+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | GÜNCEL
 >  + | Siyaset Forumları
 >  + | Siyaset Meydanı
(Moderatör: Kawasaki) >  + | Kara Çarşafa Karşı Mısın?

Ekim,10/12/08, 2008, 06:59:15 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Kara Çarşafa Karşı Mısın?
Cevap SayisiCevap Sayisi: 277 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 6623 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kara Çarşafa Karşı Mısın?  (Okunma Sayısı 6623 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SÜPER ÜYE
Üye No: 41210
Rep Puan: 159
hani herşey bir oyundu...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #210 : Mayıs,05/31/08, 2008, 07:27:40 »

Alıntı:crazy belgosh tarafından gönderildi.
Alıntı:4aşkım tarafından gönderildi.
Alıntı:_türkkızı_ tarafından gönderildi.
ben sonuna kadar karşıyım kuranıkerim de kapan diyor kara çarşafa bürün demiyor allah aşkına herşeyi kararınca aşırıya kaçmadan gösteri için yapmayın kara çarşaf gördükçe kara böcek ilacı sıkasım geliyor üstlerine başörtülülere hiç birşey demem üniversitede ve eğitim kurumlarında olmadığı sürece ama karçarşafa asla gözümü yumamam ağzı açık kavanozun içinde olanların hepsi görünür ama ağzı kapalı kavanoz dışından göründüğü gibidir içini kimse göremez herşey dışardan göründüğü gibi değildir

türkkızı nikin çok güzel ama bir türk kızı gibi düşüncelerin yok türk dediğin dinine bağlı özgür demokrasiden yanadır.aman dikkat et böcek ilacı ters tepki yapmasın ha düşüncelrinizi söylerken bile haklı olsanız dahi saygı cercevesinde karşıdakine hakaret etmeden yapsan iyi olur ozaman söylediklerin cidiye alınır şu an asla düşüncelerini dikkate bile almıyorum .ve artık bu tür tartışmalar yapılmasın aynı sözler aynı kelimeler hiç bir ilerleme yok bırakın insanları düşüncelerini ve yaşamlarını isdedikleri gibi yapsınlar

anlayamadıgım birşey var türk dediğin dinine bağlı özgür demokrasiden yanadır demişsiniz ama _türkkızı_ türklüğe yakışmayan düşüncelere mi sahip demek istiyorsunuz? birde karşındakine hakaret etme diyorsunuz siz hakkaret etmişsiniz ama ?

hakaret sadece hakaret sözleriyle  olmaz siz kim olupta kişinin kılık kıyafeetiyle dalga geçip ona akla hayale sığmayacak benzetmelerde bulunabiliyorsunuz . ne sizin ne de benim ne de başka birinin ne de devletin buna hakkı yoktur. bana gelince sözlerimde hakaret içerikli tabirleri kullanmadım kullanmamayada çalışıyorum şahsi görüşümü olarak türkkızının düşüncelerini ve  böcek ilacı tabiriyle hakeret içerikli  sözlerinin kendisine yakışmadığını belirtmek amacıyla söyledim .

Kur an ı Kerim de evt apaçık bir şekilde karaçarşaf giyin demiyor ama bu kişinin özgür iradesidir terciihini kara çarşafdan yana yapmıştır . buna ne siz ne ben nede bir başkası karışamaz hakkıda yoktur.özgür bir ülke demekrasi olan bir ülkeden bahsediyorsak bunlara saygı duymanız gerekir.nasılki mini etekli nerdeyse cinsel bölgeleri görükecek şekilde giyinenler yanımdan geçiyorsa ve ben buna onun kendi tercihi deyip saygı gösteriyorsam sizde bu saygıyı gösdermeniz gerekir .anlatabildimmi  tamam

En Değerli İnsan Öz değerlerine En Çok Güvenen İnsandır..
Mutlu Edemiyorsanız Bari Üzenlerden Olmayın..

SÜPER ÜYE
Üye No: 57505
Rep Puan: 113
forumun crazysi:)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #211 : Mayıs,05/31/08, 2008, 09:20:53 »

tamam böcek ilacı tabiri doğru onu bende desteklemedim zaten kendisinede belirttim bu düşüncemi...ben kara çarşafa karşıyım fikrimi değiştirebileceğimi sanmıyorum ama kişinin kendi tercihi sonuçta heerkesin kendine göre dogruları ve yanlışları vardır ve herkeste belki yanlış belki dogru kendine göre dogrularını savunur  bende doğrularımı savunuyorum düşüncem budur...
bu konuya devam etmek istemiyorum çünkü forumda saygı duydugum, sevdiğim birisiniz kalbinizi kırmaktan korkuyorum...tatsızlık çıkmadan bu konu kapanmalı...
« Son Düzenleme: Mayıs,05/31/08, 2008, 09:22:00 Gönderen: crazy belgosh » Logged

Deniz Değil ki Yüreğim...Öfkesini Kayalara Vursun...
[/b][/i]

...my hopes and fancys gone with the forever...
[/b] [/i] [/u]
SÜPER ÜYE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #212 : Mayıs,05/31/08, 2008, 10:26:16 »

Alıntı:crazy belgosh tarafından gönderildi.
tamam böcek ilacı tabiri doğru onu bende desteklemedim zaten kendisinede belirttim bu düşüncemi...ben kara çarşafa karşıyım fikrimi değiştirebileceğimi sanmıyorum ama kişinin kendi tercihi sonuçta heerkesin kendine göre dogruları ve yanlışları vardır ve herkeste belki yanlış belki dogru kendine göre dogrularını savunur  bende doğrularımı savunuyorum düşüncem budur...
bu konuya devam etmek istemiyorum çünkü forumda saygı duydugum, sevdiğim birisiniz kalbinizi kırmaktan korkuyorum...tatsızlık çıkmadan bu konu kapanmalı...

yukarıda yazdığım mesajlar crazybelgos sizin şahsına olan yazılar değil bende size karşı saygısızlık yapmak isdemem ve yapmamda yazmış olduğum yazılar genelleme olarak yazdım ama senin yazmış olduğun soruya karşıda cevap vermek isdedim sadece ve verdiğim cevap gideceği yere gitmiştir. ve ayrıca anlayışın için teşekkürler canım uzun zamandan beri bulunmuyorum forumda ama arada girip paylaşımlarınızı okuyordum ve bende aynı düşüncelerdeyim senin için  masum evet

Onbaşı
*
Üye No: 139865
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #213 : Haziran,06/01/08, 2008, 12:58:30 »

alıntı
hakaret sadece hakaret sözleriyle  olmaz siz kim olupta kişinin kılık kıyafeetiyle dalga geçip ona akla hayale sığmayacak benzetmelerde bulunabiliyorsunuz . ne sizin ne de benim ne de başka birinin ne de devletin buna hakkı yoktur. bana gelince sözlerimde hakaret içerikli tabirleri kullanmadım kullanmamayada çalışıyorum şahsi görüşümü olarak türkkızının düşüncelerini ve  böcek ilacı tabiriyle hakeret içerikli  sözlerinin kendisine yakışmadığını belirtmek amacıyla söyledim .alıntı
Kur an ı Kerim de evt apaçık bir şekilde karaçarşaf giyin demiyor ama bu kişinin özgür iradesidir terciihini kara çarşafdan yana yapmıştır . buna ne siz ne ben nede bir başkası karışamaz hakkıda yoktur.özgür bir ülke demekrasi olan bir ülkeden bahsediyorsak bunlara saygı duymanız gerekir.nasılki mini etekli nerdeyse cinsel bölgeleri görükecek şekilde giyinenler yanımdan geçiyorsa ve ben buna onun kendi tercihi deyip saygı gösteriyorsam sizde bu saygıyı gösdermeniz gerekir .anlatabildimmi  tamam(alıntı)

cinsel bölgeleri gözükecek şekilde giyiniyorlar demişsiniz dün haberlerde kapalılarıda gördük ne halt yediklerini herkesin önünde ayrıca sizin türk değilsin müslüman değilsin gibi hakaretlerinin yanında böcek hakareti böcek gibi kalır bu sözüm nedeniyle kimseden özür dilemem pişmanda değilim  söylediğiniz sözlerin arkasında kıvırmadan durun kişinin özgür iradesine kimsa karşı çıkmıyor düşüncelerini savunuyor özgür iradesine karşı çıksam bu kadarıyla kalmazdım merak etmeyin kapalı kişilerin sizin söylediğiniz açık  tip tarzlara meraklarınıda gördük dün televizyonda
« Son Düzenleme: Haziran,06/01/08, 2008, 01:07:12 Gönderen: _türkkızı_ » Logged
SÜPER ÜYE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #214 : Haziran,06/01/08, 2008, 02:08:39 »

Alıntı:_türkkızı_ tarafından gönderildi.
alıntı
hakaret sadece hakaret sözleriyle  olmaz siz kim olupta kişinin kılık kıyafeetiyle dalga geçip ona akla hayale sığmayacak benzetmelerde bulunabiliyorsunuz . ne sizin ne de benim ne de başka birinin ne de devletin buna hakkı yoktur. bana gelince sözlerimde hakaret içerikli tabirleri kullanmadım kullanmamayada çalışıyorum şahsi görüşümü olarak türkkızının düşüncelerini ve  böcek ilacı tabiriyle hakeret içerikli  sözlerinin kendisine yakışmadığını belirtmek amacıyla söyledim .alıntı
Kur an ı Kerim de evt apaçık bir şekilde karaçarşaf giyin demiyor ama bu kişinin özgür iradesidir terciihini kara çarşafdan yana yapmıştır . buna ne siz ne ben nede bir başkası karışamaz hakkıda yoktur.özgür bir ülke demekrasi olan bir ülkeden bahsediyorsak bunlara saygı duymanız gerekir.nasılki mini etekli nerdeyse cinsel bölgeleri görükecek şekilde giyinenler yanımdan geçiyorsa ve ben buna onun kendi tercihi deyip saygı gösteriyorsam sizde bu saygıyı gösdermeniz gerekir .anlatabildimmi  tamam(alıntı)

cinsel bölgeleri gözükecek şekilde giyiniyorlar demişsiniz dün haberlerde kapalılarıda gördük ne halt yediklerini herkesin önünde ayrıca sizin türk değilsin müslüman değilsin gibi hakaretlerinin yanında böcek hakareti böcek gibi kalır bu sözüm nedeniyle kimseden özür dilemem pişmanda değilim  söylediğiniz sözlerin arkasında kıvırmadan durun kişinin özgür iradesine kimsa karşı çıkmıyor düşüncelerini savunuyor özgür iradesine karşı çıksam bu kadarıyla kalmazdım merak etmeyin kapalı kişilerin sizin söylediğiniz açık  tip tarzlara meraklarınıda gördük dün televizyonda

sohbet sohbetten anlayan adamı ile yapılır.tartışmada kavgada anlayan kişi ile yapılır herkesle tartışılmaz bunu bir kez daha gördüm sayenizde .bune öfke ne hırs lütfen sakin olun burda sadece düşüncelerimizi belirttip paylaşıyoruz sana ters veya bana ters bunu ne siz nede ben değiştirebilirim ben sana türk değilsin ve müslüman değilsin gibi sözler kullanmadım dikkat edersen tekrar etmek isdemiyorum iyi okursan anlarsın
neden bu kadar gerginsin anlamıyorum evet cinsel bölgeleri görükecek şekilde giyiniyorlar dedim ama giyindiler diyede bir rencide edici söz kulandımmı lütfen okurken dikkatli oku ve biraz sakin olmayı dene ben nasıl kendi tercihleri deyip saygı gösderiyorsam herkesin bu saygıyı gösdermesini isderim dedim .ikinçisi herkes aynı kefeye konmaz tv izlemedim ama bir gemide 100 masum ve 1katil var 1 katil için o gemiyi batırmam ben. düşüncelerinize katılmamakla beraber saygım vardır efendim iyi günler ve bu tartışmayı kesiyorum .

Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #215 : Haziran,06/01/08, 2008, 03:25:52 »

aşırı dincilerin söylediği hiç bir şey beni alakadar etmez ben tekrar söylüyorum gösterişçi müslüman değilim kendi sözlerimlede dinden çıkmam bu böyledir bu kadar ben HZ PEYGAMBERİN HANIMLARINDAN iyi biliyorum diye birşey söylemedim uydurup uydurupta söylemem o zamanın şartlarıyla bu zamanın şartları arasında dağlar kadar fark var kara çarşaf hak değildir ben giyerken bana soracaklar demedim şu an kendimi zor tutuyorum sizin gibilere bişey söylememek için(bu küfür değil) benim sözlerimide doğru düzgün okuyun öyle yazın bana KURAN-I KERİMDE KARA ÇARŞAF GİYİN VEYA KARA ÇARŞAF GİYMEK HAKTIR YAZAN ayeti sayfayı söyleyin o zaman uydurmayın herkez farklı farklı inanışlara sahip herkez şu şöyle bu böyle diye uydurup geliyor PEYGAMBER EFENDİMİZ benim hanımlarım ve çocuklarım kara çarşaf giydi sizde giyeceksiniz diye bir şey söylemiyor hem PEYGAMBER EFENDİMİZİN HANIMLARI VE ÇOCUKLARI ODEVİRDE DESENLİ BAŞÖRTÜYÜ NERDEN BULCAKLAR?farklı amaçla yapılan şeyleri saptırmayın ayrıca yazılarla sözler aynı manaya gelmez şurda 9 10 sene sonra bazıları söyledikleri sözlerin hepsini o zaman söyleyemeyecekler(söyledikleri sözler derken dinde olmayan farklı sonuçaları olan şeyleri saptırıp söylenen sözler).
« Son Düzenleme: Haziran,06/01/08, 2008, 03:27:44 Gönderen: _türkkızı_ » Logged
Onbaşı
*
Üye No: 140580

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #216 : Haziran,06/01/08, 2008, 03:47:07 »

bana bak uydurdugum bişey yok.. ben sana bişe dedim mi. ben dier yorumcuların yorumlarınaa karsılık verdim vede senin yaran var ki gocunuyosunn.. ŞİMDİİ zamanın sartları uymuyosaa, PEKİ PEYGAMBER zamanındada güneş vardı ay vardı su geliyodu yagmur yagıyodu, şimdidee aynıları var.. lütfen zamana laf atma kendinee bak.. zaman deişmedi aynı zaman ama insanlar deişdi, kafalar deişdi..gel bakalım her türlü tartışmaya hazırım.. ................
« Son Düzenleme: Haziran,06/01/08, 2008, 03:50:09 Gönderen: muzzy_53 » Logged
.....
SÜPER ÜYE
Üye No: 29904
Rep Puan: 4473
.....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #217 : Haziran,06/01/08, 2008, 03:51:20 »

Alıntı:gebzeli83 tarafından gönderildi.
bana bak uydurdugum bişey yok.. ben sana bişe dedim mi. ben dier yorumcuların yorumlarınaa karsılık verdim vede senin yaran var ki gocunuyosunn.. ŞİMDİİ zamanın sartları uymuyosaa, PEKİ PEYGAMBER zamanındada güneş vardı ay vardı su geliyodu yagmur yagıyodu, şimdidee aynıları var.. lütfen zamana laf atma kendinee bak.. zaman deişmedi aynı zaman ama insanlar deişdi, kafalar deişdi..gel bakalım her türlü tartışmaya hazırım.. ................

öncelıkle sıtede msn adresı vermek yasaktır sıldım ayrıca ıkılı tartısma yaratmayalım sonucta bı bakıma ayn ıseylerı dıyorsunzu ama farklı usluplarla yakından takıp edıyorum konuyu daha dıkkatlı olalım  tamam

..........................
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #218 : Haziran,06/01/08, 2008, 04:08:15 »

konuları söyleyip sonrada kıvırmayın o zamanki teknoloji ile bu zamnki teknoloji farklıydı o zamanki kültür ile bu zamanki kültür farklıydı benim yaram falan yok ama olanında yarasını gocumayı bilirim bana bakın yeter be birde kendimden düşüklerle iletişime falan geçemem ben sana kurandaki ayeti ve sayfayı söyle dedim hem bal gibide bana cevap yazdın kıvırma neden kuranıkerimdeki ayeti ve sayfayı söylemedim dansözlerle işim olmaz defol git insan biraz onurlu şerefli olur dansöz olmaz beni isterlerse şimdi banlasınlar umrumda değil ben senin gibi dansözlerin msnsini falan alamam git kendine başka senin gibi dansöz bul çok iyi anlaşırsınız uydurup uydurup geçinirsiniz yeter be şu an elimde olsa alnınızın ortasına ikitane sıkar paşa paşa yatardım içerde şimdiye kadar kendimi tuttum şimdiden sonra yeter artık şiddet yanlısı değilim ama bazı insanlara gerekiyor işte hem hiç olmazsa dansözlerin sayısı azalırdı yeter artık bir insanda kendini bir yere kadar tutar şimdi beni istediğiniz gibi banlayabilirsiniz kimseye onurumu şerefimi halsiyetimi ezdirmem söyledikleriminde sonuna kadar arkasındayım ben dansöz değilim önce söyleyip sonra kıvırmıyorum şimdiye kadar yazdığım tüm yorumlarında arkasındayım
SÜPER ÜYE
Üye No: 57505
Rep Puan: 113
forumun crazysi:)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #219 : Haziran,06/01/08, 2008, 04:08:36 »

Alıntı:gebzeli83 tarafından gönderildi.

muzzy_53 dikkat etmedi galiba ben söyleyeyim:
msn dili kullanmak yasaktır
« Son Düzenleme: Haziran,06/01/08, 2008, 04:10:59 Gönderen: crazy belgosh » Logged

Deniz Değil ki Yüreğim...Öfkesini Kayalara Vursun...
[/b][/i]

...my hopes and fancys gone with the forever...
[/b] [/i] [/u]
ASENA66
Onbaşı
*
Üye No: 141314
SeVMeK YuReK iSTeR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #220 : Haziran,06/03/08, 2008, 08:45:57 »

Arkadaslar ben karsiyim..cunku dinimizde yok kara carsaf,,bu kilikla dinimizi dahada kotuluyorlar..dinimizde kadinlar saclarini gostermemeli,ve vuculthatlari belli olmamak sartiyla giyinicek...KARA CARSAF DIYE BIRSEY YOK!!!!!!!!!!!!!!

Kimlerdensin dedim,.Mustafa Kemallerdenim dedi..Göğsün kanıyor dedim ''Önemli değil dedi..''
gitti.KAHRAMAN ASKER
©®UzMaN®©
Teğmen
Üye No: 128909
Rep Puan: 54
tactical-troys@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #221 : Haziran,06/07/08, 2008, 08:20:45 »

Herkes özgür karaçarşaf giymesinler ama başörtüyü sonuna kadar savınıyorum  tamam
Serdar
Genel Şef
*
Üye No: 91196
Rep Puan: 4521
Şevvalde 6 Gün Oruç Tut 1 Senelik Sevap Kazan
commanderrr@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #222 : Haziran,06/27/08, 2008, 09:09:41 »

Ben karşı değilim herkes özgürdür isteyen istediği gibi giyinsin giyinebilmeli bunları artık aşmalıyız bence kara çarşaf giyende bizim insanımız değilmi açık giyinen insanda bizim insanımız.  tamam

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
FORUMLA İLGİLİ YARDIM İÇİN BURAYA TIKLA
Onbaşı
*
Üye No: 149913

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #223 : Temmuz,07/02/08, 2008, 03:24:05 »

kara çarşafta sonuçta kişisel bir tercih, gözümüze veya ideolojik takıntılarımıza hoş gelmeyebilir ama başkalrının tercihine de birazcık saygı duyma erdemine sahip olmak lazım. Kara çarşafı giyenlerin bunu giyme nedenleri, karşı olanların karşı olma sebebinden çok daha mantıklıdır diye düşünüyorum
Onbaşı
*
Üye No: 161400

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #224 : Temmuz,07/08/08, 2008, 12:02:27 »

ya sorun sorun sorun uLkemİzde sürekLİ sorun yasIKyoruz neden ?
Niye ßİz ßİrLİk  ßeraßerLİk İçİn de ßaşImIz dİk güçLü  duramIyoruz ? (İçİmden geLdİ bunu yazmak İstedİm)
şİmdİ geLeLİm konumuza ßence carsaf gİymek gerİ kafaLILIk değİL ama ne ßİLİyİm ßana göre Ters yanLIlş gereksİz ßİ ürküntüdür. çarşaf'I savUnan ark.Lar nİye carsaf gİyİyorLAr carsaf gİymeyen müsLüman oLmuyo mu şİmdİ (Tövbe Tövbe) namussuz mu onLAr onALr geLenek örf adetLErİnİ savunmuyo mu carsaf gİyenLEr oLayI abartmIs bİ topLuLuk sadece saçmaLIk İsyankarLIk dİye düşünüyorum...
Sayfa: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: