgaya girdiği, arkadaşını beraber yediği kardeşe gelir sıra.
Belki de o zamana kadar vakti yoktur.
Ama iki yengeç kalma ihtimali de vardır her zaman bir sepette.
Her ölüm, peşinden bir başkasının ölüm ihtimalini doğurur.
Her kavgadaki galibiyet, bir diğer kavgada doğabilecek mağlubiyet ihtimalini düşündürür.
Krallık kavgası değil, var olma savaşıdır yengeç sepeti arenasına hükmeden.
Çıkarlar yoktur, hırslar yoktur, ama en zirvede yaşanan can havli durumu söz konusudur.
Yaşamımız bir yengeç sepeti travması.
Ölmemek için öldürmek, hayatta kalmak için dostunu yemek...
Ne kadar acıdır bir avuç beyinsiz yengeç arasında yaşanan hallerin atomu parçalayan ve uzaya bayrak diken insanlar arasında yaşanması.
Düşünce gücü, medeniyet ve teknoloji, küresel köyü yengeç sepetine çeviriyor.
Bir ülke, var olmak için diğerini yiyor.
Çünkü imkânlar ve kaynak sınırlı, buna karşı insan nesli hızla çoğalıyor.
Sadece hızla çoğalması küresel köyün kaderini etkilerken, çoğalanların hızla kirletmesi, kaynakları umarsızca tüketmesi, sanayi devriminin ihtiraslarının tavan yapması ve sınırların kalkması, üzerinde yaşadığımız yaşlı dünyanın komaya girmesini hızlandırıyor.
Küresel durum buyken, kocaman dünyada küçücük bir köy olan Türkiye, üzerinde yaşayanların bu kaynağı bitmeyecek gibi sömürmesinden dolayı belki de dünyanın en hızlı yaşlanan parçası.
Sonradan görmelerin açlıkları, sonradan kaybedenlerin çığlıkları ve doymayanların ihtirasları ile Türkiye bir yengeç sepeti.
Hayatta kalmak yerine iktidarı kapmak isteyen yengeçlerin arenası.
Sınırsız hırs, sorumsuz yetkiler ve şekilsiz fikirler boşluğunda, ay-yıldız gölgesini kaybetmeye başladı.
Güneş tam tepemizde ve gölgemiz kaybolmuş.
Sokaklarda siren sesleri, caddelerde açlık ve sefalet.
Trafik ışıklarında durduğumda, arabanın camını zorla silen gözlerden okuduğum nefret beni korkutuyor.
‘Bir sadaka’ diye elini açan 20’li yaşlardaki delikanlıların kaybetmişlik ve kaybolmuşlukları, uzanan ellerde silah varmış hissi uyandırıyor.
Burası İstanbul.
Tarih fışkıran sokaklarında ihanete hazır yüzler, alacakaranlıkta can pazarının pazarcıları gibi tezgâh açıyor.
Bu şehirde ihanet bedava, sadakat parayla satılıyor.
Burası İstanbul, burası Türkiye...
Son kalan iki yengeç, birbirini yiyeceğini biliyor.
Son kalan yengeç ise kendi etinin tadının nasıl olacağını hayal ediyor.
                                                                                                         YENİÇAĞ

işte AKP iktidarı ve yandaş medya TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ biribirine yedirmeye kalkan emperyalist güçlere çanak tutuyor  benim buradan haykıracağım tek cümle NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE............     
SÜPER ÜYE
Üye No: 154854
Rep Puan: 106
Köpekbalığına kafa atan piskopat hamsi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Haziran,06/28/08, 2008, 10:40:17 »

Ata türkü ata türkçüler yüzünden sevmiyorum, aslında belkide abartıldığı kadar öyle bir adam değildi, ama yağdanlıkları öyle abarttılarki, neredeyse Allah ilan ettiler bir kulu,ve bakınız öyle tabulaştırdılarki bir yazar ne diyor .1950 lerden önce Türkün dini kemalizmdir diye ilan ettiler, ezanı susturdular, kuranı yırttılar, ve din adına ne varsa hepsine savaş açtılar.(acaba çanakkaleyi geçilmez yapan ruh bu adam gelsinde benim dinimi imanımı yok etsin diyemi verdi, o savaşı, benim namus tacım baş örtümü açsın diyemi o savaşlar yapıldı, binlerce can ne için feda edildi , evet ingiliz gavuru ve müttefikleri  geçemedikleri çenekkaleyi zatı alilerinin sayesinde geçmeden beter ettiler ,ve bir gecede bir milleti, tarihinden, dininden ,imanından, edebinden, ve geleneklerinden yoksun bıraktılar, kar şı durmak isteyenleride şahitlerin bilahare dinlenmesine diyerek sorgusuz sualsiz ığdam ettiler, hemde beş bin alimi bumu yücel
ik, bumu kurtuluş, bumu ulu önderlik, gitti saltanat, geldi sultanlık, hemide daha gaddarane, beyler lütfen gerçeklerden kaçmayınız, bu millet o tanrılaştırdığınız ata sayasinde, çok zulüm görmüştür, devamınıda milli şefiniz inönü devfam ettirmiş, hemde daha zalimce daha gaddarca ,ama hamd olsunki bu millet ALLAHIN lutfuna mazhar bir milletki ,zalimlerin zulmünü payidar kılmadı, ve milletimiz menderesin gelişiyle bir nefes aldı, yapılan saldırılar birazcık hafifledi, şimdi ise hala kemalizmi din olarak algılayanların yaptıkları ,şovlar yüzünden bu millet hala kendine gelememiş, ve bütün islam dünyasıda bizler gibi bu zulmün devamı altında inlemektedir .çünkü halife demek İSLAMIN sancaktarı bayrağı lideri ve danışma merkezi veya dayanışma merkezi idi, ama ne yaptı o sayesinde namaz kıldığımızı idddiaeden atanız, İSLAMIN KÖKÜNÜ KAZIMAK İÇİN İNGİLTEREDEN ALDIĞI EMİR DOĞRULTUSUNDA, HALİFELİĞİ LAGV EDEREK KOCAMAN İSLAM ALEMİNİ BAŞSIZ BIRAKMIŞ, VE ŞİMDİ SAHİPSİZ KALAN İSLAM ALEMİNDEKİ AKAN KIANLARIN HEPSİNİN VEBALİNİ ALLAHIN HUZURUNDA VERMEKTEDİR,verecektir çünkü ALLAHIN huzurunda adalet var yağdanlıklar yok ,

arkadaşım ATATÜRKÜ sevmeyebilirsin bu benim umrumda değil zaten yaşamış olsaydı onunda umrunda olmazdı eminim kimse onu haşa ilahlaştırmaya çalışmıyor sen halifeliğin kaldırılmasıyla bizim ve islam eleminin başsız kaldığını yazıyorsun kanımca CAHİLSİN kulaktan dolma fikirlerle sallıyorsun senin o müslüman dediğin araplar 1 dünya savaşında bize cephe açan adamlar o zaman senin halifen islam elemini çağırmıştı sancağa kim geldi kim gelmedikleri gibi birde cephe açtılar ingilizlerle fransızlarla bir oldular tarihini iyi bil ATATÜRK türkiyeye ALLAHIMIN bir lutfudur bir daha fikir beyan ederken savunduğun fikirleri sana anlatılanlarla değil gerçekleri öğrenerek gel buraya yorum yaz burada ben yok o parti yok bu parti savunuculuğuyla yazmıyorum yazımı sadece SAYGI duymayı öğren biz nasıl ALLAHA onun yüce DİNİNE ,KİTABINA VE HZ.MUHAMMET(S.A.V) hakaret ettirmiyor ve yolundan ayrılmıyorsak onun bir kulu olan ATATÜRKE de sahip çıkmasını biliyoruz TÜRKÜM elhamdülillah MÜSLÜMANIM,DEVRİMCİYİM artvinliyim bu arada
« Son Düzenleme: Haziran,06/28/08, 2008, 10:49:35 Gönderen: greenmile7808 » Logged

umutsuzluğu ihraç eden bir çok ülkenin
herhangi bir şehrinde bıraktım seni
inzivaya çekilmiş bu hikayenin hüzün dolu tetiğini
çoktan çektim
seni öldüreli çok oldu, şimdi benden de betersin

iyi ve güzel hakikata bel bağlamış saf dillerden bihabersin
belki çıldırmak üzeresin,
hayati vurguların tükenmekte
gazete manşetlerinde aristokrat bir ferman olurken
ölüm ilanım
karanlığın ardı sıra, çığlıklar ve uğultular eşliğinde
sevdamdır uğurladığım.
Yarbay

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #14 : Haziran,06/29/08, 2008, 09:04:37 »

Ata'ya anlamlı ziyaret

AKP’nin en yetkili isimleri Atatürk devrimlerine ‘travma’ benzetmesi yapıyor ama Türk genci Atasını unutmuyor. Anadolu Üniversitesi mezuniyet töreninde Atatürk posterleri açılmasının ardından, dün de ODTÜ mezunları Anıtkabir’e koştu.

ODTÜ izinde Atam!..
ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Akbulut, ODTÜ Mezunlar Günü çerçevesinde Anıtkabir’i ziyaret etti. Mozoleye çelenk bırakan Akbulut daha sonra Anıtkabir özel defterine Atatürk’e ve Cumhuriyet’e olan bağlılıklarını yazdı.

ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ural Akbulut başkanlığındaki öğretim üyeleri ve mezunlardan oluşan heyet, ODTÜ Mezunlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Anıtkabir’i ziyaret etti. Aslanlı Yol’dan cübbeleriyle yürüyerek Ulu Önder’in mozolesine gelen heyet, çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulundu. Akbulut ve beraberindekiler daha sonra, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti. Rektör Akbulut, burada Anıtkabir özel defterine şunları yazdı: “Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunları, mensup ve öğrencileri olarak ailelerimizle huzurunda olmanın gururunu yaşıyoruz. ODTÜ Mezunlar Günü’nde ODTÜ Ailesini oluşturan bizler, son günlerde irticanın ve bölücü güçlerin iş birliği yaparak Cumhuriyetimizi yıkma çabalarına ve ülkemizi orta çağ karanlığına sürüklemelerine asla izin vermeyeceğimize ve senin düşünce sistemini ve laik cumhuriyetimizi ilelebet koruyacağımıza ant içeriz.” Anıtkabir’deki ziyaret edenler arasında ODTÜ’deki rektör aday adayı seçimlerinde en yüksek oyu alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Acar da yer aldı.

Sayfa: [1] 2 3
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: