+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Eylül,09/05/08, 2008, 04:03:13 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Konuları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 26
1  OYUN ARŞİVİ / Yorumcuyuz.net Cs Serverleri / Cezafan İçin Zor Anlarrrrrrrr : Ekim,10/10/07, 2007, 09:16:29
ya bıkmadınızmı benle oynamaktan beeeee  kahkaha

AJAN = 20

CEZA = 9
HA CEZA bu resmi bana verdiğin için saol çok saol
 üssteki

AJAN = 34
CEZA = 27
ya alem insasın bee... 

2  OYUN ARŞİVİ / Yorumcuyuz.net Cs Serverleri / Bi İnsan Bu Kadar Da Rezil Olamazki ...:: >>>baron<<< ..:::.. >>yuhh<< ::... : Ekim,10/08/07, 2007, 03:27:31
Öğrende gel böyle hiç zevkli olmuyor  kahkaha

eeEEEEEEeeeEEee Baron  ne Haber demek böle gaza gelmek grekmezmişş bidaha olmasısn  tamam

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle & Kaldır > cs 1.6   kahkaha

puhaha

3  YÖNETİM & KULLANICILAR / Yasaklı Üyeler / Ahlaksızın Ta Kendisi ===>>>fırat1907<<<=== : Eylül,09/23/07, 2007, 09:44:05
bende birşey söylemek istiyorum bu şerefsiz moderotor fırat forumdan ayrıldım diye msn ye geldi küfür etti ki onun gibi birinin böyle küfür edebileceğini asla tahmin bile edemezsiniz. tabii bende boş burmadım ayıptır söylemesi resmen gelmişine geçmişine dökerken msn yi kapatıp kaçtı. aslında bu ahlaksız insanın böyle biri olduğunu ben başından beri biliyordum. sizlerle paylaşmak bugüne nasipmiş. Bu fırat mod olmadan önce arkamda dolanırken şimdi, mod olduktan sonra kendini bi halt sanıp bana kafa tutup küfür etti. açıkçası iki yüzlü bir canavarın ta kendisidir.

burda onu KINIYORUM

UCUZ İNSAN...
4  YORUMCUYUZ.NET GAZETESİ / Bizimkiler(Our members) / Erol & Mithat Karıştırılırsa Ne Olurrr ... Cevap Burda :) : Eylül,09/17/07, 2007, 10:02:10
1. resim

2. resim

BUNUDA BEN YAPTIM ( ACEMİ İŞİ  gülümse )

mithatın kafa yanlışıklıkla biraz yukarda oldu plan dışı olarak ama yinede oldu  yupi
5  OYUN ARŞİVİ / Full Oyunlar / Chessmaster 10th Edition : Eylül,09/16/07, 2007, 05:38:09
Chessmaster 10th Edition gelişmiş bir satranç oyunudur.Yeni sürümünde gelişmiş özellikleri barındırıyor.Yeni Chessmaster AkademisiKarşı tarafın farklı hamlelerini nasıl karşılanması gerektiği ve nasıl atak yapılması gerektiğini öğretir.Tamamen Gözden Geçirilmiş ArayüzChessmaterın 7 yıllık deneyimi sonucunda oyunun arayüzü kullanıcının daha verimli kullanması için özel olarak tasarlanmıştır.Tam Özellikli Internet Satranç ModülüChessmaster ile internette iken satranç bilginizi geliştirmek için diğer oyuncularla daha fazla satranç turnuvasına katılabilirsiniz.Ayrıntılı Satranç MotorlarıSatranca yeni başlayanlar için etkili ve akıllı satranç bilgleri içerir.Bütün Aile için Daha Fazla EğlenceCanlı, değişik 3 boyutlu satranç takımları ve basit öğrenme araçları ile şimdiye kadar eğlendiğinizden daha fazla eğlenin.Orta ve Gelişmiş Oyuncu SeçmeliOrta ve gelişmiş oyuncular ile karşılaşmalar yaparak satranç bilginizi ölçün.

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
6  OYUN ARŞİVİ / Full Oyunlar / Jigsaw365 : Eylül,09/16/07, 2007, 05:37:06

Bu oyun elinizin altındaki en güzel puzzle oyunlarından biri olacak. Oyunda tam 365 tane resim var ve takvim olarak 1 sene içinde hergünün ayrı ayrı resmi var.Ayrıca tam 80 tanede farklı puzzle şekli var. Her oyunda puzzle şeklini değiştirme imkanınız var. Ve buda oyunun zorluk seviyesini ayarlamanıza yardımcı oluyor. Zevkli bir puzzle oyunu, INNDIR ve gör.SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:Windows 95, 98, 2000, XP, Me, NTRAM: 64 MBCPU: 500 Mhz

7  OYUN ARŞİVİ / Full Oyunlar / Nhl Eastside Hockey Manager Gold Demo : Eylül,09/16/07, 2007, 05:36:05
dünyaca ünlü hokey oyunun 6 aylık oyun dönemini tam olarak verdiği bu demo sürümü sizleri bu oyuna daha yaklaştıracak.

8  WEBMASTER / Hazır Kodlar / Hazır Kodlar » Php » Phpbb Son Mesajlar Joomla! Modülü : Eylül,09/16/07, 2007, 05:32:24
Üretici Açıklaması :
phpBB entegre forumdan son mesajlari Joomla! anasayfasinda gösteren bir modül.KurulumYönetim Panelinde Kurucular>Modülden modülü kurabilirsiniz. Ama Modüllerden modülü yayinlamaniz gerekmektedir.

Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP!_Modulu.html
9  WEBMASTER / Hazır Kodlar / Hazır Kodlar » Php » Phex Linux : Eylül,09/16/07, 2007, 05:31:40
Üretici Açıklaması :
Yeni nesil Gnutella sunucularina baglanip arama yapabilen mükemmel bir dosya paylasim programi. Bu program ile müzik , film , oyun , program , belge v.b. dosyalari ebilirsiniz. Program noktadan noktaya baglanti saglayabiliyor. Sunucuyu sadece ilk baglanti için kullaniyor. Diger Gunutella 2 sunucularina baglanan programlara da baglanabiliyor. Sahte ve bozuk (fake) dosyalari ayiklama özelligine sahip. Dosya çektiginiz kisinin ülkesini , baglanti hizini ve birçok ayrintisini görebiliyorusunuz. Kaynak sikintisi çekmiyorsunuz. Içerisinde gelen ve giden veriyi gösteren bir monitöre sahip. Programin tüm ayarlari (paylasim limiti , dosyalari v.b.) üzerinde degisiklik yapabiliyorsunuz. Linux dagitimlari artik bu yazilimi kendi dagitimlarini içine ekliyorlar. Yani bu program standart bir hale geldi. Linux kullanicilarinin mutlaka denemesi gereken bir yazilim.Not: Programin sitesi sourceforge kaynakli oldugu için programin birden fazla download adresi var. Bu nedenle programi indir dediginizde karsiniza bir liste çikiyor. Bu listeden bir link seçip programi ebilirsiniz.

10  WEBMASTER / Hazır Kodlar / Hazır Kodlar » Php » Webinsta Mailing List Manager : Eylül,09/16/07, 2007, 05:30:23
 Üretici Açıklaması :
 Çok güzel ve kullanisli, mysql database ile çalisan bir PHP mail listesi yazilimi.Degisik dillerde arayüzü olmasina ragmen nedense Türkçeyi almamislar. Fakat çok kolaylikla Türkçe dil paketi de yapabilirsiniz.Çogu kisminin Türkçeye çevrilmis paketine buraya tiklayarak ulasabilirsiniz.Ayrica sitenize kurmadan önce localhostta da çok verimli çalismaktadir.Indirmeden önce denemek isterseniz üretici sitesine girip online olarak deneyebilirsiniz.Yeni Eklenen Özellikler :- WYSIWYG email editörü,- Degisik browser lara adapte olabilme (örnegin mozilla)- Daha kolay kurulum,- Daha fazla dil codec leri.Demo ekran çiktilarini görmek için burayi tiklayin.

11  WEBMASTER / Hazır Kodlar / Hazır Kodlar » Php » 4images - Image Gallery Management System : Eylül,09/16/07, 2007, 05:29:12
Üretici Açıklaması :
 PHP ile hazirlanmis muhtesem bir php galeri scripti. Bu uygulamada resim yükleme, yüklenen resimleri otomatik thumbnails klasörüne koyan, üyelik sistemli ve her türlü .jpg, .gif, .mpg, .avi, .zip dosyalarini da paylastirabileceginiz ve galerideki ögeleri zip formatinda download etme gibi birçok güzel özelligi olan admin panelinden kategori ekleme, yüklenen ögeleri yükleme tarihine göre siralma, resim silme vs vs gibi bir çok güzel özelligi bulunan güzel bir php galeri scripti. NoT: Scripti ebilmek için yönlendirileceginiz web sayfasinda üstteki "4images" ve alttaki "Ja, ich habe..." yazilarinin sol tarafindaki seçenekleri isaretleyip alttaki "Download" yazisina tiklayin ve bir sonraki sayfada "here" yazan yere basin. Ayni sayfadan Ingilizce dil paketini de ebilirsiniz.

12  WEBMASTER / Hazır Kodlar / Hazır Kodlar » Php » Blacksoul 1.0.0 For Phpbb2 2.0.6 : Eylül,09/16/07, 2007, 04:42:43
 Üretici Açıklaması :
 Phpbb Forumlarinda daha degisik ve güzel bir stil kullanmak istiyorsaniz, BlackSoul aradiginiz stil olabilir. Bu stil phpbb sitesindeki en çok rating alan stil olup degisik tasarim ve farkli buton/link renkleri ile öne çikiyor. Kullanilan zemin koyu renk..

13  WEBMASTER / Hazır Kodlar / Hazır Kodlar » Php » Phpbb Türkçe : Eylül,09/16/07, 2007, 04:41:49
Türkiyede ve Dünyada en çok kullanilan forumlardan olan phpBB 2.0.3 versiyonun Türkçe dil paketi.NOT: Bu paket ile sadece bilgi/yazi/linkleri türkçelestirebilirsiniz resim ve ikonlari türkçelestirmek için phpBB SubSilver Images Paketine sahip olmaniz gerekmektedir. SubSilver Images dosyasini mek için tiklayin.Not: Programi ebilmek için açilan sayfadan bir sunucu seçmeniz gerekmektedir

14  WEBMASTER / Hazır Kodlar / Hazır Kodlar » Php » Php Nuke Türkçe Destegi : Eylül,09/16/07, 2007, 04:38:35

Üretici Açıklaması :
 Bu paket phpnin güncellenmis resmi paketidir.Bu program phpyi bilmeyenler için hazir bir site.Sitede yönetici paneliyle haber ekleme, forum, tavsiye etme, üyelik, arama, iletisim gibi özellikler bulunuyor. Anket ve yorum bölümüde eklenebiliyor.

15  WEBMASTER / Hazır Kodlar / Hazır Kodlar » Php » Dzsoft Php Editor : Eylül,09/16/07, 2007, 04:37:29
Üretici Açıklaması :
PHP sayfalarinin hatalarini gidermek, görüntülemek ve özgün içerikli PHP dosyalari yaratmak için kullanabileceginiz bir PHP editörü. Program, yeni baslayanlarin dahî kolayca anlayabilecegi sekilde hazirlanmis.

Sayfa: [1] 2 3 ... 26
İstatistikler
Üye: 190759
Konu: 73789
Hoş geldiniz mahmut60, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

>> Ne Olsa Mutlu O...

Yılın En Gıcık Haz...

Do You Know?

2007-2008 Dünya Gü...

64 Gb'lık Flash Di...

Moralinizin Sıfırl...

Counter Strike 1.6...

Astroloğunuz Depre...

Hangi Şarkıda,aklı...

Sevmek İstedigin İ...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo youtube

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.4.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.146 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat