cekikgozlukirpi
Onbaşı
Üye No: 113678
Rep Puan: 2
|
 |
« : Mart,03/31/08, 2008, 12:11:39 » |
|
yorumlarinizi bekliyorum....
ONLUKLULER
Şimdi geldin yine aklıma, Çok ani oldu girişin şaibeli dünyama Hiç çıkmamıştın ki oysa.. Az önce "Görüşürüz canım" diyerek kapattığım telefonun ucunda, Sen wardın aslında..
Böylesine alışkanlık olmuşken bedenimde, "Gel,gitme n'olur" diyorum her seferinde Ama nafile..
Sonra önlüklü bir adam çıkageliyor, "xxx bey bugun nasılsınız efendim?" Ben iyiyim diyorum,izin weerin bana Aldığım nefes,soludugum hava, Yaşaığım o küçücük ada.. Sevgilim.. Sevgilim bekliyor her zamanki kafede.. Neyse! İzni kopardıktan sonra zorla, Giyinip kuşanıyorum, Her zamanki gibi yine sana, Neden izin aldım ki ben o adamdan? İzin wermese de seninleyim her zaman o bile bilmiyor ki izin almadan önce Seninleydim ben, Ortaköy'de caminin önünde... "Ayrılık vakti canım" diyorsun yine... tek sevmediğim tümcendir bu.. Bilgine.. Önlüklüler bekliyor seni dediğinde anlıyorum Senden aldığım seni koyup yüreğime Tekrar dönmek zorundayım önlüklüler nezdine...
Böylesine alışkanlık olmuşken bedenimde "Gel etme, gitme" diyorum her seferinde Ama nafile..
Yok oluyorsun aniden.. Birgün anlatırsın diye bekliyorum hala,sabırla Neden her seferinde hesapsızca bırakıp beni gittiğini?
Bakırköy yolunda hep ilişiyor gözüme, Bir mezar taşı, Bakıyorum.. Her defasında senin ismin ÖLdü yazmışlar senin icin Hemde seneleeeer evvel! İşte 6 senedir ısrarla cewap beklediğim tek soru, Bİri yanıtlasın artık dostlar,lütfen Şimdi ben miyim deli yoksa önlüklüler mi?
|