Destekleyenler
Reklam
Bizi Öner
Arsiv
Forum
Anasayfa
|
YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
>
|
GÜNCEL
>
|
Siyaset Forumları
>
|
Siyaset Meydanı
(Moderatör:
kawasaki
) >
|
Kara Çarşafa Karşı Mısın?
Ağustos,08/29/08, 2008, 09:48:41
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Yardım
Arama Yap
Üyeler
Giriş Yap
YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
>
GÜNCEL
>
Siyaset Forumları
>
Siyaset Meydanı
(Moderatör:
kawasaki
) >
Konu Bilgileri
Konu Basligi
Konu
: Kara Çarşafa Karşı Mısın?
Cevap Sayisi
Cevap Sayisi
: 231 cevap var
Okunma Sayısı
Okunma Sayısı
5578 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
ahirzaman21
ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [
1
]
2
3
...
16
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Kara Çarşafa Karşı Mısın? (Okunma Sayısı 5578 defa)
ahirzaman21
ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tipsy
Çavuş
Üye No:
69683
82
Rep Puan: 8
«
:
Kasım,11/26/07, 2007, 07:52:46 »
Hani şimdi günümüzde giyiyolar yaa Kara çarşaf. Eet arkadaşlar bu konu üzerinde duralım birazda günümüzde malesef hala karaçarşaf kulanilmakta peki neden giyiyolar dersiniz?
Ben size kara çarşaf olayini anlatayim: KARA ÇARŞAF ARABİSTAN ÇÖL BÖLGESİ OLDUGU İÇİN FIRTINADAN KORUNMAK İÇİN KULANİLİORMUŞ. peki neden Türliyede kulanilio Çöl varda bizmi görmedik yada bilmioruz ....
Gülünecek bi durum yaa şehirlerde kara çarşafla dolaşıolar erkekmi kadinmi belli degil. Arkadaş bu kara çarşafi giyene geri kafalı derim ben Mustafa Kemal Atatürk kılık kıyafet hakkını çıkarmış bırakın artık şu geri kafalılıgı kara çarşafın Dinlede hiç bir alakasi yok ona göre düşüncelerinizi yazin..
KARA ÇARŞAFA KARŞIYIM ARKADAŞ..
LÜTFEN... DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZİN ARKADAŞLAR ÇÜNKÜ DÜŞÜNCELER ÖNEMLİDİR ...
--------------------------------------------------------------------------------------
Siyaset olaylarında görüşler çatıştığında hiçkimse karşı tarafı anlamak, hatalarını kabul etmek(görüşünden vazgeçmek gibi bir düşünceyi saymıyorum bile) gibi bir harekete geçmediği için yazışmalar çok çekişmeli, kırıcı, üzücü ve sinirlendirici geçebiliyor.
Şunu unutmayalım. İnandırıcı olmak için düşüncelerimizi karşı tarafın çürütemeyeceği şekilde belirtmeliyiz. Çürüyorsa da hatamızı kabul etmeliyiz. Kesinlikle ve kesinlikle başkalarına sataşmamalı, başkaları hakkında kötü söz söylememeliyiz.
Konu hakkında yorum yaparken saygı sınırlarını aşmadan, düşüncemizi "nedeniyle" belirtelim...
Uzungöl
«
Son Düzenleme: Aralık,12/15/07, 2007, 03:23:53 Gönderen: Uzungöl
»
KAFANA GÖRE..
BAKIN DALGANİZA ..
kawasaki
DC<TRaNsisTöR>
Benim Bölgemdesin
Üye No:
57130
6997
Rep Puan: 2820
Expert Driver
Kara Çarşafa Karşımısın Arkadaş ?
«
Yanıtla #1 :
Kasım,11/26/07, 2007, 11:57:53 »
eee bende mini eteğe karşıyım burası miami sahili oldudamı biz görmüyoruz. zaten erkekler giymiyo merak etme bilmiyosan öğrendin. Mustafa kemal kıyafet kanunu çıkarmışta kanunda uran buran açık olacak demiyoo ama kimse ona bi şey demiyor biri örtününce geri kafalılık oluyo.. yaa siz hiç mi mantık yürütmezsiniz siz hiç mi sonunuzu düşünmezsiniz.. teşekkürler
Cahillerin kalbi dudaklarında, alimlerin dudakları kalplerindedir.(Hz. Ali(r.a))
tipsy
Çavuş
Üye No:
69683
82
«
Yanıtla #2 :
Kasım,11/27/07, 2007, 04:39:00 »
burda geri kafalı olan sensin işte ben açık şaçık giyininmi diorum yaa hemen mini etege oalyi getiriosun kara çarşafin açılımını oraya yaptım okudun demi neden kulanilio mantıklı düşünseler giymezler
KAFANA GÖRE..
BAKIN DALGANİZA ..
kawasaki
DC<TRaNsisTöR>
Benim Bölgemdesin
Üye No:
57130
6997
Rep Puan: 2820
Expert Driver
«
Yanıtla #3 :
Kasım,11/27/07, 2007, 07:01:18 »
Alıntı:
tipsy
tarafından gönderildi.
burda geri kafalı olan sensin işte ben açık şaçık giyininmi diorum yaa hemen mini etege oalyi getiriosun kara çarşafin açılımını oraya yaptım okudun demi neden kulanilio mantıklı düşünseler giymezler
eee açık saçık giyinin demiyosun ama örtünenede dediğini bırakmıyosun.. isteyen giyer karaları isteyen çeker minileri ama kimse niye bu insanlar açık giyiniyo diye bi konu açmıyo çünkü ben biliyorum ki burası özgür bir ülke isteyen giyer isteyen giymez ama sizin gibilerin zoruna gidiyo örtülü insanlar.. bide miniye karşıyım diye konu aç o zaman... teşekkürler
Cahillerin kalbi dudaklarında, alimlerin dudakları kalplerindedir.(Hz. Ali(r.a))
muzzy_53
.....
SÜPER ÜYE
Üye No:
29904
11123
Rep Puan: 4462
.....
«
Yanıtla #4 :
Kasım,11/27/07, 2007, 07:11:27 »
gorusumu belırtmeden once bı ıkazda bulnuyum bırbırnıze hakaret etmeden goruslerınızı belırtın aksı halınde konu kıtlenır. senın gorusun ona onun gorusu bana ters olabılır ama bunu argo ile degıl fıkırlerımız dusuncelrımız anlatarak iknaya çalsımalıyız. ilginize sımdıden tesekkurler ve benım gorusum
dınımızde ortunme acıkca belırtılmıstır carsaf gıyın dıye bı tabır yok bayanlarda yuzu için sacındakı tuy bıtımınden kulak memeısndne çene altına kadar kol ve ayaklarda da bıleklere akdar kapalı olmasaı farzdır. yanı bu skeıdel kapalı olduktan sonra dının geregını yerıne getırmıs oluyolar. gıdıp de gozlerınıde kapatark daha dındar olunmuyor onun için ben kara çarsafı sevmem duzugn kapanması yeterli.
..........................
zekibjkli
zekibjkli
Çavuş
Üye No:
63037
93
Rep Puan: 48
ÖLÜM VARSA NEDEN HALA HAYATTAYKEN ÜZÜLÜYORUZ?
«
Yanıtla #5 :
Kasım,11/27/07, 2007, 08:31:45 »
arkadaşlar kapanmak yada kara çarşaf yada ahlaki ölçüleri bozmadan açık kalmak ben buna hiç birşey demem ben kara çarşaflı insanda gördüm örtülü insanda ahlaki ölçüde açık insanda herkes kendi hesabını kendisi verecek sonuçta bu kadar mesele yapmaya büyütmeye ne gertek var değilmi???
A_Ş_K B_İ_R C_A_C_I_K İ_Ç_İ_N_E_ H_I_Y_A_R_L_A_R D_Ü_Ş_E_R
...AMA BENİDE İTTİLER...
tipsy
Çavuş
Üye No:
69683
82
«
Yanıtla #6 :
Kasım,11/27/07, 2007, 11:29:53 »
tartışmak için açtım saten bu konuyu ben arkadaşlar tabiki herkezin kendi görüşüdür
ama ben karaçarşafa karşıyım karaçarşafın nie kulanildiginida yukarida belirtdim tamam kapanmak ayri kara çarşaf ayri eet buras iözgür bir ülke ama karaçarşaf nedir ya kapanmak bumu sizce iyi bir görüntümü ....
«
Son Düzenleme: Kasım,11/27/07, 2007, 11:31:56 Gönderen: tipsy
»
KAFANA GÖRE..
BAKIN DALGANİZA ..
Ziyaretçi
«
Yanıtla #7 :
Kasım,11/28/07, 2007, 05:35:32 »
bazıları kendini çölde zannediyorda o yüzden heralde ben sana tamamen katılıyorum tipsy örtünmeninde bir adabı vardır.
tipsy
Çavuş
Üye No:
69683
82
«
Yanıtla #8 :
Kasım,11/28/07, 2007, 05:51:05 »
Eyw sagolasin carrey eminim diger arkadaşlarda seni gibi düşünüorlardir lütfen bu konuyu silmeyin sayin yöneticiler herkezin düşüncelerini ve fikirlerini almak istiorum
KAFANA GÖRE..
BAKIN DALGANİZA ..
4aşkım
SÜPER ÜYE
Üye No:
41210
1797
Rep Puan: 159
hani herşey bir oyundu...
«
Yanıtla #9 :
Kasım,11/28/07, 2007, 07:03:57 »
Alıntı:
tipsy
tarafından gönderildi.
tartışmak için açtım saten bu konuyu ben arkadaşlar tabiki herkezin kendi görüşüdür
ama ben karaçarşafa karşıyım karaçarşafın nie kulanildiginida yukarida belirtdim tamam kapanmak ayri kara çarşaf ayri eet buras iözgür bir ülke ama karaçarşaf nedir ya kapanmak bumu sizce iyi bir görüntümü ....
siz iyi bir görüntü olsun diyemi giyiniyorsunuz zaten örtünmenin amacıda namahrem olanlara karşı bir giyim değilmi tamam başımızı kapatalım altada pantolon giyelim öylemi yada daracaık giyinip boya pudra sürelim sanrada başımızı yinede kapatalım öylemi bumudur örtünme kuranda böylemi diyor böyle iyi bir görüntüde giyininmi diyor. önçe kurandaki örtünmenin tanımı nasıl onu bir öğrenın derim ve ayrıca çarşaf veya pardüse veya mini etek yada örtmeyin biyerinizi açık kalsın bu kişilerin özgür iradesine kalmış bunu tartışmak ve gündem konusu bile yapmak saçmalık
En Değerli İnsan Öz değerlerine En Çok Güvenen İnsandır..
Mutlu Edemiyorsanız Bari Üzenlerden Olmayın..
4aşkım
SÜPER ÜYE
Üye No:
41210
1797
«
Yanıtla #10 :
Kasım,11/28/07, 2007, 07:06:19 »
önçelikle lütfen bunu okumanızı tavsiye ederim örtünmenin anlamını ve sebebbini nasıl olması gerektiğini bilmeyenler için
31-Önce erkekler hakkındaki bu emir ve ihtardan sonra müslümanlar, şimdi de kadınlar hakkındaki şu emre dikkat etsinler.
Müminelere de, yani mümin kadınlara da söyle: Gözlerini indirsinler, helal olmayan erkeklere bakmaktan sakınsınlar, zira bakmak, zinanın postacısıdır, derler. Ve avret yerlerini korusunlar, tamamiyle örtüp, zinadan korunsunlar. Ve zinetlerini teşhir etmesinler. Kadının zineti denince örfte, taç küpe, gerdanlık, bilezik ve benzeri takılar, sürme, kına ve benzerleri ve elbise süsleri gibi şeyler akla geliverir. A'râf Sûresi'nde "Ey Adem oğulları! Her mescide gidişinizde zinetli elbiseler giyin" (A'râf, 7/31) âyetinde zinetin elbise demek olduğu da geçmişti. O halde bu zinetleri açmak bile yasaklanmış olunca, bunların mahalli olan vücudu açmak öncelikle yasaklanmış olur. Yani vücudlarını açmak şöyle dursun, üzerlerindeki zinetleri bile açmasınlar. Bununla birlikte bir kısım âlimler, burada zinetten maksadın, zinetin takıldığı, kullanıldığı yer olduğu fikrini kabul etmişlerdir ki, yüz, sürme ve allık yeri; baş, taç yeri; saç, örgü ve büklüm yeri; kulaklar, küpe yeri; boyun ve göğüs, gerdanlık yeri; el, yüzük ve kına yeri; bilekler, bilezik yeri; pazular, pazubent yeri; baldırlar; halhal yeri; ayaklar da, eller gibi kına yeridir. Bunlardan başka vücudun kısımları da aslında açılmaz.
Bu âlimlerden bazıları muzaafın hazfi veya zikr-i hâl, irade-i mahal ile "ziynet yeri" takdirinde bir mecaz gözetmiştir. Buna delil olarak da, kadının vücudundan ayrı olduğu zaman o zinetlere normal olarak bakmak ve alıp satmak ittifakla caiz ve mübah olduğunu ifade ve kabul etmişlerdir. Bazıları da yine bu delil ile, kadının asıl zineti, vücudunun güzel yaratılışı, zinet yapmaktan gaye de vücudun süslenmesi olduğunu kabul ederek bu zinetten maksadın, yalnız vücut olduğunu kabul etmişler ve kadınların birçoğu yapmacık zinetten uzak bulunmakla zaten zinetli oldukları halde yaratılış zinetinin zaten hepsinde bulunması ve her kadın bedeninin özünde bir zinet olması hükmün genelliği hakkını yerine getirme noktasından bu tahsisin bir destekleyicisi olduğunu söylemişler ve buna göre şu mânâyı vermişlerdir: Kadınlar yaratılıştan zinetleri demek olan vücudlarının hiçbir tarafını açmasınlar.
Doğrusu, doğal olan güzelliklere, zinet denilmekten çok "cemal" denilmesi daha yaygın ve zinet tabiri yapma şeylerle süslenen takılarda meşhur ise de "Kadınlardan, oğullardan, yığın yığın biriktirilmiş altın ve gümüşten...aşırı sevgi ile bağlanılan bu gibi şeyler insanlar için bezenip süslendi" (Âl-i İmrân, 3/14) âyetinin delaletiyle zinet kavramının yaratılıştan olana da sonradan yapmaya da şâmil olduğunda şüpheye yer yoktur. Zinet ve güzelliğin hakkı da meydana çıkarılmasını kendi sahiplerine tahsis edip başkalarından gizlenmektir.
Hüsn olsa da vâcibü't-tecellî - Gizler onu Hak nikâb içinde
Ağyârına gösterir mi hurşîd Didârını hîç o tâb içinde
"Güzelliğin ortaya çıkması gerekse de, gizler onu
Hak bir örtü içinde Başkasına gösterir mi güneş, yüzünü hiç o parlaklık içinde"
Ancak görünen kısımları müstesna, O zinetlerden dışa gelen örtülse bile görünmesi doğal olanı, bu hükümden müstesna ve başka bir hükme tabidir ki, bunlar örtünün dış tarafıyla el ve yüz zinetleridir. Çünkü örtünün kendisi de kadının bir zinetidir. Tabiîdir ki, bunun dışı görünecektir. El ve yüzün de, namazda görünmesi adettir. Ebu Davud'un Müsned'inde rivayet edildiği üzere, Peygamber (s.a.v) Hz. Esma'ya "Ya Esma, kadın bülûğa erince ondan görülebilecek olan ancak şudur." buyurmuş ve kendi mübarek yüzüne ve avuç içlerine işaret etmişlerdir. İş yaparken, gerekli eşyayı tutarken ve hatta örteceğini örterken bile elin açılması gerekli olduğu gibi ,zarurî olan bakma ve nefes alma sebebiyle yüzün diğerleri gibi örtülmesinde zorluk vardır. Bir de şahitlikte, mahkemede, bir de nikahta yüzün açılmasına ihtiyaç vardır. Bundan dolayı zaruretler kendi miktarınca takdir olunmak üzere bunların açılmasında sakınca yoktur. Fakat bunlardan geriye kalanlarının açılması, görülmesi, bakılması haramdır ve nâmahremden örtülmesi gerektir.
Buyuruluyor ki ve baş örtülerini yakalarının üzerine vursunlar, başlarını, saçlarını, kulaklarını, boyunlarını, gerdanlarını, göğüslerini açık tutmayıp bu şekilde sımsıkı örtünsünler ve o halde bu emri yerine getirebileck baş örtüsü kullansınlar. Tefsircilerin nakline göre cahiliye kadınları da hiç baş örtüsü kullanmaz değillerdi. Fakat yalnız enselerine bağlar veya arkalarına bırakırlar, yakaları önden açılır, gerdanları ve gerdanlıkları açığa çıkardı, zinetleri görünürdü. Demek ki, son zamanlarda asrîlik sayılan açık saçıklık böyle eski bir cahiliye âdeti idi. İslâm böyle açıklığı yasaklayıp baş örtülerinin yakalar üzerine örtülmesini emir ile tesettürü farz kılmıştır.
Görülüyor ki, bu emirde tesettürün yalnız vacib oluşu değil, özel bir şekli de gösterilmiştir ki, kadın edeb ve temizliğinin en güzel ifadesi budur. Görülüyor ki bu emir ev içinde veya dışında diye kayıtlanmamıştır. Bu bakımdan mutlaktır. Ancak görünen istisna edildiği gibi, gizlenen zinetlere bakmanın helal olanları da istisna ile bu tesettürün, yani örtünmenin vacib oluşunun, nâmahreme karşı olduğunu anlatmak için bu vücubun kuvvetini ve önemini göstermek üzere bir daha tekid ile buyurulmuştur ki, öyle örtsünler ve zinetlerini açmasınlar, açık bırakmasınlar ancak kocalarına veya kendi atalarına, yani babalarına, dedelerine ki amca ile dayı da nikah düşmeyeceğinden bunlara dahildir veya kocalarının atalarına veya kendi oğullarına veya kocalarının oğullarına veya kendi erkek kardeşlerine veya erkek kardeşlerinin oğullarına veya kız kardeşlerinin oğullarına veya kendi kadınlarına; müminlerin kadınları, yani müslüman kadınlar veya hizmet veya sohbetlerinde özel yeri bulunan kadınlardır.
Demek ki, özelliğini bilip tanımadıkları yabancı kadınlara da açılmaları caiz olmayacaktır. Önceki müfessirlerin çoğunluğu demişlerdir ki; müminlerin kendi kadınları demek, kendi dinlerinde olan müslüman kadınlar demektir. Bundan dolayı müslüman kadınları müslüman olmayan kadınlara açılmamalıdırlar. Fakat bazıları da bunu istihsane hamlederek müminlerin kadınları, hizmet veya sohbetlerinde bulunan gerek müslüman, gerek müslüman olmayan kadın cinsi demek olduğunu söylemiştir ki, Fahreddin Râzî buna "mezhep budur" demiştir. Önceki daha ihtiyatlı, bu ise daha uygundur.
Veya ellerinin altında malik oldukları cariyelerine veya erkeklerden ırbe sahibi olmayan hizmetçilere, yani kadına ihtiyaç duymaz olmuş, şehveti kalmamış salihlerden ihtiyarlar veya bunaklar veya kadın işini bilmez, yalnız yemeklerinin fazlasından yemek için şunun bunun arkasına takılır miskinler güruhu veyahut erkekliği yok, yaratılıştan iktidarsız uşaklar; bunda hadım edilmiş ve mecbûbün, yani erkeklik uzvu kesilmiş olanların da dahil olacağını zannedenler olmuş ise de, Keşşâf Tefsiri'nde ve Ebu Hayyan'da zikredildiği üzere İmam-ı Azam Ebu Hanife Hazretlerine göre bunları istihdam etmek, tutmak, alıp satmak helal olmaz. Bunları tutmak selefin hiçbirinden rivayet edilmiş değildir. Çünkü bunda hadım etme gibi bir kötülüğe düşmeye teşvik vardır. Halbuki hadım etmek haramdır.
Veya henüz kadınların gizli kadınlık hususiyetlerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına. Buraya kadar zikredilen on iki istisnaya da bir dereceye kadar zinetlerini açabilirler.
BİRİNCİSİ: Kocalar için vücutlarının tamamına bakmak helaldir. Çünkü zinetten kasıt onlardır
«
Son Düzenleme: Kasım,11/28/07, 2007, 07:11:18 Gönderen: 4aşkım
»
Ziyaretçi
«
Yanıtla #11 :
Kasım,11/28/07, 2007, 07:07:10 »
komikler sıralanmış gene
4aşkım
SÜPER ÜYE
Üye No:
41210
1797
«
Yanıtla #12 :
Kasım,11/28/07, 2007, 07:13:42 »
Alıntı:
carrey
tarafından gönderildi.
komikler sıralanmış gene
acaba komik olan kim
???ayrıca burda komedi oynamıyoruz düşünçelerimizi sordu arkadaş bizde söyledik komedi oynamak isdersek geyik bölümüne bakmak yeterlidir sanırım sizede tavsiye edrim
«
Son Düzenleme: Kasım,11/28/07, 2007, 07:16:44 Gönderen: 4aşkım
»
muzzy_53
.....
SÜPER ÜYE
Üye No:
29904
11123
Rep Puan: 4462
.....
«
Yanıtla #13 :
Kasım,11/28/07, 2007, 07:16:00 »
Alıntı:
muzzy_53
tarafından gönderildi.
dınımızde ortunme acıkca belırtılmıstır carsaf gıyın dıye bı tabır yok bayanlarda yuzu için sacındakı tuy bıtımınden kulak memeısndne çene altına kadar kol ve ayaklarda da bıleklere akdar kapalı olmasaı farzdır. yanı bu skeıdel kapalı olduktan sonra dının geregını yerıne getırmıs oluyolar. gıdıp de gozlerınıde kapatark daha dındar olunmuyor onun için ben kara çarsafı sevmem duzugn kapanması yeterli.
hala soyledıklerımın arkasındayım
..........................
tipsy
Çavuş
Üye No:
69683
82
«
Yanıtla #14 :
Kasım,11/28/07, 2007, 07:26:22 »
burda komik bişi yok ben düşünceleri ögrenmek istedim komiklik yapmak istesek geyik bölümüne gideriz arkadaşın dedigi gibi arkadaşlar konu böle sapacaksa kapatalım gitsin....
KAFANA GÖRE..
BAKIN DALGANİZA ..
Sayfa: [
1
]
2
3
...
16
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------
YÖNETİM & KULLANICILAR
=> Hoşgeldiniz(Welcome)
===> Welcome foreign members
=> Yönetimden Mesajlar
===> Bizimle Çalışmak İster misiniz?
===> Yasaklı Üyeler
=> Öneriler & Şikayetler
=> Yeni Üyelerimize Yardım Konuları
=> Forum Yarışmaları
===> Şiir Yarışmaları
===> Resim Yarışmaları
===> Ses Yarışmaları
===> Ödüllü Yıl Dönümü Yarışmaları
===> Online Okey Turnuvası
YORUMCUYUZ.NET GÜNCE
=> Yorumcuyuz.net Günce
===> Günün Sözü
===> Günün Hikayesi
===> Günün Resmi
===> Günün Şarkısı
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
=> Ulu Önderin Hayatı(Grand leader Atatürk's life history)
===> Atatürk Resimleri & Videoları
İNANÇ DÜNYASI
=> İslamiyet (Our nice religion İslam)
===> Dini Bilgiler
===> Ayetler & Sureler & Hadisler
===> Dini Hikayeler
===> İslami Resimler
=> Peygamberler, Sahabeler ve Önemli Dini Şahsiyetler
=> Bayramlar, Kandiller ve Ramazan Ayı
=> Dini Programlar, Videolar & İlahiler
===> Dini Programlar
===> Video & Klipler
===> İlahi Sözleri
GÜNCEL
=> Güncel Haberler
===> Yurtiçi
===> Yurtdışı
===> Ekonomi, Borsa, Para
===> ABD,İsrail Ve İş Birlikçilerini Lanetliyoruz
=> Hukuk
=> Siyaset Forumları
===> Politika
===> Türkiye Büyük Millet Meclisi
===> Siyaset Meydanı
===> Siyasi Biyografiler
===> Siyasi Video & Resimler
=> Milli Uyanış
ASKERİ BÖLGE | ÖZEL KUVVETLER | İSTİHBARAT
=> Askerî Bölge
===> Genel Askeri Konular
===> Kara Kuvvetleri
===> Hava Kuvvetleri
===> Deniz Kuvvetleri
===> Diğer Ülke Orduları
===> Silah Sistemleri
===> Askerî Resimler , Videolar
=> Özel Kuvvetler ve İstihbarat
===> Diğer Birimler
=> Gazi Ve Şehitlerimiz
GENEL
=> Sohbet(chat) & Kutlamalar
===> English chat
=> Sağlık
===> Hastalıklar
===> Anne Ve Çocuk Sağlığı
===> Cinsel Sağlık
===> Genç Sağlık
=> Bilim & Teknoloji
=> Hayvanlar Alemi
=> Astroloji
===> Rüya Tabirleri
===> Günlük Burçlar
=> Turizm
===> Memleketinizi Tanıtın
=> Efsaneler & Garip Olaylar
===> Korku Bölümü
===> Guiness Rekorları
=> Anket Odası
YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ
=> Röportaj Odası
===> Yöneticiler
===> İtiraflarınız | Sırlarınız
=> Bizimkiler(Our members)
===> Üye Resimleri(Our Member's Photos)
EĞLENCE
=> Geyik Muhabbeti
===> +18 Geyikler
=> Video & Slayt & Animasyonlar
===> Genel Video
===> Komik Videolar
===> Slaytlar
===> Animasyonlar
=> Resimler
===> Genel
===> Komik Resimler
=> Fıkralar
===> +18 Fıkralar
=> Karikatürler
=> Bilmece & Bulmaca
===> Çözümlenmiş Bilmece-Bulmacalar
===> Çözümlenmemiş Bilmece-Bulmacalar
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT
=> Sinema
===> Yerli Sinema
===> Yabancı Sinema
=> Tiyatro
=> Edebiyat
===> Yazar & Şailerin Biyografileri
===> Şiir
=====> Resimli Şiirler
===> Kendi Kaleminizden
===> Hikayeler & Yazılar
=> Dizi Tanıtımları
===> Arka Sokaklar
===> Avrupa Yakası
===> Binbir Gece
===> Bizim Evin Halleri
===> Doktorlar
===> Ezo Gelin
===> Kavak Yelleri
===> Kurtlar Vadisi
===> Yaprak Dökümü
===> Vazgeç Gönlüm
===> Pars Narko Terör
===> Dudaktan Kalbe
=> Tarih
===> Türk Tarihi, Kültürü ve Sanatı
===> Genel
EĞİTİM & ÖĞRETİM
=> Egitim & Öğretim
===> 2 Yıllık ve 4 Yıllık Üniversiteler
===> 2008 ÖSS Sınavı, Yerleştirme Sonuçları ve Diğer Sınavlar
===> Açıköğretim
===> Yurtdışında Eğitim
===> Meslek Rehberi
=> Ödev Arşivi
===> Ödev İstekleri
===> Matematik
===> Edebiyat
===> Fizik
===> Kimya
===> Biyoloji
===> Coğrafya
===> Tarih
===> Psikoloji
===> Felsefe
===> Sosyoloji
===> Müzik
===> Diğer
KADINCA
=> Moda & Güzellik Sırları
===> Diyet
=> Aşk & Evlilik & İlişkiler
===> Gebelik Dönemi
===> Bebeklerin Dünyası
=> Yemek Tarifleri & Pratik Bilgiler
=> Magazin
ERKEKLERE ÖZEL | VÜCUT GELİŞTİRME | BESLENME
=> Erkeklere Özel
===> Vucüt Geliştirme
===> Beslenme
OYUN ARŞİVİ
=> Oyun Download
===> Full Oyunlar
===> Küçük Oyunlar
===> Oyun Crack & Serial
===> Oyun Yamaları & Hileleri
===> Videolar Ve Resimler
=> Counter Strike
===> Yorumcuyuz.net Cs Serverleri
=> Knight Online
===> Knight Online Videoları
===> Knight Online Resimleri
===> Karakter Alış-Satış
===> Knight Online Pazar Alanı
=> Online Oyunlar
===> Travian
===> İstanbul Kıyamet Vakti
===> Gyzem
===> Silkroad
===> Popmundo
SPOR DÜNYASI
=> Futbol
===> Video & Resimler
===> Milli Takımımız
===> Fenerbahçe
===> Galatasaray
===> Beşiktaş
===> Trabzonspor
===> Anadolu Takımları
===> Turkcell Süper Lig
===> Bank Asya 1. Lig
===> Euro 2008
=> Avrupadan Futbol
===> Videolar & Resimler
=> Basketbol
=> Diğer Spor Dalları
===> Motor Sporları
===> Su Sporları
===> Tenis
===> Binicilik
===> Voleybol
===> Kick Box
===> Güreş
=====> Amerikan güreşi
=> İddaa
===> Program
===> Tahminler
CEP TELEFONLARI
=> GSM
===> Programlar
===> Oyunlar
===> Temalar
===> Cep İçin Filmler
===> Melodiler & Zil Sesleri
===> Cep İçin Videolar
===> S60
=====> Tema
=====> Programlar
=====> Melodi Zil Sesi
===> S90
=====> Tema
=====> Programlar
=====> Melodi Zil Sesi
===> Hazır Mesajlar
YERLİ YABANCI FİLM İZLE
=> Yerli Yabancı Film İzle
===> Yerli Film İzle
===> Yabancı Film İzle
=====> Korku Filmi İzle
=====> Romantik-Komedi İzle
=====> Aksiyon Film İzle
===> Belgesel izle
=> Dizi İzle
===> Kurtlar Vadisi
===> Yol Arkadaşım
===> Doktorlar
===> Binbir Gece
===> Yaprak Dökümü
===> Arka Sokaklar
===> Kavak Yelleri
===> Avrupa Yakası
===> Bizim Evin Halleri
===> Dudaktan Kalbe
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK
=> Yerli & Yabancı Klipler
===> Yerli (Türkçe) Klipler
===> Yabancı Klipler
=> Şarkı Sözleri
===> Türküler Ve Hikayeleri
===> Türk Halk ve Sanat Müziği
===> Arabeks ve Fantazi
===> Klasik müzik
===> Türkçe pop
===> Türkçe slow
===> Jazz
===> Yabancı Şarkı Sözleri
=> Müzik Muhabbetleri
===> Sanatçıları Tanıyalım
=> Rock & Punk
===> Video Klipler
===> Şarkı Sözleri
===> Rockçılar ve Hayatları
===> Rockçı Resimleri
=> Rap ve Hip Hop
===> Video Klipler
===> Şarkı Sözleri
===> Rapçiler ve Hayatları
===> Rapçilerin Dünyası
PAYLAŞIM & DOWNLOAD
=> Program Paylaşım
===> Resimli Program Açıklamaları
===> Program Yamaları
===> MSN İle İlgili Her Şey
=> Wallpaper, Resim, Icon, Template, Animated gif...
=> E- Kitap ve Eğitim Videoları
=> Bilgisayar Dünyası
===> Windows
===> Donanım Bilgileri
=====> Donanımsal Problemleriniz
===> İnternet Dünyası
===> Bilgisayar Güvenligi
===> İşletim Sistemleri
WEBMASTER
=> CMS Sistemler