+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | WEBMASTER
 >  + | Google Forumu
 >  + | Google Adsense
 >  + | Google Adsense’e nasıl üye olurum? Adsense başvurusu nasıl yapılır?

Ekim,10/12/08, 2008, 01:22:34 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Google Adsense’e nasıl üye olurum? Adsense başvurusu nasıl yapılır?
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1046 defa
Bu Konuyu GörüntüleyenlerBlodtery ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Google Adsense’e nasıl üye olurum? Adsense başvurusu nasıl yapılır?  (Okunma Sayısı 1046 defa)
Blodtery ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Site Kurucusu
Admin
Üye No: 1
Rep Puan: 2361
Elifim...

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ekim,10/10/07, 2007, 09:27:23 »

Google Adsense’e nasıl üye olurum? Adsense başvurusu nasıl yapılır?

Adsense’e üye olabilmek için öncelikle bir web siteniz olmalıdır. Paralı, parasız, bedava domain farketmez..

Ayrıca sitenizin bir içeriği olmalıdır. İçeriği olmayan siteleri Adsense kabul etmiyor. Başvu yaptığınız ismin 18 yaşından büyük olması da gereklidir. Adsense, tıklama başına para veren bir sistemdir. Şu anda Türkiye’de ve Dünyada en çok kullanılan ve en kaliteli reklam servisi durumundadır.

Sitem de içeriğim de var diyorsanız başvurmak için alttaki linke tıkladıktan sonra;

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP

Başvurmak için tıklayın veya sağ üstteki Kayıt olun penceresinden gerekli bilgileri doldurun. Google adsense, birkaç gün içinde başvurunuzun kabul edilip-edilmediğine dair bir mail ile size ulaşacaktır…

<a href="http://www.yorumcuyuz.net/depo/yorumcuyuz.net-unutmaz.swf" target="_blank">http://www.yorumcuyuz.net/depo/yorumcuyuz.net-unutmaz.swf</a>

BinBaşı
Üye No: 22726
Rep Puan: 59

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim,10/25/07, 2007, 10:35:49 »

peki bir sorum olucak bende programvar ve benim siteme goggle için surekli hit kazandırıyor bu yasakmı alıcağım reklamlara etkisi varmı acaba benim siteye tıkladıklarında

BÜTÜN ŞEYTANLARI YOK ETMEYE GELDİM
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İstatistikler
Üye: 207686
Konu: 78006
Hoş geldiniz ßusem..., yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Sigara Bırakmak İçin
sigara bırakma
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Foruma Dosya Nasıl...

Yargısız İnfaz

Msnde Quebles(hare...

İstemediğin Kadar ...

3d Live Pool İndir

Mad Truckers Full ...

Gizli Gercekler 2

Kara Çarşafa Karşı...

Çevrimdışı Oturum ...

300 Adet Java Oyun...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.278 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat