+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim
 >  + | GÜNCEL
 >  + | Hukuk
 >  + | Özürlü Ve Engelli Hakları Geri Alınıyor Lütfen Okuyun

Ekim,10/12/08, 2008, 01:36:09 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Özürlü Ve Engelli Hakları Geri Alınıyor Lütfen Okuyun
Cevap SayisiCevap Sayisi: 13 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1181 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Konu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Özürlü Ve Engelli Hakları Geri Alınıyor Lütfen Okuyun  (Okunma Sayısı 1181 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onbaşı
*
Üye No: 4503
Rep Puan: 1

Üyelik Bilgileri
« : Aralık,12/05/07, 2007, 06:37:30 »

ARKADAŞLAR ÖZÜRLÜLER İÇİN OLUMSUZ BİR YASA ÇIKARTIYORLAR SİZLERDEN RİCAM BAŞKANLIĞA İNTERNETTEN DİLEKÇE YOLLAMANIZ BİR ÖRNEĞİNİ SİZLERE YOLLUYORUM
sayın başbakanım
haydi kızlar okula diyorsunuz ama benim eğitim hakkım engelleniyor.sosyal devlet olarakzorunlu eğitm herkesin anayasal hakkı.engelli çocuklarımızıtopluma kazandırmak için daha fazla özel eğitime ihtiyaç duyulmaktadır.özürlüler yasası çıkarttınız,bizleri muklu ettiniz fakat yasanın uygulama maddelerinde(özellikle 25 ve 30.madde)öyle kısıtlamalar varki yasanın ruhunu öldürüyor,bu da yetmiyor gibi bakanlıklarca çıkarılan yönetmelik ve genelgelerle kısıtlamalar dahada arttırılıyor.bu uygulamalar engelliler arasında eşitsizliğe sebep oluyor ve biz engelli ailelerni zor durumda bırakıyor.sizden,çıkarmış olduğunuz yasanın uygulamasında yaşanan aksaklıkların giderilmesi ve özel eğitimhakkımızın elimizden alınmaması acil talebimizdir.bu amaçla görevlendireceğiniz yetkilerle sorunları bire bir yaşayan engelli aileleri olarak görüşmek ve atacağınız olumlu adımlara katkı sağlamak istiyoruz.en doğru çözümlerin sorunların bire bir sahibi olan bizlerle ele alınarak bulunacağına inanıyoruz.
saygılarımızla

bikem
BinBaşı
Üye No: 68791
Rep Puan: 17

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Aralık,12/05/07, 2007, 10:10:10 »

Verilen hak geri alınmaz diye biliyorduk.Ama çatır çatır alıyorlar.Bunu bir seçim çalışması olarak başlattıklarını,işleri bitincede bıraktıklarını düşünüyorum.Engelli ve engelli yakını olmanın ne demek olduğunu,ve bu okulların onlar için önemini içine girmeyen bilemez.Eğer bir engelli yakınıysanız paylaşmak isterim.Bir özel eğitim kurumunda bireysel öğretmen olarak çalışıyorum. Çocuklarımı çok seviyorum.Sitede bu yazıyı okuyan kardeşlerimiz lütfen ilgili mercilere gereken tepkiyi gösteriniz.Bu çocukların gerçekten özel eğitime ihtiyaçları var.

Baş koymuşum toprağına taşına
...ashkın moderatörüyüm...
SÜPER ÜYE
Üye No: 35269
Rep Puan: 1052
ashka+uzak+mesafeler
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık,12/08/07, 2007, 01:31:50 »

buna dur diyen yokmu bukadar mı vicdansız olduk  sinirli

______________SecHil_22 demem yeter !___________
Yarbay
Üye No: 23427
Rep Puan: 71

Üyelik Bilgileri E-Posta

E-Posta
« Yanıtla #3 : Aralık,12/09/07, 2007, 10:27:52 »

Çok güzel bir konuya değinmişsin herkezi sağ duyulu olmaya çağırıyoruz.Unutmayın yarın sizinde başınıza gelebilir böyle bir durum.düşmez kalkmaz bir Allah o yüzden ne oldum değil ne olucam demeliyiz göz kırp
rep

..
Onbaşı
*
Üye No: 76638
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık,12/11/07, 2007, 04:39:08 »

Alıntı:bikem tarafından gönderildi.
Verilen hak geri alınmaz diye biliyorduk.Ama çatır çatır alıyorlar.Bunu bir seçim çalışması olarak başlattıklarını,işleri bitincede bıraktıklarını düşünüyorum.Engelli ve engelli yakını olmanın ne demek olduğunu,ve bu okulların onlar için önemini içine girmeyen bilemez.Eğer bir engelli yakınıysanız paylaşmak isterim.Bir özel eğitim kurumunda bireysel öğretmen olarak çalışıyorum. Çocuklarımı çok seviyorum.Sitede bu yazıyı okuyan kardeşlerimiz lütfen ilgili mercilere gereken tepkiyi gösteriniz.Bu çocukların gerçekten özel eğitime ihtiyaçları var.

-merhaba cevabın için sağol evet oğlum otistik özel bir eğitim merkezine gidiyoruz.hepimiz duyarlı olursak zaten paylaşmış oluruz başımıza gelmesini beklemeyelim.şunu asla unutmayalımki her sağlam insan özürlü adayıdır.dostça ve sevgiyle kalın
bikem
BinBaşı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Aralık,12/11/07, 2007, 09:36:51 »

Kolaylıklar diliyorum. Onlar harika çocuklar.Ancak ne kadar zorlayıcı olduğunu biliyorum.Allah sizinle ve çocuğumuzla beraber olsun....

bikem
BinBaşı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Aralık,12/16/07, 2007, 12:57:26 »

rancer63 sizinle paylaşmak istediğim bir konu var:(PECS Çalışması)_ Otistik çocuklarda iletişim konusunda çok başarı sağladığı iddia ediliyor.Prf. Dr.Gönül Kırcaali'nin bu konuda Şubat ayında Ankarada ücretli de olsa bir semineri var.İlgilenirseniz daha geniş bilgi verebilirim.Esenlikler dileğiyle....

G!zemLiLeR! (ADMİN) YöNeTiCi!..
Saygın Üye
*
Üye No: 107
Rep Puan: 1184
GüLümSe!!!=)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Aralık,12/16/07, 2007, 06:38:11 »

Ne cürhetle verilen hakları geri alabilirler ki?..Bu nasıl bir uygulamadır?..O kardeşlerimizin yerinde biz de olabilirdik.İyi düşünülmesi gereken bir konu..

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Uzaktaki yıldız nasıl parlak gelirse sana, uzakta olduğun için tutkunum sana,
Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya, imkansız olduğun için aşığım sana...

AnGeL&Kim Jeong Hoon
bikem
BinBaşı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Aralık,12/16/07, 2007, 07:58:49 »

Hükümet paradan tasarruf için yönetmelikleri değiştirerek yeni uygulamalar sunuyor, eğitim alanını daraltıyor. Bu durum veliye, öğrenciye,öğretmene ve kurum sahibine yansıyor.Ocak ayından itibaren yeni yönetmelik uygulanacak.Hayırlısı olur inşallah...

Onbaşı
*
Üye No: 4503
Rep Puan: 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Aralık,12/17/07, 2007, 08:35:07 »

Hükümet paradan tasarruf için yönetmelikleri değiştirerek yeni uygulamalar sunuyor, eğitim alanını daraltıyor. Bu durum veliye, öğrenciye,öğretmene ve kurum sahibine yansıyor.Ocak ayından itibaren yeni yönetmelik uygulanacak.Hayırlısı olur inşallah...

rancer63 sizinle paylaşmak istediğim bir konu var:(PECS Çalışması)_ Otistik çocuklarda iletişim konusunda çok başarı sağladığı iddia ediliyor.Prf. Dr.Gönül Kırcaali'nin bu konuda Şubat ayında Ankarada ücretli de olsa bir semineri var.İlgilenirseniz daha geniş bilgi verebilirim.Esenlikler dileğiyle....

merhaba bilgi verirseniz sevinirim ayrıca sizlerede iyi bayramlar dilerim
bikem
BinBaşı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Ocak,01/21/08, 2008, 10:04:01 »

Merhaba rancer,bu sayfaya girince hatırladım.kusura bakma. Pecs otistik özellik gösteren bireylere iletişim becerileri kazandırmak amacıyla kullanılan bir resimli iletişim sistemidir.Prof. Dr.G.Kırcaali İftar seminerler veriyor. 1-2 Martta İzmirde semineri var.AyrıcaOtistik çocuklar için davranışsal eğitim kursu; 16-17Şubat-Kadıköy-İstanbulda.Bunlar ücretli,sertifika verilen kurslar, aileler de katılabiliyor.Bütün bunları takip edeceğiniz bir site var. Ancak ismini yazmam sakıncalı mı bilmiyorum.Eğer bu siteyi bilmiyorsanız ,adresinize gönderebilirim. Saygılar.

Onbaşı
*
Üye No: 76638
Rep Puan: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ocak,01/30/08, 2008, 04:25:42 »

merhaba
sakıncası olmaz sanırım bu bilgiyi alalımki diğer otizmi bire bir yaşayan ailelere yollayalım derim.mesala odere ve  tohum vakfına  ben üyeyim.sizden gelicek bilgiyi oradaki üye arkadaşlar ile paylaşacağım.artı olarak rehabiletasyon merkezleri ile paylaşacağım.bu bilgileri paylaşabileceğim tüm otistik ailelere ulaştırmaya çalışacağım sizden bu sitenin adın bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim
bikem
BinBaşı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Şubat,02/02/08, 2008, 12:43:18 »

Site:Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Burayı tıklayınız
-Duyurular ve makalelere buradan ulaşabilirsiniz. Saygılar... Utandım

edit DKD
« Son Düzenleme: Şubat,02/04/08, 2008, 08:22:09 Gönderen: DKD » Logged

Onbaşı
*
Üye No: 97506
Rep Puan: 2

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mart,03/04/08, 2008, 06:48:43 »

valla ben bu baştakileri anlamıyorum arkadaşlar yaaa ne bu insanlara eziyet çektirip paralarıı da bi güzel yemek mi istiyolar ben hala anlamış değilim bu çocuklar bizim çocuklarmız başkalarına muhatç bırakmayalım
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

İstatistikler
Üye: 207557
Konu: 77968
Hoş geldiniz blastrq, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Sigara Bırakmak İçin
sigara bırakma
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Kal Online Full İn...

Dağcı Komandolar B...

Laiklik Bu İse Din...

duymaktan nefret e...

En Iyi Kopya Cekme...

Ergenekonda Son No...

11 Ekim 2008 İkizl...

Araba Park Etmeye ...

Gizli Gerçekler 4

Gizli Gerçekler 3
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler