Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 ... 220
|
|
1
|
KADINCA / Magazin / Komedi Dükkanı Onu Zengin Etti
|
: Dün 02:58:34 pm
|
Komedi Dükkanı programıyla büyük başarı elde eden Tolga Çevik, bu sayede yüklü bir ücretin de sahibi oldu. Otomobillere düşkün olan ünlü komedyen, 100 bin dolara Porsche Cayenne marka bir otomobil satın aldı.
|
|
|
|
|
2
|
KADINCA / Magazin / Recep İvedik Sorusu Çıldırttı
|
: Dün 02:53:43 pm
|
Önceki gün bir davete katılan Yılmaz Erdoğan basın mensuplarının yönelttiği, “Recep İvedik’in ikinci serisi olacak. Bu kez Recep askerde olacakmış, bu konuda ne düşünüyorsunuz?” sorusu karşısında küplere bindi. Sinirlerine hakim olamayan Erdoğan, “Bana ne ya Recep İvedik’ten. O da askere gidecekmiş zaten” dedi.
|
|
|
|
|
3
|
KADINCA / Magazin / Hande Subaşı Diziden Neden Ayrıldı??
|
: Dün 02:27:27 pm
|
Habertürk’te Saba Tümer’in programına konuk olan Hande Subaşı, Elveda Rumeli dizisinden ayrıldığına pişman olmadığını söyledi.
Subaşı, 4 bölüm oynadığı diziden ayrılmasıyla ilgili olarak 'Ben o zaman kendi mutluluğum için doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Şartlar öyle olmasaydı tabi ki orada olmak isterdim. Oyuncu arkadaşlarımla hala görüşüyorum. Keyifli bir ekipti ama bazen böyle şeyler olabiliyor. Bazı şeyleri elimin tersiyle itecek kadar deli değilim diye düşünüyorum. Muhakkak ki beni mutsuz eden bir şeyler vardı ki öyle bir karar aldım' diye konuştu.
Diziden teklif gelse de tekrar girmeyi düşünmeyeceğini belirten Hande Subaşı, diziyi keyifle izlediğini ve ziyarete gitmeyi düşündüğünü belirtti.
Mahsun Kırmızıgül’ün filmini anlattı
Mahsun Kırmızıgül’ün ’Güneşi Gördüm’ filminde rol alan Hande Subaşı, çekimlerin yapıldığı Kars’tan yeni döndüğünü anlatarak 'Şimdilik benim işim bir süreliğine bitti. Tekrar Kasım’da kalan sahnelerime devam edeceğiz. Çok keyifli gidiyor. Güzel bir iş olacak' diye konuştu.
Senaryoyla ya da rolüyle ilgili bir açıklama yapmaktan kaçınan Hande Subaşı, 'İş onların işi neticede. Basında da çok deşifre edilmedi. İlk bilgileri onlar verip deşifre etsinler diye düşünüyorum' dedi.
Sinemada kurallarım var
Bazı oyuncular gibi kendisinin de sinemada kuralları olduğunu söyleyen Hande Subaşı, 'Türkiye’de yaşadığım için oyunculukla ilgili kurallarım var. Modellikte de bir takım prensiplerim var. Transparan giymiyorum, mayo, bikini defilelerine çıkmıyorum. Yurtdışında olsaydı farklı düşünebilirdim. Oradaki aile yapısı, ahlaki değerler ve inançlar daha farklı. Benim de burada bir takım sakındığım şeyler var. Ama öyle bir rol ya da hikaye olur ki olabilir. Büyük konuşmamak gerek diye' şeklinde konuştu.
|
|
|
|
|
4
|
KADINCA / Magazin / Film Vizyona Girmeden Olay Oldu!!
|
: Dün 02:22:56 pm
|
Başrolünü Ata Demirer’in oynadığı Osmanlı Cumhuriyeti filminin giriş sahnesi çok konuşulacağa benziyor. Gani Müjde’nin senaryosunu yazıp yönettiği, ana fikri “Eğer Türkiye Cumhuriyeti kurulmasaydı ve Osmanlı devam etseydi ne olurdu?” üzerine kurulu filmin başlangıcı şöyle: “Atatürk kargaları kovalarken ölüyor ve tarihin akışı bir anda değişiyor.” Atatürk’ün ilk kez mizah konusu olması film vizyona girmeden büyük tartışma yarattı. Filme en büyük tepkiyi Profesör Toktamış Ateş gösterdi: “Atatürk’ün karga kovalarken ölmesini fevkalade münasebetsizce buldum. Halk ne der, espri olarak kabul eder mi, hoş görür mü açıkçası bilemiyorum. Ancak kendisini Atatürkçü olarak tanımlayan bir insanın böyle bir sahneden rahatsız olacağını, böyle bir sahnenin hoşa gitmeyeceğini tahmin ediyorum. Karga kovalarken öldüğü sahneyi çok dramatik bir an olarak göstermiş olsa dahi bunu bile münasebetsiz bir şey olarak görüyorum. Kabul edilebilir bir durum değil.”
‘O sahneyi kesmeyeceğim’
Gani Müjde ise bu sahneyi asla makaslamayacağını belirterek şunları Vatan gazetesine şu açıklamada bulundu: “Film Atatürk’ün çocukluğunun geçtiği Selanik’te başlıyor. Filmin başında Atatürk’ün 7-8 yaşlarında karga kovalarken ölümünü konu ediyoruz. Bunun yanlış yorumlanacağını hiç sanmıyorum. Çünkü biz sonrasında değişen tarihi sorguluyoruz, dalga geçmiyoruz. Bu sahne aslında bir dramın başlangıcı. Kimse benim ne denli Atatürkçü olduğumu sorgulayamaz. Filme gelenleri bekleyen başka bir sürpriz daha var ama söylemem. Bu hikayenin samimiyetine inanan herkesin Atatürk düşmanı bile olsa filmi merakla izleyeceğini düşünüyorum. Filmde sert bir gönderme yapmıyorum. Benim Atatürk sevgim filmin her karesine sinmiştir. Kuşkum, çekincem hiçbir zaman olmadı. Olumsuz yorumlar ancak filmi henüz seyretmeyenler açısından olabilir. İnsanlar salondan bu filmi alkışlayarak ayrılacaklar.
|
|
|
|
|
6
|
KADINCA / Magazin / Avşar Kızından İlginç Tavsiye
|
: Dün 02:05:55 pm
|
Türkmax kanalında yayınlanan 'Hülya Avşar Stüdyosu' programına konuk olan şarkıcı Rafet El Roman, İbrahim Tatlıses'e olan hayranlığını kelimelere döktü.
Tatlıses'in bu sesi ile daha yüce bir yerde olması gerektiğini anlatan Rafet El Roman, 'Pavarotti gibi olmalıydı. Daha seçici, çok fazla göz önünde olmaması lazım. İki yıl ortadan kaybolsun' diye konuştu.
Hülya Avşar da konuğunun sözlerini onaylayarak İbrahim Tatlıses'in iki yıl olmasa bile en az 1 yıl göz önünden ayrılarak kendisine vakit ayırması gerektiğini ifade etti.
Rafet El Roman, Tatlıses'in ortadan kaybolarak unutulurum korkusu yaşayabileceğini belirtirken Avşar kızı, kendisinin de 2 yıl ortadan kaybolduğunu hatırlatarak, 'Ben 2 yıl kayboldum ortadan. Hiç öyle bir şey olmadı. Hiç öyle hissetmedim. İnsan kendisini çekerken o korkuyu yaşıyor. Ancak kendisine zaman ayırdığı zaman daha verimli bir hale geliyor' dedi.
Kendisine zaman ayırabildiği için bu programı yapabildiğini, ayrıca kitap yazmaya başladığını anlatan Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses'e de bir süre kendisine zaman ayırmasını tavsiye etti.
İbrahim Tatlıses'in hayranı olduğunun altını çizen Rafet El Roman, 'Kendisine ulaşılmaz bir sanatçı varsa, tarihin büyük harflerle yazacağı, benzeri olamayacağı birisi varsa, o İbrahim Tatlıses. Ancak o sesi iyi kullanamadı. O ses ile o kişilği bir türlü buluşturamadı. Biraz yazık oldu diyorum' şeklinde konuştu.
|
|
|
|
|
8
|
KADINCA / Magazin / Disko Kral Başlıyor !!
|
: Dün 01:46:14 pm
|
 Usta talk show'cu Okan Bayülgen'in merakla beklenen yeni şovu 'Disko Kralı', bu gece Kanal D'de başlıyor.
'Disko Kralı'nın gece şovlarına getireceği en büyük yenilik, tek stüdyo içinde üç ayrı dekor kullanılması olacak. Hakkı Devrim, Aydın Boysan ve Erol Günaydın'dan oluşan 'İhtiyar Heyeti'nin de yer alacağı programın ilgi çekici bölümleri arasında konuklara yapılacak psikoloji testi 'Heboköbe', sert sorulardan oluşan 'Cevap Hakkı' ve telefon konuklarına yöneltilecek 'Malumatfüruş' da var.
|
|
|
|
|
11
|
KADINCA / Magazin / Hababamstar Geliyor
|
: Dün 01:40:28 pm
|
 Yeşilçam yeni 'İnek Şaban'ını arıyor! 2000'lerde üç tane 'Hababam Sınıfı' filmi çeken yapımcı Murat Akdilek, serinin dördüncü bölümünün oyuncu kadrosunu oluşturmak için yarışma düzenleyeceğini açıkladı. Akdilek, 'Hababam Türkiye, Hababam Sınıfı'nı Arıyor' adlı yarışmadaki hedefini şöyle açıkladı: 'Ertem Eğilmez'in 1970'lerdeki ilk 'Hababam Sınıfı' serisinde yaptığı gibi, yeni yetenekleri keşfedip kamuoyuna tanıtmak istiyorum.'
Televizyon dizisi geliyor
Televizyonlarda düzenlenen yarışmalarda derece alanların büyük yapımlarda rol almadıkları için yollarına devam edemediğini belirten Murat Akdilek, 'Hababam Türkiye ile bu imkanı yaratacağım' dedi. Jüri için çalışmalar devam ederken yarışmada seçilenler serinin yeni filminin yanı sıra 'Hababam Sınıfı Başlıyor' adlı televizyon dizisinde de rol alacaklar.
|
|
|
|
|
|
| İstatistikler |
Üye: 207620 Mesaj: 405666 Konu: 77977
Hoş geldiniz asi_seven, yeni üyemiz. |
|