Mart 2008 Yönetim Kadrosu Yarışma SonuçlarıKonu dalında ilk üç;1. "
BILDIRCIN" 861 konu - 300 rep kazanmıştır.
2. "
Cici Kız" 802 konu - 200 rep kazanmıştır.
3. "
muzzy_53" 791 konu - 100 rep kazanmıştır.
Ayrıca 200 konudan fazla konu açan "
serdarnebol" - 50 rep
"
DKD" - 50 rep kazanmıştır.
Biraz yorum yazayım;
Bu ay "BILDIRCIN" bir basamak yükselerek zirveyi ele geçirdi.
Çok iddaalı olduğunu, hep zirveye oynadığını gösterdi. Bakalım onunla bu ay kim yarışacak...
İlk ay, ilk sıraları alan "Özel Tim"lerimiz bu ay ikinci ve üçüncü oldular. Bakalım bir daha ki ay (yani bu ay) "BILDIRCIN"ı geçebilecekler mi?
Geçen ayın birincisi "bad boy" bu ay dinlenmeye çekilmiş. Kazandığı repleri harcıyor sanırım...
Mesaj dalında ilk üç;1. "
serdarnebol" 1932 mesaj - 200 rep kazanmıştır.
2. "
BILDIRCIN" 1749 mesaj - 100 rep kazanmıştır.
3. "
Cici Kız" 1576 mesaj - 50 rep kazanmıştır.
500 mesajdan fazla mesaj gönderen "
muzzy_53" - 50 rep
"
sechil_22" - 50 rep
"
sulkru" - 50 rep
"
DKD" - 50 rep
"
kawasaki" - 50 rep kazanmıştır.
Tüm arkadaşlarımıza göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı teşekkür ederim...Yoruma devam...
Yeni moderatörümüz "serdarnebol" büyük bir atakla bu dalda birinci olmayı başardı. Bakalım bir daha ki ay aynı başarıyı gösterebilecek mi?
"BILDIRCIN" bu ay ikinci oldu ama kendisinin geçen ay ki rekorunu geçti. Zirveyi tekrar ele geçirebilek mi? Bir daha ay göreceğiz...
Geçen ayın birincisinden daha fazla mesaj gönderen "Cici Kız" bu ay üçüncü oldu. Tekrar zirveye oynadığını gösterdi.Mart 2008 Üyeler Yarışma SonuçlarıKonu dalında ilk üç;1. "
..ßeßeK.." 612 konu - 200 rep kazanmıştır.
2. "mah" 154 konu - 100 rep kazanmıştır.
3. "
fancylİve" 97 konu - 50 rep kazanmıştır.
Artık aramızda moderatör olan "
..ßeßeK.." arkadaşımız geçen iki ay boyunca toplamda sadece bir kez ikinci olmuştu. Bu ay da zirvenin ikisini de kimseye bırakmıyor. Bakalım yönetim kadrosunda da zirveye çıkabilecek mi? Biraz daha çalışması gerekiyor gibi...
Eğitim bölümüne açtığı konularla bizi bilgilendiren "mah" adlı arkadaşımız, geldiği ikinci ayda ikinci oldu. Kutlarız.
"fancylİve" çoğunlukla oyunlar bölümünde eğlenip, eğlendirirken; konu dalında dereceye girerek beni şaşırttı. Devamını bekleriz...
Mesaj dalında ilk üç;1. "
..ßeßeK.." 2072 mesaj - 200 rep kazanmıştır.
2. "uA_Batu" 535 mesaj - 100 rep kazanmıştır.
3. "
fancylİve" 431 mesaj - 50 rep kazanmıştır.
İnanması oldukça güç görülen bir rakama mesaj dalında ulaşan "
..ßeßeK.." adlı arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.

Bunun için 100 rep daha veriyorum.

"uA_Batu" ile arkadaşlar bana yazdığı farklı konu ile tanıdılar sanırım. Bu bir yana, bu şekilde çalışmaya devam edecekse kendisini moderatör olarak aramıza alabiliriz... Tabii daha kibar olması şartını da unutmayalım...
Yarışmamızda dereceye girmiş üyelerimizi kutlarız. Moderatör olarak kendilerini aramızda görmekten mutluluk duyarız...Bu ay ki sonuçlar, benim yoğun olmam ile sitemizdeki çalışmayla birleşince biraz geç açıklandı. Mahzur göreceğinizi umuyorum...