+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | KADINCA
 >  + | Aşk & Evlilik & İlişkiler
(Moderatör: hayal_perest) >  + | Ne Yapmalıyım

Ekim,10/08/08, 2008, 08:40:23 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Ne Yapmalıyım
Cevap SayisiCevap Sayisi: 20 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 390 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ne Yapmalıyım  (Okunma Sayısı 390 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
YüzBaşı
Üye No: 161726
Rep Puan: 47
ffff4f@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

E-Posta
« : Temmuz,07/08/08, 2008, 05:44:04 »

ben 3 yıl önce matematik öğretmeliğini bırakmış ve şu anda bir şirkette muhasebecilik yapan biriyim.geçen yıl, bir arkadaşımın akrabasına öss hazırlık özel matematik dersi veriyordum.

ders verdiğim bu kızdan hoşlanıyordum, ama sınava hazırlık döneminde bundan etkilenmemesi için hiç bir şey söylemedim ve sınava kadar derslere devam ettik. geçtiğimiz günlerde çıkma teklifinde bulundum ve kabul etti.(aramızda 3 yaş var.yanlış anlaşılmasın)

yalnız; bunun benim için çok zorlu bir dönem olacağını söyledi.resmen işkence edeceğini de ekledi.ağır br karakteri var.oturup kalkmasını blen, ağırbaşlı, keskin prensipleri olan biri...

aslını isterseniz benim hayalimde çizdiğim profilin ta kendisi.ama gel gör ki, işkence yapacağını, ona ulaşmış olmanın ağır bir bedelinin olduğunu söylüyor.

şimdi lütfen söyleyin bana:ne yapmalıyım?

ÖZLEM
'in aşkıyım

.....
SÜPER ÜYE
Üye No: 29904
Rep Puan: 4473
.....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz,07/08/08, 2008, 05:48:01 »

aslında bunu boş bı vaktımde uzun uzun anlatırım sana
ama su an için tek bır cumleyle işkenceye katlanmalısınız sonradan yola gelir o  tamam

..........................
©ï©ï
Admin
Üye No: 10598
Rep Puan: 4766
HαkkıмDα ßiLqin YoKsα..Fikяinde OLмαsıN..!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz,07/08/08, 2008, 08:19:33 »

Benim de karakterim serttir aşk konusunda.Mantığımla duygularımı bastırabilirim. tamam

Sana söyleyebileceğim tek şey o ne isterse ne derse yapma.Çünkü bir süre sonra sıkılacaktır eminim ki.Eğer anlattığın kişilikte biri ise.Zamana bırak herşeyi..!  tamam

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Forum kurallarını okumak için tıklayınız!
.....
SÜPER ÜYE
.....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz,07/08/08, 2008, 09:14:09 »

şimdi oyle bı yorum yapıcagım ki:

öncelıkle meslektasız bu guzel muhasebecı olduguna göre az çok yol yordam bılırısn
kızla aranda fazla yaş farkı olmaması olumlu bısey bencede en ideal 3-5 yaş farkı olmalı kı duygularınızı daha rahat ıfade edebılesınız ve anlasılır olur. öss zamanı da acıklamaman takdire deger yoksa allak bullak olurdu kız neyse

prensıplerının olması cok guzel bırsey çunku prensıpı olmayan basıt kızlar herkesle herseyı yaparlar onun için bu kız ıyı o konuda. boyle kızlar ilk zamanlar bu şekıdle sert olurlar burnu surturmek maksatıyla ama sakın pes etme devam et sabırlı ol ne dersen eyvallah de çünkü gun gelıcek bu huyundan vazgecıcek ve gercekten hersekılde bana dayandı dıye senı sevıcektır sabırlı ve azımlı olman yeterlı

hadı kolay gelsın bakalım  tamam

YüzBaşı
ffff4f@hotmail.com

E-Posta
« Yanıtla #4 : Temmuz,07/09/08, 2008, 08:48:36 »

yorumarınız için teşekkür ederim.
kendisi dediğini yapıyor; işkence başladı bile... eğer kalpte gitmezsem sonuna kadar dayanmaya çalışacam.dualarınızı da eksik etmezseniiz sevinirim.  Utandım

ÖZLEM
'in aşkıyım
.....
SÜPER ÜYE
.....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz,07/09/08, 2008, 08:53:08 »

Alıntı:jutexya tarafından gönderildi.
yorumarınız için teşekkür ederim.
kendisi dediğini yapıyor; işkence başladı bile... eğer kalpte gitmezsem sonuna kadar dayanmaya çalışacam.dualarınızı da eksik etmezseniiz sevinirim.  Utandım

sen dedıgımı yap suyuna git her dedıgını yapmazsan daha agresıf olucak ve sevmıyosun gıbı abuk sabuk laflar soyluycektır. aa bı de hıc beklenmedık anlarda guzel jestler yapmayı unutma illa kıızn sneı delı etmesını bekleme boyle jestler yap ki yelkenler insin  tamam

SÜPER ÜYE
Üye No: 154854
Rep Puan: 106
Köpekbalığına kafa atan piskopat hamsi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz,07/09/08, 2008, 08:57:20 »

şimdi arkadaşım bunu sana çizerek anlatmak isterdim ama sözlü olarak anlatacağım zaman içerisinde sana ızdırap olacak hareketlere katlan belli bir süre sonra onun içindeki duygular daha yumuşaklaşacaktır ve taktiğinin uygulama vakti gelecektir.bu taktik TURAN taktiğidir açıklıyıcı anlatım
:(Ordu, savaş anında merkez, sağ ve sol olmak üzere üç kısıma ayrılırdı. Merkez kuvvetleri düşmana saldırır, bir süre sonra saldıran bu kuvvetler kaçar gibi geri çekilirdi. Bunu yaparken de at üzerinde ok atmak suretiyle savaşa devam ederlerdi. Böylece geri çekilen askerlerin peşinden gelen düşman, ordunun sağ ve sol kısmı tarafından pusu kurulan yere çekilir, çember içine alınarak imha edilirdi.)bu taktiği uygulamanı tavsiye ediyorum ben bu taktik sayesinde ilişkilerimi kendim kontrol etme fırsatı buldum ama zamanını iyi ayarlamak gerekiyor.yani nerede geri çekileceğini iyi hesap etmen gerekiyor ilişkide.bilmem uygularmısın?
« Son Düzenleme: Temmuz,07/09/08, 2008, 08:59:48 Gönderen: greenmile7808 » Logged

umutsuzluğu ihraç eden bir çok ülkenin
herhangi bir şehrinde bıraktım seni
inzivaya çekilmiş bu hikayenin hüzün dolu tetiğini
çoktan çektim
seni öldüreli çok oldu, şimdi benden de betersin

iyi ve güzel hakikata bel bağlamış saf dillerden bihabersin
belki çıldırmak üzeresin,
hayati vurguların tükenmekte
gazete manşetlerinde aristokrat bir ferman olurken
ölüm ilanım
karanlığın ardı sıra, çığlıklar ve uğultular eşliğinde
sevdamdır uğurladığım.
YüzBaşı
ffff4f@hotmail.com

E-Posta
« Yanıtla #7 : Temmuz,07/09/08, 2008, 09:00:18 »

Alıntı:muzzy_53 tarafından gönderildi.
sen dedıgımı yap suyuna git her dedıgını yapmazsan daha agresıf olucak ve sevmıyosun gıbı abuk sabuk laflar soyluycektır. aa bı de hıc beklenmedık anlarda guzel jestler yapmayı unutma illa kıızn sneı delı etmesını bekleme boyle jestler yap ki yelkenler insin  tamam

iyi güzel söylüyorsun da arada gönderdiğim güzelim mesajlara bile kulp takıp geri gönderiyor.matematikçi olmama rağmen, parçalamadık edebiyat bırakmadım ama gel gör ki ona bile cevap yazarken beni delirtiyor.
ama olsun.ben direnmeye devam edecem.

ÖZLEM
'in aşkıyım
.....
SÜPER ÜYE
.....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz,07/09/08, 2008, 09:05:53 »

iyi güzel söylüyorsun da arada gönderdiğim güzelim mesajlara bile kulp takıp geri gönderiyor.matematikçi olmama rağmen, parçalamadık edebiyat bırakmadım ama gel gör ki ona bile cevap yazarken beni delirtiyor.
ama olsun.ben direnmeye devam edecem.

greenmile7808  oyle bı anlattın ne dıyecegımı bılmıyorum + rep  kahkaha

kız zorlu kzı demek oyle basıt kızlar gıbı hemen tav olmuyor ondan dolayı mesajlarına bahane buluyordur ama içinde emınım begenıyor ve o anda yuzunde gulumseme oluyordur. ama mesajların herkesın cep telefonunda bulunan sıradan mesajlar olmasın hatta sen kendın yazabılırsen daha ıyı olur baskasının duygularıyla degıl kendı duygularını ıfade etmıs olursun boylelıkle ve bu sana artı puan getırır.  tamam

YüzBaşı
ffff4f@hotmail.com

E-Posta
« Yanıtla #9 : Temmuz,07/09/08, 2008, 09:06:50 »

Alıntı:greenmile7808 tarafından gönderildi.
şimdi arkadaşım bunu sana çizerek anlatmak isterdim ama sözlü olarak anlatacağım zaman içerisinde sana ızdırap olacak hareketlere katlan belli bir süre sonra onun içindeki duygular daha yumuşaklaşacaktır ve taktiğinin uygulama vakti gelecektir.bu taktik TURAN taktiğidir açıklıyıcı anlatım
:(Ordu, savaş anında merkez, sağ ve sol olmak üzere üç kısıma ayrılırdı. Merkez kuvvetleri düşmana saldırır, bir süre sonra saldıran bu kuvvetler kaçar gibi geri çekilirdi. Bunu yaparken de at üzerinde ok atmak suretiyle savaşa devam ederlerdi. Böylece geri çekilen askerlerin peşinden gelen düşman, ordunun sağ ve sol kısmı tarafından pusu kurulan yere çekilir, çember içine alınarak imha edilirdi.)bu taktiği uygulamanı tavsiye ediyorum ben bu taktik sayesinde ilişkilerimi kendim kontrol etme fırsatı buldum ama zamanını iyi ayarlamak gerekiyor.yani nerede geri çekileceğini iyi hesap etmen gerekiyor ilişkide.bilmem uygularmısın?

eywallah arkadaşım, saol da,
yalnız düşman askeri çok zeki.öyle çekmek istediğim noktaya gelmeyebilir.denemeye çalışırım.ama pek umutlu değilim bu konuda.. hmm

ÖZLEM
'in aşkıyım
SÜPER ÜYE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Temmuz,07/09/08, 2008, 09:22:12 »

arkadaşım bende çok zorlandım ama sonuç mükemmel oluyor en azından ben denediklerimde bunu yaşadım zamanlama ve sabır arkadaşım ve hep bu taktikle kazandım.ama arkadaşım tüm hayatını onun üzerine kurarsan yani kaybetme korkularınla yaşamaya başlarsan hareketlerini kontrol altında tutamazsın bunun için kaybetmeyide göze alacaksın bu ihtimalide değerlendireceksin kızlar 1 hamleden ötesini düşünemez santranç oynamak gibi düşün sen zeki bir insansın anladığım kadarıyla sen yapıcağın her hamleden sonraki hamleyide hazır bulundur gerisi gelir arkadaşım senin başaracağına inanıyorum ben tanımasamda seni

çoktan çektim

ölüm ilanım
sevdamdır uğurladığım.
YüzBaşı
ffff4f@hotmail.com

E-Posta
« Yanıtla #11 : Temmuz,07/10/08, 2008, 10:16:48 »

arkadaşlar;
ilk round benimdir.gerçi hastanelik de oldum ama önemli olan sonuç. smile
greenmile7808 arkadaşım.verdiğin taktik güzeldi.ama ben biraz değiştirip uyguladım.işe yaradı. smile
muzzy_53, Cici Kız ve greenmile7808;
çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız için...

ÖZLEM
'in aşkıyım
.....
SÜPER ÜYE
.....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Temmuz,07/10/08, 2008, 10:18:27 »

arkadaşlar;
greenmile7808 arkadaşım.verdiğin taktik güzeldi.ama ben biraz değiştirip uyguladım.işe yaradı. smile

bu sadece başlangıc degıl ılk raundu maçı da sen alıcaksın ama insaşşah ilikınızın daim olur ve evlendıgınizde game over olucaksın hehe oyun biticek o zaman  kahkaha

SÜPER ÜYE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Temmuz,07/10/08, 2008, 10:22:43 »

arkadaşlar;

çorbada tuzumuz olmuşsa ne mutlu umarım herşey gönlünce olur  tamam

çoktan çektim

ölüm ilanım
sevdamdır uğurladığım.
YüzBaşı
ffff4f@hotmail.com

E-Posta
« Yanıtla #14 : Temmuz,07/10/08, 2008, 12:56:11 »

arkadaşlar;

bu sadece başlangıc degıl ılk raundu maçı da sen alıcaksın ama insaşşah ilikınızın daim olur ve evlendıgınizde game over olucaksın hehe oyun biticek o zaman  kahkaha

bence maç berabere biter. smile
ayrıcana evlendiğimizde game over olmayacam, asıl o zaman "game start" olacak.biliyorsun bi takım çalışmalar yapmamız gerekecek  göz kırp

ÖZLEM
'in aşkıyım
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: