+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Eylül,09/05/08, 2008, 08:13:25 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 15
1  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / Program Paylaşım / Kaspersky Internet Security + Anti-virus 2009 --orjinal Türkçe : Dün 09:06:15 pm
rami fazla kullandığı için kasma yapıyor ama bunun üstüne antivirüs tanımam hepsini denedim kaspersky gibisi yok
2  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / Program Paylaşım / Kaspersky Internet Security + Anti-virus 2009 --orjinal Türkçe : Dün 08:23:16 pm

beta değil ve orjinal türkçedir

Sürüm     : 8.0.0.454
Tanıtım:
Kaspersky Internet Güvenliği 2009; uygulamanın 6 ve 7 sürümleri ile yakaladığı başarıyı, daha kompleks bir güvenlik paketi oluşturup tek bir çatı altında toplayarak pekiştirmekte kararlı olan yeni bir sürümü.

2009 sürümü ile bilgisayar kullanıcılarının karşılaşabilecekleri tüm sorunların tek bir uygulama altından çözülebilmesi öngörülüyor. Böylece ek güvenlik uygulamalarının kurulma gereksinimi de ortadan kaldırılmış oluyor. Dilerseniz, uygulamanın yeni özelliklerini ve görünüm ayarlarını birlikte inceleyelim.

Kaspersky Güvenlik Paketi Ayrıntıları :

#
Temel Koruma
Temel Koruma : Bu özellik ile virüslere, truva atlarına, solucanlara, reklam yazılımlarına, casus araçlarına, bilinmeyen tehditlere, java ve visual basic kodlarından kaynaklanabilecek tüm saldırı girişimlerine karşı etkileşimli bir koruma vaadediliyor. Uygulama, arkaplanda aralıksız olarak çalışarak, bilgisayarınızda aktif durumdaki tüm dosyaları tarıyor. Böylelikle etkişilimli bir koruma sağlayarak çalışan görevlerin, güvenliğinizi zayıflatmalarına direkt olarak birinci elden engel olabiliyor. Bu yeni sürüm ile ICQ ve MSN gibi anlık mesajlaşma protokollerine de tam destek sağlayan Kaspersky firması, tüm e-posta istemcisi programlara da tam destek sağlıyor.
#
Genişletilmiş Ayarlar
Genişletilmiş Koruma : Çift yönlü çalışan kişisel güvenlik duvarı; VPN ve kablosuz bağlantılara da tam destek verirken, saldırgan engelleme sistemi ve akıllı uygulama yönetimi kontrolü ile bilgisayar emniyetini en üst seviyeye çıkartıyor. Yeni bir özellik olarak çevrimiçi çalışan uygulamalar için otomatik kurallar ekleniyor, böylece her yazılımın erişebileceği alanlar direkt olarak Kaspersky içinden tanımlanmış oluyor. Bu özelliği her çalıştırılan program için elle güvenlik kuralı atama zorunluluğunu ortadan kaldırması adına beğendiğimizi söyleyebiliriz, ancak özellikle paylaşım programları ve çoklu oyuncu destekli oyun sunucuları kullananların kuralları elle atamalarında fayda var.
#
Sistem Güvenliği
Genişletilmiş Sistem Güvenliği : Dahili sistem güvenliği, önceki sürümlerde görmeye alışkın olmadığımız, tamamen yeni bir özellik aslında. Artık Kaspersky paketiniz ile işletim sisteminizdeki olası güvenlik sorunlarını denetleyip, koruma zayıflıklarına karşın uygun çözümlerin uygulanmasını tek bir pencere içinden gerçekleştirebilirsiniz. Internet Explorer ile tam uyumlu olarak çalışan bu yeni özellik, zararlı olduğu bilinen ve tarayıcı zaafiyetlerinden faydalanıp sistem korumasını azaltan kodlara sahip siteleri engelleyebilmesinin yanında, Kaspersky sunucularında bulunan çevrimiçi güvenlik paylaşımı sistemine bağlanarak Windows kaydı ve tarayıcı dosyaları dahil güvenlik zaafiyeti olan birçok sistem bileşenine ek yamalar atayarak, doğabilecek güvenlik sorunlarını oluşmadan önleyebiliyor.
#
Gelişmiş Koruma
Gelişmiş Koruma ve Geri Getirme : Geliştirilmiş dahili koruması sayesinde artık Kaspersky uygulamasını, virüslenmiş bilgisayarlara da kurabiliyoruz. Eski sürümlerde olan bu özellik, 2009 ile daha da geliştirilmiş ve yönetici hesabı dahil hiçbir yetki ile Kaspersky kurulum dosyalarına müdahaleyi kabul etmeme iyileştirmesi eklenmiş. Kurtarma sürücüsü oluşturmaya da izin veren bu yenilikçi sistem ile, zararlı yazılımlarca bozulan tüm sistem dosyaları başarıyla ilk virüssüz hallerine geri getirilebiliyor. Özellikle bu iyileştirme, halihazırda tam verimle çalışmasa da, güvenlik çıtasını büyük bir adım öne taşımak adına Kaspersky'nin en büyük silahlarından biri diye düşünüyoruz.
#
Veri Güvenliği
Veri Güvenliği ve Hırsızlık Koruması : Bir önceki sürüm ile eklenen zararlı site ve yazılımlar korumasının üzerine bu kez de e-dolandırıcılık sitelerinden koruma ekleniyor ve tuş kaydedicilerin tüm tiplerinin daha net olarak engellenebilmesini sağlamak için, sanal bir klavye de tüm şifre işlemleri için kullanıcıların kullanımına sunuluyor. Günümüzde sıklıkla alışveriş sitelerinde kullanılan protokoller olan HTTPS ve SSL'ye tam olarak destek veren bu yeni özellik, numara çevirmesi yapan yazılımları engelleyebilmesinin yanında, daha önce sadece 3. parti yazılımlarca gerçekleştirilebilen kullanıcı işlemleri kayıtlarını (geçici internet dosyaları, kaydedilen şifreler, çerezler, vs..) da otomatik olarak temizleyebiliyor.
#
İçerik Filtreleme
İçerik Filtreleme Sistemi : Geliştirilmiş Ebeveyn Denetimi ile internet sitelerini ek bir programa ihtiyaç duymadan filtreleyebilir, hemen hemen tüm e-posta istemcisi uygulamalar için desteklenen reklam postası engellemesi özelliğini kullanabilir, internet siteleri tarafından açılan reklam pencerelerini de yine Kaspersky üzerinden tam olarak engelleyebilirsiniz.
#
Arabirim
Yeni Kullanıcı Arabirimi : Kaspersky 2009 kurulumuna başladığınız ilk andan itibaren, tamamen otomatik olarak çalışan bir sistemin kontrolü ele aldığını farkedeceksiniz. Eski sürümlerin kurulumundan daha basit, ama çok daha etkili bir tarzın hakim olduğunu görüyoruz bu bağlamda. Kullanıcıya gerek ilk kurulumda, gerekse de sonraki kullanımlarda sorulan soruların, gerçekten de oldukça azaltılmış olduğunu farkettik biz. 6 ve 7 sürümlerinde en çok şikayet edilen kullanıcı kararına gereksinim duyulması problemi, daha akıllı tespit motoru sayesinde önlenmiş gözüküyor. Koruma ve sonuç pencereleri tamamen yeniden dizayn edilmiş ve aynı bir ofis programı kullanır gibi, tüm istatistik ve olay bilgilerini oldukça etkili hazırlanmış grafiklerle izleme imkanına sahibiz. Öyle ki bu istatistik bilgilerini, çevrimiçi kontrol için Kaspersky Güvenlik Sunucusuna bile gönderebilir ve en acemi kullanıcıların bile rahatlıkla çözebilecekleri grafik arabirimleri sayesinde olası sorunlarımızı bile tek başımıza çözebiliriz. Bu yeni görsel seçeneği oldukça beğendiğimizi ve olası güvenlik sorunları karşısında rahatlıkla kaynak gösterilebilecek belgeler olabileceklerini hatırlatsak, sanıyoruz ki çok abartmış olmayacağız.

Kaspersky Internet Security 2009 orjinal türkçe
Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP

Kaspersky Anti-Virus 2009 orjinal türkçe

tüm sürümler için
key indirme aracı     rar şifre . er türk
3  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / Program Paylaşım / Earthview V3.9.1 (dünyayı Uzaydan İzleyin) : Ağustos,08/30/08, 2008, 06:23:10

EarthView hareketli bir duvarkağıdı ve ekran koruyucusu programıdır. Dünyanın günün çeşitli saatlerinde uzaydan nasıl göründüğünü masaüstünüzden izleyebilirsiniz. 1600*1200 den büyük çözünürlük desteği sayesinde yüksek kalitede ekran koruyucu ve duvar kağıtları masaüstünüzde. Ayrıca program, harita desteği ile şehir ve ülke sınırlarını gösterebiliyor

Bu yazılım ile çok güzel ekran koruyucular ve duvar kağıtları yapabilirsiniz

Bu yazılım ile çok güzel ekran koruyucular ve duvar kağıtları yapabilirsiniz. Ancak bu resimler için sadece dünyadan, gökyüzünden ve şehirlerden manzaralar seçmeniz gerekiyor.

Yazılımın özellikleri:

# Dünyaya yüksek kaliteli resimlerle bakın,
# Gündüz ve gecenin farkını görün,
# Atmosfer efektleri,
# Kentsel alanlar, kent ışıkları,
# Bulutlar (internette iken çalışacak),
# Harita ve küre izdüşümü,
# 3000'den fazla yer ve yerel saat,
# Özelleştirmek için daha fazla ayar...

Bu yazilim ile çok güzel ekran koruyucular ve duvarkagitlari yapabilirsiniz. Ancak bu resimler için sadece dünyadan, gökyüzünden ve sehirlerden manzaralar seçmeniz gerekiyor.

EarthView 3.8.4

EarthView 3.8.5

EarthView 3.9.0

EarthView 3.9.1 Son Versiyon
4  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Erkeği Çirkinleştiren 18 Hareket : Ağustos,08/27/08, 2008, 11:55:22
başlığı kıro tarifi yap bence  göz kırp
5  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Erkeklere Dair (sözümüz Meclisten Dışarı) :))) : Ağustos,08/27/08, 2008, 11:51:04
bayanlar için yazsam bu sayfa yetmez
6  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / Kadınların Vazgeçemediği 10 Erkek : Ağustos,08/27/08, 2008, 11:48:05
devir değişti artık maddiyat önemli
7  GENEL / Sohbet(chat) & Kutlamalar / İsminizin Anlamını Bilmek İstermisiniz?? : Ağustos,08/27/08, 2008, 11:43:17
adım erdem anlamını hepimiz biliyoruz  göz kırp
8  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / Program Paylaşım / Windowblinds Full Türkçe +temelar En İyi Tema Görsel Programdır-xp İçindir- : Ağustos,08/26/08, 2008, 01:41:58
rarın içinde text dosyası var onu oku herşeyi yazdım oraya
9  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / Program Paylaşım / Windowblinds Full Türkçe +temelar En İyi Tema Görsel Programdır-xp İçindir- : Ağustos,08/25/08, 2008, 07:42:25
Alıntı:SHEYTN tarafından gönderildi.
full mu acaba aktıvasyon istemes de mi hmm

içinde gereken anlatım var okursan full yapabilirsin
10  EĞLENCE / Komik Resimler / Aşkımız Yastıklarımıza Değdi(bir Bakın ) : Ağustos,08/21/08, 2008, 12:08:31
benmi körüm yoksa resimmi yok  hadi bee
11  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / Program Paylaşım / Formatfactory 1.45 Multimedya Dönüştürücü : Ağustos,08/20/08, 2008, 08:40:53

FormatFactory birden çok özellikli bir multimedya dönüştürücüsüdür.

Aşağıdakilerini sunar:

MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF. 'den hepsine.
MP3//WMA/MMF/AMR/OGG/M4A/WAV. 'den hepsine.
JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/.... 'den hepsine.

DVD Ripleme.

iPod/iPhone/PSP formatlarını destekleyen MP4 dosyaları.

RMVB dosyalarını destekler.

Özellikleri:

1. Bütün popüler video,ses,resim formatlarını çevirebilir.
   2. Zarar görmüş video ve ses dosyalarını onarabilir.
   3. Multimedya dosyasının boyutunu düşürebilir
   4. iPhone,iPod ve diğer formatları destekler.
   5. Resimleri çevirebilir,büyültebilir.
   6. DVD Ripleyici
   7. iPhone/iPod .ithmb resim dosyasını diğer resim formatlarına çevirebilir.

12  EĞLENCE / Geyik Muhabbeti / Doğduğun Gün Neler Oldu? Tıkla Öğren : Ağustos,08/19/08, 2008, 01:50:03
Alıntı:*yasmin* tarafından gönderildi.
Teşekkürler ilginç ama gereksiz bilgiler  tamam

geyik bölümünde hayatın sırrını verecek değilim ya göz kırp

Alıntı:55rock tarafından gönderildi.
harika birşey emeğine sağlık  göz kırp

sağol
Alıntı:geveze tarafından gönderildi.
bir doğum tarihi girdim maşalah o zamanki asgeri ücreti bile gösterdi  hadi bee  kahkaha emeğine sağlık güzeldi  evet

sağol
Alıntı:lordlarınlordu tarafından gönderildi.
+rep tamam

sağol
Alıntı:artist38 tarafından gönderildi.
güzeldi ya teşekkürler

sağol
Alıntı:hArd G!rL tarafından gönderildi.
ben doğduğumda beşiktaşım şampiyon olmuş  yupi e boşuna demiyorum doğuştan beşiktaşlıyım diye göz sağol paylaşım için göz kırp

yorumlar için sağolun
13  EĞLENCE / Geyik Muhabbeti / Doğduğun Gün Neler Oldu? Tıkla Öğren : Ağustos,08/18/08, 2008, 11:08:58
Doğduğunuz gün Türkiye’de ve dünyada neler oldu? Doğdunuzdan bu yana neler değişti? Tüm bunları bir tıkla öğrenebilirsiniz...

Siz doğdunuz ne değişti? Doğduğunuz gün neler oldu? Doğumunuzun üzerinden kaç saniye, kaç dakika, kaç saat, kaç gün, kaç hafta, kaç ay geçti? Doğduğunuz yıl cumhurbaşkanı kimdi? Hangi takım şampiyon oldu? Gol kralı kimdi?

14  EĞLENCE / +18 Geyikler / Msnde Cam Acan Kız Cırkın Cıkarsa : Ağustos,08/17/08, 2008, 01:30:26
Msnde cam acan kız cırkın cıkarsa

Kız : ee nasil görünüyorum ?
erkek : valla *** iki göz çizsem senden daha güzel görünür

Kız : nasıl görünüyorum ?
erkek : önemli değil , herzaman yanımda poşet bulundururum

Kız : kamera çok bulanık değil mi?
erkek : no problem , abazaya cine5 bile şifresiz görünür
Kız : nasıl yaniuuu ?
erkek : yok bişi sen devam et

erkek : istersen camsız devam edelim , hatta en iyisi sen beni listenden sil !

erkek : waw mükemmelsin !
Kız : tşk ederim
erkek : şaka kız şaka , evrimini tamamla sonra görüşelim senle

Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ?
erkek : anne baba akraba mı senin ?

erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım!

Kız : bak kimseye cam açmam aslında
erkek : benim suçum neydi ?

Kız : nasılım ?
erkek : Sana tel numaramı vermedim değil mi ?
Kız : hayır vermedin , neden ?
erkek : iyi !

Kız : iyi görünüyor muyum ?
erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon
Kız : hayvan !

erkek : tamam kamera açılıyor.
Kız : aaa kamerayı neden kapattın ? aaa çevirimdışı olmuş !

Kız : evet nasılım ?
erkek : valla senin görüntüyü kaydedip forumda yayınlamak için camını açtırmıştım ama senin bu görüntüyü yayınlamaya kalksam kesin banlarlar beni
15  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / Program Paylaşım / Avg Internet Security 8.0.93 Build 1283+ Lisans Key 2010'a Kadar %100 Full : Ağustos,08/15/08, 2008, 01:32:05
Alıntı:nuricakir_57 tarafından gönderildi.
selamın aleyküm arkadaşım bu avg nin türkçesi varmı

türkçesi yok
Sayfa: [1] 2 3 ... 15
İstatistikler
Üye: 190594
Konu: 73692
Hoş geldiniz kırkharami, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Yorumcuyuz.net 200...

DEV ARSİV

YOKLAMA DEFTERİ

Acil!!! Lütfen Yar...

Rep Kazanma Fırsat...

Nero 8 + Serial Li...

Acun Wc'de

Micheal Jackson...

Micheal'dan Yeni R...

Ayranı Yok İçmeye!
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo youtube

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.4.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.113 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat