+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Eylül,09/06/08, 2008, 09:18:45 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  GÜNCEL / Yurtiçi / Eller; Geçmişi Yarınlara Taşıyan Eller : Ağustos,08/04/08, 2008, 04:18:22
ELLER; GEÇMİŞİ YARINLARA TAŞIYAN ELLER
(Eklenme tarihi:04.08.2008)
Tarihin derinliklerindeki güzellikleri gelecek nesillere taşıyan eller.
Dün, bugün ve yarın kültürel, sosyal zenginliklerimizin tanıtımında yardımcı olan eller.
Yaratıcılığını pozitif düşünce ile geleceğe aktaran eller.

—İlk Anadolu turundan döndüğüm 1992 yılının sıcak bir yaz günü, Türkiye’nin sayılı sanat kriterlerinden eli öpülecek bir büyüğümüz Abdülkadir Günyaz’ı ziyaret etmeye gitmiştim.
Uzun bir sohbetin ardından İstanbul’da sergi açmak varken Anadolu’nun ücra köşelerinde sergi açmanın bana ne yararı olduğunu sormuştu. Tabii gereken cevabı saygı üslubu dâhilinde kendilerine arz etmiştim.
Sadece İstanbul’da değil Anadolu’da da sanat faaliyetlerinin aktif olması gerekliliğini belirterek Vatanımın bütün topraklarında sanata ve insanlığa katkım olmasını bir gereklilik olduğunu benimseyerek sergiler açtığımı belirttim.

—17 yıl aradan sonra ikinci defa Anadolu turuna çıkma isteğinin vazgeçilmez bir tutku haline dönüştüğü bu günlerde. Kalabalık kentlerde yaşamanın stresinden kurtulmak için iyi bir fırsat diye düşünüyorum. Denizli/Bekilli Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç’in daveti üzerine Bekilli Kültür-Sanat ve Üzüm Festivaline katılacağımdan şeref duyacağım. Bunun benim için büyük bir onur olduğunu düşünüyorum.

Kaybolmaya yüz tutmuş duygularımın canlanacağı anavatanın sımsıcak bağrı.
Sanatın beşiği Anadolu, hasretiyle yanıp tutuşan on binler den, yüz binler den biri. Ben geliyorum. Hasret olduğum sevginin kucağına koşarcasına geliyorum. Gerçek kültürün, gerçek sanatın doğuş yeri Anadolu, Binlerce yıl çeşitli medeniyetlere kucak açmış kültürlerin merkezi. Dünyanın kültürel mirası Anadolu.

22–23–24 Ağustos 2008 Denizli/Bekilli Kültür-Sanat Üzüm Festivalinde hep beraber buluşalım. Benim saygıdeğer, sanat seven, kültürüne bağlı özü, sözü bir vatandaşım. Saygılarımla… Ahmet Nuray

Kaynakça Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
www.ahmetnuray.com
sitesinden alıntıdır. Makale ve resim diğer siteler tarafından izinli olarak kullanılabilir.
Bu makale Ahmet Nuray'dan izin alınarak yayınlanmıştır.

Tarihin derinliklerindeki güzellikleri gelecek nesillere taşıyan eller.
Dün, bugün ve yarın kültürel, sosyal zenginliklerimizin tanıtımında yardımcı olan eller.
Yaratıcılığını pozitif düşünce ile geleceğe aktaran eller.

—İlk Anadolu turundan döndüğüm 1992 yılının sıcak bir yaz günü, Türkiye’nin sayılı sanat kriterlerinden eli öpülecek bir büyüğümüz Abdülkadir Günyaz’ı ziyaret etmeye gitmiştim.
Uzun bir sohbetin ardından İstanbul’da sergi açmak varken Anadolu’nun ücra köşelerinde sergi açmanın bana ne yararı olduğunu sormuştu. Tabii gereken cevabı saygı üslubu dâhilinde kendilerine arz etmiştim.
Sadece İstanbul’da değil Anadolu’da da sanat faaliyetlerinin aktif olması gerekliliğini belirterek Vatanımın bütün topraklarında sanata ve insanlığa katkım olmasını bir gereklilik olduğunu benimseyerek sergiler açtığımı belirttim.

—17 yıl aradan sonra ikinci defa Anadolu turuna çıkma isteğinin vazgeçilmez bir tutku haline dönüştüğü bu günlerde. Kalabalık kentlerde yaşamanın stresinden kurtulmak için iyi bir fırsat diye düşünüyorum. Denizli/Bekilli Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç’in daveti üzerine Bekilli Kültür-Sanat ve Üzüm Festivaline katılacağımdan şeref duyacağım. Bunun benim için büyük bir onur olduğunu düşünüyorum.

Kaybolmaya yüz tutmuş duygularımın canlanacağı anavatanın sımsıcak bağrı.
Sanatın beşiği Anadolu, hasretiyle yanıp tutuşan on binler den, yüz binler den biri. Ben geliyorum. Hasret olduğum sevginin kucağına koşarcasına geliyorum. Gerçek kültürün, gerçek sanatın doğuş yeri Anadolu, Binlerce yıl çeşitli medeniyetlere kucak açmış kültürlerin merkezi. Dünyanın kültürel mirası Anadolu.

22–23–24 Ağustos 2008 Denizli/Bekilli Kültür-Sanat Üzüm Festivalinde hep beraber buluşalım. Benim saygıdeğer, sanat seven, kültürüne bağlı özü, sözü bir vatandaşım. Saygılarımla… Ahmet Nuray

Kaynakça Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
www.ahmetnuray.com
sitesinden alıntıdır. Makale ve resim diğer siteler tarafından izinli olarak kullanılabilir.

2  GENEL / Anne Ve Çocuk Sağlığı / Çocukların Gizemli Dünyasının Açığa Çıkarılması : Ağustos,08/04/08, 2008, 09:30:58
ÇOCUKLARIN GİZEMLİ DÜNYASININ AÇIĞA ÇIKARILMASI
Sanatın evrensel değerlerini Türk gençlerinin yarınlarını keşfetmekte kullanmaları kişisel gelişimlerine büyük
fayda sağlayabilir. Becerilerini keşfedebilmek için sanat pedagoji çalışmalarının faydaları bu festivalde uygulamalı
olarak kanıtlanacaktır.
Gençlerimiz en iyisine layıktır. Yeni ufuklara açılan her pencere gençlerin ufkunu açmak için
yeni bir olanaktır. Türk toplumunda olanaklarını maksimum seviyede kullanan Türk aile yapısının güçlendirilmesi ve
sağlıklı bir toplum yetiştirmek adına pedagojik sanat çalışmalarına önem verilmesi gerekliliğinin tesbitini yıllar önce
yaptım ve bunun için yıllardır emek sarfediyorum. Her fırsatta dile getiriyorum ve imkanlar dahilinde uygulamaya
çalışıyorum. Bu konuda sayın yetkililerden destek (Kaymakam,Belediye Reisi,kurum ve kuruluşlar) bekliyorum.

Bu uygulama Amerika'da ve Avrupa'da belirli yaş gruplarıyla yaptığım ve bilimsel sonuçlara ulaştığım bir çalışmadır.
Bekilli Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri dahilinde uygulamayı düşündüğüm bu faaliyet 10-14 yaş grupları arasındaki
çocukların sanatla birebir buluşmaları,sanatsal bir faaliyette bulunmalarının kişisel gelişimlerine olan katkısıyla uzun vadede
gelişmeye olanak sağlayacaktır.

Festival etkinliği olarak düşündüğüm bu uygulama:
1. Aşama: Festivalin ilk gününde duyuru yapılarak,gönüllü çocukların isimleri tesbi edilir.
2. Aşama: 10-14 yaş grubu gönüllü çocuklardan oluşan 15 kişilik gruplar halinde uygulamaya geçilir.
İki saatlik bu uygulamayla çocukların hayal dünyalarını bir obje üzerine yansıtmaları şeklinde sanatla buluşmaları sağlanır.
3.Aşama-Çocukların Kil ile hayal dünyasında yarattığı objeleri şekillendirmesi, pedagoji sanatçısı Ahmet Nuray'ın
kişisel desteği ile birlikte oluşturulması.

Pedagoji Sanatçısı Ahmet Nuray

www.ahmetnuray.com

3  EĞİTİM & ÖĞRETİM / Felsefe / Kuantum Düşünce Grubu = Nedir ? Ne Değildir? : Temmuz,07/22/08, 2008, 05:27:24
KUANTUM DÜŞÜNCE GRUBU = Nedir ? Ne değildir?
(Eklenme tarihi:14.07.2008)
KUANTUM DÜŞÜNCE GRUBU= Kuntum Düşünce Felsefesi = Kuantum Yaşam Felsefesi = Pozitif Düşünce Sanatı = Pozitif düşünmek, pozitif yaşamak = İyimserlik, iyimser olmak.
Yukarıda yazılan eşleştirmelerin hepsi birbirinin tekrarıdır.
— Binlerce seneden beri zaten var olan pozitif yaşam felsefesi günümüzde sanki yeni bir anlayış biçimi olarak tanımlanmak istenmektedir. Çok basit açıklaması olan kuantum düşüncenin temeli pozitif düşünceye dayanır. Kuantum Düşünce Grubu bir fikir gurubu olmakla beraber, pozitif sanat üreten sanatçılar topluluğudur. Bu grubu benimseyen kişiler, kendilerini pozitif fikir üreten, düşünen insanlar olarak tanımlanmasını isterler.7 beyazkapı sanat gurubunu kuran,7 sanatçı aynı zamanda Kuantum Düşünce Grubunun kurucularıdır.
Kuantum Düşünce Sanatı: Pozitif yaşam felsefesini benimsemiş olan 7 sanatçı, 1994 senesinde faaliyetlerine başlayıp, 2004 senesinde 7beyazkapı sanat grubunu kurmuştur. Pozitif düşünce ile pozitif fikirlerle, pozitif sanat üretmeyi kendilerine amaç edinmişlerdir. Grup 7 kişi tarafından kurulmuş olup, üye kabul etmemektedir.
Saygılarımla… Kuantum Düşünce Grubu Kurucu başkanı: Ahmet Nuray
Not: Grubun sanatsal ve fikirsel çalışmalarını aşağıdaki sitelerden ulaşabilirsiniz.

Sayfa: [1]
İstatistikler
Üye: 191039
Konu: 73845
Hoş geldiniz rekabicy, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Doğum gününüze gör...

Doğum Tarihinize G...

Bakalım Hangi Yeme...

Doğum Gününüze Gör...

4 Sene Önceki Arti...

Drift Canavarları

Modifiyeli Arabala...

Güzel Ülkem Türkiy...

İstanbul'u Dinliyo...

Coşmuşlar
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo youtube

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.4.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.096 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat