hocam SON CÜmLEn dİKKAtiMi çekti Şİmdi biz ingilizce içeriki için doğaçlama şeyler yazıcaz ya Sonuçta bu siteyi türKİyede yayINlamıyor MUyuz yayINLıyor saK da Türk Tık geleceĞİ iÇiN adsense Kurallarından en önemLİsi Olan geçersiz TIK kuralINı İHLâL etmiş OLuyoruz
Yani öZEtiM ŞU İngilizce İÇEriKlİ bir sitede İNgilizce bi rekLâm ÇIkarsa opna da türk biri tıKlarsa ban'Lanırsınız
1- google ilk baş ta aynız alışsın umut vermek için size öyle bol keseden verir ki sonradan para çoğalınca bunu azaltır ve siz daha az kaazandığınızı sanarsınız
2- adsense içeriğe göre tık başına para veririve tıK'ın hgeçer Lİ oLması içinde 10/1 kuraLı gerekir Ben bir tıktan 0,25 alıyorum günde 40 kişi tıKLıyot 10 $ nasıL ;?
߀n gün içidne saat 9 da bi girerim artık durum neyi gösterirse eğer oyun sararsa gece 10 da otururum 3 de kalkarım hiç beLLi OLmuyor ama bildiğim tel şey 8 senedir terör'üm POLis OLmam olamam ... bu her bölÜm için dahil
YORUMCUYUZ.NET Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.