Konuları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 ... 108
|
|
1
|
GÜNCEL / Yurtiçi / Tarih Böyle Yazılır
|
: Haziran,06/21/08, 2008, 08:36:19
|
Tarihimizde ilk kez yarı final oynayacağız A Milli Takımımız, yine inanılmaz bir maçla EURO 2008'e yarı finale yükseldi !.. Hırvatistan ile oynadığımız maçın 90 dakikasının 0-0 sona ermesinin ardından, uzatmalara gidildi. 119. dakikada Rüştü'nün büyük hatasıyla Hırvatlar 1-0 öne geçti. O anda tüm Türkiye dondu kaldı, herkes buraya kadarmış dedi ama Türk mucizesi bir kez daha kendini gösterdi. Semih Şentürk 121. dakikada skoru 1-1'e getirdi. Bu kez Hırvatlar yıkıldı, Millilerimiz o moralle penaltıları ..... kazandı ve yarı finale çıkan takım oldu. Millilerimiz yarı finalde Almanya ile karşılaşacak.
|
|
|
|
|
3
|
EĞLENCE / +18 Fıkralar / Halim Kalmadı
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 02:05:52
|
|
Genç bir sanatçı adayı kız, doktoruna telefon açıp aldığı randevuya gelemiyeceğini söyledi.
Doktor sordu: -"Neden çok mu hastasınız?"
-"Yoo değilim. Yalnız bugün bir prodüktöre gidip bir rol istedim. Sonra terzime gittim. Daha sonra ev sahibiyle kira meselesini tartıştık.
Kısacası doktor bey, bir defa daha soyunacak halim kalmadı!"
|
|
|
|
|
4
|
EĞLENCE / Fıkralar / Serinlemek
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 02:03:55
|
|
Bir sarisin, bir kizil saçli ve bir esmer kadin çölün ortasinda arabayla yol almaktadirlar. Hava korkunç sicaktir. Arabanin motoru birden stop eder.
Inip baktiklarinda, motoru tekrar çalistiramayacaklarini anlarlar. Mecburen çölde uzunca bir yürüyüs yapmalari gerektiginden, her biri arabadan birseyler alir.
Esmer, bir sise su; kizil sacli bir paket bisküvi ve sarisin da arabanin kapisini söküp alir. Çölde yürümeye baslarlar ve bir süre sonra dinlenmek için mola verirler.
Mola sirasinda sarisin ve esmer kadinlar kizil saçliya döner ve niye bir paket bisküvi aldigini sorarlar.
- "Acikirsam yerim, diye düsündüm" cevabini verir kizil saçli "..çölde ne kadar yürüyecegimiz belli degil.."
Hepsi de bunun çok mantikli oldugunu düsünür. Ve sonra sarisin kadinla kizil saçli olani esmere döner ve niye yanina bir sise su aldigini sorarlar.
- "Eger susarsam, yanimda içecek birseyim olmasi gerektigini düsündüm.." diye cevaplar esmer kadin.
Evet, bu çok akillica bir fikir, diye düsünür diger ikisi. En sonunda esmer ve kizil saçli kadinlar sarisina dönerler ve arabanin kapisini niçin söküp aldigini sorarlar.
- "Şeyy.." der sarisin "..çok sicak olursa pencereyi açip serinlerim diye düsündüm de.."
|
|
|
|
|
5
|
EĞLENCE / Fıkralar / Serbest Seçim
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 01:59:20
|
|
Karadeniz kıyısında bir otele tatile gelen çift, birkaç günün ardından yemeklere isyan etmişler:
"Ne bu kardeşim, her gün hamsi hamsi. Broşürünüzde bütün yemekler serbest seçim yazıyordu!"
Temel yanıtlamış:
-"Seçim serbest beyefendi, ister yiyin ister yemeyin!"
|
|
|
|
|
6
|
EĞLENCE / Fıkralar / Onu Bulun
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 01:56:09
|
padişahın biri bir gün sarayının etrafına kocaman bir göl yaptırır. Gölün içine bütün vahşi deniz yaratıklarını atar ve ülkenin dört bir yanına "her kim burdan yüzerek karşıya geçerse mirasım ve kızım onundur" diyr mustular salar. suya atlayan herkes ya geri döner ya da vahşi balıklara yem olur.Derken adamın birinin hiç ardına bakmadan son hızda yüzdüğü- nü görürler. padisah nefes nefese kalmıs olan adama sorar: -söyle bakalım kızımı mı istiyorsun? adam hala nefes nefesedir: -hayır. -tahtımı mı istiyorsun? -hayır -E söylesene be adam ne istiyorsun benden. -Onu bunu bosver de beni iten o.... cocugunu bul bana 
|
|
|
|
|
7
|
EĞLENCE / Fıkralar / Ezik Mehmet
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 01:53:34
|
|
Teskere zamanı yaklaşmıştır. Aynı tertip askerlerden bazıları oturup bir karar alırlar. Bir daha saf asker Mehmet'e ayak işleri yaptırmayacaklardır. Kararı Mehmet'e açıklarlar. Bu habere çok sevinen Mehmet yine de doğrulatmak için tek tek sorar:
- "Sen Ali, ayakkabılarını bana boyattırmayacaksın değil mi?"
- "Evet."
- "Sen Osman, benim sigaralarımdan otlanmayacaksın değil mi?"
- "Otlanmayacağım."
- "Sen Hasan, çoraplarını bana yıkattırmayacaksın değil mi?"
- "Yıkattırmayacağım."
Herkesten gerekli yanıtı alan Mehmet:
- "İyi, ben de bundan sonra karavanaların içine işemiyeceğim.."
|
|
|
|
|
8
|
EĞLENCE / +18 Fıkralar / Karşı Duvar
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 01:52:16
|
|
Komutanın biri 7 yıllık bir sefere çıkıcaktır.karısını da bir askere teslim etmek zorundadır.bir gün bütün orduyu toplar hepsinin önüne birer bardak koyarak akıtın der. 15 dakika sonra gelir. Bütün bardaklar dolu bir askerin bardağı boş ve karısını bu askere teslim eder. 7 yıl geçer.komutan eve gelir.kapıyı açar.kapıdan çoluk çocuk hep dışarı çıkar.karısına sorar: 'bu çocuklar kimin ' oda cevap verir: ' benim ' sonra askere derki: 'senin 7 yıl önce bardağın bom boştu 'der asker cevap verir: 'komutanım siz karşı duvara bakmadınız ki'
|
|
|
|
|
9
|
EĞLENCE / +18 Fıkralar / Gel Bide :)
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 01:49:51
|
|
Dünyanın bir yerinde bir lejyoner kampında 15 tane asker ve bu askerlerin basinda yerli bir komutan vardir. Bu 15 tane askerlerden 14 tanesi her hafta sonu ker.....ye giderler ama nedense; o bir asker gitmezmis.
Bir hafta boyle; iki hafta boyle sonunda bu durumu anlayan komutan o gitmeyen askere sorar. Oglum bak ne guzel arkadaslarin her hafta sonu ker....ye gidiyorlar peki sen niye gitmiyorsun diye sorar.
Asker : komitanim ben boyle seyleri sevmem,hoslanmam falan der. Komutan : Eger oglum bak paran falan yoksa ben vereyim dedikten sonra cebinden para cikarir ve askere hadi sende git bakayim der ve asker yola koyulur.
Aradan yarim saat falan gectikten sonra karsisina 18-20 yaslarinda bomba gibi bir kiz cikar ve onu ayarlayip si..r ve tekrar yola koyulur derken yine yarim saat sonra karsisina 40-45 yaslarinda bir kadin cikar ve onuda ne yapar yapar si..r ve tam asker geri donerken bu sefer 85-90 yaslarindabir kadin cikar ve onuda si..r.
Neyseki sonunda asker cok yorulur ve herkesten once geri doner ve dogru komutanin yanina gider ve verdigi parayi iade eder. Komutan sorar... - Ne oldu oglum gitmedinmi? Asker : Gittim. Komutan : Eeee gittiysen bu para ne? Asker : Komutanim ben o isi belese yaptim der. Komutan : Nasil yaptin oglum birde bana anlatta bende yapayim der
ve asker baslar basindan gecenleri anlatmaya iste giderken 18-20 yasinda kiz denk geldi onu yaptim, 40-45 yaslarinda bir kadin geldi onu da yaptim, en son 85-90 yaslarinda kadin geldi onu da yaptim der ve bizim komutan baslar soyunmaya...
Asker : Komutan ne yapiyprsunuz ayip degilmi? Komutan : Baslatma lan ayipindan kizimi si..kmissin,karimi si..kmissin, anami si..kmissin gel birde beni s..k der
|
|
|
|
|
10
|
EĞLENCE / Fıkralar / Biskuvi
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 01:44:03
|
|
Acemi er, levazım başçavuşuna yakınır : -Başçavuşum, bize yemekte ördek böreği verdiler.Yemin ederim ki, içinde bir gram bile ördek eti yoktu. -O halde? diye yanıtlar başçavuş.Sen hiç asker bisküvisi yedin mi? -Şey...yani evet, başçavuşum. -İçinden hiç asker çıktı mı, ulan!
|
|
|
|
|
11
|
EĞLENCE / +18 Fıkralar / Akrep
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 01:42:29
|
|
Askerliğini doktor olarak yapan bir er komutanın karısıyla her gece cinsel ilşkiye girmektedir. Ve komutanın karısı, ere; "Ya bu böyle gitmez. Bu işi kocamın haberi olacak şekilde yapsak daha iyi olur" der.
Er de "Nasıl olacak bu iş?" diye sorar ve kadının aklına şahane bir fikir gelir ve de bunu ere anlatır. Komutanın karısı hasta numarası yaparak kocasını çağırır ve kocası da tabi ki doktor olan erini çağırır "Karım hasta" diye.
Er gelir ve komutanı, erine "Ya karıma bir bak. Ne oldu acaba, çok hasta galiba" der. Er de karısına bakar ve "Komutanım, karınız çok hasta" der. Komutanı " Ne oldu oğlum, ne var" diye sorar.
Er "Söyleyemem" der. Komutanı "Söylesene oğlum ne var?" der. Er de "Şey komutanaım karınızın rahiminde akrep var" der.
Komutanı korkmuş ve heyecanlı bir şekilde "Oğlum, ne yapacağıze diye sorar. Er:
-Komutanım, karınızı *ikerken akrep sizin *ikinizin kafasını tutacak ve akrebi oradan alacağız..
-Oğlum ben yapamam
-Yapmanız lazım komutanım, karınızın çok az bir ömrü var.
Komutanı utanarak:
-Ya erim, sen yapsan olmaz mı?
-Sizin için olur komutanım. Der.
Er, komutanın karısına girip çıkmaya başlar. 1 olur, 2 olur, 3 olur ve komutanı sorar:
-Oğlum, daha yakalamadı mı?
-Yakalamadı komutanım.
4 olur, 5 olur, 6 olur ve komutanı biraz daha sinirlenerek ve bir o kadar da utanarak "Oğlum yakalamadı mı?" der. Er de "Yakalamadı komutanım" der.
Neyse, 10 olur, 11 olur, 12 olur. Komutan yine aynı soruyu sorar, er de zevkten dört köşe olmuş şekilde aynı cevabı verir ve komutan sinirlenir:
-E be oğlum, boğ bari akrebi...
|
|
|
|
|
12
|
EĞLENCE / Fıkralar / Mala Vuriyem
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 01:38:41
|
Komutan köyden yeni gelmis bir askere sormus: -Oglum sen ne isyapiyorsun? Asker: -Mala vuriyem komitanim demis. Komutan sinirlenmis tekrar sormus ve asker ayni sekilde mala vuriyem komitanim demis. Komutan sinirlenmis ve bir tokat asilmis ve tekrar ayni soruyu sormus: -Oglum sen ne is yapiyon asker demis Asker : -Komitanim ben sivaciyim duvarlara mala vuriyem demis. 
|
|
|
|
|
13
|
EĞLENCE / Fıkralar / 2 Yahudi Almanlara Esir Olmustur
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 01:36:14
|
2. Dunya Savasinda 2 yahudi almanlara esir olmustur.Bunlardan biri digerine kendilerine ne yapacaklarini sorar.O da baslar anlatmaya " 2 ihtimal var ya bizi oldururler yada esir kampina yollarlar. Oldururseler sorun yok kampa gidersek 2 ihtimal var ya kursuna dizilriz ya da gaz odasinda olduruluruz. Kursuna dizilirsek sorun yok gaz odasina gidersek 2 ihtimal var bizden ya sabun yaparlar yada kagit. Sabun yaparlarsa sorun yok kagit yaparsalar 2 ihtimal var ya gazete kagidi oluruz yada tuvalet kagidi. Gazete kagidi olursak sorun yok tuvalet kagidi olursak iste o zaman pokhu yedik 
|
|
|
|
|
14
|
EĞLENCE / Fıkralar / Fenerbahçe Ve Tanrı
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 01:30:38
|
|
Hagi basarilar ile dolu bir yasamin ardindan gunahlari icin cehennemde cezasini cektikten sonra cennete gitmis. Cennette Tanri Hagi'ye etrafi gezdirmis ve sonunda kucuk, sirin bahcesinde soluk renkte bir Galatasaray bayragi olan bir eve gelmisler Tanri Hagi'ye; "Bu ev senin, degerini bil. Burada oyle herkese ev vermeyiz" demis Hagi evin merdivenlerinden ikinci kata cikarken biraz ileride devasa bir bahcenin ortasinda, altinlarla suslenmis mermerli bir yolu olan, cok satafatli, koskoca bir saray gormus. Saraydaki balkonlarda ve bahcenin her yerinde de sari lacivert bayraklar ve Fenerbahçe armalari varmis. Hagi Tanri'ya: "Ben de cok basarili bir sporcu idim. Galatasarayda kac sampiyonluk yasadim sakat sakat oynadim fedakarlik yaptim,hep basariliydim,milli takiminda vazgecilmeziydim, demis. Neden benim evim Rustu'nunku gibi degil?" demis. Tanri da gulmus ve cevap vermis "O ev Rustu'nun degil, Rustu hala yasiyor. O ev benim
|
|
|
|
|
15
|
EĞLENCE / Fıkralar / Fenerli Değilim
|
: Nisan,04/15/08, 2008, 01:28:32
|
Bir gün kahvenin kapası sert bir tekmeyle açılır. İçeri iri yarı çam yarması gibi biri girer ve haykırır : "Bütün Fenerliler ib.... dir!" Kimseden ses çıkmaz. Adam yine bağırır : "duymadınızmı l...n! tüm fenerliler ib....dir!" Derken en arkalardan ufak tefek bi adam kalkar ve "ya bilader der niye bize böyle hakaret ediyorsun bizde insanız bu kadar ağır hakaret etmene ne gerek var "der. Çam yarması "ne o lan sen fenerlimisin"diye sorar. Adam "hayır ib....m"der.  ( valla alınmaca gücenmece olmasın sadece paylasmak istedim fenerli arkadaslarımız kızmaz umarım)
|
|
|
|
|