Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 ... 21
|
|
3
|
GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Rus Kızları Neden Bu Kadar Güzel?
|
: Eylül,09/14/08, 2008, 02:34:43
|
|
Ruslar genelde çirkin ve kaba bir millettir. O bölgede saadece Ukraynalı -Beyaz Rus diye tabiredilen -kadınlar güzeldir.Onlar da gençliklerini kaybetmeye başladıklarında alıp çöpe atabilirsiniz._Bu bir erkek tabiridir.Katıldığım için aynen aldım.-Güzelleri de saadece seyretmek içindir.Ben Türkmenistandayken orada Türkiyedeki halkın -sadece kızların değil -neden güzel olduğu tartışılıyordu.Oysa Türkmenler de çok güzeller.Bütün mesele İnsanların Bakımlı temiz ve mutluluklarını yansıtan bir tarz sergilemelerinde.Rus kızları gördüğüm kadarıyla saadece zevk için yaşamaktalar.Dünya yıkılsa altında kalıcam demezler.Biraz da güzellikleri varsa yurtdışına çıkma imkanları da oluyor.Yani sizlere seçmelerden demetler sunuluyor.O yüzde bir genelleme yapmamak lazım.Ayrıca Sex patlaması sonucuna da katılıyorum.Evli kadınlar bile bu patlamanın içinde.Aşk çocuklarının güzel olduğuna dair bir tez var.Buna da katıldığımı itiraf etmeliyim.Ancak böyle bir hayat yaşayan insanların iğrençlik vücütlarına yansıyor.Çöpe atılası bir tablo ortaya çıkıyor..Siz isyankar gibi düşünün kendi kızlarımızdan gözünüzü ve iyi niyetinizi ayırmayın.....
|
|
|
|
|
9
|
GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Türkçe Nereye Gidiyor?
|
: Haziran,06/19/08, 2008, 09:34:13
|
|
Gençler hadi zorlayın kendinizi...Dilimiz için birşeyler yapın. Kendinizi sorumlu hissedin. Namusunuza dil uzatılmış olduğunu düşünün insanları uyarın.gençleri farklı olma, farklı konuşma özentisinden kurtarın.
|
|
|
|
|