+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Ekim,10/12/08, 2008, 10:45:43 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

fx15
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  GÜNCEL / Yurtiçi / Cep Telefonundaki 'i' Harfi Neler Yaptı? : Nisan,04/23/08, 2008, 11:07:05
bu konunun pek cahillikle alakası yok bence herif öldürmek için fırsat kolluyormuş. madem oradaki i harfine dikkat ediyorsun o kelimedeki a harfi ooraya uyuyor mu?? hem konuyu değiştirecek kadar mesaj atılmışsa adam hiç mi ı harfi kullanmadı da bu kadın görmedi ya?? öldürmek istemiş böyle bir bahane bulmuş işte açıkça belli
2  GÜNCEL / Yurtiçi / Şanlıurfa’da Çocuklar 23 Nisan’a İlahiler Okuyarak Girdi : Nisan,04/23/08, 2008, 11:03:19
şimdi bu hareket provakatif değil de nedir.? kutlu doğum haftasını da elbette düzenlesinler müslüman ülkede yaşıyoruz bundan doğalı olamaz da bu günü neden özellikle seçtiler??sen kalk atatürk ün türkiyesinde yaşa çocuklarını onun okullarında okut. onun sayesinde namazını manda gölgesi olmadan kıl yapılana bak.. bunu hazmedemeyen insanlara acıyorum ve cesaretlerine şaşıyorum.
3  GÜNCEL / Yurtiçi / 'lezbiyen Taciz' Kumluca İlçesini Karıştırdı : Nisan,04/23/08, 2008, 10:59:06
yahu bu kızların annesi bunu nasıl yapar ya?? bir de banyo yaptırsınmış. tamam insanın aklına taciz kolay kolay gelmezde başka şeyler yapabilir güven olur mu?? evladın bu ya senin nasıl emanet edersin doğru dürüst tanımadığın insana
4  GÜNCEL / Yurtiçi / Yasak 5 Gün Sürdü : Nisan,04/23/08, 2008, 10:56:18
kör değiliz de cahiliz
5  GÜNCEL / Yurtiçi / Kabus Dvd İzleten Din Öğretmenine Soruşturma : Nisan,04/23/08, 2008, 10:55:06
ben acayip korkmuştum o videodan böyle birşey nasıl izletilir ya akıl var mantık var dine bağlayayım derken insanları dinden korkar hale getiriyorlar
6  GÜNCEL / Yurtiçi / 94 Yaşındaki Kadına Tecavüz Girişimi... : Nisan,04/23/08, 2008, 10:53:14
insanlar nereye gidiyor böyle??hayret bişey ya.
7  GÜNCEL / Yurtiçi / Yasak 5 Gün Sürdü : Nisan,04/23/08, 2008, 10:46:59
 çocuk nasıl feryat ediyordu hastanede bu sözde halk hizmeti yapan doktorlar resmen mesleklerine ihanet etmişlerdir. acı içinde yanan çocuğa bu yapılır mı?? mesleklerine son verilmesi gerekir bence hastane için 5 gün fazla bile çünkü hasta insanları da hizmetten mağrum ediyorsun bunun gibi insanlar yüzünden
8  GÜNCEL / Yurtiçi / Veresiye Defterini Çaldılar : Nisan,04/23/08, 2008, 10:43:48
bunu tip bir olayı daha önce de okumuştum. insanların hali içler acısı diyecek laf bırakmıyor manzara
9  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK / Ulu Önderin Hayatı(Grand leader Atatürk's life history) / Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlarla İlgili Kanun : Nisan,04/23/08, 2008, 12:41:33
ben bu yasaları çok hafif buluyorum. atatürk türkiyesinde yaşayan, nefes alan insan evladı üstünde durduğu toprağı ona bahşeden ulu öndere saygıda asla kusur edememelidir. ama şimdilerde bu neredeyse normal karşılanıyor. düşünce özgürlüğü buysa olmaz olsun diyorum
10  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK / Ulu Önderin Hayatı(Grand leader Atatürk's life history) / Atatürk'ün Ölüm İlanı.... : Nisan,04/23/08, 2008, 12:37:10
ölüm ilanında yerine seçim yapılacağının duyurusu veriliyor. ata nın yerini kimse alamaz tabi ama türkiye cumhuriyeti hep ayakta mesajı veriliyor. bu ilanı okumak zamanında nasıl derin bir acıdır kim bilir.
11  GÜNCEL / Siyaset Forumları / Milletvekillleri Ve Pkk : Nisan,04/23/08, 2008, 12:31:05
milletin meclisine terör uzantıları bile girebiliyorsa ve bunu düşünce özgürlüğü ve hak savunuculuğu adı altında yapabiliyorlarsa başbakan ın verdiği demeçlerde pek bir önem yoktur. kuru lafla peynir gemisi yürütmeye çelışıyorlar ve işin ilginç yanı çok başarılılar. bakınız yerel seçim anketleri
Sayfa: [1]
İstatistikler
Üye: 207621
Konu: 77978
Hoş geldiniz alpkapan1905, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Türkiye Mirc
Mirc
İddaa Tahminleri
iddaa
Sigara Bırakmak İçin
sigara bırakma
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

165 Metrelik Dev E...

ADAMIM FLEX RESİM...

Sesi Kısıldı

İşte Yeni Banklokl...

Tam Sürüm Pokemon ...

Cesur Türk Askerle...

300 Adet Java Oyun...

Symbian 9.1 (s60 3...

3 Foot Nınja

Warcraft3
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo evden eve nakliyat

adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.6.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.293 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat