+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | EĞİTİM & ÖĞRETİM
 >  + | Egitim & Öğretim
(Moderatör: Uzungöl) >  + | 2008 Kpss Başvuru Tarihi - Kpss Başvuru Tarihleri

Ekim,10/10/08, 2008, 10:13:02 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: 2008 Kpss Başvuru Tarihi - Kpss Başvuru Tarihleri
Cevap SayisiCevap Sayisi: 4 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 244 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2008 Kpss Başvuru Tarihi - Kpss Başvuru Tarihleri  (Okunma Sayısı 244 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onbaşı
*
Üye No: 69984
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri
« : Nisan,04/15/08, 2008, 01:43:17 »

BASIN DUYURUSU
(27.3.2008)

03.05.2002 tarih ve 24744 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış olan “Kamu Görevlerine ilk Defa Atanacaklar için Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca 2008 yılında Kamu Personel Seçme Sınavları (KPSS) yapılacaktır.

2008 yılında yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavları
1.  Lisans mezunları ve lisans programlarından mezun olabilecekler için KPSS (2008-KPSS LİSANS) 28-29 Haziran 2008 tarihlerinde yapılacaktır. Cumartesi sabah, Cumartesi öğleden sonra, Pazar sabah ve Pazar öğleden sonra olmak üzere dört oturumda yapılacak bu sınavda Genel Yetenek ve Genel Kültür Testlerinin uygulanacağı Cumartesi sabah oturumuna tüm adayların girmesi zorunludur. Kılavuzu inceleyerek adaylar diğer oturumlardan hangilerine katılacaklarına karar vereceklerdir.
2.  Ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için KPSS (2008-KPSS ÖNLİSANS-ORTAÖĞRETİM) 21 Eylül 2008 tarihinde yapılacaktır. Bu başvurular ile ilgili ayrıntılı bilgi daha sonra bir basın duyurusu ile açıklanacaktır.
Adaylar, 2008-KPSS LİSANS Kılavuzu ile Aday Bilgi Formunu 2,00 YTL karşılığında 28 Nisan-9 Mayıs 2008 tarihleri arasında Başvuru Merkezlerinden alacaklardır. Başvuru Merkezleri başvuru tarihinden önce ve başvuru süresi boyunca ÖSYM’nin Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
www.osym.gov.tr
internet adresinden duyurulacaktır. Adayların bu Kılavuzu dikkatle incelemeleri ve başvuru işlemlerini burada yer alan kurallara göre yapmaları gerekmektedir.
Bu Kılavuzda ayrıca, Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) KPSS sonuçlarının normal, özürlü, eski hükümlü işçi alımında da kullanacağına ilişkin bir duyurusu bulunmaktadır.
KPSS adaylarına duyurulur.

Prof. Dr. Ünal YARIMAĞAN
             ÖSYM Başkanı

Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan,04/15/08, 2008, 01:46:27 »

2008 kamu personeli seçme sınavı (2008 KPSS Önlisans-Ortaöğretim) 26.05.2008-27.06.2008 tarihleri arasında başvurular alınacaktır...
2008 kpss lisans düzeyi için başvurular ise 28.04.2008-09.05.2008 tarihleri arasında yapılacaktır....
arkadaşlar kpss başvurularının yaklaşmasına doğru bir konuda blog okurlarımı aydınlatmak istedim.kpss başvuru formları üniversitelerden temin edilmektedir.Ve başvurular üniversitelere yapılmakta.Bunu söyledikten sonra ek birşeyler daha söyleyeyim...
Kpss e daha önce giren öğrenciler eskiden formu alıp internetten başvurularını yapabiliyorlardı.bu yıl ne getirirr ne götürür bilemeyecem.Ösym nin basın duyurusu kısa zaman sonra yapılacaktır.bu konu hakkında merak etmeyin..
Bir de orta öğretimden mezun olabilecekler,ve ön lisans dan mezun olabilecekler kpss e e girebiliyorlar..Girecekleri kpss-2 dir.
Hepinize kpss sınavında başarılar...
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan,04/15/08, 2008, 01:49:22 »

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
http://www.osym.gov.tr/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF1A9547B61DAFFE2A32855A6FE3B7C2C1
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan,04/15/08, 2008, 01:51:47 »

sorun ve sorularınız için yardımcı olmaya çalışırım.nasıl olsa biryere gittiğimiz yok.
...ashkın moderatörüyüm...
SÜPER ÜYE
Üye No: 35269
Rep Puan: 1052
ashka+uzak+mesafeler
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan,04/15/08, 2008, 02:06:38 »

21 eylül 2008 deymiş bakarız gireyim bi  masum

______________SecHil_22 demem yeter !___________
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İstatistikler
Üye: 206966
Konu: 77849
Hoş geldiniz erlknbk, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

1 Şehit İçin 100bi...

"2 Yıllık Üniversi...

Rooney'in Şişmanla...

Aldatılan Kadının ...

Ek Gelir Fırsatı P...

Gözlem Yeteneğiniz...

Ek Gelir Fırsatı P...

Tanışalım Kaynaşal...

Fifa 2007 Nin Aran...

Yavuz Selimin Ve N...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.276 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat