+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | GÜNCEL
 >  + | Siyaset Forumları
 >  + | Siyaset Meydanı
(Moderatör: Kawasaki) >  + | Kara Çarşafa Karşı Mısın?

Ekim,10/14/08, 2008, 06:36:55 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Kara Çarşafa Karşı Mısın?
Cevap SayisiCevap Sayisi: 293 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 6804 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 20
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kara Çarşafa Karşı Mısın?  (Okunma Sayısı 6804 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çavuş
**
Üye No: 122535
Rep Puan: 1
...Elem...& Tutku...

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #195 : Mayıs,05/05/08, 2008, 09:19:02 »

Alıntı:ANGEL tarafından gönderildi.
Uzungöl ağzına sağlık,yazını sonuna kadar okudum.Teşekkürler.

Alıntı:baglama tarafından gönderildi.
bu tür konularda.. artik yorum yapmasam daha dogru olur....  kahkaha kahkaha
yoksam burdan da banlanicaz...  kahkaha

Nasıl yorumların var ki?.. kahkaha

bosver Angel  evet
ben ... kendimce yorum yapsam da... karsimdakiler yine bildigni okicak...
 .... asla.. bas örtüye karsi dilim ama.. burda söz konusu olan
kara carsaf.... sanirim bu az cok aciklayici olmustur....  tamam

Ziyaretçi
« Yanıtla #196 : Mayıs,05/06/08, 2008, 10:56:39 »

Alıntı:ANGEL tarafından gönderildi.
Uzungöl ağzına sağlık,yazını sonuna kadar okudum.Teşekkürler.

bu tür konularda.. artik yorum yapmasam daha dogru olur....  kahkaha kahkaha
yoksam burdan da banlanicaz...  kahkaha

Nasıl yorumların var ki?.. kahkaha

bosver Angel  evet
ben ... kendimce yorum yapsam da... karsimdakiler yine bildigni okicak...
 .... asla.. bas örtüye karsi dilim ama.. burda söz konusu olan
kara carsaf.... sanirim bu az cok aciklayici olmustur....  tamam

katılmamak sana elde değil  tamam
Onbaşı
*
Üye No: 139865
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #197 : Mayıs,05/30/08, 2008, 09:45:20 »

ben sonuna kadar karşıyım kuranıkerim de kapan diyor kara çarşafa bürün demiyor allah aşkına herşeyi kararınca aşırıya kaçmadan gösteri için yapmayın kara çarşaf gördükçe kara böcek ilacı sıkasım geliyor üstlerine başörtülülere hiç birşey demem üniversitede ve eğitim kurumlarında olmadığı sürece ama karçarşafa asla gözümü yumamam ağzı açık kavanozun içinde olanların hepsi görünür ama ağzı kapalı kavanoz dışından göründüğü gibidir içini kimse göremez herşey dışardan göründüğü gibi değildir
GaNgStA
SÜPER ÜYE
Üye No: 121376
Rep Puan: 1134
85/4 83.dönem c-timi (DaNgEr)
peace_baka@msn.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #198 : Mayıs,05/30/08, 2008, 09:48:11 »

değilim..!

UnDeR GaRaGe RaP

TeKLeDi HeRkEz JoİnT'tE bOmBa KıVrAk OLAn YıLaNı SePeTe KoYmA...!
.....
SÜPER ÜYE
Üye No: 29904
Rep Puan: 4473
.....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #199 : Mayıs,05/31/08, 2008, 09:17:41 »

Alıntı:_türkkızı_ tarafından gönderildi.
ben sonuna kadar karşıyım kuranıkerim de kapan diyor kara çarşafa bürün demiyor allah aşkına herşeyi kararınca aşırıya kaçmadan gösteri için yapmayın kara çarşaf gördükçe kara böcek ilacı sıkasım geliyor üstlerine başörtülülere hiç birşey demem üniversitede ve eğitim kurumlarında olmadığı sürece ama karçarşafa asla gözümü yumamam ağzı açık kavanozun içinde olanların hepsi görünür ama ağzı kapalı kavanoz dışından göründüğü gibidir içini kimse göremez herşey dışardan göründüğü gibi değildir

valla kara çarsaf konusnda genel olarak laflarına katılıyorum örtunme dınımızde vardır ama gıdıp sadece burnun acıkta kalsın hatta daha da ılerıye gıdıp gozlerıne dahi peçeyle kapamak yok.
sana katılmadıgım tek nokta unıversıtelerede türbanın gırmesı konusnda egıtım saglık savunma yaşama hızmetlerı kişi zümre dıl dın ırk sekıl gozetmeksızın herkese adil oalrak dagıtılması gereken konulardır onun ıcın adaletsızlıgın ortalıktan kaldırılmasını ısterım. nasıl kı ben vergımı ödeyım sen ödemesen dahı devletın polisinden veya hastanesınden yararlanabılıyorsan (vergini ödemedıgın halde eşit muamele goruyosan) egıtımde oyle olması gerektıgını dusunuyorum

..........................
Onbaşı
*
Üye No: 139159

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #200 : Mayıs,05/31/08, 2008, 09:43:50 »

arkadaşlar siz böyle düşüncelerinizi ortaya koyuyosunuz ama o insanların gerçekte olan düşüncelerini de bilmiyosunuz.ben doğuda yaşıyorum ve burda olmaktan çok mutluyum.genel itibariyle çarşaflı insanlar burda yaşam sürdürmekteler ve biz onlardan hiç rahatsız olmuyoruz.çünkü asıl özgürlük burda var.saygı burda var yanlış anlamayın Türkiye'nin heryeri benim için aynı ama siz böyle "geri kafalılar" diye düşünenler pek bunlara önem vermiyosunuz.%90 inanç doğrultusunda çarşaf giyiyor.kendini öyle daha muhafazakar hissediyor.bende arkadaşlara katılıyorum özellikle üniversitelerde tartışılan türban konusu beni ve birçok insanı çok üzdü.özgürlük diyosunuzda  eşitlik diyosunuzda başörtülü kızları niye üniv.almıyosonuz??????bi hatm olduysa yada sizi üzdüysem affola!!!!!!!!benim düşüncelerim bu.biraz geç kaldım ama......

türkkızı siz nasıl o insanlar için böyle şeyler diyebilirsinizki?nedemek böcek görmüş gibi oluyorum?onlar insan ya insan!!!afedersiniz ama s,izde saygı yok.kusura bakmayın.kim ne giyiyor giymiyor kimene?kawswkinin dediği gibi niye miniler.askılılar giyinince bişey denilmiyorda  o insanlara böyle davranılıyor.hadi tamam çarşafı geçtik başörtülüleri niye kabul etmiyosunuz.ben sırf bu yüzden üniv.gidemedim.yazık değilmi o nice güzel kızlara???lütfen biraz adaletli düşünün.
« Son Düzenleme: Mayıs,05/31/08, 2008, 10:11:45 Gönderen: muzzy_53 » Logged
.....
SÜPER ÜYE
Üye No: 29904
Rep Puan: 4473
.....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #201 : Mayıs,05/31/08, 2008, 10:12:32 »

hasankeyf ard arda mesaj atmak yasaktır egerkı mesajınıza eklemek ıstedıgınız bırsey varsa sag uste degıstır butonunu kullanabılırısnız  tamam

..........................
SÜPER ÜYE
Üye No: 41210
Rep Puan: 159
hani herşey bir oyundu...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #202 : Mayıs,05/31/08, 2008, 11:06:58 »

türkkızı nikin çok güzel ama bir türk kızı gibi düşüncelerin yok türk dediğin dinine bağlı özgür demokrasiden yanadır.aman dikkat et böcek ilacı ters tepki yapmasın ha düşüncelrinizi söylerken bile haklı olsanız dahi saygı cercevesinde karşıdakine hakaret etmeden yapsan iyi olur ozaman söylediklerin cidiye alınır şu an asla düşüncelerini dikkate bile almıyorum .ve artık bu tür tartışmalar yapılmasın aynı sözler aynı kelimeler hiç bir ilerleme yok bırakın insanları düşüncelerini ve yaşamlarını isdedikleri gibi yapsınlar

En Değerli İnsan Öz değerlerine En Çok Güvenen İnsandır..
Mutlu Edemiyorsanız Bari Üzenlerden Olmayın..
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #203 : Mayıs,05/31/08, 2008, 01:33:27 »

bazı kişiler anlamadığı için tekrar söylüyorum ben türbana üniversitelerde ve diğer eğitim kurumlarında olmadığı sürece karşı değilim ama kara çarşafa sonuna kadar karşıyım
SÜPER ÜYE
Üye No: 57505
Rep Puan: 113
forumun crazysi:)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #204 : Mayıs,05/31/08, 2008, 01:43:53 »

ben kara çarşafa karşıyım kendi kendilerine eziyet ediyorlar resmen ya....
« Son Düzenleme: Mayıs,05/31/08, 2008, 01:46:02 Gönderen: crazy belgosh » Logged

Deniz Değil ki Yüreğim...Öfkesini Kayalara Vursun...
[/b][/i]

...my hopes and fancys gone with the forever...
[/b] [/i] [/u]
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #205 : Mayıs,05/31/08, 2008, 01:51:09 »

benim düşüncelerimin dikkate alınıp alınmaması beni alakadar etmiyor sonuçta dikkate alsanızda almasanızda düşüncelerim değişmeyecek ayrıca kimse bana sen türk değilsin müslüman değilsin diyemez diyenede gerektiği muameleyi görmesini bilirim ben sonuna kadar türküm sonuna kadar müslümanım yazdıklarımı doğru düzgün okuyun ben bazı kişiler gibi müslümanım türküm diye gösteriş meraklısıda değilim gösteriş yapanlarında ne türk olduğuna nede müslüman olduğuna inanmıyorum ben sevmediğim insanlara elimden geldiğince kötülük yaparım sevdiğim insanlarada elimden geldiğince iyilik yaparım bazı kişiler için müslümanlık ne kadar başörtü takmak kara çarşafa bürünmeksede MÜSLÜMANIM ELHAMDÜLİLLAH
SÜPER ÜYE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #206 : Mayıs,05/31/08, 2008, 01:59:40 »

Alıntı:4aşkım tarafından gönderildi.

türkkızı nikin çok güzel ama bir türk kızı gibi düşüncelerin yok türk dediğin dinine bağlı özgür demokrasiden yanadır.aman dikkat et böcek ilacı ters tepki yapmasın ha düşüncelrinizi söylerken bile haklı olsanız dahi saygı cercevesinde karşıdakine hakaret etmeden yapsan iyi olur ozaman söylediklerin cidiye alınır şu an asla düşüncelerini dikkate bile almıyorum .ve artık bu tür tartışmalar yapılmasın aynı sözler aynı kelimeler hiç bir ilerleme yok bırakın insanları düşüncelerini ve yaşamlarını isdedikleri gibi yapsınlar

anlayamadıgım birşey var türk dediğin dinine bağlı özgür demokrasiden yanadır demişsiniz ama _türkkızı_ türklüğe yakışmayan düşüncelere mi sahip demek istiyorsunuz? birde karşındakine hakaret etme diyorsunuz siz hakkaret etmişsiniz ama ?
« Son Düzenleme: Mayıs,05/31/08, 2008, 02:02:01 Gönderen: crazy belgosh » Logged

[/b][/i]

[/b] [/i] [/u]
гคק ๓üzเк tüгü ๔єğเl๔เг..гคק Yคşค๓ tคгzı๔ıг...
SÜPER ÜYE
Üye No: 100635
Rep Puan: 212
®âp¢ï

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #207 : Mayıs,05/31/08, 2008, 02:07:58 »

_türkkızı_ 'nın düşüncelerine aynen katılıyorum...  evet

D€L! GömLeq! gİydİrdiler DüsLeR!m€
ŔÁРĨŃ РĨМĨŃ! çĔĶ РÁŤĹÁМÁŚı ŤüМ ĎüŃŶÁŶı ĔŤĶĨĹĔŶĔČEk
SÜPER ÜYE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #208 : Mayıs,05/31/08, 2008, 02:14:17 »

Alıntı:backstabber tarafından gönderildi.
_türkkızı_ 'nın düşüncelerine aynen katılıyorum...  evet

bende backstabberim.... tamam
« Son Düzenleme: Mayıs,05/31/08, 2008, 02:15:56 Gönderen: crazy belgosh » Logged

[/b][/i]

[/b] [/i] [/u]
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #209 : Mayıs,05/31/08, 2008, 02:19:42 »

teşekkürler destekleriniz için belgoşum ve backstabber
Sayfa: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 20
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: