+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | OYUN ARŞİVİ
 >  + | Online Oyunlar
 >  + | Gyzem
(Moderatör: 55rock) >  + | gyzemden sürülmüşüm

Ekim,10/13/08, 2008, 06:01:39 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: gyzemden sürülmüşüm
Cevap SayisiCevap Sayisi: 16 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 929 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: gyzemden sürülmüşüm  (Okunma Sayısı 929 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onbaşı
*
Üye No: 17935
Rep Puan: 1

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz,07/17/07, 2007, 09:40:40 »

bugun bı mesaj aldım kahın beyden ıkı gundur mesaj beklerken 31. soru ıcın sürgün olduguma dair mail atmıslar sucum gyzem kodunu calmak ve dagıtmak sımdı soruyorum kahın bey sız hıc nettekı sıtelerı gezmıyorsunuz herhalde google ye yazın gyzem dıye 30. bölüme kadar butun soruların cevapları var evet kopya cektım ama bunu yapan tek ben degılım cogu ınsan bu forumlardan buldugu cevaplarla gelıyo madem boyle bı oyun yaptınız adınıda gyzem koydunuz gizemınıde korumak sızın sorumlulugunuzdur özür falan dılemıyorum sız once oyununuza sahıp cıkmayı deneyın oyundan da sız atmıyosunuz bu mesajı yazarak ben cıktıgımı belırtıyorum sıze

Teğmen
Üye No: 18207
Rep Puan: 37
FaTaLRhyMeR10@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Temmuz,07/17/07, 2007, 10:49:24 »

:alkış:  tebrik ediorum !
BANLANDI
Yarbay
Üye No: 5623
Rep Puan: 59
FORUMU YAŞATAN;YORUMDUR
5157893 orkanunver_ksk@hotmail.com TheScribbler TheScribbler
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Temmuz,07/17/07, 2007, 11:41:24 »

sakin ol gülümse

FORUMU YAŞATAN;YORUMDUR
Onbaşı
*
Üye No: 17935
Rep Puan: 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz,07/18/07, 2007, 12:33:41 »

Alıntı:TheScribbler tarafından gönderildi.
sakin ol gülümse

olamıyorum arkadasım baska adresle de oyuna baslayabılrım ama heves kalmadı maalsef ben kopya cektım tamam ama hepsını degıl zaten bu forumlarıda yenı kesfetmıstım yanı son bıkac sorunun cevabını aldım ama kımseyede su sorunu cevabı su dıye mesaj atmadım yanı dagıtmak sucunu kabul etmıyorum ama kopya cektım  silahlı buda kahın beye olsun
-=Merşan Erol=-
SÜPER ÜYE
Üye No: 17030
Rep Puan: 491
Karizma Adam
ralf@live.tr alejandro_erol@yahoo.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz,07/18/07, 2007, 10:43:46 »

Kahin'i aforoz etmişler haberin yok puhaha

Asla bir uzaylıya borç vermem
Onbaşı
*
Üye No: 17131
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz,07/18/07, 2007, 12:21:37 »

gülümse gülümse gülümse gülümse gülümse gülümse

H-HimeN    EgeR savaŞMak İstiYosaN baData Git MoRuK ..!!  "mutSuz!!"
Onbaşı
*
Üye No: 19460

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz,07/21/07, 2007, 01:56:59 »

snn için üzüldüm ancak zaten oyunun zevki kaçmaya başladı artık gyzem den çok sabır oyunları çıkıyor yani zevk için oynuyorsan bnce bir sakıncası yoq ama ödülü içinse tekrar başlamaya değer o kadar çok sayfa görüntüleme var ve  her soruda 3 tane mi ne reklam var yani MONEEEYY!  tamam ben kahin olursam 90 ile 95 arasını bıraktırcak kadar beter yapardım (ki 38 bile böyleyse durum bu olcak) sürekli para bana kalırdı..  havalı    oyunu bırakcak kadar çok sıktıysa sizi kahin soruda yardım bahanesi veya bize ulaşında küfrederek çıkmak sizi rahatlatabilir ama abartyın  göz kırp  kahkaha
Onbaşı
*
Üye No: 20277

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz,07/21/07, 2007, 11:58:27 »

vala bencede oynamayalım artık. gizem oyunu değil nasıl delirirsin oyunu..bende şöyle zevkli bişi sanmıştım. basit amatörce ve üstümüzden para .oh  ne ala ya.  bu arada ne kadar güvenilir bi oyun acaba ?
Onbaşı
*
Üye No: 20739

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz,07/22/07, 2007, 09:31:31 »

süpersin kanımca:D ama kötüye kötü. ya 2 3 güne kadar yaparlar ilerki bölümleri. yada başına geleceklerden korksun değerli kahinimiz.
yorumcuyuz.net site moderatörleri tehdit ettiğimden dolayı beni forumdan atabilirsiniz ama bu pek bişeyi değiştirmez
istediğim zaman başka bi mail adresimle ve başka nick ile tekrar üye olurum. baştada dediğim gibi kötüye kötüüü

sitede dolanan gyzem.com casusları umarım okursunuz bu yazıları. ve yalakası olduğunuz o kahine iletirsiniz
« Son Düzenleme: Ağustos,08/05/07, 2007, 12:02:48 Gönderen: drummasterr » Logged
Onbaşı
*
Üye No: 20319
Unstoppable
gyzemmod@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Temmuz,07/22/07, 2007, 10:39:07 »

Alıntı:gelem124 tarafından gönderildi.
bugun bı mesaj aldım kahın beyden ıkı gundur mesaj beklerken 31. soru ıcın sürgün olduguma dair mail atmıslar sucum gyzem kodunu calmak ve dagıtmak sımdı soruyorum kahın bey sız hıc nettekı sıtelerı gezmıyorsunuz herhalde google ye yazın gyzem dıye 30. bölüme kadar butun soruların cevapları var evet kopya cektım ama bunu yapan tek ben degılım cogu ınsan bu forumlardan buldugu cevaplarla gelıyo madem boyle bı oyun yaptınız adınıda gyzem koydunuz gizemınıde korumak sızın sorumlulugunuzdur özür falan dılemıyorum sız once oyununuza sahıp cıkmayı deneyın oyundan da sız atmıyosunuz bu mesajı yazarak ben cıktıgımı belırtıyorum sıze

iyide arkadaşım senin kodu aldıgın kişi senin kodu verdiğin kişi yani kısacası aynı kodu kullanan cogu kişi oyundan sürgün edildi. Gyzem'in kuralı bu eger gercek bi gyzemci isen kodunu baskasına vermiceksin dağıtmayacaksın. Oyunu kurallarına göre oynayınca zevki çıkar. O bölümü çözende normal senin benim gibi insan benim 1 bölümü gecmek için saatlerce ugrastıgım oldu . ama kimseden kod almadım kendı kodumuda kimseye vermedim sadece g38/19 da hata varmış onuda sonradan öğrendiğim için hatanın duzelmesını beklıyorum. Herkese iyi oyunlar.

ԸტՌՑ†ΔՌ†ĮՌЭ

*-*-*-*-*      FORUMU YAŞATAN YORUMDUR      *-*-*-*-*
YüzBaşı
Üye No: 24728
Rep Puan: 14
bayansair6501@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #10 : Ağustos,08/01/07, 2007, 09:15:56 »

Alıntı:gelem124 tarafından gönderildi.

SAKİN OL ABARMA BU KADAR YAWW

X YILLIK Z OLALI BÖYLE Y GÖRMEDİM
BANLANDI
Yarbay
Üye No: 5623
Rep Puan: 59
FORUMU YAŞATAN;YORUMDUR
5157893 orkanunver_ksk@hotmail.com TheScribbler TheScribbler
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Ağustos,08/02/07, 2007, 06:56:24 »

Alıntı:LP4EVER tarafından gönderildi.
ohh be küfür etmesemde rahatladım   kahkaha hiç uğraşamam bu adamla 38 böyleyse adam siteyi verir mi? artık bölümlerde de gyzem bulmaıom ki zevksiz de yani 2,5 milyon sayfa bakılmış değerli site..en azından parası bize kalmaz herşey bize ait çalışan biziz parayı alan o!   puhaha  daha fazla uğraşmaya grk yoq (başaran yoq dio 100 soru yoqqi yapsınlar)

adama böle msj attım bakalım uzaklaştırılmam ne kadar sürcek:

pardon ama siz bu siteyi vermeyi düşünüyor musunuz?? yada kahin hep yatıcak mı?? 38 bu kadar zorken 90larda ne koymayı planlıyorsunuz ki? dünyada bunun yerini kaplicak bir boq olmadığına göree.. ben 38 i geçmek için 2 kere forumu kullandım ama olmadı bunu engellemeye çalışmanız doğal ancak suçsuz yere 20 de atılan da var madem forumu izliyorsun buna  cvp vermelisin! bu bölümde kaydetme olmadığından uyuyamayanlar varr! ewt inceleyisunda yakalayabildiğin 1 kişiyi uzaklaştırıp diğerlerini tam bulamadığından bişi yapamıon! 30 a kadar cvplar var hardware da! bir bölümü geçmem bu yüzden 2 saniye sürmüştü! ama bunda fark edilmedi edilmemelide çünkü biliyorsa yazar arkadaşım o 108 saniyeyi 5 kere beklemeden bulabildi diye (ki yanlız başına buldu zorda değil) uyarı vermişsiniz.. 30. bölümü yapınca 20 ye geri dönülüyor kahin beyler tekrar geçiyorsunu o 10 bölümü neyseki o kaosta düzenin sonucunu word pad imde duruyordu ve neyseki aynıydı..gyzemlerimizde bu bölüümlerde tükendi sanki yetenek ve şans! SİTE SERBEST!! deget lan!  buraya kadar bu oyunu bırakmamamın tek sebebi vardı oda bir sonraki gelene kadar ki elde etceğim paraaa! o uyduruk puzzle da biraz yeri geniş tutma zahetine girişmeyinde iyice bezdirici olsun dimee?? boqtanlaştı bu oyun ee fenerlisiniz galibada böle oyun görüoz başaran çıkmadı dion lan gary şuan 100 tane soru yoqqi 100 soruyu yapsınlar açıldıktan 2 gün sonra yine beqleme bölümüne gelenler var bu siteyi açmadan önce haazırlasana herşeyini MAALLL! üff bunları yazma zahmetine girdim ya bnde malım..

okuduysanız (okumadıysan o ayrı) thank u!

NASILIM??  yupi  dil çıkart 

Gyzemden uzaklaştırıldınız.

FORUMU YAŞATAN;YORUMDUR
Onbaşı
*
Üye No: 69641
Rep Puan: 15

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Kasım,11/19/07, 2007, 09:02:26 »

ben kahin yanlısıyım oyunuda çook seviyorum bi zamanlar bende sürüldüm ama benim hatam olduğunu biliyorum bunu kabul etmek bazılarına zor geliyorsa bilememm...
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Kasım,11/19/07, 2007, 09:15:43 »

yokmu üsteki yazıya cvp vericek yiğit??
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri