arkadaslar mrb herkes gibi benimde ask konusunda soyleyeceklerim war ilk msji da bu basliga atayim dedim

ask hayatta sadece bikac kere gelir insana zeten geldigindede sizi birakabilecek bisey degildir..sonuna kadar somurur seni we hayatini.. yemek yerken, o napio demektir ask.
tuwaltteyken bile bosaltim islemi bitsede ciksam belki ondan msj gelmstr demektir ask..
yalniz adim atarken ayaklarinin yanina bakip onun adimlarini aramaktir ask..
yanindayken bile onu ozleyecek biseyler hissetmektir ask..
neyse gercekten ask warsa eger insanin metabolizmasini,fizyolojisini,psikolojisini,kimyasini alt ust ediosa asktir o..
sadete mi geleyim bircok insanla ciktim ama oda sana senin ona baktigin gibi bakmiyosa baska amaclar icindeyse sinsi ise ws ws yada sikintidan cikiyorsa seninle o zaman ask nerededir sorarim size?
malesef asik olamiosundur yada zaten en bastan asik olmak istemmeden baslamisindir..
gercekten asik olan annesi, babasi gibi sewer kasisindakini tamamen karsiliksiz we olumune neyse yaa bole iste ii bakin kendinize..
basinizi agrittiysam ozur dilerim,bi de off topic olmus olabilrim onunda kusuruna bakmayin ben yeni basladim bu forum olayina emekliyorum daha