Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1]
|
|
2
|
EĞİTİM & ÖĞRETİM / Egitim & Öğretim / Zeka Testi
|
: Mart,03/13/08, 2008, 01:32:51
|
|
Merhaba,bu zevkli test için teşekür ederim hocam,şunu belirtiyim onuncu soruyu çözerken kendime çok güldüm güzeldi ,sanırım 7 doğrum var .Çook çalışmam lazım çook....
|
|
|
|
|
4
|
EĞİTİM & ÖĞRETİM / 2008 ÖSS, ÖSYM, Sınav ve Yerleştirme Sonuçları / 2 Yıllık Üniversiteler Hakkında Herşeyi Sorabilirsiniz, Öğrenebilirsiniz
|
: Şubat,02/25/08, 2008, 03:54:13
|
|
slm benimde 2yıılık ünv hakkında bi kaç sorum var :Benim bu seneyle beraber sınava girişim üç olcak her defasında 4 yıllık için barajı aşıyorum fakat yerleşmem için yeterli gelmiyor yada ben yanlış tercih yapıyorum şu an evliyim bir çocuğum var (21yaşındayım )buna bağlı olarakda 2yıllık cilt bakımı ve güzellik uzmanlığını dşünüyorum fakat düz lise mezunuyum en son sınavda 216 ham puan çekmiştim okulumun verdiği puan 70 bu pauna nazaran yerleşebilir miyim?sizce kararım mantıklımıdır sizin önerdiğiniz bölüm var mı? ben ea mezunuyum benim fikrim ise bu bölü okumak dgs sınavına girip öğrtmenliğini okumak olamazsa da dükkanımı açıp iletmek sizce ?Beni adınlatırsanız sevinirim.. teşekürler aleynam..
|
|
|
|
|