Konuları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 ... 10
|
|
1
|
PAYLAŞIM & DOWNLOAD / Windows / Windows Sanal Bellek Hatası Yardım
|
: Haziran,06/03/08, 2008, 01:15:39
|
|
256mb ram 128mb ekran kartı windows xp öncelikle knight online oyuncusuyum yani ben bu oyunu oynarken böle bir problemim yoktu.eski oyuna dönünce.windos sanal bellek yetersiz .windows sanal bellegi genişletiyor sanal bellek real olmadı. hatası alıyorum ve oyunu kapatıyor yani oyuna girişi yaparken pc o kada kasıyorki inanamazsını kafayı yiyecek gibi oluyorum neden pc kasıyor? peki buun için ne yapmam gerek? 512mb ram almalımıyım?yoksa 256mb bu sorunu çözebilirmiyiz pc oyunda kasmaması için yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.cevapları bekliyorum lütfen modlar yardım.
|
|
|
|
|
2
|
YÖNETİM & KULLANICILAR / Yeni Üyelerimize Yardım Konuları / Lütfen Yardım Bakın
|
: Nisan,04/28/08, 2008, 07:35:15
|
|
carrey tarafından izin alınmıştır.
gelelim sorunuma şimdi anlatıyorum benim arkadşaım var mail adreside var ad soyad biliyorum. semih berik googlye yazıyorum bir siteye üyeliği çıkıyor arkadaşlar benim istegim şu bu kişini telefon numarası yada adresini bulabilirmiyiz.mutlaka bulmak zorundayım.bakın zorundayım bu adresi bulmam gerek yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
|
|
|
4
|
EĞLENCE / Fıkralar / Delik
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 11:22:59
|
|
Temel deliler hastanesine düsmüs.Odada 15- 20 tane deli varmis. Odada bir delik varmı deliler sraya girip delige bakiyorlarmıis.Temel de merak etmis girmis sıraya...Sıra Temele Gelince ;- Temel : Burda bişi yok puraya neden bakarsunuz demis.- Delinin Biri : Biz 20 senedir bakıyoz bişi göremedik de sen bir bakıştamı görecen demiş.
|
|
|
|
|
5
|
EĞLENCE / Fıkralar / Havuz
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 11:22:33
|
|
Delinin biri hastanedeki havuza egilip su ictikten sonra, dogrulup agzındaki suyu yere tukurmus . Onu goren baska bir deli;-Ne oldu , demis, suyu niye tukurdun?Birinci deli:-Havuza iki seker atmıstım ,yine de tatsız.Ikinci deli:-Akıllım tabii tatsız olur.Niye karıstırmadın?
|
|
|
|
|
6
|
EĞLENCE / Fıkralar / Bir Kedi Daha
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 11:21:33
|
|
Akıl hastanesinden kaçan iki deli, karşıdan gelen bekçiyi görünce iri gövdeli bir çınarın arkasına saklandılar. Bekçi,onların ayak seslerini işitmişti.Sordu:- Kim o?ıçlerinden biri kedi gibi miyavladı.Bu başarılı miyavlamadan sonra bekçi yürüyüp gidiyordu ki,delilerin ayakları altındaki yapraklar hışırdadı.Bekçi geri dönüp yine seslendi:- Kim var orada?ıkinci deli cevap verdi:- Bir kedi daha.
|
|
|
|
|
7
|
EĞLENCE / Fıkralar / Hamsinin Akrabaları
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 11:19:03
|
|
Hamsiye tutkuyl bilinen Temek e arkadaşı sormuş-Uskumru nedir_ Hamsi balığının amcasıdır.-Peki ya pisi balığı?-Hamsinin kedisidir-Kırlanğıç balığı?-Hamsinin uçağıdır.-Kılıç balığı?-Silahıdır.-Kalkan balığı nesidir?-O da savunma bakanıdır
|
|
|
|
|
8
|
EĞLENCE / Fıkralar / Karinca
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 11:18:13
|
|
bir gün üç karınca varmış hotele gitmişer boş yer varmı? diye sormuşlar kasaya bakan genç yoktur demiş karıncalar biz buluruz demiş ve yukarı çıkmışlar karıncanın biri anahtar deliğine girmiş biri tuvalete diğeri ise halını altına girmiş sabah oluncakarınca sormuş geceniz nasıl geçti hhalının altındaki__hiç iyi uyuyamadım üstümden bi tır gidiyo bitır geliyordu peki siztuvaletteki__bende uyuyamadım önge bir gök gürüledi sonra yağmur yağdı sonra kalın kalın kar yağdıpeki sen nasıl yatın diye devam etmişler sözeanahtarlık deliğindekibir demir kafa gelip vurdu sonra sağa sola çevirip bıraktı
|
|
|
|
|
9
|
EĞLENCE / Fıkralar / Akıllı Eşek
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 11:17:21
|
|
Milletvekilinin biri, bir köyü gezerken, bağlı olduğu değirmeni döndüren bir eşek görmüş. Yanındaki köylüye sormuş; Bu eşeğin boynundaki zil ne işe yarıyor ? Efendim, demiş köylü, o zil sustuğunda eşeğin durduğunu anlıyorum. Müdahale edince tekrar harekete başlıyor. Akıllıca ,demiş vekil peki eşek olduğu yerde durupta başını sağa sola sallarsa nereden anlayacaksın durduğunu? Anlayamam ama, ne gezer efendim sizin gibi akıllı eşek buralarda
|
|
|
|
|
10
|
EĞLENCE / Fıkralar / Allah In Belası
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 11:16:50
|
|
Edirne'ye yeni atanan Osmanlı valisi, kesesini doldurmak ister. Bunun için bir kurnazlık düşünür. Kendisini kutlamaya gelen topluluklar temsilcilerini makamında kabul ettikçe, odanın ortasına bağlattığı keçiyi göstererek sorar:- Bu nedir? - Keçi, efendimiz.- Bilemediniz. Beşyüz altın ceza vereceksiniz.Ermeni topluluğu temsilcileri, Rum topluluğu temsilcileri !!bilemedikleri!! gerekçesiyle beşer yüz altın cezaya çarptırıldıktan sonra Musevi temsilcisi girer.- Bu nedir haham efendi?Haham neşeyle gülümseyerek cevap verir:- Paşa hazretleri, bu ne keçidir, ne tekedir, ne koyundur. Bu, Allah'ın bir belasıdır. Emir buyurun, ne kadar uygun görürseniz verip çıkalım.
|
|
|
|
|
11
|
EĞLENCE / Fıkralar / Yanlis_oturma._
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 11:15:27
|
|
İriyarı kabadayı tipli bir adam kahvede otururken birden ayağa kalkmış ve gürlemiş; -Ulan bu sağ taraftaki masalarda oturan herkes İNBE, sol tarafta'ki masalarda oturanlar ise ZEVEPENK tir. Varmı itirazı olan. Kahvede çıt yok. Herkesin başı önünde. Derken sol taraftan ufak tefek biri kalkmış yavaşca sağ tarafa yürümeye başlamış. Kabadayı gürlemiş; -Nereye lan. Adam ıkınmış sıkınmış yavaşca; -Şey ben yanlışlıkla yanlış yere oturmuşumda
|
|
|
|
|
12
|
EĞLENCE / Fıkralar / Iki_sarhos_kadin
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 11:07:13
|
|
İki evli kadın bir akşam kocalarını evde bırakıp kadın kadına eglenmek için bir bara gitmişler ama içkinin dozunu fazla kaçırmışlar ve dışarı yalpalayarak çıkmışlar. İkisinin de fena halde çişi varmış ama ortada tuvalet hesabına hiçbirşey yokmuş. Yanlız biraz ileride mezarlık varmış ve iki arkadaş tek çare olarak oraya gitmişler. İkiside karanlıkta işlerini görmüşler ama temizlenmek için tabii orada tuvalet kagıdı vs yokmuş. Kadınlardan birisi sarhoş kafayla külodunu çıkarıp tuvalet kagıdı niyetine kullanmış sonra da orda biyere atmış. Diger kadın ise ''ben külodumu çıkartmam'' demiş. Mezarlıktaki çelenklerden birinin üzerindeki kagıdı almış o da onunla temizlenmiş, sonra iki kadın birlikte eve dönmüşler. Ertesi sabah kadınlardan birinin kocası ötekinin kocasına telefon eder: -''Baksana sana ne diyecegim, seninkiyle benimki dün gece birileriyle fingirdeştiler galiba... benimki eve sarhoş geldi üstelik külotsuzdu'' -''Oooo senin ki gene iyi, benimki kapıdan içeri girdiginde poposundan seni asla unutmayacagım yazılı bir kagıt sarkıyordu...
|
|
|
|
|
13
|
EĞLENCE / Fıkralar / Ortak Mal
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 11:06:09
|
|
dul ve bir cocugu olan erkekle dul ve bir cocugu olan kadın evlenmiş ve bir cocukları olmus neyse bir gun keratalar kavgaya tutusmus. kadın bagırmış bey bey koş koş bizim cocuklar kavgaya tutuştular demiş adamda kimle kim kavga ediyor demiş kadın daseninkiyle benimki bir olmuşlar bizim kini dovuyorlar demiş
|
|
|
|
|
14
|
EĞLENCE / Fıkralar / Oyun Biter
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 11:05:42
|
|
İş adamı tıraş olurken bir yandan da berberiyle sohbet etmektedir.Derken, kapının önünden ağır ağır geçmekte olan paspal bir çocukgörürler. Berber, iş adamının kulağına fısıldar; -"Bu çocuk var ya,dünyanın en aptal çocuklarından biridir! Bak; dikkat et şimdi..."Berber çocuğa seslenir: Ali, buraya gel!". Bunun üzerine çocuk sakince dükkana girer ve yüzündeki aptalca sırıtmayla berberi selamlar. Berber işadamının kulağına sessizce, "bak şimdi" diye fısıldar ve bir elinde beş yüz bin, diğer elinde beş milyonluk birbanknot olduğu halde çocuğa sorar: -"Hangisini istiyorsan alabilirsin?"Çocuk dalgın dalgın bir beş yüz bine bir de beş milyona bakar ve sonunda beş yüz binlik banknotu hızlıca çekerek berberin elinden alır.Berber işadamına döner ve gülerek: -"Gördün mü? Sana söylemiştim." der.Tıraş bitince işadamı sokağa çıkar ve az ileride kendi kendine oynayan Ali'yi görür. Yanına giderek, neden beş milyonluk değil de, beş yüz binlik banknotu aldığını sorar.Çocuk hiç de aptalca olmayan bir sırıtmayla yanıt verir :-Eğer beş milyonluğu alırsam oyun biter!"
|
|
|
|
|
15
|
EĞLENCE / Fıkralar / Politika
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 11:04:59
|
|
Orta okul oğrencisi kahramanımız, babasının omuzuna dokunarak, sorar:-Baba, okulda ders verdiler, "plitika nedir", anlatmamız lazım. Nedir politika?Baba oğlunun yaşına uygun bir formül bulur: Bak yavrum, şimdi şu kelimeleri iyice aklında tut.. Ben ücretli calışıyorum, buna KAPİTALİZİM diyoruz. Parayı nasıl yöneteceğimize annen karar veriyor, ona HÜKÜMET de. Hepimiz aslında senin için cabalıyoruz, sen HALK'sın. Bebek kardeşine bakan dadın, İŞCİ SINIFI. Kardeşini de GELECEK diye düşün. Şimdi bunları böyle ezberle, yarın kahvaltıda sana politikayı anlatırım.Oğlan bunları ezberler, akşam olur, her kez yatar. Gece bizimki, kardeşi küçük bebeğin ağlamasıyla uyanır. Gider bebeğin odasına bebek altını kirletmiş ağlamaktadır. Annesinin odasına girer, annesi derin bir uyku cekmektedir, uyanamaz. Dadısının odasına gider, bir bakar ki, babası dadısını beceriyor, "bebek ağlıyor" demesine hic aldırıs eden bir halleri yok. Bizimkisi arkasını döner, ve isyan ede ede yatar.Ertesi sabah kahvaltıda babasına şöyle der:-Baba ben politika neymiş cözdüm.-söyle neymiş bakalim yavrum? Diye sorar babası..-HÜKÜMET uyurken, KAPİTALİZİM İŞCİ SINIFINI s*kiyor, HALK isyanlarda ve kimsenin umrunda değil ve geleceğimiz böylece bok içinde..
|
|
|
|
|