+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | GÜNCEL
 >  + | Güncel Haberler
 >  + | Yurtiçi
(Moderatör: lordlarınlordu) >  + | Kıbrıs'ı Satıyorlar Diyenlere Cevap..

Ekim,10/13/08, 2008, 02:55:38 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Kıbrıs'ı Satıyorlar Diyenlere Cevap..
Cevap SayisiCevap Sayisi: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 42 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kıbrıs'ı Satıyorlar Diyenlere Cevap..  (Okunma Sayısı 42 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
FARKIMIN FARKINDAYIM..! ONAYLANMAYAN ÇELİŞKİ..
SÜPER ÜYE
Üye No: 39799
Rep Puan: 2479
NÜFUS 70,586,256

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz,07/19/08, 2008, 11:09:10 »

Erdoğan; İster istemez sonunda, inanıyorum ki Kıbrıs Türk Devleti kesinlikle kurulacaktır.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Şu anda da Kıbrıs'ta Türkler cezalandırılıyor ama ister istemez sonunda, inanıyorum ki Kıbrıs Türk Devleti kesinlikle kurulacak'' dedi.
Başbakan Erdoğan, Girne Amerikan Üniversitesi bünyesinde oluşturulan teknopark hizmet binasının açılışını yaptı. Törende konuşan Başbakan Erdoğan, 2 yıl önce üniversitenin kendisine fahri doktora unvanı verdiğini hatırlatarak, Ada'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
KKTC'de 42 bin üniversite öğrencisinin eğitim gördüğünü anlatan Erdoğan, bu sayıyı ilk etapta 60 bine çıkarmak istediklerini ifade etti. Ada'da bu rakamın artacağını da ifade eden Başbakan Erdoğan, ''Tabi bunun gerçekleşmesi için KKTC'nin bir cazibe merkezi haline gelmesi gerekiyor. Bunun için de anavatan, yavruvatan dayanışma içinde atmamız gereken adımları atıyoruz ve atacağız'' dedi.

"KIBRIS TÜRK DEVLETİ KESİNLİKLE KURULACAKTIR"
Erdoğan şöyle konuştu: ''Zira kendimize inanıyoruz, güveniyoruz. Bu noktada bir sıkıntımız yok. İşte 17 Aralık 2004'te müzakere süreci ile ilgili kararı çıkardık, bir çok mücadelelerden sonra. Saf dışı bırakmak istediler ama verilen mücadele sonucunda 17 Aralık 2004'te müzakere sürecinin başlatılmasına yönelik karar çıktı. Tabi bitti mi? Bitmedi. Ondan sonraki süreç var. Ve bu sürecin içerisinde en önemli adımlardan bir tanesi, o da hatırlarsınız 24 Nisan idi. 24 Nisan 2004'te aslında KKTC, yani Kıbrıslı Türkler bir şeyi kazanmıştı. Şu anda kayıp gibi görünüyor. Ama bir şey kazanmıştı. 'Kıbrıslı Türkler masadan kaçıyor' deniliyordu. O gün ne oldu? Kıbrıslı Türkler masadan kaçmadı. Masadan Rumlar kaçıyor. Peki bu nasıl oldu? Yapılan referandum sonucunda Annan Planı'na Kuzey evet, Güney hayır dedi. Burada insanlık karşısında Kuzey verilen sözü yerine getirmenin aslında gururunu yaşıyor. Şu anda nerede neyi konuşsak, neyi tartışsak karşılarına 24 Nisan 2004'ü getirdiğimizde, söyleyecek sözleri kalmıyor. Siz demediniz mi bunu? Dediniz. BM dedi mi? Dedi. AB dedi mi? Dedi. Peki Kuzey Kıbrıs bu noktada sözünü tuttu mu? Tuttu. Güney tuttu mu? Tutmadı. Peki kimi ödüllendirdiniz? Güney Kıbrıs'la Rumları ödüllendirdiniz. Peki Türklere ne yaptınız? Ceza verdiniz. Hala bu cezayı vermeye devam ediyor musunuz? Ediyorsunuz. Şuna çok dikkat ediyoruz. Cezalandırılan aslında 2 ülke var; Kuzey Kıbrıs ve Filistin. Şu anda da Kıbrıs'ta Türkler cezalandırılıyor. Ama ister istemez sonunda, inanıyorum ki Kıbrıs Türk Devleti kesinlikle kurulacaktır. Az önce de ifade edildi siyasi eşitlik olacak, Kıbrıs Türk Devleti olacak. Adil, kapsamlı bir netice çıkacak ve bu kalıcı olacak. Böyle geçici değil ve şu anda ki Türkiye Cumhuriyeti iktidarının bu noktada, bunun dışındaki bir şeye evet demesi mümkün değil.''
Açılışa katılan KKTC Başbakanı Ferdi Sabit Soyer de konuşmasında Türkiye'nin Kıbrıs halkına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Soyer, Ada'da kalıcı çözüm istediklerini belirterek, ''Rum yönetimine sesleniyorum. Eşitlik temelinde çözüme, Türkiye'nin AB üyelik sürecine katkı insanlık gereğidir. Yola devam, durmak yok. Hep beraber yola devam'' diye konuştu.
Erdoğan, daha sonra teknokent hizmet binasının açılışını yaptı ve yetkililerden bilgi aldı.

BİLAL ERDOĞAN DA GEZİYE KATILDI
Törenlere, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanları Murat Başesgioğlu, Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Dışişleri Bakanı Ali Babacan, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ve Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da katıldı. Bilal Erdoğan, son dönemde fırsat buldukça Erdoğan'ın bir çok yurt gezisine katılıyor.

BAYKAL 'KIBRIS ELDEN GİDİYOR' DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, önceki hafta partisinin Meclis Grubu'nda yaptığı konuşmada Kıbrıs'ta yaşanan gelişmeleri değerlendirmişti. Baykal, yaşanan gelişmelerle ilgili oalrak; "Kıbrıs'ta yaşanan gelişmeler tehlikeli boyuttadır. Ada'da adım adım tek devlete doğru gidiliyor. Bu tek devlet de Kıbrıs Rum devleti olacak, Türkler azınlık durumunda kalacaktır' demişti.
alıntı

AnnE baq kRaL çıpLaK..
Kanka Bak Adam Olmuş Yeni Yetmeler..!
KOLAYA HAYIR..YAŞASIN SÜT İÇMEK XD

DKD
ǺgЯeรif
Co Admin
**
Üye No: 22281
Rep Puan: 3550
*aşığım*~*aşığız* => my sagn
tanımam bilmem
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz,07/20/08, 2008, 12:40:38 »

Güzel bi habere yer vermişsin tesekkürler  tamam

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Forumla ilgili sorularınız için tıklayın..![/
FARKIMIN FARKINDAYIM..! ONAYLANMAYAN ÇELİŞKİ..
SÜPER ÜYE
Üye No: 39799
Rep Puan: 2479
NÜFUS 70,586,256

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz,07/20/08, 2008, 01:31:27 »

teşekkür ederim ilginizi çekmesine sevindim evet

AnnE baq kRaL çıpLaK..
Kanka Bak Adam Olmuş Yeni Yetmeler..!
KOLAYA HAYIR..YAŞASIN SÜT İÇMEK XD
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İstatistikler
Üye: 208171
Konu: 78218
Hoş geldiniz olush35, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Sigara Bırakmak İçin
sigara bırakma
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Yorumcuyuz.net 200...

Aldatılan Kadının ...

Rep Kazanma Fırsat...

10 Ekim 2008 Yay,g...

13 Ekim 2008 Balık...

Ve Uzun Bir Aradan...

Görkemli Duvar Kağ...

İki Arkadaş..

Bir İnceliktir Teş...

13 Ekim 2008 İkizl...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.205 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat