Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2
|
|
4
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Rapçilerin Dünyası / Ceza Çocuk Kulübü
|
: Temmuz,07/21/08, 2008, 05:44:07
|
arkadaşlar lütfen saçma sapan taraflaşmalara alet olmayın bende çoğunluk ceza dinliyorum fakat oycuyum buycuyum diye ayrım yapmıyorum bu ayrımların hepsi gündemde kalmak için birer oyun fakat siz gruplaşmak yerine bunlara biraz kafa yorsanız anlayabilicek kadar yetişkin ve zeki insanlarsınız lütfen böle reyting malzemelerine bulaşmayın ruh haliniz neyse onu dinleyin ben yeri geldiğinde arap şükrüde dinlerim-cezada-sago-da vs. lütfen ben oycuyum buycuyum gibi manasız tartışmalar ve taraflaşmalar yapmayın ayrıca bu yaptıklarınız çok büyük bir emeğe saygısızlıktır biz forumda emeğe saygıyı boşuna öretmiyoruz değerli üyelerimize lütfen 
|
|
|
|
|
7
|
EĞİTİM & ÖĞRETİM / Ödev İstekleri / Çok Acele Yardım
|
: Mayıs,05/28/08, 2008, 05:30:10
|
arkadaşlr ben 8. sınıfa gidiyorum bana bu gün saat 12:30 a kadar matematik ürün dosyası hazırlar mısınız? (konu yok öğretmen dosyanıza istediğiniz tüm konuları koyabilirsini dedi) lütfen arkadaşlar çok acele lazım ocağınıza düştüm yardım ediiin 
|
|
|
|
|
10
|
CEP TELEFONLARI / Temalar / Yardım
|
: Mayıs,05/15/08, 2008, 08:35:46
|
arkadaşlar eğer elinizde sony ericsson W200i temaları varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkler 
|
|
|
|
|
11
|
YÖNETİM & KULLANICILAR / Yeni Üyelerimize Yardım Konuları / Yardım Eder Misiniz?
|
: Nisan,04/28/08, 2008, 01:49:36
|
arkadaşım işime yaramak ne kelimee siz süpersiniz yaa bu arada kawazaki arkadaşım sanada emeğinden dolayı çok teşekkür ederim bayağı bi emeğin geçti sanada teşşekkürler dkd repleriniz verilmiştir gerisi sana kalmış diosunuz ama bana birşey bırakmadınız ki arkadaşlar ağlıcam şimdi duygulandım 
|
|
|
|
|