+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | OYUN ARŞİVİ
 >  + | Online Oyunlar
 >  + | İstanbul Kıyamet Vakti
 >  + | İKV den oyun içi karakterler...

Ekim,10/07/08, 2008, 04:55:56 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: İKV den oyun içi karakterler...
Cevap SayisiCevap Sayisi: 10 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1048 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: İKV den oyun içi karakterler...  (Okunma Sayısı 1048 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SÜPER ÜYE
Üye No: 274
Rep Puan: 350
яσ¢к ѕυρєя ѕтαя !!
king_66_66@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« : Temmuz,07/02/07, 2007, 11:53:36 »

Agah Bey

Agah Bey Afet'ten öncesini net olarak hatırlayabilen az sayıda kişiden birisidir. Öğrenimini Fransa'da tamamlayan Agah, Alman tehtidi baş gösterdiği yıllarda yurda geri döndü. İkinci dünya savaşı yıllarında gazetecilik ve çevirmenlik yaparak kendini geliştirdi. 1956 yılında meteor felaketine tanıklık etti ve bilinen dünyanın düzenini tamamen yıkan meteor faciasının ardından sağ kalan insanların önde gelenleriyle birlikte Teşkilat'ın kuruluşunda önemli rol oynadı. Eski dünyanın refahına yakın bir dünyaya kavuşmak en büyük amacı idi. Yaratıklar hakkında önemli araştırmalar yaptı. Bugün Teşkilat'ın liderliği görevini sürdürmektedir.

Komutan

Teşkilat'a bağlı olarak çalışan Jandarma'nın başındaki isimsiz kişilik. Teşkilat'ın önemli askeri harekatlarının planlayıcısı ve çok iyi bir taktisyendir

Sahaf Necmi

Mısır Çarşısı eşrafından kitap koleksiyoncusu Necmi Efendi, Teşkilat'ın önemli üyelerinden biridir. Kütüphanesinde bir çok önemli kitabı barındıran Sahaf Necmi, çok kültürlü olmasına rağmen bir o kadar da aksi bir kişilik olmasıyla tanınır. Sahaf Necmi'nin geçmişinin bir çok hikaye barındırdığı bilinmekte ise de kendisi bu konulardan bahsedilmesini pek sevmediğinden, onun hakkında pek fazla dedikodu dönmez.

Demirci Rüstem

Eski Yükseliş Cemiyeti'nin baş demircisi rahmetli Mahmut Efendi'nin çırağı. Ocağı Mısır çarşısındadır. Teşkilat'ın en önemli silah ve zırh ustasıdır. Eserlerine efsun katmayı bile öğrendiği söylenen Rüstem, çeşitli alaşımlarla ilgili formülleri de ilgilenenlerle paylaşarak sanatını yaymaya çalışır.

Terzi Fahri Bey

Mısır Çarşısının yegane terzisi Fahri Bey, Teşkilat başta olmak üzere çeşitli kurumlar için özel kıyafetler diker.

Aktar Şevket

Mısır Çarşısında konuşlanmış, Aktar Şevket, Teşkilat için gerekli iksirleri üretir. Aynı zamanda bir çok materyalin reçeteleri Aktar Şevket'ten temin edilebilir.

Kuyumcu Agop

Teşkilat'ın kuyumcusu, değerli eşyalardan sorumlu Kuyumcu Agop, Mısır Çarşısı'ndaki dükkanında hizmet verir. Çeşitli taş reçeteleri, Kuyumcu Agop'tan temin edilebilir.

Jandarma Ali

Teşkilat'ın yazıcısıdır. Mısır Çarşısı girişindeki Türk Bayrağının altında daimi nöbettedir.

Arzuhalci

1979 yılında Beyoğlu'ndan Eminönü'ne gelen gizemli kişilik. Keşfettiği Ruh taşlarının sırları karşılığında Eminönü'nde kendisine kurtarılmış bir bölge talep etmiş, bu talebi kabul edilmiş ve Çınar Altı denilen bölgeye yerleşmiştir. Oldukça lüks bir yaşam süren Arzuhalci hakkında bir çok dedikodu çıkarılmış olsa da, hiç kimse bu adamın neyin nesi olduğu konusunda tam bir bilgiye sahip olamamıştır.

Şarapçı

Yaratıkların cirit attığı Eminönü iskelesinde, kaygısızca dolanan, ayyaş bir adamdır. Hala yaşıyor olması Eminönü insanı için, mucize sayılacak bir olaydır.

Handan Hanım

Eski Arzın Çocukları gazetesinin editörüdür. Gazete, barış yanlısı politikalarıyla 70'lerin ortalarında desteklenmiş ancak 14 Nisan olayları sonunda, halkın tepkisine maruz kalmış ve kapatılmıştır. 80'lerin başında, Eminönü'nde şiddet yanlısı anlayışın yükselmesi, onu Arzın Çocukları Klanını kurmaya sürüklemiştir. Bu klan zaman içerisinde zıt bir politika güden Lodos Klanı ile savaşmaya başlamış ve Handan Hanım, klan savaşlarının baş oyuncularından biri olarak boy göstermiştir.

İsmet Bey

Balyoz Nazım'ın zehirlenerek öldürülmesinin ardından, Lodos Klanının başına seçimle geçmiştir. İsmet Bey, klan politikasını daha da sertleştirmiştir. Ayrıca İsmet Bey klanlar tarihinde ilk kez seçimle başa gelmiş olması yönünden de farklılık yaratmıştır.

ı ℓσωє уσυ

DeRYa

ı ℓσωє уσυ

Rüyalara rest çektim uyumuyorum. Herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum. Uykular çok tatlı derler ben seni tadıyorum. Onlar uykuya ben sana doyamıyorum.

Teğmen
Üye No: 5305
Rep Puan: 26
halukcankoral@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz,07/02/07, 2007, 11:55:47 »

saol paylaşım için bu konuyu sabitliycem

GOALUNİTED İS YOUR GAMEgoalunited
BANLANDI
Onbaşı
*
Üye No: 37310
Rep Puan: 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül,09/07/07, 2007, 04:45:44 »

şarapçı öldürülebiliyomu

Bu sene Lincoln fırtınalar estirecek
Onbaşı
*
Üye No: 38104
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül,09/08/07, 2007, 06:33:26 »

HAYIR ONDAN 2 3KERE GÖREV ALINIYO SADCE İNSAN OLMAYAN LAR ÖLDÜRÜLÜYO 29LEVEL CHAR IMI SATACAM İLGİLENEN
BANLANDI
Onbaşı
*
Üye No: 40341
Rep Puan: 2

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #4 : Eylül,09/19/07, 2007, 08:08:03 »

Bence karakterler rüstem hariç hiç bir türlü andırmıyor yinede güzel oyun 4 lvlim XD
Onbaşı
*
Üye No: 63357

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım,11/10/07, 2007, 03:48:16 »

ben savaşçıyla 12 lwl oldum  kahkaha

Onbaşı
*
Üye No: 131284

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs,05/09/08, 2008, 11:31:44 »

yaşasın silahlı puhaha
Onbaşı
*
Üye No: 176955

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #7 : Ağustos,08/05/08, 2008, 09:45:42 »

ben oyunu indirmiştim şarapçıyı aldım 2 level geçe bildim     dinle !          silahlı
Onbaşı
*
Üye No: 176955

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #8 : Ağustos,08/05/08, 2008, 09:46:42 »

yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın yaşasın pardon 3 level     
« Son Düzenleme: Ağustos,08/05/08, 2008, 09:47:31 Gönderen: CoMmO » Logged
Onbaşı
*
Üye No: 177154

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ağustos,08/05/08, 2008, 04:27:55 »

bu oyun silkroad veya Metin 2 gibi bir oyun mu
Onbaşı
*
Üye No: 197875

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Eylül,09/20/08, 2008, 06:30:39 »

BEN 36 LWLİM 3 TANE ÇAR VAR gülümse  tamam kahkaha yupi
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İstatistikler
Üye: 205241
Konu: 77419
Hoş geldiniz Advoldidorp, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Pes 6

Önden Bakalım Bi

Cok SUkur Inekler ...

aşkınızı siz nerey...

bir balerinin etek...

Ah be hacı amcam a...

kalbimizzz

Bu isimler gerçek

Türk Usulü Lüks Do...

İğrenç Midesi Bula...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.275 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat