+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | GÜNCEL
 >  + | Siyaset Forumları
 >  + | Siyaset Meydanı
(Moderatör: kawasaki) >  + | Can Dündar'dan Bir Alıntı... Şeriat Ve Gelişimi..

Ağustos,08/22/08, 2008, 12:44:39 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Can Dündar'dan Bir Alıntı... Şeriat Ve Gelişimi..
Cevap SayisiCevap Sayisi: 13 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 145 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Can Dündar'dan Bir Alıntı... Şeriat Ve Gelişimi..  (Okunma Sayısı 145 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DKD
ǺgЯeรif
Co Admin
**
Üye No: 22281
Rep Puan: 3483
*RoCkeR*
tanımam bilmem
Üyelik Bilgileri
« : Temmuz,07/05/08, 2008, 06:56:17 »

NTV'deki 'Neden' programında 'Aleviler ve Siyaset'i tartışıldı.

Açılışta Alevi-Bektaşi Federasyonu Genel Sekreteri Turan Eser'e soruldu:

* * * Neden her seçim öncesi 'Sünniler ve Siyaset' değil de 'Aleviler ve Siyaset' tartışılır....?'

Eser, rakamlarla yanıtladı bu soruyu...

Verdiği rakamlar,tartışmaya yer bırakmayacak kadar net bir tablo sergiliyordu.

Bu rakamları yorumsuz olarak sizlerle paylaşmak istiyorum:

***Türkiye'de kaç okul var ?...................67.000

***Kaç hastane var ?...................1.220

***Kaç sağlık ocağı var ?....................6.300

***Peki kaç cami var ?.....................85.000

Her 60 bin kişiye 1 hastane düşerken, 350 kişiye 1 cami düşüyor.

***Peki, kaç kilise var ?.....................270

***Kaç cemevi var ?.....................100

***Türkiye'de kaç doktor var ?.....................77.000

***Peki, kaç din görevlisi var ?.....................90.000

Türkiye'de her 900 kişiye bir doktor düşerken, her 780 kişiye bir din görevlisi düşüyor.

Eğitim-Sen'e göre Türkiye'nin 200 bin öğretmen açığı var.

***Türkiye'de kaç kütüphane var?......................1.435

***Almanya'da kaç kütüphane var?......................11.000

***Türkiye'nin kaç kentinde devlet tiyatrosu var ?.......................13

*** Kaç kentte kuran kursu var?........................81

***Bu kursların toplam sayısı kaç ?.........................3.852

***Türkiye'de 1 opera derneği var, 11 bale, 10 heykel, 18 resim, 18 sinema, 38 tiyatro derneği var.

***Peki, kaç tane 'cami yaptırma derneği' var ?..........................35.000

***İçişleri Bakanlığı'nın bütçesi ne kadar ?..........................783 trilyon...

***Ulaştırma Bakanlığı'nın ?...................678 trilyon

***Bayındırlık ve İskân Bakanlığı'nın ?...........................677 trilyon...

***Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ?............................632 trilyon...

***Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın ?...........................280 trilyon..

***Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın ?............................249 trilyon...

***Çevre ve Orman Bakanlığı'nın ?............................404 trilyon...

***Sadece Sünnileri temsileden Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bütçesi nekadar ?...........................1.3 katrilyon... 8 bakanlığın bütçesi kadar...

22 üniversitenin toplam bütçesine denk...

***Diyanet İşleri Başkanlığı bütçesinin yıldan yıla büyümesine bakalım:

1997'de 66 trilyon.

1998'de 119...

1999'da 180...

2000'de270...

2001'de 302...

2002'de 553...

2003'te 771...

2004'te 1 katrilyon...

2005'te 1 katrilyon...

2006'da 1,3 katrilyon...

2007'de 2,7 katrilyon...

Bir ülke,Diyanet'e, bütün üniversitelerine ayırdığı bütçe kadar pay ayırıyor,bunu son bir yılda ikiye katlıyorsa,doktordan, öğretmenden fazla imam yetiştiriyorsa,hastane değil cami yaptırıyor, kütüphaneden çok Kuran kursu açıyorsa,o ülkenin durup bir daha düşünmesi gerekmez mi?

ŞERİAT GELECEK Mİ DİYE ARTIK DAHA FAZLA DÜŞÜNMEYİNİZ

( Eğer uyumaya ve bu pasif edilgen tavrımızı sürdürürsek mutlaka gelir....)

İşin esası budur; gerisi laf-ı güzaftır...

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Forumla ilgili sorularınız için tıklayın..!

кιяιℓ∂ιqιм уєя∂є Yαpιsтιямαуα кαℓкмαyιη вєηi...!

Baş Çavuş
Üye No: 144695
Rep Puan: 1

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #1 : Temmuz,07/05/08, 2008, 07:42:54 »

arkadaşım yukarıdaki rakamları okurken doğruluğunu araştırmak için, araştırma yapmak zorunda kaldım, diyanetle ilgili verdiğiniz abartılı rakamlara rağmen onlarında doğruluğunu kabul edelim , yanlız benim anlayamadığım şu alevi sünni meselesi, benim ülkemde böyle bir sorunmu var, ben alevilerinde, sünnilerinde, ayni kitaba ayni ALLAHA ayni peygambere inandıpını biliyorum, mesele HZ ALİYİ sevmekse onu her müslüman seviyor, onu seven onun gibi yaşar,  o nefsani duygularını ve hırsını hiç bir zaman ALLAHIN asevdasının  ÖNÜNE ÇIKARMADI, YOKSA BU GÜNKÜ ALEVİ KARDEŞLERİMİZ BAŞKAMI DÜŞÜNÜYORKİ, CEM EVİ CAMİ FARKI GİBİ RAKAMLAR KOYMUŞSUNUZ. CAMİLERE HER KES GİRERKEN ALEVİLEReMİ YASAKTA BİZ DUYAMADIK, bakınız arkadaşım işte en büyük bölücülüyü ayrımcılığı böylece körüklüyor, ondan sonrada karşınızdaki insanları bölücülükle suçlüyorsunuz, ve bunun adınada siyaset diyorsunuz, işte solun en büyük kaybı burada, bütün vatandaşları kucaklayamamak ,ayrım yapmak,  mesela bektaşi derneklerinin baş misafiri olan sayın baykal, bir kadiri veya bir nakşi dergahına uğraya bilirmi, yani hacı Bektaşi vel hzretlerinin adını kullanan dergahlar dergahda diğerleri  değilmi, neden cem evi açılışına katılıyorlarda bir cami açılışında görmek şöyle dursun, bazı camilerin bile kapatılmasına hep chp belediyeleri vesile oluyor,  siz gelin o rakamlarda değil, yaptığınız ayrımcılıkta arayınız hatayı ,aziz dostum saygılar
DKD
ǺgЯeรif
Co Admin
**
Üye No: 22281
Rep Puan: 3483
*RoCkeR*
tanımam bilmem
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz,07/05/08, 2008, 07:45:27 »

Arkadasım ben tarafsız bir göz olarak bir alıntıyı yayınladım.. Gördü iseniz alıntı olduğunu belirttim.. Tartısmaya açık bir konudur.. Benim görüşlerim değil, bir alıntıdır  tamam

Forumla ilgili sorularınız için tıklayın..!

кιяιℓ∂ιqιм уєя∂є Yαpιsтιямαуα кαℓкмαyιη вєηi...!
BinBaşı
Üye No: 91538
Rep Puan: 9

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #3 : Temmuz,07/05/08, 2008, 11:37:39 »

sevgili makgül cehaletimi bağışlaman dileğiyle sağcılığı ve solculuğu bana anlatırmısın sağcı kim solcu kim bilmiyorum lütfen aydınlatırmısın.........................
Baş Çavuş

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #4 : Temmuz,07/06/08, 2008, 10:29:03 »

Saygıdeğer kardeşim mirici zade, sizi iyi anlıyorum bu garibanı teste tabi tutuyorsunuz , ama , sizlerde biliyorsunuzki ,değil Türkiye siyasetinde dünya siyasetinde dahi, 50 lili 60lı  yıllarda bir bloklaşma yaşandı, bu bloklardan bir tarafa kominizm diğer tarafa faşizim veya kapitalizm denirken, kominizmi savunanlara solcu, faşizmi veya kapitalizmi savunanlara sağcı denildi, ve bu o gün bu gündür devam edegelen bir durum iken, bir zamanların rahmetli karaoğlanı (s,ecevitin biz ortanın soluyuz dediğini yani aşırı solcu olmadıklarını ifade eden ,kelimeler kullandığınıuda biliyoruz) , ve işin en entrasan tarafı solu temsil ettiğini düşünen, belirli bir gurubun  gerçen vatan sever oldukları iddiasıyla, gelen bütün sağ hükümetleri faşist ilan etmeleri gibi, sağı temsil ettiğini zanneden bazı guruplarında solu temsil edenlerin vatan haini olduklarını ,ve gerçek vatan sever kendilerinin olduğunu iddia ettiklerini görmekteyiz, acizane benim şahsi görüşüme gelince, sağcısıyla solcusuyla bizler bu vatanın bu milletin evlatlarıyız, ama bizleri biri birimize düşürmeye çalışan siyonist güçler . bu yaptıkları ayrıcalıklarda başarılı olmuşlar, ve maateessüf bu milletin gerçek evlatlarını biri birine düşürmeyi başarmışlardır , burada gerçek vatan perver insanlara düşen olay, parti taassubundan kurtularak, el birliği ile bu millete gerçek manada hizmet edebilecek bu vatan toprağı üzerinde yaşayan her ferde huzur ve refah sağlaya bilecek liderlere destek çıkmak olmalıdır ,bunu yapabilmek için liderin vasfı ne olursa olsun yaptığı icraatlarını gözetlemek ona göre tavır almak olmalıdır, yoksa diğer yapılacak senlik benlik tartışmalarının bu millete faideden ziyade zaraları dokunmaktadır saygılar.
BinBaşı

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #5 : Temmuz,07/06/08, 2008, 10:54:05 »

hayır hayır ben o anlattıklarınızı sormadım onlar klasik cevaplar benim sorum  dünya siyasetinde sağın arkasında olan kim solun arkasında olan kim bunlar nerede pişirilip ülkeme servis yapıldı..................
SÜPER ÜYE
Üye No: 116289
Rep Puan: 196
hayat_26_es@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #6 : Temmuz,07/06/08, 2008, 05:19:47 »

Makgul arkadaşıma katılıyor söylediklerini söylüyorum  ayrıca Can dündar, Tuncay özkan  kimdirki kac kişi yazılarını okur Türkiye icin ne yapmış, bu kişiler tamamen siyasidir ben bunları basın mensubu olarakta görmüyorum 

ACIN BÜYÜKMÜŞ BİLEMEDİM ÖNÇEDEN HİSSEDEMEDİM

HAYAT SENİ TAKMAYACAGIM DEDİM AMA TAKMADAN OLMUYOR.
Baş Çavuş

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #7 : Temmuz,07/07/08, 2008, 05:50:45 »

Makgul arkadaşıma katılıyor söylediklerini söylüyorum  ayrıca Can dündar, Tuncay özkan  kimdirki kac kişi yazılarını okur Türkiye icin ne yapmış, bu kişiler tamamen siyasidir ben bunları basın mensubu olarakta görmüyorum
Hayati arkadaşım desteğin için şükranlarımı sunarım aslında mirici zade arkadaşım çok iyi anladı ama onun gayesi başka çünkü şimdi biz ondan rica ediyoruz şu klasik olmayan sol ve sağı o bize lutfedip anlatacak . inşallah sayesinde bizde şu klasik olmayan sol ve sağı öyreneceyiz saygılar 
BinBaşı

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #8 : Temmuz,07/09/08, 2008, 11:38:55 »

TÜRKİYE de bir kavram var sağcı müslüman yönü neresi AB-D peki bu AB-D hiristiyan değilmi solcu komunist yani onlara göre dinsiz yönü neresi eski sovyet rusya ve çin pekii onlarda hiristiyan bizim halk deyimimizle her ikiside gavur değilmi  haaa demekki burada büyük bir oyun oynanıyor figüranlarıda zavallı TÜRK milleti oluyor bu ülkenin %99.9 müslüman sağcıda benim solcuda benim  her ikiside ben olduğuma göre burada ülke çikarları neyi gerektiriyor ulusal duruşu yani ulusal TÜRK milliyetçiliğini benim burada yazan arkadaşlarımdan vatan haini amerikan veya rus propogandacısı olduğuna inanmıyorum  zaten burada yazan bizlerin kültürümüz bile buna müsait değil burada yazan arkadaşlarım dikkatlice baktığı zaman şunu görecektirlerki biz bize benzeriz   bizim sağ ile sol ile alakamızın olmadığını  sadece ülkem bazılarına göre çok çok iyi yönetiliyor bazılarımıza çok çok iyi yönetilmiyor  yani ülkem içeriden TÜRKLER  tarafından yönetilmediği aşıkar da kimin yönettiği ilkesinde henüz bir fikir etrafında toparlanamıyoruz bana göre mesele bundan ibarettir efendim arz ederim....................
Baş Çavuş

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #9 : Temmuz,07/09/08, 2008, 08:27:02 »

Aynen katılıyorum, ve bütün samimiyetimlede şuna inanıyorumki abd den icazet almadan bu ülkede hiç bir hükümet kurulamaz, ve kurulan hangi hükümet olursa olsun, azıcık abd nin çıkarlarına aykırı haraket ettimi al aşağı edilir ,ama bu hükümet sağcı veya solcu farketmiyor , öyle ise bu ülkenin yöneticileri kadar muhalefetinede görev düşüyor, şimdiye kadar oynanan bu abd oyunlarını bozmak , vatandaşa gelince şahsen ben elimden bir rey vermekten başka bir....... gelmiyor, birde bu sitelere takılmaktan başka , öyle ise ben reyimi aynen gelip geçici olan hükümetler gibi kendi çıkarlarımı düşünerek kullanmalıyım, diyorum çünkü . bu ülkedeki oynan oyunların hepsinin arkasında bu vatandaşın sırtından nasıl geçirim oyunuvar,( bizim oralarda bir ata sözü vardır derlerki bir ayının kırk oyunu vardır bir armudun başına ) hani ayı armudu çok seviyor ya , şimdikde iktidarı olsun muhalefeti olsun bütün oyunları vatandaş armudu üzerine kurulu,  bunun değişmeside mümkün deyil, öyle ise bizlerde bize gelecek hizmetlere göre rey vermeliyiz derim , yoksa silah oyunlarıyla, anarşiyle bu ülkeyi sürüklemekle, hiç bir yere varılmıyor, işte görüyoruz bir kitapcık fırlatmıştı sezer, bilmem kaç milyar dolar bir gecde godamanlar arasında cep değiştirdi, kaç banka battı peki bunları kim ödedi biz gariban vatandaşlar, ne ile vergilerle,  yok kdv yok ötv yok adv yok gdv  artık vergilerinbile adını unuttuk, şimdide yine aynen olmadımı, işte bir kapatma davası açıldı, ne oldu ortalık toz duman borsa yattı faizler fırladı, vergiler katlandı, zamlar otomatiğe bağlandı ,peki kim çekecek ceremeyi orta direk şabanlar yani bizler, öyle ise vatandaşda en az politikacılar kadar uyanık olmak zorunda değilmiyiz , bırakalım ali evlensin güllü gelin olsun bizde darsını bekleyelim  niye evlendin diye müdehale edenler acaba kazanıyorlarmı evet onlarda kazanıyor, nasıl kör alıcının kör satıcısı çok, bu ülkede öyle ise lütfen uyanalım arkadaşlar, alındı satıl falandı filandı kendimizi yomayalım, bunlar artık olağan şeyler oldu çıktı ,her gelen bir diyerini aratmıyormu,saygı9lar efendim
BinBaşı

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #10 : Temmuz,07/11/08, 2008, 08:47:48 »

Bekir COŞKUN

Din adına...

İSLAM’ın, tüm dünyada artık "terör" ile birlikte anılması ve terörü çağrıştırması sizi rahatsız etmiyor mu?

Etmiyorsa sorun yok...

Ama yüreğinizde inanç sevdası varsa ve "terör" sıfatı sizi rahatsız ediyorsa elbette sorgulamalısınız:

"Neden?.."

Neden son din "terör" içeriyor?..

Neden daha önceki gün durup dururken gelip bizim üç fidan gibi polisimizi "din adına" öldürdüler?

Ve neden dünya, bir kez daha dün "İslami terör" dedi?..

*

Çünkü dinciler (dindarlar demiyorum) dini her zaman kendi çıkarları için masum-saf insanları yönlendirmede kullandılar.

Tarih boyunca çok kan akıtarak egemenlikler kurdular din adına...

Masum inanmış insanları iktidarlarına malzeme yapıp saltanatlarını sürdürdüler asırlar boyunca yine din adına...

20’nci yüzyıla gelinip demokrasiler geliştiğinde bu sefer bir zamane dincisi kürsüye çıkıp şöyle dedi:

"Camiler kışlamız, minareler süngü, kubbeler miğfer..."

Ne bileyim ben...

Bu defa saf insanların inançlarını iktidar malzemesi yapıvermişlerdi.

*

İnanç bir kez insanların yüreğinden çıkartılıp da siyasete, ticarete, günlük kirli ilişkilere alet edildi mi...

Sonu gelmez...

Sınırı olmaz...

Siyaseti, terör yöntemleri ve silahlarla yapanlar da dini kullanmaya başladıklarında işte böyle olur...

Dört beyni yıkanmış gelip üç fidan gibi polisimizi öldürüverirler.

Her şeyden habersiz, gencecik, akşam evine dönmeyi, bebeğini sevmeyi ya da annesine sarılmayı hayal ederken...

Masum insanları öldürmek gibi en büyük günah işlendi orada...

Yine din adına...

*

Din; günlük kirli işlerde, ticarette, siyasette, egemenlik kurmakta kullanıldı mı bir kez, böyle olur...

Ve yüreğinizdeki sevda İslam, tüm dünyada "terörle" birlikte anılır.

Açmazsanız gözünüzü; yüreğinizdeki sevdayı da, çocuklarınızı da vururlar.

Din adına...
Baş Çavuş

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #11 : Temmuz,07/15/08, 2008, 09:40:11 »

Bir haftayı aşkındır bir rahatsızlık nedeneiyle bilgisayarımı kullanmadım, dolayısı ilede siteye giremedim, bu gün kendimi birazcık iyi hissederek,  bir bakalım dostlar ne alemdeler diye bakınırken, mirici zade kardeşimizden başka kimseler halimizi hatırımızı sormadığını gördük , sağ olsun kardeşimiz en sevmediğim bir yazarın  alıntısı ile cevablamış bizi , aslında yazı çok haklı ,ve doğru şeyler ifade etmesine rağmen yorum ve yakıştırmalar çok ama çok yanlış ,çünkü hiç bir din, hiç bir zaman, terör üretmez,  hele hele son din İSLAM dini, barış ve sevgi dini iken, ona böyle bir yakıştırmayıda bekir çoşkundan başkası yapamaz, danışmanı bir it olan sayın coşkunun, aslında hiç ilgilenmediği konu din konusudur, takib ettiğimiz kadarıyla, bir kaç kez kendinin bir ataist olduğunu, ve çekinmedende bir sebatayist olduğunu , defelarca yazılarından okuduk, ama şimdi bu adam kalkmış, daha suçluların suçlarını itiraf etmeden  kimlerin neden niçin yönlerdikleri ortaya konulmadan,  hemen suçu dine ve dindarlara yüklemek, ancak bekir denen ataiste yakışır, bakınız danıştay saldırısındada aynı senoryalar oynan dı ,şlimdi ne oldu  ne dinle ne dindarla alakası olmayan, insanların bu ülkede laik anti laik oyunu oynamak istemesinden kaynaklandığı ortaya çıktı , ve bilmiyorum yaşı müsait olanlar bilirler, bir zamanlar koçero denen bir eşkıya vardı  güney doğuda,  o zamanlar otobüslerin önünü kesip, soygunlar yaparlardı ,ve nerede bir otobüs soyulsa koçere soydu derlerdi ,ve gazatalar başlık atardı yine koçero otobüs soydu diye , ve sonunda koçero yakalandı,  ifade verirken  bütün suçlamalara gülerek, a gözüm hakim beg aha ben bir koçero ,ama ayni günde soyulmiş dört otubüs, hadi birini ben soydum ya öbürleri , ula yochsa ben evliyamı oldum, oradan oraya uçiymiyam diyerek, hakimi bile güldürmüştü, şimdide nereye bonba atıldı vay zalim dinci
iler, nerede adam vuruldu vay hain dinciler , işte bu ataizmin görevi bu, işleri güçleri ALLAHIN dinini dahletmek,  ama bir gün mevlam onlara öyle bir musibet verirki acaba nereden geldi diye düşnme fırsatı bile olamaz, onun için kardeşim mirici zade okursan bari iyi birini oku, bırak çoşkun denen şu....... saygılar
BinBaşı

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #12 : Temmuz,07/16/08, 2008, 05:22:50 »

Ergenekon’daki gariplikler
E rgenekon iddianamesinden sızanları okuyup inceledikçe insanın gülesi geli-yor. İddianamede öyle gariplikler var ki anlamak mümkün değil. Haydi darbe günlüklerini geçelim, ki aslında bu davanın esası odur, ilk defa bir gizli tanık hikâyesi yaratıldı ki evlere şenlik. Batı’dan alınan bu yeni uygulama yasalara uygun da, böyle bir şeyin  yargısı siyasetin etkisinde olan Türkiye’ye uygulanabilirliği var mı o  kuşkulu. Bakın buraya not düşüyorum, yarın bu gizli tanık modelini AKP aleyhinde kullandıklarında göreceksiniz hepsi ayağa kalkacaktır. Düşünün böyle bir gizli tanık AKP kapatılma davasında olsaydı bu AKP medyası neler yazar ve söylerdi... Keza bir başka gariplik Turan Çömez için İnterpol 15 gün içinde derhal harekete geçirilirken Tuncay Güney için 13 aydır böyle bir müracaatın olmamasıdır.. Sorarım ilgililere nedendir bu çifte standart? Garipliklerden bir başkası da iki davada yaşanan ilginç kura tesadüfleridir. Hatırlayın Anayasa Mahkemesi’ndeki kurayı fikri ve zikri malum raportör kazanmıştı. Keza Ergenekon’daki kurada yine paşaları tutuklayan mahkeme çıktı. Bu ilginç tesadüf  mıknatıs etkisinde kalan ya da cıvalı olan zarın sürekli hep yek gelmesi gibi bir şey.. Ne dersiniz kura yaptırılan bilgisayarlar da mıknatıslı ya da cıvalı mı? Şaka bir yana bu tesadüfler gerçekten kayda değer...

NOT:sevgili kardeşim makgüle çok çok geçmişler olsun dileklerimle ALLAH tan acıl şifalar diliyorum....
Baş Çavuş
Üye No: 20195
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ağustos,08/07/08, 2008, 08:25:58 »

Cami sayısının artması normnal!

Çünkü Türkiye'de köyden kente göç var..
.ŞEhirde yaşayan adam köydeki camiyi adam napsın? havalı Şehire taşınan adam şehre cami yapçak tabi..BU arada köydeki camiler de kapanmadı . Sadece nüfus azaldı.

Meseleye öngargılı bakmasanız da  bilimsel-tarafsız açıdan baksanız ölür müsünüz? silahlı

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: