+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Ekim,10/08/08, 2008, 08:38:18 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 117
1  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Karne Alıcaklar Ve Öss Ye Girecekelr Bi Baksın... : Haziran,06/13/08, 2008, 11:39:05
öss ye girecek kardeşlerimize başarılar haklarında hayırlısı ne ise o olsun inşallah ellrinden geleni yapacaklarından eminiz
gecen hafdada oks vardı bu heyecanı oğlumla yaşadık birlikde evet ama tatlı bir heyecandı bu. ve sınav sonu hocaları ile yaptğımız kontrolerde 94 net yaptığını gördük ve sevinçliyiz emeklerimiz boşa çıkmadı. inşallah hayırlısı olur hafdayada SBS var diğer oğlum girecek inşallah oda iyi yapar eminim iyi yapacağından

burdan bütün sınava girecek öğrencilere başarılar dualarımız sizlerle hak eden kazansın

ve bugün karne günü takdirleri sıraladık bakalım darısı her çocuğun başına
2  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / Bunu Anne Olan Bilir : Haziran,06/13/08, 2008, 11:22:07
KOKUN UZAKTAN GELİR BUNU ANNE OLAN BİLİR

ÖYLE BİR ACIKİ YAVRUM ÖLMEK YANINDA VIZGELİR

ANNE OLUNCA ANLARSIN, BENİ YAVRUM KİMBİLİR

OZAMAN BU SÖZLERİM,BELKİ AKLINA GELİR

anne olan bilir bir anne olarak çok doğru bir söz anne olmadan anneliği kimse bilemez
3  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / Şiir Ekleme Dilek Bilga Şiirleri Babam Sen Gideli Ben Sen Oldum : Haziran,06/13/08, 2008, 11:19:11
BABAM SEN GİDELİ,BEN SEN OLMUŞTUM
                               GÖRDÜĞÜM HERKESTEN SENİ SORMUŞTUM.
                               BABAM HASRETİNLE YANDIM TUTUŞTUM,
                               RÜYAMDE BEN YİNE SENLE KONUŞTUM
şiir için teşekkürler 
4  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Hikayeler & Yazılar / Annem Babam Cahil Öğretmenim! Ya Sen? : Haziran,06/13/08, 2008, 11:15:46
çocuk eğitiminde anne baba kadar öğretmeninde aynı sorumluluklarda olduğuna inanırım ve bu her fırsatta belirtirim .bazı aileler çocuklarına herşeyi almakla en iyisini önlerine sunmakla kendilerince görevlerini yerine getirdiklerini sanıyorlar aynen yazıda olduğu gibi .birçok veli toplantılarında sürekli söylemişimdir hocalara çocuklarımızı bize anlatmadan önce bizi eğitin diye biz nekadar bilinçli olursak o kadar çocuklarımıza karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirebiliriz

yazı için teşekkürler efendim emeğinize sağlık
5  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Hikayeler & Yazılar / Kendim İçin... : Haziran,06/13/08, 2008, 11:08:21
Ben kimim? Yaşamdaki şeylerin doğruluğu bana mı kalmış ya da kalmalı mı ?Hayatımın amacını buldum mu yoksa bulduğumu mu sandım ve manyaklaştım mı, inançlarım mı doğru yoksa inanmadıklarım mı , dengem mi bozuldu yoksa aslında dengeli birimiyim?
Yürüyorum,bana dayatılmış düşüncelerle, yürüyorum yaşamda ben aslında sadece düşünmeden yürümek istiyorum sokaklar hiç bitmeden ve sorgulamadan,tasvir sanatına dalmadan,Ferhat ile Şirindeki Mehmene Banu gibi düşünmeyi bile düşünmemek istiyorum, arkama bakmadan , içimde öldürdüklerimin acısını çekmeden, bu yolu sadece kendim için yürümek istiyorum

kendim için öyle bir sözki bu hiç bugüne kadar düşünmemişdim bunu kendim için evet düşünmemiştim yazı güzeldi teşekkürler emek için sağol
6  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Hikayeler & Yazılar / Mor Salkımlı Sokaklar : Haziran,06/13/08, 2008, 10:56:17
Alıntı:Gulfiraz tarafından gönderildi.
Rica ederim.+ rep
Aynı zamanda da iyi geceler.

sizde iyi geceler gülfiraz hanım  masum evet
7  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Hikayeler & Yazılar / Mor Salkımlı Sokaklar : Haziran,06/13/08, 2008, 10:53:24
Alıntı:crazy belgosh tarafından gönderildi.
çok güzeldi... emeğinize sağlık +rep tamam

Alıntı:Gulfiraz tarafından gönderildi.
Çok güzel bir  paylaşım.Emeğinize sağlık.

beğendiğinize sevindim ayrıca repler için teşekkürler
8  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Hikayeler & Yazılar / Mor Salkımlı Sokaklar : Haziran,06/12/08, 2008, 11:52:16
teşekkürler yorumlar için

fatih kısaparmak kendi kişiliğini sevdiğim gibi tüm şarkılarınıda severim .ve bu parçasınıda severek dinlerim hep şarkı sözleri için teşekkürler
9  GENEL / Anket Odası / Hayatında Olmasını En Çok İstediğin Şey??? : Haziran,06/12/08, 2008, 11:39:21
en çok tabiki çocuklarım olsun hep yanımda olsun ama asıl en çok isdediğim öyle bir dost istiyorumki beni benden çok düşünecek her daim yanımda olacak beni dinleyecek birini çok isdiyorum heleki bu günlerde  hüzünlü
10  GENEL / Anket Odası / Sen Kendini Ne Sanıyorsun? : Haziran,06/12/08, 2008, 11:34:26
havalı değilim şımarıkda değilim ama ne yazayım ya işe yaramaz biriyim     işde  kahkaha
11  GENEL / Anket Odası / İnternet Aşkına İnanıyormusunuz? : Haziran,06/12/08, 2008, 11:31:27
insanlar reelde bile anlaşamıyor birbirni tanıyamıyor bu sanalda nasıl tanıyıp aşık oluyorlar anlamıyorum bu kadar basitmi. bence bir anlık boşluk da bulunuyorlar ve kendilerni kaptırıyorlar olayların akışına.

efsane kardeşim yazdıklarına bakılırsa sözün eri birisin.inandığın zaman sevdiğin zaman bunların hakkını verecek birine benziyorsun senin adına sevindim.keşke bu güzel duyguları reelde yaşasaydın. ama anladığım kadarı ile zaten siz reele dönüştürmeye çalışmısınız ama demekki bunu hak eden kişi değilmiş diyeceğim ama karşı tarafıda dinlemek gerek neden niçin niye diye değilmi

en kısa zamanda atlatmanız dileği ile gerçek yaşamda hak ettiğiniz sevgiyi bulmanız dileği ile iyi akşamlar 
12  GENEL / Anket Odası / Yalan Söylermisin? : Haziran,06/12/08, 2008, 11:14:17
söylemem desem yalan olur. ama bazen ortamı kurtarmak için yalan söylediğim oluyor ama öyle cidi anlamda hak yiyecek derece değil asla yapmam zaten 
13  GENEL / Anket Odası / Çok Okuyan Mı Bilir Yoksa Çok Gezen Mi Yaşayanmı..?? : Haziran,06/12/08, 2008, 11:08:56
bende hepsi diye işaretledim. bana göre okuyanda, gezende,yaşayanda bilir. bir insan nekadar okursa okusun görmeden yaşamadan herşeyi bilemez. bir insan ne kadar yaşarsa yaşasın okumadan bilgi sahibi olamaz .yani hepsi birbirine bağlı .
14  GENEL / Anket Odası / Bir Çocuğun Eğitiminde Aile Mi Daha Önemlidir Çevre Mi? : Haziran,06/12/08, 2008, 10:34:33
çocuk kalbi elmas gibi temiz, saftır ve değerlidir.mum gibi herşekli alabilir.temiz bir toprak gibi hangi tohum atırlısa o şekil büyür.anne babaların ve çocuğun eğitimiyle ilgili kişilerin çocuklara karşı davranış tarzları çok önemli bir unsurdur.
dinlmek sevmektir önce dinleyceksiniz çocuğuki sevdiğinizi belli edesiniz

imam gazaliye göre çocuk eğitimi"taş üzerine nakış yazmaya "benzetir.çocuk yetişdirmede anne baba sorumluluğuyla öğretmenin sorumluğu aynı düzeydedir benim için

teşekkürler paylaşım için ayrıca
15  GENEL / Cinsel Sağlık / Aldatan Kadınlar Günün Hikayesi 09 06 08 : Haziran,06/12/08, 2008, 10:11:52
nasıl bir hikaye bu okurken öğle gerildimki anlatamam insanlar böyle rezillikleri bile hikaye diye yazıp bir de normalmış gibi anlatmaları yokmu  silahlı dayanamadım yarıda kestim okumayı  sinirli ahlak ve haya bir insanın en önemli değer yargısıdır bunu bu derece aşağlamaları ahlakı ve hayayı kaldırmaları çok utanç verici ve kötü yazıklar olsunki bu tür kadınlara ve bu kadınların elinde oyuncak olan erkeklere  silahlı

emeğe saygı olarak teşekkürler
Sayfa: [1] 2 3 ... 117
İstatistikler
Üye: 205748
Konu: 77504
Hoş geldiniz cihangül, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Dünyanın En Büyük ...

Cep Telefonu Marka...

2008'in En İyi Fot...

En Çok Hangi Hayva...

Bir Sabah Uyandını...

Görmeye Bile Taham...

Mükemmellll Mutlak...

08 Ekim 2008 Günün...

Rep Kazanma Fırsat...

Bugün Sizi Anlatan...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.128 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat