+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | KADINCA
 >  + | Moda & Güzellik Sırları
(Moderatör: hayal_perest) >  + | Güneş Koruyucu Alırken Dikkat!!

Ekim,10/16/08, 2008, 01:34:16 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Güneş Koruyucu Alırken Dikkat!!
Cevap SayisiCevap Sayisi: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 85 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Güneş Koruyucu Alırken Dikkat!!  (Okunma Sayısı 85 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2009 mayıssss:))))
Benim Bölgemdesin
*
Üye No: 122469
Rep Puan: 1109
kıbrıs/lefkoşa-2008___88/1
hayal_perest.yorumcuyuz@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« : Temmuz,07/07/08, 2008, 12:57:54 »

Güneşin olumsuz etkilerinden korunmak için en iyi koruyucular kıyafetler, gözlük ve şapkadır. Bunları her yerde kullanmak her zaman pratik olmayabilir. Size uygun kalın bir güneş koruyucu alın ve tepeden tırnağa uygulamayı unutmayın...

Güneş koruyucular farklı olabilir. Güneş koruyucu kremlerin SPF değerleri vardır. SPF Güneşten korunma faktörü güneşte korunma zamanınızı belirtir. SPF 15, cildinizin güneşte yanmasının kremsiz süreden 15 dakika daha geç olacağını gösterir. Bu nedenle güneş koruyucular yani güneş kremlerinin faktör değeleri en az 30 ve daha fazla olmalıdır.

Eğer sarışınsanız ve sabah 10:00, öğleden sonra 16:00 saatleri arasında dışarı çıkacaksanız SPF değeri 30 ya da daha yüksek güneş koruyucu kullanın. Çocuklarınızı da aynı şekilde koruyun.

Güneş kreminizin UVA ve UVB ışınlarına karşı koruyucu olduğundan emin olun. Ultraviyole radyasyonları melanom kanseri gibi cilt sorunlarına neden olabilir.

İhtiyacınız olan koruyucunun özelliklerini bilin . SPF 15 sizin UVB ışınlarından yüzde 94-95 korunmanızı sağlar.
SPF 28 ise korunmanızı yaklaşık yüzde 96ya çıkartır.

Eğer her gün güneşte uzanıyorsanız alacağınız çinko oksit, titanyum oksit ya da dioksit burnunuzu, kulaklarınızı ve dudaklarınızı korur. Bu ışık geçirmez, kimyasal olmayan güneş koruyucular hassas ciltler için idealdir.

Yüzecekseniz ya da çok terleyen biriyseniz suya dayanıklı, sugeçirmez güneş koruyucular alın.

PABAsız, parfümsüz ve allerjik maddeler içermeyen güneş kremlerini tercih edin. Eğer alerjenik cildiniz varsa cilt ürünleri arayın. Eğer allerjiniz olup olmadığını bilmiyorsanız cildinize sürüp bekleyin. Kızarma ve kabarma yoksa kullanabilirsiniz.

Aldığınız güneş koruyucunun gözenekleri tıkamamasına özen gösterin.

Güneş koruyucunuzu güneşe çıkmadan 30 dakika önce uygulayın. Bazı insanlar en az 30 gr güneş koruyucuya ihtiyaç duyar. Eğer sürekli yüzüyor ya da duş alıyorsanız her iki saate bir tekrar güneş koruyucu uygulayın.
                                                                                           'alıntır'

En BüYüK aSkeR bEniM aSkEr
KadInlaR aFfedeR amA neYi aFfettiKleRini aSla unutMazlaR

'TS'unamiiiimmmsinnn
Bölüm Şefi
*
Üye No: 8966
Rep Puan: 2506
çile ;anlasılmadıgın yerde yasamak degıl mı?

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz,07/23/08, 2008, 09:30:30 »

guzel bı konu vallaaa  gunes kremsız cıkmayınn  cıddenn evet

sevginin mantıgı mantıksızlıktı oysa
2009 mayıssss:))))
Benim Bölgemdesin
*
Üye No: 122469
Rep Puan: 1109
kıbrıs/lefkoşa-2008___88/1
hayal_perest.yorumcuyuz@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz,07/23/08, 2008, 09:31:58 »

Alıntı:gonca_61 tarafından gönderildi.
guzel bı konu vallaaa  gunes kremsız cıkmayınn  cıddenn evet

evet yaa heleki böyle sıcaklar tamam

teşekkürler canım masum

En BüYüK aSkeR bEniM aSkEr
KadInlaR aFfedeR amA neYi aFfettiKleRini aSla unutMazlaR
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İstatistikler
Üye: 209262
Konu: 78398
Hoş geldiniz secilkarakocan, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Online Adsl Başvurusu
adsl başvuru
Akvaryum Malzemeleri
pet shop
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Sigara Bırakmak İçin
sigara bırakma
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Başbuğ Paşa Uyard...

Başbuğun Öfkesi Ki...

Kara Çarşafa Karşı...

Cinsiyet Tahmini_s...

Fotoğrafı Doğru Ac...

İphone Gerçeği..

Pekiii Neden Hıçkı...

15 Ekim 2008 Kova,...

Akp Yi Çok Sever D...

Gençlik İçin 14 Sü...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.237 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat