+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT
 >  + | Edebiyat
 >  + | Hikayeler & Yazılar
(Moderatörler: ANGEL, senyorita) >  + | -| Herşey Zamanında Güzelmiş..meğer |-

Kasım,11/18/08, 2008, 05:13:40 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: -| Herşey Zamanında Güzelmiş..meğer |-
Cevap SayisiCevap Sayisi: 7 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 89 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: -| Herşey Zamanında Güzelmiş..meğer |-  (Okunma Sayısı 89 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
'TS'unamim(bitmez bu sevda)
Genel Şef
*
Üye No: 8966
Rep Puan: 2554
bu hasretlik denizinde bğulmadan gel...

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos,08/09/08, 2008, 10:28:12 »

Bir adam varmış yoksulluk ve sefalet içinde geçmiş çocukluğu.Köylerinin yakınından geçen tren raylarının etrafındaki odunları toplayarak büyütmüş annesi oğlunu soğuk kış aylarında..Kimi zaman meyve sebze satar, kimi zaman da pazarda yaptığı dikiş nakışları satarmış.babası yıllar önce bir trafik kazada ölmüş . oğluyla yapayalnız kalmış kadın.büyük zorluklarla okutmuş evladını. Oğlu da çok çaba sarf etmiş okumak, anasının yüzünü kara çıkarmamak için.hem okuyup hem çalışmış o körpecik çocukluk yıllarında…Anlayacağınız çocukluk nedir hiç bilememiş. Çocuk delikanlı olmuş Üniversite son sınıfta avukatlık okuyormuş artık. Ve sınıfından bir kıza aşık olmuş evlenmiş. İkisi de başarıyla bitirmişler okulu. Bir sene sonra bir oğulları olmuş…Adam oğluna çılgın gibi oyuncaklar alıyormuş…Trenler,savaş arabaları,yarış arabaları,bisiklet ve bunun gibi bir sürü oyuncak... Eşi ; daha yeni doğmuş bir bebeğe neden bu kadar oyuncak aldığını sorduğunda benim hiç oyuncağım olmadı ama o benim gibi olmayacak diye geçiştiriyormuş.. Hafta sonu alışverişe giden kadın eve geldiğinde eşinin çocuğunun odasında olduğunu görmüş bebek beşikte yatarken adam tüm oyuncakları yere sermiş ve hepsiyle gözleri ışıldayarak oynuyormuş.evet oyuncaklarla deli gibi ,çocuk gibi tuhaf tuhaf sesler çıkararak oynuyormuş..Meğer o oyuncakları kendisi için almış ve eşinin evde olmadığı her zaman o oyuncaklarla çılgınca oynuyormuş.
Düşünsenize kocaman bir adam ciddi ciddi tuhaf seslerle viv ,rın rın , düüüttt diye oyuncaklarla oynuyor.
Bu hikayeyi üniversite de bir öğretmenimiz anlatmıştı bize . gerçek bir hikayeymiş.nedense kendim aklıma gelmişti hikayeyi duyduğumda.
Çocukken mavi saçlı bir bebek için günlerce ağladığım.
Köydeyken ; bezden bebekler yapardım, mısır püskülünden de saç.kolları ve bacakları çöp olurdu , rengarenk elbise diktirirdim anneanneme bebeğim için. Sonra çamurdan bir sürü oyuncak..özene bezene koltuk ,masa ,televizyon, ve koltukta oturup televizyon seyreden bir aile…kardeşim pek beceremezdi çamurdan oyuncak yapmayı ona da araba filan yapardım...hemen oynayamazdık ama , kuruması için güneşte uzunca kalması gerekirdi…sonra kardeşimle oturur evcilik oynardık...çamurlarla oynamaktan ellerim çatlardı.Köyün buz gibi suları yakardı çatlakları….ama onlar rengarenk bez bebeklerin ,peluş ayıcıkların yerini hiç tutamadı….şimdi büyüdüm ve inanmayacaksınız bir sürü oyuncağım var.Bebekler,ayıcıklar,hatta oyuncaklı yumurtadan çıkan yap bozlar bile .birisi hediye almak istese hemen oyuncak olsun derim ne olursa olsun ama oyuncak olsun….aralarında en çok sevdiğim hatta onunla uyuduğum zenci,mavi gözlü,fener bahçe formalı bir bebeğim var…öyle aleni oynamıyorum tabi ki ,odamda her biri bir köşede duruyorlar.
Hepimiz çocuk olduk ve hepimiz biliriz oyuncakların ne kadar güzel olduğun….Kimimiz çocukken pek değerini bilmeyiz kırar dökeriz.
Kız çocukları bebeğini ya kalemle karalar yada saçını tarayacağım diye zavallı bebeği kel eder. Erkek çocukları ise sağlam arabayı tamir etmek için parçalar ve asla bir araya getiremez.
Çocuklarınıza oyuncaklarını parçaladıkları için asla kızmayın bırakın dilediklerince oynasınlar. Dedim ya her şey zamanında güzelJ

sevginin mantıgı mantıksızlıktı oysa...
                    yine başım duman duman olmadan gel:(

.. J๏sєpђ ...
Benim Bölgemdesin
*
Üye No: 124643
Rep Puan: 2058
Kimse yanındakinin kıymetini bilmiyor ...

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #1 : Ağustos,08/17/08, 2008, 06:37:34 »

emeğine sağlık canım güzeldi  tamam

|Gülümsemelerle dolu bir hayat'a "merhaba" . . ツ |
Genel Şef
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos,08/17/08, 2008, 06:44:23 »

sağol bı tanem evet

DC<TRaNsisTöR>
Özel Tim
*
Üye No: 57130
Rep Puan: 3775
Expert Driver

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos,08/17/08, 2008, 06:51:21 »

duygulandım yaa.  aglayan bende köyde büyüdüm benimde oyuncağım yoktu bende çamurdan arabalar yapar kurutmak için güneşe bırakırdım. tahtadan,şeker pancarından da yapardım. kendi oyuncağımı kendim yapardım. benim de pc min üzeri oyuncak dolu heryerde ayıcıklar motosiklet oyuncaklar var.  aglayan herşey zamanında güzel

triLyOn OlSaN HaRcAnIrSıN
MEHMET ÇEVİKK
SÜPER ÜYE
Üye No: 158193
Rep Puan: 131
Aşkım seni seviyorum
memocevik53@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos,08/17/08, 2008, 06:53:00 »

çocukluğunu yaşayamamış ama avukat olmuş.. işte gerçek insan bunun gibi insanlar .çok güzel bir hikayeydi ..emeğine sağlık smile

Y@s€M!N & M€hM€t
Genel Şef
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos,08/17/08, 2008, 06:54:39 »

Alıntı:kawasaki tarafından gönderildi.
duygulandım yaa.  aglayan bende köyde büyüdüm benimde oyuncağım yoktu bende çamurdan arabalar yapar kurutmak için güneşe bırakırdım. tahtadan,şeker pancarından da yapardım. kendi oyuncağımı kendim yapardım. benim de pc min üzeri oyuncak dolu heryerde ayıcıklar motosiklet oyuncaklar var.  aglayan herşey zamanında güzel

sağolasınn hüzünlü

hersey zamanında guzelmıs gercekten
[/b][/color]

S I L E N T
SÜPER ÜYE
Üye No: 180477
Rep Puan: 384
|) € ß @ 7 |2 £

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos,08/17/08, 2008, 08:55:29 »

allah hic bir cocugu oyuncaksız bırakmasın

teşekkürler gülümse

Keşke Her Zaman Çocuk Olsaydıkta..Kalbimizin Kanayacağına...Dizimiz Kanasaydı....
Genel Şef
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos,08/17/08, 2008, 09:00:21 »

Alıntı:artist38 tarafından gönderildi.
allah hic bir cocugu oyuncaksız bırakmasın

teşekkürler gülümse

amınnn tesekkurlerr göz kırp

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İstatistikler
Üye: 220605
Konu: 81720
Hoş geldiniz GeVeRi, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Akvaryum Portal ve Forum
Akvaryum Portalı
Online Adsl Başvurusu
adsl başvuru
Akvaryum Malzemeleri
pet shop
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Sigara Bırakmak İçin
sigara bırakma
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

16 Eylül 2008 Günü...

12 Ekim 2008 Günün...

13 Ekim 2008 Günün...

6 Kasım 2008 Günün...

3 Kasım 2008 Günün...

30 Ekim 2008 Günün...

29 Ekim 2008 Günün...

4 Kasım 2008 Günün...

Lord Of The Rings ...

9 Kasım 2008 Günün...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

sauna eşofman

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.7.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.171 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat