Konuları Göster
|
|
Sayfa: [1]
|
|
1
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / Aşka Dair Sözler
|
: Mayıs,05/18/08, 2008, 11:10:48
|
|
aşkı gerçekten anlatmak onu tarif etmek mümkünmü...? bana göre deyil yaşamak gerekiyormuş büyüklerimiz öyle demişler ne güzelde söylemişler şimdi ben AŞK,A dair kendimce birşeyler paylaşayım ömür denilen bize tahsis edilmiş zaman tüneline girdigimizde beli yaşamların ardında kabullensekte kabüllenmesekte aşk hayatımızın en önemli derslerinden biri tam notla bitirmek bu günümüzün ortamında neredeyse imkansızlaşmış tabiki aşkın çeşitleride çok ama biz iki insanın aşkından bahsedelim ..... aşk çalmak yada çalınmaktır zamansız ve mekansız hırsız misali ama asla gizli gelmez anlarsın gelişlerini duyarsın ayak seslerini fakat her ne hikmetse engel olamzsın teslim alır kalbini ... aşk bir yolculuktur hayatın tam ortasında hemde çok meşakkatli bir yol bazan çokkk uzun bazan kısacık aşk keşfedilmek ve keşfetmektir.. kendini adamaktır ikiye bölünmektir ,aşk bir çınardır egerki yerini severse büyür köklenir dal budak salar etrafına mutlulugu ve huzuru barındırır gölgesinde, fakat birde karşılıksız olursa topragını sevmezse yanlış yerde yanlış kişide aşk ateş olur gözyaşı olur ve seni boğmaya başlar kendi gözyaşlarında solarsın hayat anlamını kaybeder bezersin tüm sevinçlerin silinmiştir.. aşk freni tutmayan arabaya benzer ne kadar usta olsanda mutlaka bir yerlere vurmak zorundasın bir şeyleri kesinlikle kırarsın .... aşk gelince yürege sesizlik iner ondan başka her şey yabacılaşırkendine ait hayal dünyan olmaya başlar ailen dostların ikinci planda kalır ve mutlaka birilerini kırarsın aşk hak edenin gönlünde ise gözler duygular konuşmaya başlamışsa paha biçilmez hazinedir sonu ayrılık bile olsa yüreklerde öylesine bir lezzeti kalırki,asla unutulmaz her hatırlanışta uğrunu ağlamak bile huzur verir gerçek aşk ise konuşmadan anlatılmadan anlaşılmadan duyguların birleşiminde dokunmadan yaşanandır..ve bu aşk asla zaman aşımına uğramaz seninle birlikte yaşlanır ve sen bu aşkına ağlamaya başlamışsan buda sana huzur veriyorsa sen aşkın özünü ve aklını bulmuşsundur sonuçta kim ne derse desin aşk biz insanlıga RABBİMİZ tarafından sunulmuş en harika niymettir.. sanmayın sakın ben şimdi aşkı anlattım kesinlikle anlatamadım kesinliklede anlatamam onu doğru zamanda geç kalmadan yarın keşke demeden yaşamak lazım o zaman anlarız belki...
|
|
|
|
|
|
| İstatistikler |
Üye: 207124 Mesaj: 404963 Konu: 77871
Hoş geldiniz snothing, yeni üyemiz. |
|