+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Ekim,10/12/08, 2008, 08:37:16 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 21
1  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / "allah" Kelimesinin Müthis Sırrı ! : Eylül,09/19/08, 2008, 09:11:34
Güzel bilgi sağol
2  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Rus Kızları Neden Bu Kadar Güzel? : Eylül,09/19/08, 2008, 09:07:59
Alıntı:crazy_genie tarafından gönderildi.
Alıntı:bikem tarafından gönderildi.
Ruslar genelde çirkin ve kaba bir millettir. O bölgede saadece Ukraynalı -Beyaz Rus diye tabiredilen -kadınlar güzeldir.Onlar da gençliklerini kaybetmeye başladıklarında alıp çöpe atabilirsiniz._Bu bir erkek tabiridir.Katıldığım için aynen aldım.-Güzelleri de saadece seyretmek içindir.Ben Türkmenistandayken orada Türkiyedeki halkın -sadece kızların değil -neden güzel olduğu tartışılıyordu.Oysa Türkmenler de çok güzeller.Bütün mesele İnsanların Bakımlı temiz ve mutluluklarını yansıtan bir tarz sergilemelerinde.Rus kızları gördüğüm kadarıyla saadece zevk için yaşamaktalar.Dünya yıkılsa altında kalıcam demezler.Biraz da güzellikleri varsa yurtdışına çıkma imkanları da oluyor.Yani sizlere seçmelerden demetler sunuluyor.O yüzde bir genelleme yapmamak lazım.Ayrıca Sex patlaması sonucuna da katılıyorum.Evli kadınlar bile bu patlamanın içinde.Aşk çocuklarının güzel olduğuna dair bir tez var.Buna da katıldığımı itiraf etmeliyim.Ancak böyle bir hayat yaşayan insanların iğrençlik vücütlarına yansıyor.Çöpe atılası bir tablo ortaya çıkıyor..Siz isyankar gibi düşünün kendi kızlarımızdan gözünüzü ve iyi niyetinizi ayırmayın.....

tamam tamam yav çok çirkinler kızma kahkaha göz

Hiç kızmıyorum.Bunlar gerçekler.Ben o coğrafya da öyle şeyler gördüm ki ....Şimdi  saadece eğleniyorum....Tabii erkeklerin halini seyrederken....
3  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Rus Kızları Neden Bu Kadar Güzel? : Eylül,09/14/08, 2008, 02:34:43
Ruslar genelde çirkin ve kaba bir millettir. O bölgede saadece Ukraynalı -Beyaz Rus diye tabiredilen -kadınlar güzeldir.Onlar da gençliklerini kaybetmeye başladıklarında alıp çöpe atabilirsiniz._Bu bir erkek tabiridir.Katıldığım için aynen aldım.-Güzelleri de saadece seyretmek içindir.Ben Türkmenistandayken orada Türkiyedeki halkın -sadece kızların değil -neden güzel olduğu tartışılıyordu.Oysa Türkmenler de çok güzeller.Bütün mesele İnsanların Bakımlı temiz ve mutluluklarını yansıtan bir tarz sergilemelerinde.Rus kızları gördüğüm kadarıyla saadece zevk için yaşamaktalar.Dünya yıkılsa altında kalıcam demezler.Biraz da güzellikleri varsa yurtdışına çıkma imkanları da oluyor.Yani sizlere seçmelerden demetler sunuluyor.O yüzde bir genelleme yapmamak lazım.Ayrıca Sex patlaması sonucuna da katılıyorum.Evli kadınlar bile bu patlamanın içinde.Aşk çocuklarının güzel olduğuna dair bir tez var.Buna da katıldığımı itiraf etmeliyim.Ancak böyle bir hayat yaşayan insanların iğrençlik vücütlarına yansıyor.Çöpe atılası bir tablo ortaya çıkıyor..Siz isyankar gibi düşünün kendi kızlarımızdan gözünüzü ve iyi niyetinizi ayırmayın.....
4  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Yorumcuyuz.nette Kullandığınız Üye Adı Ve Açıklaması : Temmuz,07/10/08, 2008, 10:02:09
Orta Asya Türkmenleri arasında soylu,saygıdeğer hanıma hitap şeklidir.
5  GÜNCEL / Yurtiçi / Balıkesir'de Orta Şiddetli Deprem : Temmuz,07/10/08, 2008, 09:50:39
Susurluktaydım.Bizi korkuttu. Allah vermesin.
6  GENEL / Hayvanlar Alemi / Kene : Temmuz,07/01/08, 2008, 09:52:42
Güzel bilgi teşekkürler
7  GENEL / Anket Odası / Aşk Sizce Nedir? : Haziran,06/19/08, 2008, 09:55:51
Kendi beynindeki farklılığı bir kişide var sayarak ona hayranlık duymaktır.
8  EĞLENCE / Fıkralar / Cennetten Mesaj : Haziran,06/19/08, 2008, 09:37:01
Yazının içeriğini de, Yazıdaki bozuklukları da protesto ediyorum....
9  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Türkçe Nereye Gidiyor? : Haziran,06/19/08, 2008, 09:34:13
Gençler hadi zorlayın kendinizi...Dilimiz için birşeyler yapın. Kendinizi sorumlu hissedin. Namusunuza dil uzatılmış  olduğunu düşünün insanları uyarın.gençleri farklı olma, farklı konuşma özentisinden kurtarın. 
10  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Öğretmen Arkadaşlar Ve Öğretmen Adayları. : Haziran,06/19/08, 2008, 09:22:59
Çocukları seviyorsan çok başarılı olur ve keyifli bir meslek hayatın olur.Gönlündekinin gerçekleşmesi dileğiyle..
11  EĞLENCE / Komik Resimler / Gülmedim Diyene + Rep : Haziran,06/19/08, 2008, 09:07:11
Alıntı:muzzy_53 tarafından gönderildi.
Alıntı:bikem tarafından gönderildi.
Gülemedim repimi isterim evet

repını verdım

Teşekkürederim....
12  EĞLENCE / Geyik Muhabbeti / İçimizden Birileri.. : Haziran,06/19/08, 2008, 09:01:21
Hepsi çok güzeldi. :alkış:
13  EĞLENCE / Komik Resimler / Adını Sen Koy : Haziran,06/17/08, 2008, 07:32:04
sen de sağol..
14  EĞLENCE / Komik Resimler / Gülmedim Diyene + Rep : Haziran,06/17/08, 2008, 07:23:24
Gülemedim repimi isterim evet
15  EĞLENCE / Komik Resimler / Adını Sen Koy : Haziran,06/17/08, 2008, 07:14:07
Takıntıyı beslemek
Sayfa: [1] 2 3 ... 21
İstatistikler
Üye: 207593
Konu: 77969
Hoş geldiniz çarşımal, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Sigara Bırakmak İçin
sigara bırakma
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

The Secret Kitabı ...

Gameloft Lost Game...

Kara Çarşafa Karşı...

+18 Roket Atar Ve ...

Dünya'nın En Uzun ...

Buzlu Mağara'da Bu...

Şu 9 Garip Olaya B...

Allah'a İnanmayan ...

Mutlaka Deneyin Sü...

Atatürk'ün Zeki Ka...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.123 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat