+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Eylül,09/05/08, 2008, 05:49:54 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 460 461 [462] 463 464 ... 497
6916  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Yoklama Defteri : Eylül,09/14/07, 2007, 06:56:21
ohh ne güzel  evet masum afiyet olsun... ama ramazanda birden yüklenmemek lazım cünkü rahatsızlık yapıyo... ama mide bu dinlemiyo ki  gülümse
6917  GENEL / Astroloji / Burcuna Göre Saç Rengini Belirle : Eylül,09/14/07, 2007, 06:55:05
BOĞA 20 Nisan-20 Mayıs
Boğa kadını her zaman sürprizlere açık. Özellikle de aşkta. Arkadaş toplantıları ve sosyal ortamlar,
onun için vazgeçilmez. Sağlık açısından da enerjisi her zaman yüksek. Girişimciliği, direnci ve asla
teslim olmama özellikleri ile Boğa kadını için en uygun saç rengi kızılın en açık tonları ve sarı.

tsekkürler paylasım için  tamam
6918  GENEL / Astroloji / Kadınlarının Karsı Koyamayacagı Teklifler...(tabiki Burçlara Göre) : Eylül,09/14/07, 2007, 06:53:14
paylaşım için tesekkürler...
6919  YORUMCUYUZ.NET GÜNCE / Günün Hikayesi / 10.09.07 Günün Hikayesi... : Eylül,09/14/07, 2007, 06:52:23
çok harika bir hikaaye... ve cok da dogru...ama kalmadı artık sanırım.. :agla3paylasım için tesekkürler  göz kırp tamam
6920  YÖNETİM & KULLANICILAR / Şiir Yarışmaları / Yorumcuyuz.net 2. Geleneksel Şiir Yarışmasına Katılan Şairler Ve Şiirleri : Eylül,09/14/07, 2007, 06:51:31
Bu şiir "Osman Öztunç"a ait olduğundan yarışmaya dahil edilmemiştir...

HASRET

hasretin düşer yüreğimin orta yerine,
garip bir hüzün sarar ruhumu,
her zaman yaslıdır bu şehir sensiz,
fakir odamda döner durur yokluk,
dalar gider gözlerim uzaklara,

silindi rüyalarımı süsleyen renkler,
ne kar tanelerini tutuyor ellerim,
ne de melekler teselli ediyor beni,
düşlerim kapkara artık,
düşlerimde bile yalnızım,
birden çalsan diyorum kapımı,
ansızın uyandırsan beni,
kurtarsan bu kabustan,
kurtulsam bu mapustan,
güneşi getirsen bana,
yani sen gelsen, diyorum,

ellerim acıyor,
ellerim bağlı şimdi,
ellerim tutsak,
ellerim kayboldu karanlığında gecelerin,
ellerime yokluğunun kelepçesi vuruldu,

resmin puslu vaktine düştü düşlerimin,
mezar olacak bana bu dört duvar,
yokluğun kadar gerçek bu ecel,
yokluğun kadar büyük şimdi acı,
azar azar ölüyorum,
sen bunu bilmiyorsun,
mezar olacak bana bu dört duvar,
resmin puslu vaktine düştü düşlerimin,

şimdi ben yokluğuna tutsağım,
ölüm içiririm  her güne,
işte bu ben,
senin fakir şairin,
gökyüzüne şekil veren o ressamım ben,

bir sen yoksun,
görünmüyorsun,
gökyüzünde döner durur bir kartal,
ben yaralıyım,
vurgun yedim gözlerimden,
terliyim, ateşliyim, yanıyorum,
bir yudum su olsan diyorum çatlayan dudaklarıma,

yüreğim kurak topraklar gibi,
gözlerim karanlık kuyu dibi,
sevdamı kurşunladılar can,
kahpelerin hesabı var ömrüme,
bir sen yoksun, görünmüyorsun,

hasretin düşer yüreğimin orta yerine,
garip bir hüzün sarar ruhumu,
her zaman yaslıdır bu şehir sensiz,
fakir odamda döner durur yokluk,
dalar gider gözlerim uzaklara...

DiLeK "DKD"

begenirsiniz umarım...
6921  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / Bu Durumda,,,ölüm En Yakın Şey Bana... : Eylül,09/14/07, 2007, 06:41:14
evet güzel bir şiir o andaki ruh halini yansıtmıs..tesekkürler paylasım için
6922  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / Asla Batırmam Gemilerimi : Eylül,09/14/07, 2007, 06:39:14
yüreğine saglık paylasım için tesekkürler  tamam
6923  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Kadınım Sen Söyleçocuk Mu Kariyer Mi?güven Mi,macera Mı?evlilik Mi, Özgürlük Mü? : Eylül,09/14/07, 2007, 06:36:55
paylaşım için tesekkürler + rep tamam
6924  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Yoklama Defteri : Eylül,09/14/07, 2007, 06:36:04
Alıntı:Erolescence tarafından gönderildi.
Allah herkesin tuttuğu orucu kabul etsin. Sizleri seviyorum göz kırp

amin abii bizde seni seviyoruz

Alıntı:Erolescence tarafından gönderildi.
Alıntı:wish tarafından gönderildi.
sağol senin orucunda kabul olur inşallah...

teşekkür ederim Allah seninkini de kabul etsin.. şimdi iftar vakti ben orucumu açmaya giyorum tamam

Allah kabul etsin...Afiyet olsun
6925  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / Unutmak Kolay Değil...hele Unutulması Gereken Sensen,,, : Eylül,09/14/07, 2007, 06:35:06
+ rep  tamam
paylasım için tesekkürler güzel olmuş
6926  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Kendi Kaleminizden / *sevemedim Sebepsiz Ayrılıkları* : Eylül,09/14/07, 2007, 06:33:47
çok çok güzel gerçekten... + rep  göz kırp
duygularını ifade ediş tarzın harika bence ilerde şiir kitaplarını görmeliyiz...
6927  GENEL / Bilim & Teknoloji / En Yeni Msn'i İlk Siz Kullanın : Eylül,09/14/07, 2007, 06:30:48
tesekkürler paylasm için bir de ben deneyeyim
6928  GENEL / Hayvanlar Alemi / Köpeklere Genel Bakış... : Eylül,09/14/07, 2007, 06:29:49
Tesekkürler paylaşımın için..Sonuçta onlar da canlı onları da anlamak bilmek lazım
6929  YORUMCUYUZ.NET GÜNCE / Günün Resmi / [14,09,2007] Günün Resmi - Lucanus Böcek Türü Görmelisiniz : Eylül,09/14/07, 2007, 06:29:12
enteresann hadi bee hadi bee
ama korktum ben ya uzak dursunlar benden  hadi bee
6930  YORUMCUYUZ.NET GÜNCE / Günün Sözü / 14 Eylül 2007 Kadınlar Üzerine : Eylül,09/14/07, 2007, 06:28:25
tesekkürler Erol abi paylasımın için... gercekten de güzel bir söz  evet masum masum
Sayfa: 1 ... 460 461 [462] 463 464 ... 497
İstatistikler
Üye: 190812
Konu: 73805
Hoş geldiniz ikizler1977, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Recep İvedik ( Orj...

Resimli - Tüm Nama...

Sen Gunah Yazma

Evlilik

Asla Affedemedigin...

Aşk Duası...!!!

İslamda Kız Erkek ...

Kağıttan Süper Res...

Bayanların Görevle...

Hayatta Kaybetmeye...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo youtube

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.4.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 1.018 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat