+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Temmuz,07/24/08, 2008, 09:06:02 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Konuları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 25
1  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Dj Akman - Sevdan : Haziran,06/21/08, 2008, 02:10:54
son nefes
bak kaderimize..kaderimize bak..basla
mezar olarak kalacak inan ruhun duymayacak
acilar beni bulup mutluluk hep senin olacak..
unutma sevgiyi veren asklar zamanla yavaslar..
sevdigimi sanirsin zalim unutmaya calisirsin..
meger sevdimde noldu? ömrüm bir cicek gibi soldu..
ben kendi yolumda o ise baska kollarda..
olamazsin sen artik hayatimda..
seni okadar cok sevmistimki su yalan dünyada..
o güzel gözlerin baktikca..
ellerin ellerimi tuttukca..
anlamistim sen tek büyük hediyemdin hayatimda..
geceleri gözlerin girer rüyalarima..
hasretini cekerim aklim o güzel kokunda..
kalbim ise hala senin yaninda..
bende öle bir yürek varki ele avuca sigmayan..
o yüregi sana emanet ettim sende yolumu sectim..
senden ayri olabilirim..
ama kalbim senin yaninda huzur buluyor..
senin verdigin o zamansiz sevgi
beni parcalayip bitiriyor..
yanimda olsan bana baksan..
ellerimi tutsan, bana sımsıkı sarilip
ömür boyu birakmasan..
söyle delikanlim istemezmiydim?
seninle hep güzel günler gecirmek istemezmiydim
sana olan sevgimi heran sana verirdim..
yüregimden gelen sesi dinle..
belki gec degildir beraber olabiliriz
belkide seni sevdigimi bile bile
acisini ceke ceke huzur dolu yasamak kalmadi bende
mutlu olmak harammis bana gelecegimde..
isyan edememki kaderime..
sensen benim alinyazim sen benim hayatim
gün gectikce solarim..
bir ölü gibi bu lanet sehirde yasarim..
nerde olursan ol bebegim hep senin yanindaydim
seni hic yanliz birakmadim..
su yalan dünyada yanliz senin icin yasiyorum...
seni ölesiye seviyorum
gülümü soldurmadan gel yanima..
benimle ol ve birdaha hic ayrilma!

simdi son nefes konusmakda..aydogandan gelen sese kulak ver baba..cileleri gördük acilarla yasadik..
etrafima baktim dost bulamadim..bu kader benim icin agladi..iki yüzlü insanlar bizi ezdi,bizi harcadilar,bizi kirdilar,yenemediler ac köpekler,yenemediler hain serefsizler..yasim 17 kaderim usta bense yapayanliz bir yolda gidiyorum..gidiyorum ama nereye..kalemim bitti hersey agladi..son nefes yine rapi yazdi..onlar güldü ben agladim,onlar yasadi ben kazanamadim,mutlu hayati ben göremedim..biktim,biktim yasamaktan..dogru hatasiz kul olmaz,careler icinde caresiz kaldim..elini uzatan olmadi bana..askim sevgi göremedim anla..sensiz ne yaparim ben acaba? adaletimle kaldim ortada..bizi cekemediler kemiklerim kirildi..hic bir tarafim tutmaz oldu..neden bana hayat böyle yazildi..sense uzakta bense burda..buna hangi kalp dayanir anlat? kahroldum acimasiz dünyada cile cekiyorum..dayanamiorum...biktim artik nefret dolu yasiyorum! ustam ne oldu bize böyle(ne oldu usta) anlat anlat hayati bana..aci cekmekmi bizim hayat? son nefes..lady_e..dj akman

sen uzakta bense burda üsüyorum gel yanima
saril bana birakma beni dayanamiyorum sana..
2  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Dj Akman - Sevdim Sevilmedim (feat Tehlikeli Madde) : Haziran,06/21/08, 2008, 02:09:02
dj akman,,,mc serkan,,crazy ossie
TEHLİkeli madde
SENİ SEVMİŞTİM ÖLÜMÜNE KADAR BÖYLE YAZILMIS KADERİM
KALBİM KADeRE YANAR.
SADE KADERDE DEĞİL SENDE DE HATALAR VAR.
GÖZ YASLARIM KADERE DEĞİL EN COK SENİN İÇİN AĞLAR.
İÇİMDEKİ GECEN ACILAR KALBİMDEN CIKMAK BİLMEDİ BUGÜNE KADAR
LANET OLASI SEVDALAR BENİ BULUP YİNE YAKALADILAR YALANLARINA KANDIRIP BENİ BIRAKTILAR.DUYGU NEDİR BİLMEDEN DUYGULARIMLA OYNADILAR,İÇİMDEKİ HİSLERİ SAKLAYIP BENİMKİNİ YAKTILAR.
SEVDİM AMA YIKILMADIM YIKAMAZLAR ACIDIĞIM TEK BİŞEY VAR ODA BOŞA GECMİŞ OLAN ZAMANLAR.YANDI BÜTÜN UMUTLAR BÜTÜN HAYALLER
BÜTÜN SEVGİLER DEMEK Kİ BURAYA KADARMIS.AŞKIM DİYE SESLENEN DİLLER SEVDİM BURNUMDAN GETİRMEYİ BIRAK,BUNU BANA HARAM ETTİLER.SEVMEK OLDU BANA DERT VE KEDER BULA BULA YİNE BENİ SECTİLER SUC OLDU SEVMEK BANA ARTIK YETER.SEVMEYİPTE SEVİYORUM DİYEN BENDEN BETER OLSUN BETER.

SENİ SEVMİŞTİM DELİLER GİBİ SEN BANA VEREMEDİN BENİM SANA VERDİĞİM SEVGİYİ BIRAK YALANLARI KONUS ARTIK GERCEKLERİ SEN NEREDESİN BEN NEREDEYİM SİMDİ,HADİ SÖLESENE BANA BENİ SEVMEDİĞİNİ SÖLEMESEN BİLE GÖZLERİN ANLATIYOR BÜTÜN İÇİNDEN GECENLERİ.
BU SEVDAMIZ BURADA BİTTİ ZATEN FAZLA GİTMEZDİ
SÖLE BANA BUNUN SONU GELİR MİYDİ
NEYSE KAPATALIM GECMİŞTE OLUP BİTENLERİ BUNDAN SONRA İSTESEK DE BİŞEY DÜZELMEZ Kİ İSTE AYRILDIK BÜTÜN SEVEN İNSANLAR GİBİ
SENİN İSTEDİĞİNDE ZATEN BU DEĞİL MİYDİ
SÖYLE BANA VİJDANIN RAHAT ETTİ Mİ
ETMEDİYSE KAPAT GÖZLERİNİ VE DÜŞÜNME BENİ
BANA YANLIS ANLATMISLAR
GERCEK OLAN SEVGİYİ
BÖYLE OLACAGINI BİLSEYDİM
SEVER MİYDİM SENİN GİBİ SEREFSİZİ...

SEVDİM AMA SEVİLMEDİM ALIN YAZIM OLAMAZ BU KADERİM İSTEDİKLERİN YERİNE GELDİYSE SANA TEBRİK EDERİM

SEN KENDİ YOLUNDA BENDE SENDEN UZAK DİYARLARA GİDEYİM

SEVDİM AMA SEVİLMEDİM ALIN YAZIM OLAMAZ BU KADERİM İSTEDİKLERİN YERİNE GELDİYSE SANA TEBRİK EDERİM
SEN KENDİ YOLUNDA BENDE SENDEN UZAK DİYARLARA GİDEYİ
3  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Dj Akman - Unutamam : Haziran,06/21/08, 2008, 02:08:19
Askin bana ihanet öyle sevmisim ki
Sabret dersin sabret kendimden geçmisim ki
Bu yeni bir umut isigi bu yeni bir baslangiç

Dönecek dönecek dönecek elbet..

Sen varya sen basimin taci gözümün bebegi
Sen varya sen askimin ilaci,derdimin dermani
Ben varya ben bir ömür geçiren bin asir bekleyen
Ben bak ben ne haldeyim..[2]

Su duvarlar hiçkirigimi duysa belki beni anlardi
Beni unutana söyle beni unutani ben unutmuyorum
Gönlümde bir isik kalbimde bir umut
Onu bekliyorum..Bekleyecegim
Elbet bir gun gelecek
Ya dönecek yada bu beden onsuz ölüp gidecek..

Sen varya sen basimin taci gözümün bebegi
Sen varya sen askimin ilaci,derdimin dermani
Ben varya ben bir ömür geçiren bin asir bekleyen
Ben bak ben ne haldeyim..
4  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Dj Akman - Vur Gitsin Beni : Haziran,06/21/08, 2008, 02:06:09
benden sevgi degil canimi isteseeeeeeen boynum kildan inceeeeeeeee vur gitsin beniiii boynum kildan incee vur gitsin  ömrum hep kis olduu bahar ne gelseeeee soldu cicekleriiiiimm kir gitsin beniiii soldu ciceklerim kir yan vur gitsin benii

kimler birakipta beni terketmediki sende bir kenara at gitsin beni her gelen yakipta kavurdu beni savur kullerimi yak gitsin beni savur kullerimi yak gitsin benii (2x)

felekle federimm biroldugunda sende yerden yere vur gitsin beni sende yerden yere vur gitsin beni savur kullerimi yak gitsin beni

kimler birakipta beni terketmediki sende bir kenara at gitsin beni her gelen yakipta kavurdu beni savur kullerimi yak gitsin beni savur kullerimi yak gitsin benii
5  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Dj Akman - Vatan : Haziran,06/21/08, 2008, 02:04:58
içimdeki NEFRET...
herşey vatan için,herşey vatan için,

Dökülen bu kanlar yaralar bağlamaz,
Acı değil bu vatan toprağına dökülen karış karış,
Ya vatan ya da can rabbimden rahmet sana kefensiz yatan.
Gözünü buraya dikenin oyarım gözünü
Çakal fazla gölge ediyorsun ha..
Türkçe rap'te milliyet,biraz daha ciddiyet,
Yaylanın lan itler şimdi NEFRET önünde...
Sağa sola bakmasana lan şimdi bana,
Türkçe raple geliyor işte sana bomba
Dalgalanan göklerde yıldız ve hilal
Hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal...

Çalışan türkiye gözümün önünde
Ata'm sen rahat ol yerinde
Mehmetçik tepede bekler nöbette
Türk bayrağı dalgalanır göklerde
Türkiye için ölürüm ben sözümde
Kimse duramaz türk'ün önünde
Ben varsam bu dünya üzerinde
Kimse bölemez bu vatan göklerde
Her zaman ilerleme hedefine
Sözünü tutan ve namusun peşinde
Bu vatanın üstünde herkes kardeştir
Bunu beynine iyi yerleştir

Bizanslı şaşırma sabrımı taşırma
Geliyor sille türk rapinden suratına
Kartal gibi havalanırım göklere
Gökler benim ay-yıldız benim simgem
Affedemem vatanıma yanlış yapanı
Otuz bin askerin canını alanı
Hatırası var şehidin unutmadım
Yapılanların hepsini hatırladım
Gözümün önünde ağlayan bir küçük çocuk
Baba diyor babasının künyesine
Mezar taşına sarılmış neden niye?
Sordum bunu kendime...

Vatan vatan toprak altında yatan
Unutma sakın seni aldatan her zaman şeytan
Bitsin artık ölümler
Bitsin artık bu çile çekemem bile bile

Birlikten güç doğar güçler birleşti
Satik,nefret,ses,siyanür,
Güçler birleşti
Kötülükleri kovar vatan saolsun...
Budur bizi birleştiren nokta,hedef dorukta
Şaşma bir elin nesi var,iki elin sesi var
Güçler birleşti,
Hip-hop sonsuza kadar,sonsuza kadar...

6  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Orontez - Sahte Pırıltılar : Haziran,06/21/08, 2008, 01:59:03
Nakarat:

Keşfedilmemiş duygular onlara bağlı kalındılar gördüklerine inanarak herkesi insan sandılar özde yapılan hatalar geleceğe yönelik kaygılar gözde oluşan yansımalar hepsi sahte pırıltılar
Keşfedilmemiş duygular onlara bağlı kalındılar gördüklerine inanarak şeytanı insan sandılar özde yapılan hatalar geleceğe yönelik kavgalar gözde oluşan yansımalar hepsi sahte pırıltılar

Kargaşa

Dargın bırakılan ebebeynler yas tutmakta barış uykuda beklentilerimiz bizi yener olmuş her günümüz hayalle dolmuş kandırılan insanlar çözümü hurafelerle aramakta boş bırakıldımı azmakta kendini bilmek demekse gerçeği anlayabilmek cezbedilen insan bunu bilemez görmezden gelen kendine gelemez anı anına yaşayabilmek sonrasına çizgi çizmek nedeni belli olmadan başlayan kavganın sonu gelmez pırıltılara kalmakla hiç bir şey çözülemezsin

Rıhtım

Karşında ki iç güdüyü belki kinci bir büyü büyülü olan aciz insandı gözleri kan ağlayan ummadığı anda yıkılan mı yalan dolanla aldatılan ve cihan aklımdan gitmiyor bir an bir anda olsa düşler gerçek olsa hayaller gerçek olsa annem masmavi gökyüzünden baksa nolur sahte olmasa dünya bitmeyecek günleri saya saya kalmışsın yaya biraz şefkat gördüğün anda sımsıkı sarıl ve anla o insan her an yanında gözlerinin içine baktığında küçücük bir gülümseme dahi olsa kalbinde sakla sakla ki değerini anla uçup gitmesin zamanla doğru yoldan çıkma asla durma hemen başla umut ettiğin yolculuğa belki çok kişi bulacaksın karşında ama unutma Orontez her zaman yanında ve &

Nakarat:

Keşfedilmemiş duygular onlara bağlı kalındılar gördüklerine inanarak herkesi insan sandılar özde yapılan hatalar geleceğe yönelik kaygılar gözde oluşan yansımalar hepsi sahte pırıltılar
Keşfedilmemiş duygular onlara bağlı kalındılar gördüklerine inanarak şeytanı insan sandılar özde yapılan hatalar geleceğe yönelik kavgalar gözde oluşan yansımalar hepsi sahte pırıltılar

Rıhtım

Yedi saniye rüya oldu hatıra nasırlaşmış duygular tek kalemde döndü kalbura flow artı ryhme eşittir Rıhtıma yaptığın küçük hata bedeldir hayata safsata bu yaptığın çok baya haya kalmadı giden yerine varmadı varan yerini bulmadı bulunmadı bulunmuyor çünkü aranmıyor bilemem kibirli insana diyemem ne bir söz ne de bir bakış gören gözlerin yaptığı boş bir davranış yo yo

Raptor

Gecemi süsleyen düşler hayalde olsa bir zevk vermekteler aksine hep sahte gülüşler huzurla dolsa hikayeler belki de gördüğün insan içinde bir şeytan taşımakta baktığın her şey dolmuş sahte pırıltılarla seyire dalmış bir manzarayı izlerken tutulan diller geride kalmış yaşamını gözlerken kapanan tüm gözler gökten ancak para yağdığında açılan burjuva eller büyülü güzelliğe kapılırken kendinden geçmişler kaçamak düzenin bir parçası bilinen olayların ters tarafı aynaya tutulan ışığın sahte bir yansıması yo yürüyen ayaklara bir çelme de taksa yılmam ben asla inancımı kaybetsem bile yürürüm dikenli yollarda özünü bulmaktan yoksun sözünü tutmaktan aciz gözünü kapadığın her anda tehlikedesin bunu bir kez anla yaşamın saliselik adımlar altında kaybolmuş gideceğine her şeyi güvence altına al Orontezle gerçeğe dal

Nakarat:

7  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Orontez - Rapim Efendim : Haziran,06/21/08, 2008, 01:58:12
Alpi disskopat rap hükün - sünbülüm bu replik mapustamun amca vurulur ölüm günün dün anlamak zor Alpi iktidarı kafaya kor Kargaşa' mla Sevmeyiz git ona beni sor tadı bozuk koploluk bir şarkı yap ben kışımda zenperi rap üzüldü gene bugün düzüldü panzeri anlatımlarıyla aldatır Gangsta hokkabaz rapçi yaralı ilaç ritmde bas paha basar rapi bırak hiphopta nameyim kandırırsa bana bırak ben numuneyim acı biberdir Alperan duacınız değil bugün savaştı Alperan sizin için değil hanginizdiniz rapte savaşı önleyen ve yeraltına kilitlenip sabırla bekleyen Başardınız Kargaşa' m bugünde gününü rap edip kalemle kağıdı kinledi savaşınız

Sultanı vurun rapim efendim açın o safları geri geldim kalem kağıt verin tek tesellim bugünde kendimi rapime verdim x2

Antakya bitmeyen rap attack Cul De Sac pabucunuzu dama atacak takacak her şutu 90' a Antakya' ya açıldı otoban koşsana bize ters baktı Orada dur çıkmaza girdin kaç obur rap bir oyun zorludur Oronte yenilmeyen somutludur Asi' ye taş atmak seni zorlar attığın her diss beynine Patlar dinleyen herkes rap yapar olmuş Türkiye güneyde hazine bulmuş bizi duy sok kafana topunuza sesleniriz kaşınana adrese teslimiz ses Keseriz kimine göre serseriyiz dinleyiniz rap bizim işimiz

Sultanı vurun rapim efendim açın o safları geri geldim kalem kağıt verin tek tesellim bugünde kendimi rapime verdim x2

Her kağıt oyun değil rap müzik bizim Cul De Sac bugünde yükselen büyük prim kadehi çak çak al başla şarkıya nerede kaldın defterin Yanındaysa kayıt başlasın çek nefesi içine oku ritmine rap içtiğim sudur her zaman dilimde rap gözümde keşfedilmemiş tekte fiili rap Dostlarımla paylaştığım tek hazine rap kekeme doğmadım şükürler olsun rap enim bir kere olsun şu güneş bizim içinde doğsun durmayan bir Ordu olduk rapçiler kudurduk JBX Cul De Sac rap için mi soğuduk izimi takip et acımı tat rapini sat at kendini köprü altı aç kırdında sayaç Dönme sırtını dostunum kazığı ben yemem hadi gidelim be dostlar memleket adı Yemen

8  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Orontez - Vur Kaç : Haziran,06/21/08, 2008, 01:57:37
Şimdi gir

Anlat ey günahkar kağıda sırrı damlat bugün konuşma sus bugün içinde patlat o fırtınayla çırpın sakın yenilme vur anlat önce dur kaç sonra kalemi kır günahın özrü yok mecnun ömrü yol peşimde bir melek kanaklarında aşk kırılmış yar hüzünlü çok kadere sorma sol yanımda ben gözlerimde ben aklım ellerimde ben ve ben giderken karanlığında kal çünkü ben gidersen hayallerin masal olur hikaye kaybolur sırrı savrulur kalbi tut benim için unut benim için hatırla özür değil bu nacizhane tövbe acizhane ucubetim ki salla çok düşünme ( boş ver ) elde tut düşürme düşene vurma bugün benim için yasaksın benim için unutma

Vur kaç bu hayatta durmamak gerek sabırlı ol belli etme dur kaç yolunu görmedim sonun bilmedim yasak aaah x2

Neredesin yine nemli gözlerinle yazdığın hikayede hangi rolde ben varım yirmi sekizin öncesinde ellerinde ellerinde gezinen şimdi ben yokum anladım ve ağladım ( ben ) sende yoksun artık şarkılarda gizlenen bir hikayesin şarkılarda unutulur sen güneştin eskiden gündüzüm karanlık artık ve çek git kalbimden yepyeni bir sayfa açtık ayaz mı çöktü benzine soğuksun bak yine mecnun öldü sevgilim oyun bitti mi ne ellerin elimdesin çok mu mutlusun be sözler ağlatır bırakta kalsın ezberinde kelepçe taktım yüreğime kimse girmesin diye mühürüde vurum gözlere yüzünü görmeyim diye kulaklarımda kapalı sesini duymayım diye kilitli bak dudaklarım adını anmayım diye

Vur kaç bu hayatta durmamak gerek sabırlı ol belli etme dur kaç yolunu görmedim sonun bilmedim yasak aaah

Vur kaç bu hayatta durmamak gerek sabırlı ol belli etme dur kaç yolunu görmedim sonun bilmedim günah aaah

Yolunu görmedim sonun bilmedim yasak aaah

Yolunu görmedim sonun bilmedim günah aaah
9  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Kurşun - Böyle Olmuyor : Haziran,06/21/08, 2008, 01:55:50
dünyaya geliş çığlığım gibi benden - yalnızlığımı kıskanırım kalben
siyah bi gülün selamı bana dertten - erken geldi yokki benim gayem .
aç gözlerini bak şimdi ufka - umuduna bı kanat tak uç mutluluğa
yüzünü bi çevir vaade her yer duman - usan dım bu kaderden aman .
acıyla ağlamak damara şırınga gibi - biraz önceydi huzur ama şimdi bitti
bi çift kol sarıldı bedenıme bugun - pişman değilim sefaleti çekerim .
duygularım komadayken terkedildim - korkudan kale yaptım hep sefildim
hem yenildim hem sevildim - bu sefaleti çekmeyi ben seçmedim.
sığamıorum bu acıyla içine ömrün - kaderin böleymiş ozaman sürün .
en karanlık geceme mehtap olsan - korkup kaçsanda affederim inan
seni gidi yılan git başka ***e tısla - nereye adım atsam orda gam tasa .
geçtim gülistandan kara bağlara - acıdan bi kadeh iç bağlan esrara
kaç para huzurun söyle lan dünya - damarımdaki duman artık hayran bana
10  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Kurşun - Beni Sensiz Bırakma (ft Ertu) : Haziran,06/21/08, 2008, 01:55:05
23 nisan 1986
günlerden çarşamba
günün aydın olsun meleğim
iyi ki doğdun
benim yalnızlığımı ve kendimi yanlız hissetmemin yanlızlıktan daha kötü olduğunu anlayacak senden başka kimsem yok
ellerini al  ellerimden
tutamam çok geç artık kaybettin
al gözlerini gözlerimden
bakmam çok uzaksın benden
duyduğum aşkı özlemek ve bunları duymaktan duyduğum korkuyu güvenli bir duruşun ardına saklarım
onlar orada olmaz
desem de ne olur inanma
ver ellerini yine beni sensiz bırakma

bir hayal kurmak istedim yan yana
gelmedi kimse oysa hepsi bir yere mahkumdu
ama birliktelik imkansız
bu gece ve gündüz

geceler çok soguk
bıktım sensizlikten
hatırlar mısın seni benden alan o geceyi
şimdi ben onunla arkadaş oldum
gitsen de bir gün nolur dön geri
beni sensiz bırakma
al şu canımı da kurtar beni
yokluğunu hissetmeyeyim
değmeden hatta bazen seni görmeden hissettiğim bedeninin yumuşak sıcaklığını istiyorum
ve de kendimi yalnız hissediyorum
sen bana dokunamazsan işte o zaman korkarım
sonsuz bir boşluğa yapayanlız düşeceğim
beni herşeye rağmen tut
gitsen de bir gün
ne olur dön gerii
al ellerimi yine
beni sensiz bırakmaaaaa

bir hayal kurmak istedim yan yana
gelmedi kimse oysa hepsi bir yere mahkumdu
ama birliktelik imkansız
bu gece ve gündüz
11  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Kurşun - Arzeyle Halini : Haziran,06/21/08, 2008, 01:54:26

DERDİNE OLdUM DEVAN gel gör halimi
    YOLUNA OLdUM REVAN bir sor vaktimi!
    _____________________________________________________________________________
    ACI Bİ RÜZGAR BU - SAVUR YÜREĞİNİ BE KUL - RUHUM BOŞLUKTA BENİ DUY - UNUTMA !
    NEFESİM ASİL Bİ GECE - KAPILAR AÇIK SESİNE - YÜREĞİMİ ZIMBALADIM KALBİNE !
    ŞÖMİNEDEKİ ATEŞE - ELİNİ VER SİLUETE - NEFESİM BAYGIN KAYGILARIM SARHOŞ
    UMUDU ATIP ÇÖPE - 1 MUM YAKTIM GEÇMİŞE - BENİBANA GERİVER NOLUR GERİ GEL !
    HATIRA KALIR HÜZÜNE - PEŞİNDE GÜNDÜZ VE GECE - AĞLAYINCA ADIMI HECELE
    sensiz saçım sakalıma karıştı - bensiz mutlumusun oralarda.
    Sanırım son konuşmamız iyi geçmedi - telefon elimde bekliyorum ben seni
    binlerce mektup attım sana acep geldimi - gunler gecıor cevab gelmıyo geri .
    bu sahil buna şahit varsa acı bana gaip senden başka herkes bana layık
    para için kendini nekadar daha satacaksın !
    _______________________________________________________________________________
    KADERİN KISKACINDA - BU SAVAŞ ANILARA - SANILAR ACILARA - KANILAR ARZULARA
    DUYGULARIM KOMADA - HUZURU ARAMADA - BOŞA BANA YANMA BANA BAKMA !
    ACILAR UNUTULUR - GÖNÜL SÜKUNET BULUR - YILLARIN YORGUNLUĞU YÜZÜMDEN OKUNUR
    SABIR YÜREĞE DOKULUR - CAN EVINE DOKUNUR - BUDA BANA PUSUDUR (pusudur) !
    GAMLARIMIN HEPSİ BESTE OLUR - OYULAN TASANIN İÇİNE BEN KONULUR
    ARZ EYLE HALİNİ
    YAŞARKEN KANAYAN ACIMI AKITSAM DELİREN SEVDAMI
    KÖPÜREN HAYATIMIN BU YENİ BAŞLANGICI
    ELİMDE LİKÖR VAR - CANLANIR HATIRALAR
    ÖZLEDİİM TENİNİ !

12  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Kurşun - Arduaz : Haziran,06/21/08, 2008, 01:53:52
Hoşçakalla Katlanır Gurbette Dilim,Bildiğim İlim Rapim,Yakıldı Tüm Yeminleri Bu Askerin,
Yalnızlıkta Parlayan Bı Kabzayım-Yadırgadım Bu Sözleri,Dudaklarımda Var Olur Güvercin .
Mutlulukta Dargın Takvim,İskarpinle Vurdu Ötede Ay Biriksin-Yüzük İziyle Kalbe Adını Çizdim
Serin Odamda Bir Bilinci Özenle Sildim İnci Ogözler Bana Dönünce Kinci Beni Severmi Şimdi .
Canımı Tazeler Bu Telaş Aydınlıgın Adresi Terledik Derin Geceyle Baş Ucumda Yarimin Nefesi ,
Ezan Sesiyle Kaybolur Derimde Bak Bu Kısmeti-Gözlerinde Yaşar Bir Taraf Tutan Bu Sevgi .
Rüzgar Almayan Bı Sabah Bugun Kokunsa Odamda-Yoklugunla İzdivaçtayım Sakın Bana Dokunma ,
Yutma Onları Karanlık Elinden Tutmasın Sakın-Yakın Bu Dünyayı Bizi Bize Bırakın ! .
Bu Rapler Arduaz Üstüne Gençler .
Demir Bi Köprüden Gecer Tren Bakışlarımla - Belki Yenibir Hayatın Başlangıcıdır Elveda .
Kısa Bı Akşamım Hiç Olmadı Benim Uzuncayım Katil Olmak Bir Adım Önümde Sabır Ver Allahım,
Bi Senle İkimiz Varız Güzel,Herkes Çirkin,Güneşli Havada Yağmurun Yağması Kadar Bitkin.
İçim Rahat Güvercin Okşamış Gibi,Bu Akşam Üstü İhtiyarlarım Bi Şairi Zorunlu Oynarım Bakın
Katlanır Bu Uyku Sonunu Kestiler Bu Terziler Sudan Çiçekle Gerçek Dostu Bilip Seçtiler .
13  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Kurşun - Adıma Ruku Edeceksin : Haziran,06/21/08, 2008, 01:53:17

Burada bahçede minare beste
    Heybete bürülü ruhta dört köşe
    Şafak söker yine kalpteki perde
    Melek gezer kırık aleme zevce
    Gergin boyna adınla kanat çırp
    Mabede hakla deste ol göz kırp
    Tıp oyna ve kes sesi yarma
    Gofret gibi yerim diss'ini kırt kırt
    Denizde telli duvaklı bir ahmen
    Adımla dans et esmer carmen
    Aynadan saklar göbeğini barmen
    Ver bir tekila hadi kızlara gitçem
    Alçak, herifi bulcak, içini aççak
    Kurşun koycak, tipi domalcak
    Bahto salcak ve bağırsaklarından asacak

Elimde ufalarım kalbini
    Misket gibi atarım gözlerini
    Beynine sıkarım kelimelerimi
    Adıma rûku edeceksin haydiiiii

İtimat dolu bu kerbela aslen
    Kalben ruhunu s*kecek feyzen
    Nefes almanın bu gayesi kimden
    Hadi bana saldır eğer ben teksem
    Pencerelerden uzakta ama gamgama
    Evde her gün buyur eder tantana
    Kime teba bu tavır yaradana
    Polyannacılık oyna atla yere supkla
    Sen bana diss atçan da ben görcem
    Eziklikten çıldırıp ölcen
    Beni dinleyip farkımızı görcen
    Aynaya bakıpta ceddine sövcen
    Kahpelik, yüreği bir delik
    Rhyme la çek mekik, EP ol tetik
    Adam ol dedik hep biz affettik
    İyi b*k yedik, g*tünüz kalktı oksijen arsenik

Elimde ufalarım kalbini
    Misket gibi atarım gözlerini
    Beynine sıkarım kelimelerimi
    Adıma rûku edeceksin haydiiiii

14  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Orontez - N'aber Ortak : Haziran,06/21/08, 2008, 01:44:09
NAKARAT:
Yolumuz mu tıkalı ne mi yapsak?
Burası kurak susamak yasak
Yarın uzak bugünümse tuzak
Yine de ayaktayız ne haber ortak?

Aklım ellerimde Ellerimse titriyor ve ortak varım yoğumla aldatıldım Koptu manyak Az zaman Yok param Harbi zorlayan duman Savaştık hep acıdan Kılıçta kalkmıyor Habire korsan bas dağıt Bu kalp atar Bazen şarkılar damar tıkar Bu adam ölmemiş ama bedavalar Sen bugünde doğ güneş Sen bugünde yaz kalem ve sen bugünde yürü benimle (Ne haber ortak?)Kaçıncı şarkı oldu Sorma , dinle bu şarkılar kime Hep mesafe Tutunacak dalda yok Yak bir tane Varoş bir sayfa ellerimde titriyor gene

NAKARAT:

Oynamıyorum artık hayat mızıkçı doldu Okunmadan yırttık attık onca sayfa doldu Kurak bizim bu bahçemiz kaç çiçek mi soldu ? Kırıldı kaç sabır taşı ?Beklemek mi zordu ? Bir yürek düşerse ellerinden anlat Alperan aşkı görmediğini yalancı sevmediğini Aldığın nefesler aşkına anlat Hikmetim Mutluluk haram bize Sen yenilmedin Bir var bir yoksa ellerinde nedensiz olmuyor Şansımız mı dönmüyor ? Bu dünya durmuyor Bir günde gitti Olmadı Kimse sormuyor Yinede yüzün güler Ne haber ortak?

NAKARAT:

Yine gelir Vur çek Sıra gelir Dur geç Dost bile olabilir el , tek kalsam da aynı ses kulağımda ''Ne haber ortak'' Bak bugünde ölmedik boş ver ortak Hakkı makkın aklın hep uzakta Alnım ak ve gurbetin ayazlarında bilirim üşürsün Burası kurak Gün gelir ve dert biter Sabret ortak Anlarız da anlamaz tavırlarıyla hayallerin hayaletiyle oynarız biz ortak Elde bir kalem ekmeğim suyum aşım Şimdi bir de sigara yak Haydi ortak!

NAKARAT:
15  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Orontez - Mutluluk Travması : Haziran,06/21/08, 2008, 01:43:34
Bu kalbi kırmanın en direk yolu yalan
Asıl adam da Herkül bu macera falan filan
Hangi birimiz bazılarına göre değildi kahraman
O man bu man değil süperdir uçabilen adam

Ve ben orda burda tanıdım kendimi
Dünya tutsak ol diyordu bense yaktım hepsini
Rüyalarım yeter bu tacı taşımama ce açtım perdeyi
Sabahki gözleriyle tanıdı güneşi ağabeyim

Ve beynim hiç çekinmede savaştı kalple
Duellolar bitmiyor masal da bitmez öyle
Ve yüz kızartan cümleler beni yazarken durmadı
İlk satırlarımda kaldı kitabın adını sormadım

Kimilerince burası çok büyük bir güç gerektiren
kararlar artı yönleriyle tam zamanı kollar
seni sever gider yeri gelir bu dunya
3000x1000 metrelik mesafeler koyar

Gülüşlerim olduğunda hayallerimin sonu war mı bulamadım nerde
Gülüşlerim olduğu günlerim wardı seni unuttuğum yerde misin?
Yıldızlara baktım fizana uzandığım kucaklarda
sarılıp o geçmişe ağla hadi varmı hıçkırık da bu son darbe

Gülüp de gecsem hep gidermi hüznümün pası
Döküntü şarkılar kırık bu kalbin aynası
Bunca dertle bende mutluluk travması
Geçiririm unutulur dünün de kavgası

Alışkınım bırak yalandan olsun her gülüş
Ki öyle olmalı yalanla kurduk onca düş
Sen istedin ya objektif her görüş
Sevip sevilme kulwarında son gidiş dönüş

Ve bitti yok artık inanmak salaklık
Hayatla kor savaşta aşk elinde şarlatanlık
Oyunbozan ben olsam ağlamazdı gözlerim
Hatalısın ve yapma yazma derdi ellerim

Resmiyet de biliriz öyle olsun siz ve biz
Batık bir gemide kaptan ve işte ben deniz
Şikayetim şudur garip bir anda gelmeniz
Ve birde iç kokan rüyalarımda gezmeniz

Gülüşlerim olduğunda hayallerimin sonu war mı bulamadım nerde
Gülüşlerim olduğu günlerim wardı seni unuttuğum yerde misin?
Yıldızlara baktım fizana uzandığım kucaklarda
sarılıp o geçmişe ağla hadi varmı hıçkırık da bu son darbe
Sayfa: [1] 2 3 ... 25
İstatistikler
Üye: 169976
Konu: 65993
Hoş geldiniz sasoyasin, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Çiçek Siparişi
çiçek
Trsohbet.com Chat
sohbet
BahisTahminleri.net
iddaa
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

ŞekerClub Forum
Şeker Forum
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

slm arkadaşlar....

Üsttekinin Nesini ...

Türk Usulleri...

En İyi Repçi

Rüyalarımı çaldıla...

Cep Telefonuna Gel...

ismini yaz mesleği...

Şu An Ne Yapıyorsu...

Alttaki Üye Hakkın...

Gerekli ?? Gereksi...
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo youtube

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.4.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.203 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat