+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | GÜNCEL
 >  + | Güncel Haberler
(Moderatör: geveze) >  + | "demokratik Sicilimiz Özgürlük Heykeli Kadar Sağlam"

Temmuz,07/24/08, 2008, 11:42:03 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: "demokratik Sicilimiz Özgürlük Heykeli Kadar Sağlam"
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 51 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: "demokratik Sicilimiz Özgürlük Heykeli Kadar Sağlam"  (Okunma Sayısı 51 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
.....
SÜPER ÜYE
**********
Üye No: 29904
Cinsiyet: Bay
Mesaj Sayısı: 11174
Nerden: ....
Rep Puan: 3924
.....

Üyelik Bilgileri
Online
« : Mart,03/24/08, 2008, 05:04:03 »

LOS ANGELES(ANKA) – AKP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Egemen Bağış, Los Angeles Times gazetesinde yayınlanan yazısında, AKP'nin Türkiye için iyi olduğunu belirterek, “Meşruluğumuz ve demokratik sicilimiz (New York'taki) Özgürlük Heykeli kadar sağlamdır” ifadesini kullandı.

 
Egemen Bağış, Los Angeles Times gazetesinde yayınlanan, “Partim Türkiye İçin İyi” başlıklı yorumunda, Washington Enstitüsü Türkiye Araştırmaları Direktörü Soner Çağaptay'nın, kısa bir süre önce aynı gazetede yer alan ve AKP döneminde Türklerin İran'a daha yakın, ABD'ye daha olumsuz bir tavır benimsedikleri savlarını içeren makalesine yanıt verdi.

 
Çağaptay'ın Türkiye ve AKP ile ilgili “çarptırılmış iddialar”da bulunduğunu savunan Bağış, AKP'nin, geçen seçimlerde oylarının yarısına yakın bir bölümünü “ilerici, liberal, demokratik, AB'de ve serbest piyasa yanlısı” bir program ile kazandığını belirterek, “Meşruluğumuz ve demokratik sicilimiz Özgürlük Heykeli kadar sağlamdır” ifadesini kullandı.


-“BİZ SADECE DEMOKRATİK STANDARTLARI YÜKSELTİYORUZ”


Türklerin bin 300 yıldan bu yana Müslüman olduğunu, bunun da AKP hükümetinden çok çok önce meydana geldiğini kaydeden Bağış, “Biz sadece, milletin gelişmiş bir demokrasiyi hak etmediğine inananlara karşı ülkenin demokratik standartlarını yükseltiyoruz” diye yazdı.

 
Parlamentonun türban değişikliklerine verdiği onayın “üçüncü sınıf vatandaşları gibi muamele gören kız öğrencileri için temel kişisel özgürlüklerin sağlanmasından başka bir şey olmadığı”nı vurgulayan Bağış, “Şimdi ben, partim ile birlikte 5 yıllık bir siyaset yasağı ile karşı karşıyayız” dedi.


-“BİRÇOK TÜRK ABD'Yİ DESTEKLİYOR”


AKP'yi kapatma davasına AB'den gelen tepkilere de dikkat çeken Bağış, şunları yazdı:

 
“Çağaptay'ın çarptırılmış istatistik verilerinin aksine birçok Türk, ABD'yi destekliyor. Yeni bir anket, Türklerin yüzde 58'inin, ABD'nin Türkiye'deki imajının, Washington'un Türkiye'nin Kuzey Irak'taki PKK'yı hedef alan operasyonlar için istihbarat sağlamaya başlamasından sonra iyileştiğini düşündüğünü ortaya koydu. Türkler, her zaman dostluğu takdir eder ve karşılık verir.”

 
Egemen Bağış, “Halen bizim seçmen desteğimiz yüzde 50. Eğer partimiz kapatılırsa bundan sonraki ilk seçimde alacağız asgari oy yüzde 62” diye yazdı.(ANKA)

Logged

..........................
Yorumcuyuz.net Alexa Toolbar Yüklemenizi Öneriyor.

Logged
Sayfa: [1]
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

İstatistikler
Üye: 170029
Mesaj: 395686
Konu: 65998
Hoş geldiniz colta, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Çiçek Siparişi
çiçek
Trsohbet.com Chat
sohbet
BahisTahminleri.net
iddaa
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

ŞekerClub Forum
Şeker Forum
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Nothing Uo Pvp Sha...

X-men 3 (rip) Sade...

Ne Ismarlarsın?

Üsttekinin Nesini ...

Alttaki Üye Hakkın...

İmamların Maçı Söz...

24 temmuz günün hi...

The Punisher 3 Lin...

Masaüstünüzü Bozun...

Bakmadan Geçme Fu...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo youtube

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.4.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.277 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu


YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat