+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Ağustos,08/22/08, 2008, 08:11:22 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Konuları Göster
Sayfa: [1] 2
1  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Rapçiler ve Hayatları / Gına : Mart,03/15/08, 2008, 12:34:22
Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP

Gına Kayra (mc) ve Bitap (beatmarker)'tan oluşan bir gruptur ve gruptakiler hakkında ufak bilgiler

Kayra:İsmi onur,1985 yılında Karabük'te doğdu.Hacettepe Üniversitesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

Bitap:Adı doğanay,1985 yılında Karabük’te doğdu. 2004 yılında okul sebebiyle İstanbul’a  geldi.Marmara Üniversitesinde Aktüerya bölümünü kazandı.

Gına’nın kuruluşuna gelirsek, rap konusunda bir araya gelmeleri lise yıllarına dayanmakta. O zamanlar Bitap yaptığı beatleri Kayra yani Onur'a dinletir. Kayra da onlara söz yazmaya başlar. Böyle yavaştan bir şeyler ortaya çıkmaya başladı ve Gına adı altında o zamandan çalışmaya karar verdiler.
2  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Rapçiler ve Hayatları / Dramelodi : Mart,03/12/08, 2008, 03:28:10
Dramelodi (sorgu-kodes)

Sorgu a.k.a. Satire
1990 yılında İstanbul’da doğdu.Asıl adı Hüseyin ESKİ.Müzikle tanışmasının başladığı yıllardan beri alternatif müziklere ilgi duyan Sorgu’nun rap müzikle tanışması 2002 yılında Ceza – Medcezir albümüyle gerçekleşti.2004 yılının ilk aylarında amatör olarak MC’lik çalışmalarına başladı.1 yıl gibi bir süre içersinde gereken imkanları edinerek ilk kayıtlarını almaya ve demolar yapmaya başladı.Kendisini dinleyenlerin beğenisi üzerine gaza gelerek 2005 yılının Aralık ayında oldukça amatör şartlarda “Hatır sorma,kötüyüm” isimli bir internet albümü yaparak kendisini tanıtma fırsatı buldu.Sonrasında çalışmalarında hız kesmeyen Sorgu daha profesyonel bir çalışma ortamının ürünü olarak 3 ay gibi bir süre içersinde “Bunalım EP” isimli albümüyle tekrar undergroundta boy gösterdi.Albümün beat productörlüğünü Denizli’den Habs – i Nefes aka Kabus yaparken,kayıtları ve mixajı Sorgu tarafından kendi home studyosunda yapıldı.Albümde Kodes(2),Dickpicas(2) ve Eşari Haleskar(1) düetleriyle yer aldılar.Bu albümle adını ciddi manada duyuran MC bu albümden sonra albüme yetişmeyen bir parçayla,Sansar’la beraber yapılemm “İnsanoğlu bir bela” ile dikkat çekmeyi başardı.Bu sırada çeşitli organizelerde Kodes aka Kahra ile yer almaya başladılar.Birbirleriyle aynı sahneyi paylaşan ve yakın dost olan Sorgu ve Kodes, yanlarına Bunalım albümünün beatmakerı Habs – i Nefes’i de alarak hala varolan ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Dramelodi isimli bir proje oluşturdular.

2006 yılının Temmuz ayında da “Dram ve Melodi” isimli albümle Dramelodi Project olarak ilk faaliyetlerini gösterdiler.Sorgu bu albümde sadece vokalleriyle yer alırken albümün beatleri Kodes ve Habs – i Nefes tarafından yapıldı.Kayıtları D.R.M. RECORDZ’ta alınan ve oldukça beğenilen ve gözleri üzerine çeken bu albümden sonra projenin devamını getirmeye ve bu oluşumu daha sıkı bir ekibe dönüşmesine karar verdiler. “Dramelodi Project II – Psikanaliz” albümünde ise beatler Dramelodi ekibi arasında paylaşılmış durumda,kayıtları ve mixajı Sorgu ve Kodes tarafından yapıldı. İkili Dramelodi Project III üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Kodes aka Kahra
1987 Istanbul dogumlu. Rap ile lise yillarinda arkadas ortaminda tanisti. Saglam bir Rap arsivinden sonra 2004 yilinda Olcay (eski adi ile Bloke) ile ortak bir albüm çalismasina basladilar. 2005 yilinin ilk aylarinda çikan "Her Yer Pislik LP" adli album genelde protest ve melankolik bir sound'a hakim. Beatlerin Kodes ve Olcay'a ait oldugu albümde; Raziel, Echo, GMC, Nimbus ve Orion'un featleri bulunuyor. 2006 yilinda ise "Senaryo" isimli internet EP'si ile adindan söz ettiren Kodes; Mozole Mirach, Sitem Depresif, Kozmos Parodi, Raziel ve Da Poet gibi isimlerin yani sira Sorgu ve Olcay(Bloke) ile ilk solo EP'sini servis etti. "Dramelodi Project" isimli projelerle Sorgu aka Satire ve Habs-i Nefes ile birleserek çalismalarina devam etti.

3  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Rapçiler ve Hayatları / Başar : Mart,03/12/08, 2008, 03:15:52

Biyografi

İstanbul'da doğup büyüyen Başar,1986 Istanbul / Kadiköy doğumludur.Aslen Denizli'li olan Başar gerçek adıyla Türkçe Rap camiasinda bulunmaktadır.Müzikle 6 yaşında tanışan Başar, orta okul yıllarında Türk Halk Müziği icra ederek bir çok konsere çıktı.Rap müzikle tanışması 1995 yılında olan Başar, lise yıllarında sürekli kompozisyon ve şiir yazıyordu.Daha sonra bunlar raple tanışmasıyla rap liriklerine dönüştü.İlk amatör kaydını 2003'de yapan Başar, ilk profesyonel kaydını 2004'de yaptı.Daha sonra kurucusu Sedy Jay Elhum olan L.O.T.R (Lyricanatomy of the Rtyhm) projesinde, Sedy ve Shero ile çalıştı ve bu süre zarfında kendini geliştirerek bayağı yol katetti.İlk Solo çalışması olan "Kırık Kanatlar EP" adlı albümünü 2006 yılında çıkarttı.Sonrasında 2 LP olan "Proleterya" isimli 21 tracklik albümü geldi.Proleterya'nın ardından "İkilem Sergisi" adlı albümü ve 2007 yılının son aylarında çıkardığı "İdealist" adlı albümüyle büyük bir dinleyici kitlesine ulaştı.Bir çok underground mc'ye feat ve beatleriyle destek veren Başar'in, Da Poet, Sansar, Saian, Yener, Rapozof, Kaplan, Salt Empoze, No 1, LT, Ako, Pit10, Karaçalı featleri bulunmakta.Kısa sürede adından oldukça bahsettiren Başar, melodik vokaliyle ön planda kalarak çalışmalarına devam etmekte.

Diskografi

Başar - Kırık Kanatlar (Undeground Solo 2006)
Başar - Proleterya (Undeground Solo 2006)
Başar - İkilem Sergisi (Undeground Solo 2007)
Başar - İdealist (Undeground Solo 2007)
4  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Rapçiler ve Hayatları / No.1 : Mart,03/12/08, 2008, 03:12:09

BİYOGRAFİ

İsim : Can BOZOK
Yer : Denizli
Tarih : 19 Mayis 1988
Genre : Hiphop / Rap / ölümcül deneysel müzikler
Simdi : Hala yasiyor
Topluma vermek istedigi Mesaj : Nrfp!
.

DİSKOGRAFİ
2004 - Canin Cehenneme
2005 - Calinti Mikrofon
2006 - StreetMelodeez - Action
2007 - StreetMelodeez - Firtina Öncesi Gürültü
2007 - Full time tragedy [Solo LP]
2007 - 258 Noise ep [yakinda]
2007 - No.1&Mesth ortak ep [yakinda]

Düet yaptigim isimler

Izah
Kaos
Mesth
Zafer
Emre [ noise ]
Relon
Kodes
Sorgu
Ako
Rapozof
Basar
Sansar
Johhnie S.
Patron
Kode
Parantez
Muhalif Matem
Soguk denge

Müzikal destekte bulunan [bulunduğum] isimler

MT
Habsi nefes
Faruk uyan
Mozole mirach
5  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Rapçiler ve Hayatları / Da Poet : Şubat,02/19/08, 2008, 02:31:14

Underground- Rap müziğin tartışmaz liderlerinden olan Da POET, 1988 yılında İstanbul' da doğdu. Asıl ismi Ozan Erdoğan' dır. Küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olan Da POET, 2000 yılında Rap ile tanıştı. 2002 yılında evinde ilk parçasını kaydederek müziğe atıldı.
 Kendini müzikte geliştiren DP, "Eastila" adlı bir oluşumun içinde boy gösterdi. 2004 yılında ''Eastila-İsimsiz Vurgular'' adı ile ilk albüm deneyimini yaşadı ve bu albüm için 17 adet beat hazırladı.
 Birtakım sebepler sonucu 2005' de Eastila' dan ayrıldı. Raziel ve Mozole Mirach ile birlikte "Sert Ünsüzler EP" adlı bir albüm yayınladı. Bu albüm ile gerek beat, gerekse müzik yeteneği keşfedilerek Underground' da isim yaptı. Bu yıl içinde de Raziel Nisroc ile beraber Patos Music Project için hazırlamış oldukları "Susma" isimli şarkı ile 1. oldular.
 2006 yılı yaz aylarında yapmış olduğu eski- yeni şarkıların yer aldığı "Barış İçin Savaş" adlı albümü piyasaya sürdü. Bu albüm ile adından sıkça söz ettiren DP, böylece prodüktör ve MC kalitesini de ortaya koydu.

2006 yılının Kasım aylarında ise "yaptığım en iyi iş" dediği "Risk Bağımlısı" adlı albümünü piyasaya sürdü. Underground piyasasını kavuran albüm, DP için de en umut va'at eden MC lâfını getirdi.

2007 Ocak ayında K1 Kickboks Turnuvası için KA Mc' lerinden Emre Baransel ile beraber şarkı hazırladı.

Kendine has tarzının peşinden giden ve müziği her türlü kalıptan uzak tutan,vurucu beatleri ve derin sözleriyle kısa zamanda geniş bir dinleyici kitlesi yakaladı.

23 Eylül 2007 tarihinde Taksim Live Studio'da düzenlenen "Hiphoplife Freestyle King" yarışmasında zorlu yarışmacılar sonunda finalde Patron'u yenerek 1. oldu. Ve 2.500 $'ın sahibi oldu.

2007 Eylülünde Underground' ın diğer önemli adı Patron ile "Aksi İstikamet" adlı feat albümü yayınladı. Birbirine uyumları ile dikkat çeken ikili, Undergrounda yeni bir soluk getirdi.

2007 sonlarında ise dinleyicilerine bir yılbaşı sürprizi hazırlayarak yapmış olduğu albümlerdeki bazı beatleri "Beat Instrumental Vol. 1" adı ile yayınladı.
6  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Rapçiler ve Hayatları / Saian&patron : Şubat,02/19/08, 2008, 02:21:38

Güney erkurt (saian s.s.), 1983 yilinda mersin´de dogdu. 6 yasindan itibaren ögrenci olarak yasadi. ögrencilik disinda söz yazdi, 3. sinif barlarda sahne aldi, albümler sundu, eski türk filmleri izlemeyi sevdi. 15 kasim 2001 günü sabahi saat onbir buçukta rap müzik adina basladigi çalismalarina 17 eylül 2006 günü aksami saat sekize çeyrek kala son verdi.

Diskografi

kült e.p
olma!
nomadic desperadoz
opus magnum provaları

'Patron' asıl adıyla Ege Erkurt 1988 ocak Mersinde doğdu.1995 te ilk olarak Cartel'le Türkçe rapi tanıdı ve 1999 a kadar iyi bir dinleyici olarak takip etti.. 1999 yılında Ege&Rota ikilisi olarak rap söylemeye başladılar.1999 yılında tanıştığı Mersinden Micgece,Ensar,Son nefes gibi rapçilerle Necropol adlı oluşuma katıldı.2000 yılında Micgecenin home stüdyosunda ilk kayıtlarına girdi.. ilk demosunu yayınladı.
Mersinde Nefret, Ceza konserlerinde ön grup olarak çıktı. Erdener Yıldızın desteğiyle 2001 yılında kendi Home stüdyosunu kurdu ve kendi demolarını yapmaya başladı. 2001 yılında 'Azrail' in kurduğu 4.boyut oluşumunda yer aldı.2003 yılında öz abisi Saian la 'Kardinal' olarak beraber çalışmaya başladılar.İlk albümlerini 'Arabesque e.p' yi internet sitelerinde yayınladılar.2004 yılında İstanbul,İzmir gibi yerlerde partilerde çıktıktan sonra1 sene ortalarda gözükmedi.2005 yılında Mersinden İstanbul'a yerleşmesiyle ilk solo albümü Kaldırımlar e.p ardından 'Patron&Saian' Yazgı ve Zafer e.p yi yayınladılar.2006 yılı _ Aydınlık Sonrası e.p, Parlayan Madalyon e.p ve bir çok mc nin albümüne eşlik etti, bir çok organizasyonda yer aldı..Yakın zamanda çok daha ciddi işlere imza atıcağını söylüyor..
7  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Rapçiler ve Hayatları / Şehinşah : Şubat,02/19/08, 2008, 02:05:48

Şehinşah aka Hasan Sabbah asıl adıyla Ufuk YIKILMAZ 27.12.1986 de ERZİNCAN Kemah’ta doğdu 95 senesinde raple tanıştı 1998 de liriklerini yazmaya başladı ilk demosunu 2000 de kaydetti sonrasında masta katille haremeyng3 adlı grubu kurdu (2002) ilk grubun ilk demosun obesyon parçasınıda o sene içinde kaydettiler…

Teker teker yayınladığı trackleri toplayıp (haremeyn alamut) isimli albümü underground dinleyiciye sonrasında yeniden tek track halinde dinleyiciye ulaştı undergrounddaki bi çok tanışmış kendini kabul ettirmiş isimle çalıştı yeni albümü YASAK YERLER aşırı sağlık sorunlarından dolayı ertelenmiş durumda bu albüm bitiminde daha ciddi işlere başlanacak Şehinşah AKA Hasan Sabbah rap için üretmeye devam edicektir.
8  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Rapçiler ve Hayatları / Karachalı : Şubat,02/19/08, 2008, 01:50:58

Karaçalı Biyografi

Gerçek adıyla Erdem Serkan Karaçay, 1983 istanbul doğumludur. küçük yaşlarda her tür müziğe ilgi duyan Karaçalı rap müzik dinlemeye yurt dışında başlamıştır.1999 yılına kadar hobi olarak ilgi gösterdiği rap müziği o sıralar uğraş haline getirmiş ilk kayıtlarını bu yıllarda yapmaya başlamıştır. 2001 yılının başlarında İstanbul yeraltından radyasyon ile tanışmış, 2002 de İstanbul da Trajedi grubunu kurmuştur. aynı yıl radyasyon la birlikte ilk home studyoları olan sefalet records’u da kurmuşlardır. Karaçalı o sıralar aynı zamanda Karadeniz teknik üniversitesi iktisat fakültesi öğrencisidir. Trajedi grubu, üyelerinin ayrı şehirlerde yaşamalarından ötürü istenen çalışmaları gerçekleştirememiştir.2005 yılında Trajedi, savaş molası isimli ilk projesine imza attı. Fazla ara vermeden Karaçalı, 2006 yılı mart ayında ilk solo albumu olan sekiz tracklik MEZAR VIRTÜÖZÜ ile türk rap piyasasına adını duyurdu. Mezar Virtüözü albumune yeraltında büyük ilgi ve saygı gösterildi. Karaçalı 2006 yılı ağustosunda ikinci solo projesi olan Gypsy Frijit’i dinleyenlere sundu. Album 13 trackten oluşuyordu.bu iki album arası geçen sürede, İstanbul yeraltının en yetenekli mc lerinden saian patron ve şehinşahla tanışmış, birlikte çalışmalarda bulunmuştur.2007 yılının ocak ayında trajedi grubu, saian şehinşah patron ve mirza nında iştirakleriyle tr self confusion crew halini almıştır.karaçalı, aynı yıl mart ayında piyasaya sürülen, Patron’un SÖNDÜRÜŞMÜŞ YILDIZLAR&ŞAŞAL isimli solo albumunun, produksyonunu saianla birlikte gerçekleştirmiştir. 2007 nisanında ise radyasyon un ilk solo projesi olan TÜRBÜLANSIN İÇİ KOMA isimli onbir tracklik albumunun produktörlüğünü yapmıştır. karaçalı rap müzik üretmeye başladığı ilk yıllardan beridir beatmaker olarak yeraltında beat ihtiyacı olan mc lere destek olmuştur. Bugünlerde ise yeni produksiyonlarla ve kendisinin son solo projesiyle ilgilenmektedir..

Diskografi

Radyasyon - Türbülansın İçi Koma

Patron - Söndürülmüş Yıldızlar ve Şaşal

Karaçalı - Gypsy Frijit

Karaçalı - Mezar Virtüozü...

vee tabiki Karaçalı - Şimdi Git Zombi!!
9  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Şehinşah _ Fly Flow : Aralık,12/10/07, 2007, 05:19:16

haremeyn alamut fly flow
phonetic rhyme game over
tatli kizlar askimdan dissler
at hirsizlarida kiskanmaktan
hiphop okulu tabun run run
bana beet ver patron
rap üstadlarina rap dersi bu
sevenime sevmeyenime show show

phonetic ryhme connecting people
fanatik ryhme sappitin rapper
yemisim part 2 sevistimi geçer
seri beet katili gelistimi nefer
tek basinami birakalim o zaman
aminakodumun adami bana neden bi numara dedi
yeni birimi geldi yine birimi rapçi taramalima
takili kurusiki mermi
karafatmalarima gay basbakanima ney
tassakarama dey kaçma yanima gel saçmalamadan anla bu rap
kiki maskara parali bi gençin elinde
hadi meydey meydey biri bana bunun durumunu anlatsin ney
yeni paravani politika vede milliyet
canimi sikma gömerim ama siktiret
timsah gözyasi bu dava kapandi
rap dedik gökten köpek yagdi
flexi pek götten bebek kaldi
benimkine göre bi boy durex varmi
karalamamali ve çabalamali
maratarami dolu birak alamut okulu
parali kimine kana buladim oku forumu yorumu
konu bulamadim elemine bu torunumu tanimadim
bak veled yeni basladi mahkeme
mualefet sana kalmadi muamele
sahte rap sabah olmadan hamile
kanli track bana baba deme kelimene
dikkat et caninami susadi dilimi kitle sen
filmi izlesen yerime geçme ben varken ipne sen
evine geldigim gün eve gitme sen!!
10  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Şehinşah _ Ne!! : Aralık,12/10/07, 2007, 05:16:42
ne!!!

söyleme melemini merhaba televole kameramı namareme soktum
nedemeli benim elemine kelimelerim kimine bi televizyon gibi geliim
sordu vizyonumu napıcak
prodiktör tiribine girdi bay
kıro beet maker bana küstü vay
sıra benim istanbul çok mic
saian manitamı lazım caravana bize kızlara para lazım görünümü sahte
götünü bi kahpe kaldırmış ah bee madam arabada malafat yer
ex aleminde geberene bok onu bu hale getiren annesine jop okuma yazma
bilmeyene kitap veremedi bakanım ananınamına
prim time bu program bi kumanda ve köle gibi zap zap
indir donu memed ali saydam gerçeklik buna göre bayram
rap komutanı benim megoloman ama deli sen televole konumunu
koru banane bi tefelonu bide silikonu vede buna göre medeni bi
koca bulalım ipne tipli ekrana çok yakın amele çok bakın tabela rap yakın
yol bende matara bol kaçın havada bullshit bi nem ve sen cehenneminde geveler
alamut itham etmez idam eder
11  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Şehinşah _ Dile Benden Rap Küçük Aptal : Aralık,12/10/07, 2007, 05:15:26
Dile Benden Rap Küçük Aptal

dile benden rap küçük aptal
aga meleklerime tak madafakka
cigara dumanı komutanım iki dakka
karalama nigga tahtıma çivi çakma

bana beat yap kelime kirala dilimi cilala kalemi silaha çevir aptal adam seni çarpacak allah
şah damarındaki dallara parmak bastı bu rap bana kaldı bu rap bana baktı meleklerim önde bu rap benim ölü bedenimi yaktı bu rap delimine beni bile katletti bu rap kelime kulakları kanatınca patakla gavatları yara kanayınca müsait olunca bir rap okusun abisi götü boklu velede ut çalınca tıkandı nefesi bakın hayrola fos kaldı geride boka battı vatoz gelemedi wack dile gelemedi bekledim hep sen solucandın ben kelebek hadi beni geç rapine kelime bul
cebine paramı bol gelde belimi kolla dostum olamaz herkes el ele versin ölümüne bu rap önüme gelsin sikimle danseder adıma gün doğmadı bugün olmadı yarın amına kodum ama karı yok zararı çoktu yeraltı boktanda boktu nokta rap aracım vede ben gibilerin amacı avazım yanar ama rap okurum hergün bir adım dağa tepeye çıkar ömürüm

12  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Mt Ft. Karaçalı - Batı Arar Karar Karadeniz : Kasım,11/28/07, 2007, 01:59:02
Karaçalı Verse

Viyolelerine sinmiş kaldır yüzünü bir de flu bak
Melekelerin ıslanmış daldır ruhuma kasvetini
Yak,yık davet al bu rap senin dakikasında 60 darbe davet
Az tek bir ölümü nasıl karşılarsa yüzün def et onu
Def-i bela kabilinen kah sevda tüneli kah cellatınla sohbet et
Gerillalarım usanmış eliyle notaları parçalar alel acele
Serilir iffet yere elim yüzüm yara bere içinde
İnsan içine çıkamam gayrı uzaktan ağrı duacıyım
Onca idamlığın arasında aklını yitirmiş bir darağacıyım
Karbeyazım yaz mevsimi şattafattan hala hayacıyım
Kral değilim zira fikrimciyim sayacıyım
Hicvin kuşa tutun ufukların namerti her kulak asan
Susta adında bomboş bir havayı yumrukla beni gör uzaktan
Ardına bakmadan topukla ilahi dokunuşun çığlığından dev sessiz bir opera
Yaratan aynı elleri katleden katil ben
Yırtılan karanlıktan süzülen aza bi sünger taşı
Trabzon'da yağmurlu bir cenaze sabahı
En çokta geride kalanın rahmetle ıslandığı her bir yan acı

Dur dokunma yaralarım kanasın kanasın
Söz mü verdi Karadeniz'in batıları mı arasın arasın

Mt Verse

Tek kişilik intihar özlem
Hasret bilinmeyen bir denklem ben
Keşke en çok beni sevsen gitsem
Uçurum kenarlarınada bu bedeni titrek ellerimde aşağı itsem
Yok ben daha acı almayım yeter bardağım yarıya kadar boş
İçimdeki canavar hainliğe ikna edilebilir güçte
Bir kader sanki çok hoş
İyi hadi bakalım bu şarkıda senin için gelsin sevdiklerin için
Ya da hiç sevemediklerin için
İçin dünün pişmanlığıysa cevap yarının dersi
Seçim yanlışlığın düşmanlığıysa sevap yaraların tersiyle alışmışlığın kurbanıysa
Mt boşlukların prensi derdi çok demek ki
Yok demek ki gözlerim solgun bir düşün
Sabahına günaydın çekingen bir bakış çiğ düşmüş her damladaydım
Bu rap kazayl oldu görmedin mi Karaçalı ve Mt okudu
Trabzon dinlemedin mi?

Dur dokunma yaralarım kanasın kanasın
Söz mü verdi Karadeniz'in batıları mı arasın arasın
13  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Karaçalı -_- Mezar Virtüözü : Kasım,11/28/07, 2007, 01:47:01
Dudak etlerinde kanlı bir tebessüm beliriverse
en ufak olan atlasın hamili benim
benim soğmamış lavlarıyla taşıyan dağları
yağmalanmış aşkları
anakıtaları bire bin acı veren-geren
siz üzülmeyin azizim! hatıranız  dün gibi tertemizdir
ellerimde büyüyen o kısrağın beyaz yeleleri gibi
alın terimi titreyen kas liflerime siliyorum
hatıranıza değil
kuru ekmeği yağmur suyunda yumuşatıp yediğimiz
o geçlik fakirliklerinden emanettir bana dünya işçiliği
keder ırgatlığı acemi şairlik ve sırtımda genişleyen bu ceriha
varsın kasnağa gerdikleri derime karanlıkta işlesinler
acımasızca hemde kör iğneyle azabı
bu hazan kurumuş dal uçlarını sallar sadece
güçsüzüm ve fakat kolayına sağlanmayacak kadar soluk yüzüm bilirim
saçlarıma düşen hazan - derime işlenen azap
fedailik çağları fecr-i kazıkmış azizim
aydınlık uğramazmış bir ömür dar ve yoksul mahallelere
anneler çile ipiyle örermiş
ellerine aldıkları kalın tığlarla çocuklarına fakirliği
değermi yüzüne mıhlanan ayaz kalın bir tabakasından bile sızarmış yere
bense her gece içimde birilerini gömdüm
ve nedense ölülerimle ağladım
bekledim gelirsin diye
meğer ayrı mezarlıkların melaikeleriymişiz -anladım
sustuğum gece nöbetlerine inat
karanlığında şehrin ırzına geçtiğim aşkımla ben
adını başka kalplerde gördüm
dillerin ucunda iki kelimeydin
söyledikçe söylediler
Mezar Virtüözü..
14  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Saian Ft Karaçalı_-_kutub-u Şikeste : Kasım,11/28/07, 2007, 01:37:58
Verse1 (Saian)
Kutub-u şikeste

Kutub-u şikeste elimde tek bir beste
Gün ve gün sarardım elime kalemi aldım
Teste tabi tutulan her bir kâmil dil-şikeste
Sen yaramda kanama başlatan intihar bir beste
Daha doğmamış çocuksun olma
Beklemekle geçti orda gözüme damla damla dolma
Bense pek karanlık ülkelerine parlayan güneşler aldım
Sade sen tebessüm et diye.
Mısr-ı kadim çöllerinden yağmurlar biriktir
Kirpiklerine barışçıl bir ak güvercin konsun
Dirseklerine bem çok beyaz kazaklar, ah beyaz çoraplar
Ah o küller, ah o hırka ve ayna.
Uykularıma toprak örten sen o tatlı meltem
Kuşkularına mana verememişsen erkenden
Darul harbe inmeden ve imrendirmeden
Hislerimi diriltmeden sen sözcüklerimi kesmeden
Sayılı günler kaldı senden arda şimdi Rabbim
Bak işte ağlıyorsun hislerin belirsiz belki
Ah ne ikna edici bir intihar biçimi senle göz göze gelmek
Celis-i havledim

Nakarat (Karaçalı)
Mavinin kumarı deniz masasında rakı
Sense kaybetmiş bir martı
Sen hep kaybettin
Sabah dalgalar ve vapur sesleriyle kızım
Seni bozar bu şehir kızım

Verse 2 (Karaçalı)
Saat gecenin körü ben idamlık sanki
Bekler gibi ölümü ecelim ol gel
Zamanım doldu gel
Defterim açık yazıyorum son günümü
Son iki gündüz devr-i âlem dermanım ol gel
Mesafeler hep muamma hep uzak
Esaretim gömülü tenine hep alengir hep tuzak
İşlenmiş boynuna yıldız parıltısı gümüşler
Hem bunca yakınken hem çaresiz hep uzak
Dudağında hiç dokunmadan yer değiştiren tebessüm
Aralıksız geleceğin bir anı defteri
Sayfaları kopartma çünkü onlar masum
Tesadüfle kader eğri belki senle düzleri
Kaçtım sekizinci kıtada bile sen varsın
Gözlerim gönlünün derinlerinde kayıp
Çizgisiz ve sarmış saçlarını sen bir aysın
Hiç görmeden tasvir ediyorum kadın
Düştü aklıma koşulsuz bir yüzleşme fikri
Üşüştü martılar beynimde kıvranır durur
Sen mi yalansın bunlar mı gerçek yoksa
Ne kadar çok istesemde kalp kafese gem vurur
15  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Sansar-21 Gram Mixtape (albüm) : Kasım,11/14/07, 2007, 06:13:14
21 Gram

21 gram derken uyuşturucudan sözetmiyorum.
Bi çoğunuzu sevmiyorum kalanından haz etmiyorum.
Büyük dedem zamanında derdi has etki torun.
Artık bıraktım her şeyi yani kuzum azaltmıyorum.
Büyük teyzem derdi Allah çıkış yolu,öngörü.
Sonra Allah verdi teyzeme beyin tümörü.
Ben yaşamak istemiyorum uzun dertli sert bir ömürü.
Ne doğalgazı zamanında bulamıyoduk yakacak kömürü.
İki buçuk sene boyunca tatlım hep döndürdüm.
Çünkü kaltağın biri ilk çocuğumu hapla öldürdü.
Ve ben yeniden döndürdüm,bitti söndürdüm.
Sevgi aşkmı teşekkürler,beni cidden güldürdün.
Konu konsept hep aynı,ya diss ya aşk,melankoli.
Ama ben öyle yazmak isterimki,bilin hislerimi.
Fakat anlatabilicek kelime cümle yok hislerimi.
Küçüktüm ben sokaklarda yaralardım dizlerimi.
Rayına oturur bazı şeyler silindikçe ağzım esner.
Cehennemde yanayım olsun cennet sende kalsın esmer.
Yarına adımı yazıyorum bunu belleyin arsız beyLer
İçinde bulunduğun yargı destek ağzındaki o gazlı bezle.
Eski bi dostumla buluştum yeni bi kaç arkadaş
Şimdi böyle iyiyiz biz birbirimize yetiyoruz
Sonra birini tanıdım,öyle oldu sonradan
Senide aramıyorum kaltak çekip gittin sorgusuz.

Nakarat:

21 Gram bu ruh.Canım ölmek çekiyor.
Siyah kapşonlu adamlar beni izliyor.
21 Gram bu ruh.Canım ölmek istiyor.
Göğsümdeki çelik yelek yaralarımı gizliyor.

Pit10: Buda hayatın farklı bi yüzü. Sansar Salvo. 2007. 21 Gram Mixtape. Olympos Recordz.

Öldür Yada Öl

Nakarat:

Bum! Yok olur tüm hayaller.Tek duyulan bi kaç el.Bang bang bang bang.
Kaç veya savaşıcaksın.Öldür yada öl.Bang bang bang bang.

Sansar:

Arabadaydık ben ve Pit yolda.
Arayıştaydık viski ve votka.
İki arabanın içinde on korkak.
Suçumuz yoktu ve istemedik çarpmak.(Bam!)
Bilemezdik bu gece bitecek karakolda.
Gece 3 sularında Şile yolunda.
İndik aşağıya malum hasara bakmaya.
Döndüm arkama (pat!) yumruk burnumda.
Sert çocuğu oynayan zengin piçleri.
Sabahtan akşama vukuat işleri.
Bu niggayı görünce korkar içleri.
Kavga etme sen kaldır piliçleri.
Anaları briçte gülerken "kikiki"
Son hızla geldi bi polis ekibi.
Çatışma durmadı bitmedi mermi.
Polisede sıkalım. ... polisi.

Nakarat

Pit10:

Kan kokusu havada ve kalmaz ölüm korkusu.
Lazım olan savaşmak ve belki acı son bulur.
Kaybedicek pek bişey yok bedavaydı denemek.
Silinir tüm raconlar yalan olur teke tek.
Beş tır boş adam önde ellerinde hackler koç.
Ölümüne giriceksin yada bi kaç el kır koş.
Bizde 5 7. Belki çok geç bak yarın.
Birde patlarız donarsak öyle kaskatı.
Baktım Sansar'ın önünde var iki leş.
Pekte şansımız kalmadı silip geç.
Merminin biri 5 dolar yada gidip deş.
Sizin diri pek para etmedi ölü bilincek.
Bang bang!Yıkıldılar tek tek.
N'apalım bu refleks ve olamadık esnek.
Günün hasılatı bu, yerde yatan on adam.
Bi kaç güne haber geldi çıkamamışlar komadan.

Nakarat

Sansar:

Aynı şekil indirdiler arabadan bizi.
Ekip otosuna girdik aramadan bizi.
Dediler aptallar unutun evinizi.
Lavuklar nüfuslu kim alıcak sizi?

Pit10:

Nezarette işkenceler biz acıdan bitik.
Belki kapıyı açmalıyız bir açıdan itip.
Ömür boyu silinmiycek iz kalıcak bizim.
Anlamadı bizi komser inadı var itin.

Sansar:

Hakkımız sadece bir arama.
Dört duvarda dakikalar,sigara ve sigara.
Dedi böyle olay görmedim polis olalı.
2 ölü 3 kayıp,5 yaralı.

Pit10:

Dedik "yaptık eyvallah ver cezayı yaylan lan".
Tutamadık kendimizi hareketler hayvanca.
Bu sadece başlangıç ve bilmediğimiz kavramlar.
Dar koridorlar,davam var.

Nakarat

Gariban

-Bi daha içki içip evime gelme,bi daha beni arama,bi daha yüzümü de göstermiycem sana,bi daha oğlunun yüzünü de göremiyceksin zaten!Bu iş mahkemeye gidicek anladın mı!?Gerekirse seni öldürür,öldürtürüm!

Geri geldim,
yine önümde kadehim,Sansar bebeğim.
Ben ölüyüm hiçbişey değişmez vursanda beni.
İçmesem hiçbişey tutsam yemini.
Ünüm için yazılanlar tutmaz yerini.
Güzel sözler söyleyemem odunum.bak
Bişeyler duydum ve kırıldı onurum.
Biliyomusun bana onu göstermezsen n'olur.
Bi dahaki sefere gelir kafana sıkarım o olur.
Duvarlar konuşuyo çıldırıyorum bu evde.
Aynaya bakıp ağlıyorum karım nerde oğlum nerde.
Bakıyorum,bişeyler arıyorum resimlerde.
Duruyorum,düşünüyorum babam gibiyim bende.
Manyak gibi sarhoşum,bi büyük bitirdim.
Bu iş bitmedi,ben bitti demedim bitmedi!
Ayakta bile duramıyorum tamamen yerlebirim.
Bu koltuk,bu sehpa oturduğun evde benim.

Nakarat

Bütün bozuklarımı dilencilere verdim belki yine seversin diye
Gariban sokaklarda gecelerce.Kalemimle kayboldum hecelerde.

Geçenlerde bişeyler duydum Hasanlardan.
Başka bi adamlasın hemde daha boşanmadan.
Yeni bi defter açılırmı bi defteri kapatmadan.
Eşyalarımı kapıya koydun daha taşınmadan.
Umrumda bile diilsin bundan sonra bacımsın.
Oğlumu göstermezsen gerçek beni tanırsın.
Umarım geberip,cehennemde yanarsın.
Kimse beni durduramaz bu şehirden kaçarsın.
Kimse beni korkutamaz o gezdiğin *yasak kelime ! bile.
Şimdi bak bu deftere,çizgi çektim ismine.
Ben delikanlıyım ve,kendine has biri.
Ağrılarımı geçirmedi attım onca aspirin.
Hiç aklına geldimi,sokaklarda donuyorum.
Cevap versene bana,sana soruyorum
Bu kadar mı çok istiyosun?Tamam gidiyorum.
Aman tanrım inanmıyorum.Hala seviyorum.

Nakarat

Fırtınalar

Yollardan geçtik çok onlarla geçtik.
Silahlı adamlar,infaz yapanlar.
Fırtınalı İstanbul'un geceleri deli.
Suratında çizik,psikopatlar.
Bak bişey diyim,sabah 6 çayları.
Garip kahvelerde insanlar şeytan.
Çok aptal bu dostlar,yolum ona toslar.
Sokakta horozlar diklenir,yumruklar.
Çocukken çok dayak yerdim ?? smile
Kimse sevmezdi hocalarda cetvel.
Şimdi geri bakıyorum görüyorum halen.
Yanımda yok,ne dostum ne ailem.
Dumanlı geceler hayat tuzak dolu.
Gerçekten engebeli çok benim yolum.
Eskiden kavgacıydım sağım solum belli olmazdı.
Bu deli yazdı.

Nakarat:

Korkunç kabus,fırtınalar kopar yüreğimde,anlatılmaz.
Hasta düşünce.Hasta düşünce,aklıma geldi kafama sıkmak.

Dumanla yazmaya devam be damar.
Kesik bu ellerimde var yaralar.
Örnek Mahallesi,hatıralar.
Annem,babam (evet) onlar ağlar.
Bu dağlar,çok dik be güzelim.
Bende bi garibim gözlerini göreli.
Körelir nefret garip bu yani.
Hani yaşanılmaz anlatılır hani.
Hop dedik Taksim hızlı bize göre.
"ilaç" ve taşlar göz göre göre.
Bu soruyu herhangi biri çözebilir.
Her an biri hayatını kaybedebilir.
Okyanusta kum,çölde Bedevi.
Hasret ebedi,gösteremedik.
Evimin yolunu göstersene bana.
Eminim yolumun kesildiğinden.

Nakarat

Bir iki satır olur hatır ama nasıl yani?
Oldu,bilemedim bende ben ne işim.
Hakaret ettiler,sokaklar kara.
Benim işim pis iş,sokakta ara.
Cinayeti kör bi kayıkçı gördü.
Ben vursam kendimi vuracaktım.
Deli Cafer,İsmail,Tayfur ve Şaşı.
Makdül'ün onbeş yıllık arkadaşı.
Üçü kamarot öteki aşçı başı.
Ben vursam kendimi vuracaktım.
Ferdi Tayfur gibi gömeyim herşeyi.
Ama unutabilirim bir şeyi.
Dilimde revelation rapleri.
Hapsedecekler nazım hikmet gibi.
Akarsular kadar derin yazar.
Nedir akarsular?Okyanuslar...

Nakarat

Beni Bul Anne

Etrafta çakallar,ellerde bıçaklar.
Duyduğuma göre yakında canını alcaklar.
Hayatının peşinde onlarca alçak var.
Senden önce aynadaki,bu canımı alcak var.
Bilfiil hergün içtim,deliler gibi.
Afilli kaldırımlar geri verdimi gençliğini?
Bilmenizi isterim sildiğimi.
Onu,onun hakkında bildiğim herşeyi.
Üç seneyi yırttım,yazdığın mektubu.
Benim gibi ışıkların sönerse yak mumu.
Hiçbişeyi kalmamış adamdan korkulur.
Oyun son bulur.Kimse sana sordu mu?
Hissediyorum Saddam gibi boğazında ipi.
Ezmek ister arkadaşlar okullarda F tipi.
Beni anlamadılar Ahmet Kaya gibi.
O yüzden onun gibi,şişenin dibi.

Nakarat

Camlar düştü yerlere,elim elim kan içinde.Yanıma gel yanıma anne.
İki yanımda iki polis,ellerim kelepçede,beni bul,beni bul anne.

Herşeye eyvallah ama,sabrımın sınırı var.
Benim doğduğum yerde çocuklar yalın ayak.
Yürüdüğüm caddelerde,hanımlar salınarak.
Kullandığım maddelerde etkiler kafa taşak.
Herkez Sansar'ın peşinde Ekin kimin sikinde.
Bi silah almalıyım dursun diye belimde.
Feri yok bu gözün ama,sesim her yerde.
Sabahları kalktığımda açmam hiç perde.
Sokakta görüyorum ağlayan bi çocuk.
Annesiyle kaldırımda bakışları donuk.
Tavanlar basık,odalar boğuk.
Sırtında hançerler,hava çok soğuk.
Sokakta görüyorum ağlayan bi çocuk.
Ben değilim o çocuk.Tanrım onu koru.
Yolu zor,yolu dar,yolu kar.
O yazar,o yazar,yolu var.

Nakarat

Evimden uzaklarda geçirdim haftalar.
Peşimde birileri var konuşamıyorum korkudan.
Düşman ordudan değil ancak ordalar.
Bütün varlığımı elimden aldılar.
Evime dönemiyorum polis beni arıyor.
Beklenmedik zamanlarda burnum kanıyor.
Ne yesem kusuyorum bünyem kaldırmıyor.
Olsunda bitsin diyorum kimse saldırmıyor.
Kral mıyım soytarı mı?Çok garip konumdayım.
Derin devlet olurum elbet.Müstarip durumdayım.
Sanki film gibi yaşadıklarım.
Şimdi düşmanım zamanında taşıdıklarım.
Motorlar çalışıyor ben onların yolcusu.
Çektiğimiz aynı çile, sağcısı solcusu.
Camlar düştü yerlere,ellerim kan içinde.
Düşlediğimiz evi al,sonra yan içinde!

Nakarat

Korku Filmi

Nakarat:

Hayat bırakmayan adamlar.Her yanımda gölgeler kara sokaklar.
Üşüyorum yardım et,elimi bırakma.Düşüyorum baba bi içki dükkanında.

Sansar:

Korku filmi...Bu bi korku filmi..Evet korku filmi...Evet,bu bi korku filmi...

On ton arkadan biner bu ton ton,moron.
Orda arkadan sıkarlar sonra dondodondon.
Bi parça ortalık karıştı her taraf karambol.
Bilmediğim evlerdeyim cebimde param yok.
Yan odada katiller,şimdilik tatilde.
Sürekli terliyorum bir sıkıntı kalbimde.
Yüreğimi vermiyorum güvenmiyorum kimseye.
Ben ticaret yapıyodum gitmiyodum liseye.
Benim, hayatım korku filmi korku filmi doğru bildin.
Mistik sokaklarda başı kapşonlu adamlar.
İki oda bi salon büyüdüğüm harabe.
İki yol vardı önümde,dediler karar ver.
Gözüm kararmıştı seçtiğim yol karanlıktı.
Gözünü gördü gözüm sonra dedim değermi.
Artık bişeyler var benim için değerli.
Şimdiye kadar verdim yettiğince ben harbi.

Nakarat

Pit10:

Doğarken önüme koydular bi senaryo,içinde bela bol.
Rolüm kayıp unutturdum,içince ben alkol.
Gözük kayık umut durdu,içimde fena boş.
Gör dediler dibini şişe bitince helak ol.
Parçalandı beynim ordan oraya yolculukta şimdi.
Az bulupta dost dediklerimde zor durumda gitti.
Karanlık odalar ve üste gelen dört duvar.
Ben hariç herkes burda bütün çektiklerime göz yumar.
Çıktılar mezardan,mezara gömmek için.
Diyalog azdı yetti sade meraba ölmek için.
Utandım aynadakinden istemezdim görmesini.
Hayallerimi yak ve usul usul közde pişir.
İstemezdim kalbimin kalmasını karanlıkta.
Delirmeye ramak kaldı hasta mısın?Tamam tırsma.
Birden bire arttı saçma kısım baya hızla.
Anladım ki figürandım başkasının hayatında

Nakarat

Deli Müziği

Ananemi mezar taşında görmek istiyorum.
Bazı değerlerinizi açıkca dissliyorum.
Yorum değil sorun,bazen kırıcı oldunuz.
Ben gece karanlık sokaktaki korkunuz.
Sabahlıyoruz uykusuz,emirlerde sorgusuz.
Sargı bezi var mı kalbin mi attı?
Transparan bayan paran pulun sikimde değil.
Takılıyorum,biliyorum,elimde değil.
Bu iş benim için çocuk oyuncağı.
Ve bu çocuğunda tuttu oynıycağı.
Gayri meşru yollardan geçtinse dayı.
Patlatabilirim bilirsin arabanı.
Kafanı gözünü özünü sözünü bil.
Kafanı rahat tut içindeki çözümü bil.
Ruhunda kaynar,o bi bal kaymak.
İster kayak yapak,istemem kaymak.

Nakarat:

Bu bi deli müziği delinin işi öyle bişi.
Bitirici vuruş bok edecek işi.
Benim gerekeni yapacak kişi.
Aynı vampir gibi sokacam dişi.

Çıldırdın mı fahişe?Seninle işim olur mu?
Aman Tanrım!Beşik kertmem tam bi *yasak kelime !.
Zonguldağa giderken yaparsın otostop.
O kadar yüksekteyim ki bakmalısın teleskopla.
Bu stres,işlek günler ve bu hız.
Bazıları çok akıllı bazıları domuz.
Olympos okyanus,boğulduğunuz havuz.
Damızlık hayvan,elimde tonca kanla geldim apansız.
Yancılar anlı.
Rakipte çok ve ekipte yoktan var olan.
Ortam bozulacak aptal.Bazı aptallar azıtacak çapta.
I'm flyin' nigga.Dünya hali.
High five arkamdan iş çeviren tayfa.
İçkimi ver dana içtim mi sel basar aklımı.
Harcadım hakkımı.

Nakarat

Sana biraz girdiğim triplerden bahsedeyim.
Bağırış çağırış bana çocukluğumu hatırlatır.
Özgüven eksikliği yaparsan artistliği.
Yazarsam hard disk iyi,bu dünya fani.
Onca pisliğe söylüyorum izleyin.
Beni hisset gettolar.Sonsuza sizleyim!
Taklayken halim yürümeye talim.
Bi ben boşum zaten,insanlar alim.
Saykodelik müzik bütün fizik kurallarını bozar.
Her şeye maydonoz onlarca sazan.
Devran döner,bilir ben olurum yazan.
Bu gün keyfim güzel,cebimde param.
Asıl bölen onlar,fakat gören yok.
Irkın çakallarla doğmuş be babam.
Alevi'ye kız yok,Sunni'ye haram.
Mezhepler,bayraklar.Herkez insan!

Ölürsem Bu Gün

Ölürsem bu gün...
Ölürsem bu gün...
Ölürsem bu gün...
Ölürsem bu gün...

Kafiyeler düşünüyorum rap sürekli aklımda.
Herkes bunun farkında,double rhymelar uykumda.
Düşünüyomusun hayatının boktan geçtiğini.
Hayal et yüzlerce kişinin ölmeni istediğini.
Sokakta yürüyorum rapçiler yanıma geliyor.
İmzamı istiyorlar ilk kez benle ilgileniliyor.
Yine sokakta yürüyorum rapçiler bana bakıyor.
Gözleri gözlerimde onlar kavga istiyor.
Ve benim artık bu bok için sabrım kalmadı.
Her düşmanı gördüğümde "acaba bıçağı var mı?"
Birine saldırmak istediğimde seni düşünüyorum.
Ela gözlerini güzelim,kendimi durduruyorum.
Biz tanışmadan önce hayatım yeşillik tütün.
Şimdi herşeyden korkuyorum patlıyor ödüm.
Cenazemde rapimi çalın beni öyle gömün.
Benim için üzülür müsün ölürsem bu gün?

Nakarat:

Beni yargılamaya kalkmayın!Ölürsem bu gün...
Çünkü beni tanımıyosunuz lan!Ölürsem bu gün...
Cenazeme kaçınız gelir!Ölürsem bu gün...
Sansi yine bi şişeyi devir!Ölürsem bu gün...

Sürekli tehditler,çatışmaya davetler.
Kaygılarım artıyor,üstümde kesici aletler.
Rahat yürüyemiyorum artık hiçbi semtinde.
Bu amına kodumun yerinde,kendi kentimde.
Siyasallar bile düşman,sağdan soldan.
Nedeni belli yürüyoruz çünkü farklı yoldan.
Yinede çalarım onlarca zavallının kolonlarından.
Onlarda benim gibi satrancın piyonlarından.
"Küçükken hayalimdi bu günlerde olmak.
Şimdi bu fame sıkıyor beni istemiyorum ahmak.
İsterseniz deyin yavşak isterseniz korkak.
Tek istediğim birinin göğsünde uyumak."
Yazdığım en içten şarkı.Gerçeği görün.
Bi *yasak kelime ! sokaklarda saçları fönlü.
Bu siktiğimin şarkısı olmalı benim için dönüm.
Benim için üzülür müsün ölürsem bugün?

Nakarat

Şimdilerde Hayal

Pit10:

Ellerini uzat haydi,gidelim uzaklara sen ve ben.
Belki kurtuluş bu,yaşam dahada üste gelmeden.
Yolumun önünde çelmeler var ayak yürümez sendeler.
Yaşadık amacı bilmeden biz hayat sürünen her beden.
Saçma masalı kes,daraldım.Viski bitti tekrar aldım.
Çöktü ruha eş karartı.Benim hayatım hep yasaklı.
Genede bedeli verilen emeli parçalar ve gel hemen evime.
Yine bir eski teypte eski parça.
Kalpte mum ışığı dansta parlar.
Az toparlanıpta parsak biribirimize adımım iyice küçülüp sokaklarım daralmaz.
Yırtılan o resmi esen rüzgara emanet ettim.
Şimdi toprak altı,tohumu el alem ekti.
Herşey bi yere makul lakin en ufak af yok yalansa.
Gerçek aşkı buldum sandım,pardon palavra.
Bütün sarhoş anlarda uyudum balyoz haplarla.
Bu aşk mide bulandırdı alkol almaktan.

Nakarat:

Gözlerin önümde rüyalarımda ama yoksun uyandığımda yanımda sen.
Özlerim kokunu ve birlikte geçen o günler şimdilerde birer hayal.

Söylemek istediğim bi kaç şey var.
Bakar mısınız bayan?Konuşucak bişey var
Zamanında tek kaldığım yağmurlu yollar.
Dar koridorlar,peşimdeler onlar.
Anladığınız gibi doğru,kendimde değilim.
Doğduğumdan beri vardı cinayete eğilim.
Ama aklıma gelmemişti öldürebiliceğim.
Sonra birde baktım,yerde yatan kendim.
Emreder gibi bakışlar sevginiz yok.
Benimde bununla uğraşıcak vaktim yok.
Gitme gel bu vergiler Allah'ın koyduğu.
Acı yani böyle bişey.Öde borcunu.
Bu lanet konuşmayı burda bitirirken. (ben)
Taksi durmuşken ve siz giderken.
Dokunuşlar hissiz sevgisiz bu ten.
Ağlamaklı suratlara maske fondoten.

Nakarat

Herkes

Sansar:

Hey yo,hayat 125 BPM bi beate söz yazmak gibi.
Babamın döküldü dişleri.
Bir de baktın içindesin karanlık işlerin.
Şimdi battın elimdesin,yazarken içlenip.
Bazıları eskisi gibi yazamadığımı söylüyo.
Bazıları eskisi gibi yapamadığımı söylüyo.
Hayır ibneler,şimdi daha da deliyim.
Benim kadar deli olmalısınız anlayabilmek için.
Herkes beni bırakıp giderken. (Giderken.)
Herkes dedi senin için çok erken. (Çok erken.)
Artık evlenirim ben bu kızla derken. (Bu kızla derken.)
*yasak kelime ! olup gittin!Dedim ya,büyük olucam.
En zor günümde gittin,hesabını sorucam.

Pit10:

Bu hayat öğretir insanlarla ilişkiler.
Binbir çeşit surat var,biri gelir ve biri gider.
Kafes makul göründüyse anahtar yut kilidi ver.
Başın eğikse bunaltırlar karamsar bu tribi yen.
Birimiz hepimiz dengiz engin okyanuslar mehdidir ve beynim eğrilince deydi.
Çabalamaksa bende babe.
Kafada patlar eski teybim.
Elli leydi eskitince pestil oldu eski olgu mistik.
Olgun hatun resmi doludur teknoloji.
Birazda bekle homie.
Kafayı bulduk atmosferden,bilhassa weste nolii?
İnanma kırılır inadın bir anda dur beynin patlar.
Kitapta yazılı bir adım inata bu seni haklar.
Beşinci kattan aşağı branda gerilir ilhamla.
Yerini bil ve ol efendi krallar elini bırakmaz.
Bir iki çay ve sohbet keyfe birimi değdi komik çok.
Sizce anlamsız dört kişiyiz 2007 Olympos..

Deniz:

Öncelikle söyliyim şu anda çokta sıkkınım.
Hatta önümde hiçbi duvar yoksa hırsızım.
Aklım pek başımda değil,e onuda biliyorum.
Her bi sürçü lisan için şimdi özür diliyorum.
Sevgilimde yok benim hayat baya bi east coast.
Yine bi şarkı yapasım var kanka haydi beat koy.
Ben böyle değildim ki oldum şimdi king kong.
Kafama sıkıcam bu gidişle geçse elime pistol.
Hayır,hayır olamaz.Bi şeylerin değişme vakti geldi o zaman.
Bu boktan hayat için kendimi bozamam.
Ölmek istemiyorum küçücük bir odada.
Ben daha dün çocuktum ama bu gün ummadığım şeylerden korundum.
Artık üzülmek istemiyorum.Olur mu bitsin her şey.Çok yoruldum.

CB:

Canım yandı,lütfen elini çek bayan.
Mantıklı ol oğlum hayat geçer mi tek kafa?
Önüme ser sayfa,ben yazayım sen dinle.
Siz derin havuzda yüzerken ter bizde.
Bak nasılda geçti şimdi tam onsekiz yıl.
Salla benim yaşadıklarımı ise boşverin sır.
Düştüm ve de ittiler ayaklarım sakat.
Çok savaş geçirdin Sansar,yaraları kapat!
Babama üzülüyorum bazen ama hiç pes etmedi.
Borç istemek için aradı karşıdan ses gelmedi.
Bıraktım artık kendimi,Pit10 izin vermedi.
Bu hayatı varya bayatlamadan diri yemeli.
Deniz'de iyi çocuk,hayallerimiz var.
Dedik kendimize çakmakla kaderlerini yak.
Kardeşimede onu sevdiğimi söyle anne.
Yazdığım gibi işte hayat bizde böyle anne.

Seçim Şarkısı

Sansar:

Şu anda kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum.
Şu anda kendimi bok gibi hissediyorum...

Bu adamların yarısı sağdan,yarısı soldan.
Bu şarkıyı yapıyoruz yarın seçim var.
Bazı zaman seçildi dar görüşlü mallar.
Bazı zaman seçildi öngörüşsüz aptal.
Kimi kıçı açtı,kimi kafa tasçı.
Rap içine kaçtı,(evet)dava açtı.
Seçim meydanlarında boş yakarma.
Ahmet,Mehmet sokakta ses çıkarma!

Pusat:

Sen ses çıkarma,vaatler kopar.
Yarın gelir hemen,saatler çok az.
Sandıkta oy yerine kafaya taş at.
Halka para verin evet banada rahat.
Yarına zar at gelir ülkeme hep yek.
Mecliste işiniz üfleme çekmek.
Avrupa'ya peşkeş,halka *yasak kelime !.
Sağcısı solcusu ve kavga birdir.

Nakarat:

Bu nesilden altı genç bu ülkede büyüyen.
Söylediklerimiz herkez tarafından görülen.
Bizim partimizin adı İsyan Etme Fırkası.
Bu da bizim partimizin seçim şarkısı.

Beta:

Başımızda felakete çaldı alarmım.
Bence bulunduğumuz konum asrın hatası.
Ağzım yasaklı,önünü kapayan bi el var.
Beyni ne kadar kullandığınız sandıkta saklı.
Değişen hiçbişey yok maziler yobaz.
Dışa vurduk düşünceyi bari sen kopar.
Sahiden olmaz aynı kapak hep tıkanmaz.
Artık salak olmak lazım ağzı kapa ses çıkarma.

Pit10:

Sus!Ses çıkarma dedim şimdi dilin kıçında.
Amerika'ya peşkeş o kimdi bildim ışınla.
Sizden olamayız ya biz ya siz çekip gidin hadi.
Sevilmedin anla işte elit itin afil.
Bu bayrağı avrupayı kabullenip gömdürün.
Yada kaldır başını ve kopilleri öldürün.
İrticaya resti çek ve mamulleri döndürüp.
Güneş görmek istiyosak ampulleri söndürün!

Nakarat

Deniz:

Kabus gibi geçen dört buçuk yılın ardından.
Herkes bişeyin yanlış olduğunun farkında.
Aslında hatalar iki kahveyle silindiler.
Ülke gitti elden iyileşti AByle ilişkiler.
Yazdı kankam artık onlar alttan almaz.
Yediremezler ipte varsa iki tane cambaz.
Elimizden alabilicekleri daha ne kaldı.
Bence artık acil olarak darbe lazım!

CB:

Sokaklarda pislik,heryerde kara fatma.
Hapislerde çürüycez gelmezse anayasa.
Ülkemi böldünüz,vatana hesap verin.
Devlete Devlet gelmezse bela gelir.
Cebe attığın her para için bir genç işsiz.
Bi avuç toprağın değerini bilmez kimi.
Ayaklarımıza batar cam kırıkları.
Daha çok can alır kan hırsızları.

Nakarat

Pit10: Bu gün 21 Temmuz 2007.Yarın ola hayrola...
Sayfa: [1] 2
İstatistikler
Üye: 184381
Konu: 71414
Hoş geldiniz sevimlikral, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Çiçek Siparişi
çiçek
Trsohbet.com Chat
sohbet
BahisTahminleri.net
iddaa
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Çelebi Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Selvi Boylum Al Ya...

Arkaşlarınızın Değ...

Düğün Pastası Olur...

Ben İddialıyım Des...

21 Ağustos 2008 Gü...

21 Ağustos 2008 Gü...

21 Ağustos 2008 Gü...

Bayanlar, Bu Cümle...

İnternette Aşkınız...

Degirmen Sener Sen...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo youtube

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.4.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 1.06 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat