+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | YORUMCUYUZ.NET MÜZİK
 >  + | Rap ve Hip Hop
 >  + | Rapçiler ve Hayatları
(Moderatör: DKD) >  + | Medusaaaaa..xd

Ekim,10/14/08, 2008, 05:54:29 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Medusaaaaa..xd
Cevap SayisiCevap Sayisi: 10 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 336 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Medusaaaaa..xd  (Okunma Sayısı 336 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lÜtfEn ısRaR etMe aRtq. ÖqReteMeM sAnA RApy Çeki$tiRMe kOlUMdAn Alın lAn $unu ba$ıMdAn. [ amAAn pıRRıp xP ]
SÜPER ÜYE
Üye No: 90594
Rep Puan: 501
clEAn fAMily qiRl

Üyelik Bilgileri
« : Mart,03/08/08, 2008, 01:39:42 »

Kimdir bu kız..?

Muğla / fetiye doğumlu Medusa 2004 yılında ilk sözlerini yazmaya başladı.
2004 yılının son aylarında ilk kaydına giren medusa
şimdiye kadar birçok sağlam under. MC’lerle ft yaptı.
İlk underground albümü olan “Antika Bedenler” 2005 yılının ilk aylarında çıktı .
Yine 2005 yılının sonlarına doğru birçok tanınmış under mclerle kaliteli çalışmalarda bulundu.
Son aylarda da “vah vahh” adlı under. Albümünü sizlere sundu. 2005 ve 2006 yılında birçokorg desahne aldı.
Bunun dışında bursada bir ilk olan zero point under. konserde yer aldı.
Şu anda son hızla çalışmalarını sürdüren medusa 3 under albümünü çok yakında sitelere verecek.

Kendi diLinden...

20.06.1988 tarihinde Muğla - Fethiye doğumluyum. 5 yıldır bursada oturuyorum. Üniversiteye hazırlanıyorum.

Çalışmaları Hakkında Bilgi; ilk albüm antika bedenlerin ardından bir çok kişiyle (Ako, RapizmÇağla, Kurşun , Sirmc, Anekdot, Yas, Rapidworry) featim wvr. Şimdide yeni bi albüm hazırlığı içersindeyim. ilerki günlerde sizlere sunulucak.

Türkçe Rap Hakkında Düşünceleri ve Görüşleri;Yavaş yavaş gelişmekte,dahada iyi olacaktır. Underground'larda gerçekten çok sağlam tarzı olan arkadaşlarımız var ve ilerde çok iyi yerlerde olucaklardır.

Kısa bi Röportaj...

Bursa'nın Tek Kız Mc'si Olan Medusa İle CnnTRap İçin Oldukça Zevkli Bir Röportaja Başlıyoruz...

CrasHofCinneT: Merhaba Medusa Kısaca Kendini Tanıt Diye Röportaja Girmeyeceğim Zaten Biyografin Sitemizde Mevcut! Biyografi Çalışmamız Hakkında Neler Düşünüyorsun ?

Medusa; Merak eden arkadaşlarımız için bu çalışmanız gayet iyi bence.

CrasHofCinneT: Yaptığın Çalışmalar, Yapacağın Çalışmalar, Projeler Hakkında Bilgi Verirmisin?

Medusa: Geçen sene mart ayında çıkardım ilk albümün ardından bu zamana kadar bi çok mc’yle feat'ler oldu. Şimdi ise yeni çıkıcak olan 2.albümümün son çalışmlarını yapıyorum 2 haftaya kadar çıkmış olucak inşallah, umarım beğenilir. İlk albümden eser yok çünkü!

CrasHofCinneT: Bu Çalışmalar Senin İçin Ne Gibi Bi Öneme Sahip? Sende Ne Gibi Değişikliklere veya Görüşe Neden Oldu ?

Medusa: İlk albümde oldukça melankoli takılmışım bakıyorumda ya çok değişme oldu zaten dinleyince farkledersiniz, daha çok dinliyorum daha çok geliştirmeye çalışıyorum kendimi, daha iyi bi yerlere gelebilmek için.

CrasHofCinneT: Medusa Söz Yazarken Neyi Ele Alarak Yazıyorsun ? Seni Etkileyen Nedir Sözleri Yazarken ?

Medusa: Belirli bi konum yok, müziği duyduğumda yazarım genelde. Bazı sözlerimde ise çevremde gelişen olayları ele alıyorum daha çokk.

CrasHofCinneT: Kayıtlarını Nerede Yapıyorsun ?

Medusa: Şu an kayıtlarımı GAZA’nın home stüdyosunda yapıyorum.

CrasHofCinneT: Bayan Mc’ler Hakkında Genel Olarak Bir Yorum Yaparmısın? Görüşlerin Düşüncelerin Nedir ?

Medusa: Bayan mc'ler yavaş yavaş artıyor bu aralar, ama bence bu çok iyi kız mc'lerin azlığı çok dikkat çekiyordu Türkiyede’de. Hepside iyi işler başarıyolar iyiler.

CrasHofCinneT: Medusa Ben Seni “Antika Bedenler” Albümün İle Duydum ve Zamanlada Tanıdım (Nasıl Tanıştığımı Hatırlamıyorum) O Zaman İle Bu Zaman Arasındaki Farkı Anlatırmısın? Neler Gelişti Neler Değişti ?

Medusa: Az öncede dediğim gibi o zaman melankoli yazıyordum daha çok. Belkide yaşadığım bi çok olayın etkisinde kalıpta yapmıştım o parçaları.. Şimdi ise başka yazıyorum ya… Bunalımda neymiş Şahsen içimi bayıyor çok melankolide olucak ama hep değil, şimdi ise albümde görüceksiniz farkı. Sizlere bırakıyorum yorumu.

CrasHofCinneT: Rap’den Başka Neler Yaparsın ? Hobilerin ve Fobilerin Nedir ?

Medusa: İnternet'teyim zaten genelde. Onun dışında futbol izlemeye ve oynamaya bayılırım garip gelebilir ama beni böle kabul edin formula1’i çok sewerim (Renault - Fernando Alonso).

CrasHofCinneT: Okul Ortamındaki Arkadaşların ve Çevren Senin Rap Yapmana,Mc Bir Bayan Olmana Nasıl Bakıyorlar? Yani Türkiyede Rap Var Buda Bayan Mc Kavramını Biliyorlarmı ?

Medusa: Şöle bişi kendi bulunduğum yerden,bursadan bahsediyim size, burda rap yapan bi kız mc olarak çok değer görüyorum dışarıdan, bursa’nın ilk kız mc’sisimişimde ama gerçekten severek dinliyorlar hepside arkadaşlarım vs...

CrasHofCinneT: Yer altı Hakkında Neler Düşünüyorsun Türkiyede ?

Medusa: Şunu söliyim ben zaten overdan çok under dinliyorum.. Çünkü over kalitesinde yapanlar var bu işi ve hakkaten çok sağlam yapıyorlar işlerini ve zevkle dinliyorum. Ne diyim çok başarılı undergorund geneli.

CrasHofCinneT: Kınadığın veya Laf Söylüyeceğin Birisi Varmı ? Bunu Cevaplamak Zorunda Değilsin!

Medusa: Şu an sorunlu olduğum bi mc yok.. Ama bursa’da gereğinden fazla uğraşıyolar benmle.. Gidin işinizi yapın derim. Uğraşamıcam kimseyle

CrasHofCinneT: “Dj Emze feat Medusa - Medusa'nın Ruhuna” Bu Parça Hakkında Neler Söyleyebilirsin? Anlatmak istediklerin nelerdi?

Medusa: Ya o parçanın nasıl çıktığını hatırlamıyorum ama medusanın ruhuna derken orda amaç makaraydı.

CrasHofCinneT: Herhangi Bir Yaptığın Çalışma veya Parça Hakkında Üzerine Basarak Söylemek İstediğin birşey Varmı ?

Medusa: Hayır şu an hiçbir parçamdan bi kaygı vs duymuyorum o yüzden sölemek istemiorum hiçbişi.

CrasHofCinneT: Medusa Yaşadığın Yerde Rap Nasıl Biliniyor? Ortam Nasıl ? Başarılı İsimler Varmı Yaşadığın Şehirde?

Medusa: Yaşadığım şehir bursa bildiğiniz gibi ve burda rap ortamı denen bişi yokki rap iyi yapılsın, walla benim gözümde bursada rapini adam gibi yapan ABRANKADABRA war, başkasını ise tanımam ha bide üni için bursaya gelen Gaza var. Onunda hakkını yemiyelim. Bunların dışında kimseyi tanımıyorum. Kusura bakmasınlar...

CrasHofCinneT: Rap’den Çıkalım. Hayatı Bir İnsan Olarak Sorgulayıp Yorumlarmısın Yaşadığın Biçimde?

Medusa: Hayat çok zorlu bi sınav. Her an karşımıza hiç beklediğimiz bi şekilde çıkıyor. Her an sürprizlerle dolu ve ayakta kalabilmek için sabır ve mücadele gerek diye düşünüyorum.

CrasHofCinneT: Röportajımızı Bitirmeden Önce Söylemek İstediğin Bir şey Varmı?

Medusa: Hepinize çok teşekkür ederim.. Sitenizle daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle. peace!

CrasHofCinneT: Teşekkür Ederim Medusa, Eksiğimiz Varsa Özür Dilerim Elimizden Geldiği Kadar Zevkli Bir Röportaj Yapmaya Çalıştım. Çalışmalarında ve Hayatında Başarılar Diyoruz CnnTRap Olarak Yolun Açık Olsun.

resmini de biri koyuverirse sevinirim.bi de onla uğraşmayım:D

ARkAMdAn kOnu$AnlARın hEpsi ARkAMdA tAkılMAyA dEvAM Etsin !

гคק ๓üzเк tüгü ๔єğเl๔เг..гคק Yคşค๓ tคгzı๔ıг...
SÜPER ÜYE
Üye No: 100635
Rep Puan: 212
®âp¢ï

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #1 : Mart,03/08/08, 2008, 01:41:21 »

mükemmel!! paylaşım için teşekkür ederimm...

D€L! GömLeq! gİydİrdiler DüsLeR!m€
ŔÁРĨŃ РĨМĨŃ! çĔĶ РÁŤĹÁМÁŚı ŤüМ ĎüŃŶÁŶı ĔŤĶĨĹĔŶĔČEk
lÜtfEn ısRaR etMe aRtq. ÖqReteMeM sAnA RApy Çeki$tiRMe kOlUMdAn Alın lAn $unu ba$ıMdAn. [ amAAn pıRRıp xP ]
SÜPER ÜYE
clEAn fAMily qiRl

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart,03/08/08, 2008, 01:46:16 »

önemli değil.konunun değerini bilenler için yapıyorum zaten.

BANLANDI
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí
SÜPER ÜYE
Üye No: 36046
Rep Puan: 4401
SeNi ÇoK ÖzLeDiM

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart,03/08/08, 2008, 01:49:42 »

paylaşım için teşekkürler...

"avuçlarımda çocukluğumdan kalma dualar var, gel buyur nasiplen yarim...
Ninemin telli dolabı gibidir yüreğim, soğutmaz içindekileri...itiraf ediyorum, kayıp bir kent gibiydi sevdam.
Sen dokundun, çekildi sular, göründü bir zamanlar sobasında odun yanan kapılar...korkma, yaklaş..tenimin tenine diyeceği var..."
SÜPER ÜYE
clEAn fAMily qiRl

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart,03/08/08, 2008, 01:51:29 »

yorumun için de ben teşekkür ederim.

Ronin ! Sadece bir ronin ! Korkma bu kadar !
SÜPER ÜYE
Üye No: 8489
Rep Puan: 667
/Her Yeri Yak\

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Mart,03/14/08, 2008, 01:46:40 »

Medu rapi bırakalı aylar oldu ama ellerine sağlık yinede smile

Ronin & Sepukku

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
BoooM bOOOm Click Buraya
SÜPER ÜYE
clEAn fAMily qiRl

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart,03/15/08, 2008, 10:00:47 »

çakma rapçiymi$.bıraktığına göre.
yorumlar için te$ekkür.

Ronin ! Sadece bir ronin ! Korkma bu kadar !
SÜPER ÜYE
Üye No: 8489
Rep Puan: 667
/Her Yeri Yak\

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mart,03/15/08, 2008, 11:49:36 »

Yine yalınılıyorsun.Bu alem çok nankör bırakmak en mantıklısı...Mt ve Medu rapi bıraktılar onları çok özleyeceğim seslerini ama şükür ki Mt hala eski parçalarını yayımlıyor.Onlar için en iyisi bu şuanda.Bilmediğin şeyler o kadar çok ki....Örneğin:Hani siyah çubuklu $ok $eker yiyen dillere pelesenk olan Ceza o zamanlar fakir ve muhtaç olduğu için o reklam teklifini kabul etmişti.Ama bunu özentiler anlayamadı anlamaları da beklenmedi...
Peace 4ever T-Rap !!!

Ronin & Sepukku

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
BoooM bOOOm Click Buraya
SÜPER ÜYE
clEAn fAMily qiRl

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart,03/15/08, 2008, 12:57:40 »

Alıntı:bad boy tarafından gönderildi.
Yine yalınılıyorsun.Bu alem çok nankör bırakmak en mantıklısı...Mt ve Medu rapi bıraktılar onları çok özleyeceğim seslerini ama şükür ki Mt hala eski parçalarını yayımlıyor.Onlar için en iyisi bu şuanda.Bilmediğin şeyler o kadar çok ki....Örneğin:Hani siyah çubuklu $ok $eker yiyen dillere pelesenk olan Ceza o zamanlar fakir ve muhtaç olduğu için o reklam teklifini kabul etmişti.Ama bunu özentiler anlayamadı anlamaları da beklenmedi...
Peace 4ever T-Rap !!!

ya biz bunu senle konu$tuk.o yüzden burda bi$ey demiyeceğim.
« Son Düzenleme: Mart,03/15/08, 2008, 01:00:27 Gönderen: fancylİve » Logged

tıklım tıklım yalnızım :D
SÜPER ÜYE
Üye No: 92953
Rep Puan: 53
amaaaaaaan purp...:P

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart,03/31/08, 2008, 07:37:51 »

emegıne saglık kahkaha

DO NOT DISTURB
SÜPER ÜYE
clEAn fAMily qiRl

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Nisan,04/08/08, 2008, 08:33:30 »

seninde yorumuna sağlık. gülümse

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İstatistikler
Üye: 208645
Konu: 78334
Hoş geldiniz u1m2u3t4, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Online Adsl Başvurusu
adsl başvuru
Akvaryum Malzemeleri
pet shop