Konuları Göster
|
|
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 33
|
|
31
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Sagopa Kajmer - Süper İkili
|
: Ağustos,08/11/08, 2008, 08:38:20
|
|
Sagopa Kajmer - Süper İkili
Sagopa Kajmer & Kolera - İkimizi Anlatan Birşey - Süper ikili - 2007 - RAP
Kolo Verse: Bağla kemeri ve kalkma dedi hostes Benimle konuşmayın almadan abdest Sana haber vermeden yazdı kontes Buydu işte dişleri çürüten tez Ressam insan çizdi portre, Kanter içinde içimdeki Dante Koca dünyada kanım 1 litre ana yemek nerde baydı antre
Sago Verse:
Porteyi çiz, notalara bas, akıver rimitlerin üzerine Liriğini yaz, mükafatımdı benim geçen yaz Gönlüm dolu haz, bana yeter bu gaz. Sago der ki, mikrofondur elimdeki yegane saz Can çaldıkça çalmak ister, ben söyledikçe kış olur yaz Aman uzak dursun ayaz!.. KOLO: Dünya beni sevmiyor, yaptıklarımı hiç beğenmedi ne yapsam yetmiyor, hep yetersizim, benim anılarım Karanlık, tafracı herkes, merkes kaprisle yönetilir İçtenlikler muamma, benle doldu feza çok yorgunum Ver bir fasıla, ferda fena SAGO: Yarını bekle muamma var ama, yamalı beklenti yakar fena Ah ateş öyle sıcak ahmak yakar Ah Yananın eli kolu sargıda Ah ile vah ile geçti bu ömür Kah güldüm kah yaş döktüm Kahramanlarını kahrettim sövdüm Kahpenin hatrını kahveye gömdüm KOLO: Kaç beni burda bırak sen geliyorlar na ni na ni bu kaçıncı mani ruhani kötü olmazsın yani yaralandım taşınamam ileri, peşimizdeki gerçek dipdiri yapılmaz bu anda da espri, seni güldürebilen tek kişi Ah ben yok muyum ilahi.
NAKARAT Ateş çıkmaz kibrit çakmadıkça Duman tütmez ateş yoksa sebebi vardır. (Sebebi vardır herşeyin)
KOLO Cinnetin havsasında gezdim, herkes mağazalarda bezgin kuvvetliydi sezgim, kaymış çizgin, sıradan ezgin bilirsiz Sen ölmeyi bayılmak mı sandın? Neden hep doğruyu kötü andın? Kimseye değil, kendineydi sabrın Sen ve ben hemfikiriz
SAGO
Bak biz süper ikiliyiz, yanyana can cana eküriyiz İkimizi takip edersiniz hepiniz, bilirsiniz rehber olur size dilimiz Cebmdeki anahtar yedek, hasmın çok sago giy çelik yelek Bir çoğunuzun sorunu ufak tefek Hedefi isabetlersen işe yarar tüfek Umrunuzda değilim umdurunuzda yoksunuz Denklemi kurdum anlamıyorsunuz Bendeniz Özyavuz Yunus, resimdeki adamın ta kendisi İğneyi plağa kavuştur ses çıksın İnsana laf satan adamın musikisi bu (Yo! Kolo Kastır)
KOLO Dahil olur aniden haricen anayola çıkar yolu taliden al yerini ben geçyim senden gönülde gizli gücüm sahiden ben yapılmadım kumdan, kilden korkut fareyi kaçmaz filden kendimi bekledim intizeren tuu harem hergün matem
NAKARAT
Nakarat:
Ateş çıkmaz kibrit çakmadıkça Duman tütmez ateş yoksa sebebi vardır. (Sebebi vardır herşeyin)
|
|
|
|
|
32
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Ceza - Yollar Uzun
|
: Ağustos,08/11/08, 2008, 08:37:53
|
|
Ceza - Yollar Uzun
iskenderunlu_ceza =(CeZa)=Yelken açtım tayfamla yeni bi sayfa açtık biz yüksek yerde snypa ek sular burda kaynar baktık herkes naylon çıkmış rap'ler kayboldukları kanyolda çarptı kamyon üstte biz susturduk zarzor..sıınırımız yok sinirimiz bol günler agresif gelsede bizbizeyiz güleriz sabrımız taşarsa birleşiriz aradaki farkı göremeyen köprüyü asla geçemez geldik işte summer cem'le bu kez bastır hayta bize her yapılan parça yeni rap kadıköy acilden çıkar önümüze çıkan ezilmekle kalmaz altınada sıçar biz istedik biz birleştik germain dream emre yerli plaka'sıyla yolda burda suyla şaka olmaz güneş üsküdardan doğar ne doğusu nede batısı var istanbul'dan köln'e kadar parlar adamı kör ederiz bize rakip varmı rakip zanneden çokta burası kadıköy dostum burdan çıkış yok ıhhhh..
|
|
|
|
|
33
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Kendim İçin
|
: Ağustos,08/11/08, 2008, 08:37:27
|
|
Sago Acıyla Yoğrulur , Kendi Yağında Kavrulur Mutluluğum Yavrudur , Paranoyak Olduğum Doğrudur Dilim Damağımı Kurutur , Çölde Yağmur Kurudur Sessizliğim Konuşur , Ben Dünyayla Boğuşur
Herkes Birgün Soğuyacak Bu Fani Gidici Hayattan Bütün Bedenler Soğuyacaktır, Elbet Yavaştan Kıyamet Toplantısında Ölecek Haramiler Telaştan Ne EV Ne PUL Ne ÇUL Ne Bir KUL Geride Kalacak Dünyadan
Olması Gerken Şeylerin Adını İyilik Yapmak Koymuşlar Baksana Dedelerimiz Toprak Altına Doğmuşlar Rapunzelin Saçlarını Yolmuşlar Ya Komşular 7 Cücelerin Prensesi Ölmüş Uçurumdan Bir Bir Atlamışlar
Porselen Bir Tabuttayım Sağıma Soluma Çarparım Bende Rüya Çok Sende Tabir Boldur Aslanım Sago Aynı Şarkıyı Söyleyeli 9 Sene Olmuş Vakit Kendini Öldürürken Sevdiklerim Yok Olmuş
Hergün Bir Adım Daha Fark Atmaktayım Bu Dünyaya Uzaktan Tanıdık Oluyorum Yakınlaştığım Bu Yabancıya Eski Mumun Kokusu Kalır Fitili Küser Aydınlığa Dilsizlerle Rap Yapan Bir Kör Sagopa Sayfalarda
NAKARAT
Ben Bana Kendim İçin Lazımım , Hatıram Olsun Sana Şarkım Lapa Lapa Kar Yağsın , Manzaralarımı Beyazlara Boyayın Bennn Bugün Ölebirim Şu an Ölebilirim Her An Ölebilirim
Agresiflik Titretirken Kalbimin Bam Telini Yeni Kapılar Kilitlenir Ve Bende Anahtarlar Eksik Mirasım Hak Edene Kalsın Moda Değil Bu Rap Hergün Yeniden Doğduğum İçin Kendimi Tekrar Etmem Zor Hergün Eridiğim İçin Kendimi Buz Küpü Yapmam Zor Tedavim İçin Yeni Bir İlaç Gerkeli Doktor Olmak İçin Tüm Savaşları İhtişamlı İmparator Cenk Halinde Akranlarım Şarkılar Birbirini Yiyor
Vardır Tekliğe Alışıklığım Ve Tetikle Tanışıklığım Kertenkele Misali Bir Parçamı Yolda Bırakmışlığım Vardır İçmedende Bir Köşeye Sızmışlığım En Kötü Zamanlarımda Arkadaşımdı Yalnızlığım Vardır Ayaklarımı Kullanmayıp Kollarımla Kaçmışlığım İftira İzdihamında Kendimi 4 Bir Tarafa Dağıtmışlığım Bir Kenarda Cüretim Diğer Yanda Alışmışlığım Zerrelerime İşler Ürperiş Ayazla Kaplı Karanlığım
NAKARAT
Ben Bana Kendim İçin Lazımım , Hatıram Olsun Sana Şarkım Lapa Lapa Kar Yağsın , Manzaralarımı Beyazlara Boyayın Bennn Bugün Ölebirim Şu an Ölebilirim Her An Ölebilirim
|
|
|
|
|
34
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Ceza - Benim Adım Ceza (feat. Dr. Fuchs)
|
: Ağustos,08/11/08, 2008, 08:36:45
|
|
Ceza - Benim Adım Ceza (feat. Dr. Fuchs)
Elini çek sesini kes ceza, mikrafonda geldi iste senin karsina gözyasina bakmaz acimaz sana, bana alisman lazim artik bende varim. plakasi nefret ezip geçen araba, bilmiyorum nereden geldi sana bu para. bana hesap sormaya kalkmasin kimse, ezip geçen arabanin söförüde ceza. kendine müslüman olma ey evlat, sen ne kadar sert ben o kadar dert olurum basina bela adim ceza, nam-i diger keskin kiliç derler bana hedefimi delik desik eder geçerim, kiro bil demezler bana adim ceza. evet cümleler bu parçada basit, 2'ni ve 12'ni topaca çeviririm. karanliktan karanlik rüzgardan hizli söylüyorum sana benim adim ceza. karanliktan karanlik rüzgardan hizli söylüyorum sana benim adim ceza. karisik kelime asiriya kaçirir hasari cümle basariya ulasir. ceza laflari sana savuranin adi ceza sözleri sana savuranin adi. bana bana baka baka kalma sakin mada fucka, deme bana sakin anlamazsin ölüm sana yakin. ama niye diye sorma bana bir hediye sana getirenin adi ceza götüreni bilemedim. türkçe rapte senin saçmaladiklarini dinlemedim, mesaj gidecegi yeri elbet bilir. bir nefeste türkçe rap iste böyle söylenir, ıster ragga sana ister freestyle eger top ceza sahasinda ise cezanin doktora pasi ile baslar sut ve top aglarda. ameliyat masasina yat bakalim su anda mikrofon benim elimde. bu mikrafon senin eline yakismaz cezadan aldim simdi sira bende. keskin kiliç derler ona ceza, dikkat ette olmasin sana bir bela. doktordur sana bu sözleri seçen, nefretim olur sana bir cehennem. karanliktan karanlik rüzgardan hizli söylüyorum sana benim adim ceza.hosgeldin okula ders bir vokal, ögretenin adi keskin kiliç ceza. benim sahnemden popçular insin, rap müzik sevmeyenin üzerine binsin. alsana alsana nefret, türkçe rap'de nefret en büyük kuvvet. aksini idda edenler varsa, benden var sana freestyle'a davet. yanliz dikkat et kilicim mikrofon, sahne ve sokaklar.Benim için bir ring. dong sesiyle iste maç baslar,acimasiz sözler beynine çarpar. ohh diyen ben olurum ahh diyen sen. karanliktan karanlik rüzgardan hizli söylüyorum sana benim adim ceza.
|
|
|
|
|
35
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Ceza Sihirli Bir Değnek
|
: Ağustos,08/11/08, 2008, 08:36:11
|
|
YaşLandın ama büyümedin herkes gibi hergün taşLandın hergün tüymedin hiç iLk önce sen küsmedin. manasız tavırLara anLam ararken düştün kaLktın asLanLarın aLeminde istemeden kükredin. kuL hakkıyLa kesen doLarsa yağmur bekLeme karnın doyar fakat karabasansa her gece hayat bir oyun zaten hepimiz tek tek eLeneceğiz kanarsak arkadaşa biz ondan önce deliricez sanma hayat tek renk bir tek öLüm tek denk denge bozuk tekmeyLe düşer herkez tek tek mustang in olmuş ne yazar yoksa ekmek bas tekme dostuna sen basta düşsün masken sağLam zannedersin gemini birden bire o yana yatar ki benim değiL bu senin hatan basarsan tetiğe silah atar dost ve düşman karışır kar mı kaLır yanına bu gün zaten çoktan bitti nasip denir yarına tamam sensin en iyisi ne var ki kahpe dostLar hepsi istismar peşinde sahte notlar eksi imaj sende böyle biLinsin sen istersen bir uyan sersemLikten kurtuL kendine bir gel önce gerçek sen bir dirilsin... Değme değme benim keyfime istersen sev insan istersen sevme sihirLi bir değnek iyiLik seyrek eğiLip düşmektense var öLmek...
eLimde var bir bardak içinde bir ömür var eninde sonunda geLince ecel içer kanar hırsınLa yok olursun zaten son hep hırstan doğar sabırsa zaferi getirir ondan sonra yürünür eceLi gitte gecele tüm suçLar hepsi siciLe doldu semerin arada bir de bir kemeri sıkta düşmesin o sahte kişilik ki yanına kar mı kaLacak acaba yaptığın her bi hamLe ya kanına kanmı katar acep o taktığın sahte maske yarına nasip bu güne kasıt ya da düne yazık acınası insanLar ki bayat hayat zaten acımasız sen oL sakin her an takip ve bir an boş kaLınca dürttü şeytan en üst kattan düştün aşağa yoktu tahsiL aL siL her tarafta Leke var her tarafta çete var en baba geçinenin bi kurşunLuk işi var can ucuz eceL pahaLı hep kuduz köpek var her bir yeride sarsa it kurt köpekten mi korkar...
hiç düşündün mü herşeyi bırakıp gitmeyi kazandığın ekmeği böLüşüp insanı sevmeyi hayatLa dövüşüp dostunLa barışık gezmeyi korktuğun yerde biLe düşünme sakın pes etmeyi bize veriLen bir can kucağını ac insan oğlu bir gün var bir gün yokki zaten kim kaLan ey ademoğLu öğret ve öğren her zaman yaşam bir yoL biz düztaban koşmak koLay sanan kurşun geçirmez bir beden yok ki erken soLan var oLdum oLası gördüğüm herkes hep gözLeri doLanLar göz doLduran davranış can aLdıran tavırLar yaLan yanLış inanış ve kompLo dolu hayatLar düşürenin dostu çok oLur düşünenin hiç üşüyenin dostu en fazLa düşeninki kadar darmadağın oLmuş yerler herkes kendi ipinde umut dengesiz dağıLmış dünyanın ekseninde...
|
|
|
|
|
36
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Mc Hergele Ft Aytan Ezgiligünler
|
: Ağustos,08/11/08, 2008, 08:35:41
|
|
bu gece yalnız kalmak istiyorum dertlerimle baş başa bir elimde bira digerinde sigara dökecegim duygularımı göz yaşlarımla ıslatdıgım her bir satıra bende sevmişdim zamanında bende vermişdim kalbimi deger bilmeye bir vefasıza agla gözlerim agla nefesine muhtaç oldugun sevgilin artık başkasının kolarında
yalan olan bu dünyada sendin benim tek gercegim ilk sevdigimdin benim icin zadece sendin tek bir tatlı gülüşün icin dünyanın kahrını çeker umursamam herşeye güler geçerdim şimdi dön bi geriye unutmuş olsanda bak bakalım geride bıraktığın bu esere verdigin resim elimde yırtıkda olsa benimle hışkırıklara boguluyorum baktığım her seferde
seviyorum hala seni unutamadım unutanlar unutsun ben hala seni yaşarım ayrılırken verdigin gülü hala saklarım solmasın diye inan göz yaşlarımla sularım eller kıymetini bilmez benim seni sevdigim kadar kimse seni sevemez bu sözlerimi unutma bir gün dönmek istersen bırakdıgın gibiyim hala derbeder mc lerdeyim
terkedip gitdiginden beri kalbime kimseyi sokmadım yapamadım kalbimi aşk a kapadım kimi gecelerde allahıma yalvardım birgün dönersin diye telefonumu hiç kapamadım ama hergün yıkıldım ben burda seni beklerken sen ellerde sesimi bile hiç duymadın bunaldım sıkıldım yinede resmini yırtmadım cünkü ben seni kalbime yazmadım kazıdım yeter artık dayanamıyorum seni başka kollarda görmeye hergün içten içten ölmeye yardım et bana rapbim kara sevdanın kurbanı oldum bir çicek gibi günden güne soldum herkez eylenirken ben meyhanelerde son buldum buğulu şişelerimde teselli alar oldum bu gece burdayım ama yarın nerde olurum belkide sıkarım kafama kurtulurum
off aşkım artık dön ban geri tut ellerimi sarıl bana eskisi gibi yine erkegim de bak gözlerime söyle bana senden duymak isdedigim o iki kelimeyi şuan mutlu olsanda sen ben siz yapamazsın düşersin bir hayine cok cabuk aldanırsın benim gibi sevmesini beklersin ama sevmez benim verdigim degeri kimse sana veremez.
|
|
|
|
|
37
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Hergele Diss Mc Serkan .....mesken Crew.....
|
: Ağustos,08/11/08, 2008, 08:31:56
|
|
MC HerGeLe - Diss Mc Serkan
şimdi beni iyi dinle arkadaş benle calışma yapdın sen onu benden caldın bide utanmadan elveda şarkısı yapdın hadi bana saygı duymadın emegime saygı duysaydın yazık oldu serkan sana yazık oma sen canını sıkma kaymadım lan san ama birdaha söz
dinlemezsen yazık ederim deryana lan mc serkan bak bakalım bu tarafa hergele konuşuyor bu lafları boşa alma lan alt yapı benimdi onu benden aldın aslanın sen kendini bu aleme reklam yapdın hadi crazy osiie dedik sen onu zaten satdın ulan köpek benim bigtime
neden el atdın koçum sen kaşındın sen kendini yakdın hadi şimdi yollan yoksa senin facanı alırım yerini bil aslanın sen daha cocuksun bu alemde hiç bişey görmedin daha toysun sen bu işi örenirken ben under den mezun oldum senin gibisi heryerde var ben bu işden
sogdum hatırlıyorum bir zamanlar tehlikeli madde idin crazy osiie nin yanında gelişen ufak bir köpekdin sen sahibine sadık kalmadın önce onu sattdın sonra benim alt yapımı caldın havanı atdın destek yok ulan bu alemde hiç birinise akıllı olun bu diis i duyun yazın bir
köşeye mekan bursa sende alayınısa bildirmekde bu diss serkana giddi sadece uyarı size biz bursa cocuguyuz geri vites doguşdan bozuk rep i bırakdık ordalık dolmuş coluk cocuk neyse canım sıkılıyordu sana kaydım moruk bu hergele den uyarıdır akıllı ol
sen koçum rep lerin güzel ama senin hayatın bir yalan yidigi ekme ye saygı duymayan aptal bir sazan deli kanlı ol sana etek giydiririm mc serkan hadi şimdi yaylammakda sikdir git ulan bak bu diis ime küfür katmadım sana acıdım calışmama bir daha
el atarsan mekanını yakarım akıllı ol yoksa seni tek nefesde susdururum dayarım mikrofonu agızına rep i ters den okudurum sakın bu diss imi reklam amacla sayma bu alem bizi tanır koçum sen kafanı yorma sadece ders olsun birdaha kimseye bulaşma
kardeşimsin demem kıyameti getiririm ayagına vatan makedonya mekan sa 016 bursa aptal olma serkan ona buna el atma alt yapı bulamıyorsan ben yaparım be sana kardeş gibi iste yeterki
emegimi calma calmayacakdın bu hatayı bana yapmıyacakdın bende bu diss i bu diis i sana atmıyacakdım hergelee.
|
|
|
|
|
38
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Aytan Hergele
|
: Ağustos,08/11/08, 2008, 08:31:21
|
|
AyTaN
gel gel beni buralarda bırakma gel gözlerim senin
yoluna hasret yüregim tayanamaz gel gel güneşim ol bana gel
HerGeLe
seviyoru seviyorum hemde deliler gibi kalbime klitle dim asla bırakmam seni seninle yaşayacagım en güzel günlerimi sen de tut elerimi bırakma sakın beni sen den öncekiler yalanmış anladım şimdiden bu kalbe karşılık ver yoksa giyerim kefen söyle bana şimdi nasıl vaz gecerim senden yaşarmı bu kalp seni cılgınca severken
AyTaN
QaRanLıK
beni mahkum bırakma hasretinle sevişmeye korkarım üşürüm seni göremeyince sıcaklıgın yetiyor bu açiz bedenime artık senin bu yürek alda sık ateşin ile seviyorum seni asla yar etmem ellere cünkü allah yazmış seni benim kaderime aşıgım senin o ela gözlerine gönlüme kurdum tahtını yıkamaz hiç kimse
HerGeLe
seni kalbime yazmadım aşkısı ben kazıdım ilk aşkım degilsin ama son aşkım olacaksın yer ve gök şait im olsun asla bırakmam seni kalbime vurdum kilidi anhtarı sende sevgilim bir tek resmin var baş ucumda senden bir hatıra şimdiden yazdım ismini bu kent in yolarına bedenim burda ama kalbim cok uzaklarda mesafeyi yakın et gel aşkısı yanıma
AyTaN
HerGeLe
geceleri seni düşünüyorum kavuşacagımız günü hayal etip kendimce mutlu oluyorum bazı geceler buda yetmiyor aşkısı duygularımı kagıda döküyorum kimi gecelerde
engel olsada kalemimde biten mürekkepim korkma korkma bilegimi keser kanımla yine devam ederim seni seviyorum seni seviyorum
|
|
|
|
|
39
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Hergele Ve Aytan -- Dön Yarim
|
: Ağustos,08/11/08, 2008, 08:30:40
|
|
HerGeLe Ve AyTaN -- Dön Yarim
soğuk bursa caddelerinde artık ben yalnız biriyim bedenim donuk ellerim soğuk muhtacım senin gözlerine yagmurların esiri oldum ıslandım her bi yerde gözyaşlarımı silen olmadı bu karanlık gecelerde
ben seni güneşim secmiştim karanlık olan gecelerime bir tek sen vardın benim icin yalanmı bebeğim söyle geri dön artık melhem ol şu kanayan gönlüme senden başkası derman olamaz ağlayan bendeki bu gözlere
bir zamanlar büyük olan aşkımızı tek seferde bitirdin verilen sözleri unuttun elveda bile demeden gittin ağladım yalvardım sesimi kimsiye ben duyuramadım bunaldım sıkıldım bari sen bana yardım et allahım
bebeğim yokluğunun ilk günü bugün şimdiden özledim be seni dün kollarımdaydın şimdi ben artında bi serseri hatanı anla salla geçmişi tut ellerimi dön bana geri ben affederim yeterki bıraktığım gibi gel bana geri
bir şarkımız vardı hani dinlerdik mesken parkında gözlerini gözlerimden kacırmazdın bebeğim sen oysa şuan yine o şarkı calıyor ama ben burda tek başıma sen yoksun yanımda ellerim boşta kalbim yasta
canım yanıyor kalbim sızlıyor aklıma geldiğin zamanlar dostlar unut gitsin diyorlar boşa bu yazılan satırlar caresiz kaldım sıkıldım duygularımı hice sayıyorlar dön bana geri bitsin bu özlem yüregim sana aşikar
ellerimi kaldırdım allahım yalvarırım sana ben terk edilmiş olsamda sevgilimi sen yalnız bırakma dayanamam ondan akacak tek bir damla göz yaşına beni boş ver alışırım zorda olsa ben bu yalnızlığa
giderken herşeyi toparlayıp gitdin sen bu bedenden eğer dönersen geri bıraktığım gibi gel bana lütfen ben hala eski hergeleyim hiç birşey kaybetmedim dünümden özümden sözümden sana olan büyük sevgimden
bebeğim geri dönmesemde senden var tek bir dileğim ben hergece bunun icin allahıma dualar ederim sakın kalbine birisini sokma budur senden tek isdeğim ateşe veririm bursayı buda olsun sana son yeminim.
|
|
|
|
|
40
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Hergele - Bulutlar Şahidim Olsun (ft Ayan)
|
: Ağustos,08/11/08, 2008, 08:29:20
|
|
AyTaN
ne yeminler bozdum ben yalnız senin için ne yeminler bozdum ben geceleri caresiz tak etdi artık
canıma ilk günümüz hep aklımda allahım yalvarırım sana acı bu göz yaşlara
HerGeLe
yıldızlar şahit olsun bu aşk ın biletini kestim bu ana kadar sabretdim şimdi pest etti kalbim benden ne isdedin be seni deli gibi sevdim şimdi ağlıyor gözlerim acıyor bu kalbim
bilirsinki tek cümleydi dilimdem düşmeyen ismin ben sana bu bedende engüzel yeri verdim sense kıymet bilmedin beni yalnızlığa ittin şimdi kan ağlasın gözlerin sen beni kaybetdin
belki umrunda değil yinede ben söyliyeyim ömründeki en değerli varlık sendin kalbsizim allahıma yeminki bu kalpte sadece sendin tekbir gülüşüne ben canımı verirdim
ben her gece senin icin rapbime dua etdim bir kez üzülmemen icin bu kalbe son verirdim bir gün bu dünyadan göcüp gitsede bu bedenim yemin ederim ruhumla yine seni severdim
AyTaN
bulutlar şait olsun bu aşkın bitdigine benim yerime aglasın cılgınca bu gecen
şehre senin defteri kapadım aklımda seni cıkardım hakkımı helal etmiyorum buda böyle biline
HerGeLe
sen benim yeminimdin şimdi ise nefretimsin hadi şimdi yoluna bu aşk burda bitsin gözüme gözükme sen artık bende bir hiçsin anladımki sana ben boş yere değer vermişim
sen beni maf etdin mutlu ol en güzel günler senin yalancısın be sana cook güzel yakışdı bu isim bendeki yerin artık budur bilesin yalan dünyanın yalancı insanısın be kalbsizim
sana artık son kez yazıyor bu üşüyen ellerim birdaha seni anmam buna yemin ederim gözümden akan yaşlar onlar senin eserin herkez neşe icinde iken ben göz yaşı dökerim
bu parca hergele ve aytan dan sana bir hatıra dinledikce icin yansın ihşalah sende kan ağla umrumda degilsin bakmam artık tek bir damlana son sözümü söylüyorum hadi sana elveda
AyTaN
aglıyorum bu gece nalet etdim kendime isyan etdim bu gece yazık etdin
sevgime şimdi aglıyorum ben sendeki benim yerimi zaten hiç sevmemişsin hiç bir zaman sen beni
HerGeLe
hayatımda birkez sevdim ve sana degerlerin en büyügünü verdim ben senin icin ne yeminler bozdum ben senin icin nelerden vaz gecdim ama sen kıymet bilmedin bana seni seviyorum derken bile sen yalan söyledin bazı gercekleri gecde olsa anladım ve senin kitapını sonsuza dek kapadım şimdi gide bilirsin gülüm ben seni ben seni allaha havale ediyorum ama şunu unutmaki birgün gelecek sende deliler gibi birisini seveceksin benim seni sevdigim gibi seveceksin ama benim seni sevdigim gibi asla ve asla sevilmiyeceksin pişman olacaksın bu aşk yolunda bana geri dönmek isdiyeceksin ama ayrılırken o yağmurun altında söyledigim son iki cümle aklına gelecek ve o an sende biteceksin seni seven öldü haberin olsun seni seven öldü başın sagolsun
|
|
|
|
|
41
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Kolera Verse
|
: Ağustos,08/11/08, 2008, 08:27:54
|
|
Kolera Verse
Aksiliğim üstümde sende kelimeler hep farazi, gördüğün kadar arazi, kimse mükemmel değil ki, ne umdun ki benden kadı kızı bile veremli, benim kusrum anca naz, seninkisi mesavi Içimin tuzu ayı yoğurdu, anahtarsan nerde kilidin oluğu ? Nahoş hallerinde et ilan ***** oluşunu, ahmak kişilik sensin, cevizi dişiyle kıran feyksin, her dişi geyikle muhabbette yanar-dönersin. Ben rüzgarın aruz vezni sen kükürdü ancak sus karıncalandı kalp, söyle paşa nedir amaç ? Bence ringe havlu at, Kolera kırar kol bacak, masalın kötü şirinesi, Mr Gagged Uzun bacak. Esti geçti hayatından bir eser ve bin zafer, kazı-kazan kazandığın bir adam ve bin keder. Kaderdaşlar sıralı, kader sıvadı kolları, bedava ekmek kalabalığı, örmüş saçını kaderin ağları. Kalbin yalın hali bulutsuz, ah şu mevsim değişmekte, billur su kusursuz, ruhum sensiz huzursuz, tattım elmayı ve içime düştü şimdi kurtları, yavaş yürüyen bir tazıyım acizliğimse azılı. Sen anlatma metni dur, O bilir ancak aybı üzüleceksin yavru Tanrı sıkıntısında kapalı kaldı. Iti ver açılır kapısı, açılır için acılır hali, vurdu aynası ve sen yansaması
Kolera Nakarat
Sevenin var senin suçüstü Şehzadem Nesin sen cevap ver ? Mahrem… Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek kişilik harem Düş ve melodi en güzel düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum Yok yatağım soğuk Küvet!
Bora Verse
?
Kolera Nakarat
Sevenin var senin suçüstü Şehzadem Nesin sen cevap ver ? Mahrem… Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek kişilik harem Düş ve melodi en güzel düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum Yok yatağım soğuk Küvet!
Sagopa Kajmer Verse
Zulüm taşıyla kanatı verdi başımı felek *****si Düşüncemden senide çaldı elimde hırsız kellesi Gık çıkarmaz dilden aciz sessiz Sagopa dilsizi Vaktim gelir şimşek çakar kırılır dilimin kemiği Güçlü rüzgar nefesi, selvi dağ tepesini viran etti, Kalp perde endişesiyle akan zamanı tavaf etti. Gözler sözlerin sertliğiyle yaşa bulanıp ah çekti Sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili Sahadet yanımdan ayrılmasın Kasvet ağacımı taşladım, Ham meyveler topladım, Sessizlik beni dilsiz yaptı Kalem düşman ellerinde temiz kalbi karaladı Bu hasret beni yaraladı Sagopa takvime çentik attı! Gönlüm aydın, ruhum yüzüme yuva kuran bir kuş Kalbim çıkık tıpkı tablocasına duvardan düşük ve tuş Gözlerim alçak seyirde yükseklerde sessiz uçuş Ellerim dilimi büker, SAGO ZORDA OLSA KONUŞ !
Kolera Nakarat
|
|
|
|
|
42
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Sahtiyan - Kartlar Karışsın
|
: Ağustos,08/11/08, 2008, 08:27:14
|
|
Musluk suyu içti göbeği şişti komik olma Yunus abla ben eteğini diktim komplekslisin bebeğim ezik kekenin yer altındaki tribi tamamen maddi aslında yoktu derdi kancılıktan başka depresyona çalınan plaklardan sonra başla sit down ağla boy materyalist dünyan hayal gücü oltan yetersiz kısıtlı rüyan yaş zeka oran eksi tek işin tekzip ayakkabımın derisi içinden temizdir ben lirisistim ve optimistim sen pesimist yalan demeçler ilk gün 100 bin (nah) havamı al moruk havamı kat rapine atarsın havanı anca babanın evinde melankolik müzmin otistik raplerle mahalle kavgası işin yanında dört p*çle
NAKARAT:kartlar karışsın yeniden dağalsın sömürgene karşı bağımsızlıktır andım seninki birlik değil kullan at mendil demogoji tek işin gereken tefsir......
Çarpık ilişki sonu doğacak doğmamış kızın sen anca internette yazacak yarım adamsın gel yüzleş yüzün varsa Bakırköy köprüsünde büyük çapta kıvırdın ya kanka tükürdüğünü yalamaktır en büyük hobin&yediremez tehtid edersin sen misin gangsta iblise küfür etmek pek sevapsa mekanım olur cennet bana bulaşma helama biblo olur kopya mozale sanan nerm afrodit porno yıldızı hobbit mutluluktan dört köşe mic check ağzı tam kulaklarda yalaka komedyenlere saksafon çalmakta yalan günlerin ağlak raplerin kaypak aynasına baka kalan bir lümpensin oynak günahlarından arın&dansözce kıvırdın nankörce tanıttın ödlekçe tavrın...
NAKARAT:kartlar karışsın yeniden dağalsın sömürgene karşı bağımsızlıktır andım seninki birlik değil kullan at mendil demogoji tek işin gereken tefsir......
|
|
|
|
|
43
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Sahtiyan - Çıkar Bu Solo
|
: Ağustos,08/11/08, 2008, 08:25:34
|
|
Çıkar bu solo
Seni dünyadan silmem için 9 milyon eden Aldatılmak öğrenmekse bi bakmışsın leb demeden Kalabalık kur çevren ve yaşa bastı Dağın kastı marcidin namına alınan her şahsı Hangisi gerçek dost?hangisi ister post? Kimisi poz Güçlü ol güvenecek pek çok zarf yok Sen yalanlarından gücünden sarhoş olmuşsun Mertse içkiden çok mu arkadaşın var mı yok mu? Ben gülünce somurtur canım sıkkınsa mutludur İçten çatlak kulplu kudur ezer geçer rap kut Rap şutsuz söz gümüş ben altın sükut Merhametin kabiliyetinden az gel yetiş mecüc…. Kendi geldi dur dedi tamam dedim ol genç İnanıp kanmak öğrenmek bu gençler daha çok genç Başına kapanıp istiham ederken ee istinaden Suistimal eden o kişinin işi istismar..
NAKARAT Hep bana diyo hep fasa fiso Birinden girip ötekinden çıkar bu solo Olma locco yaparsan lolo Seni deliğine tıkacak kim? Yeah sahto….
Aşılması beter kitle *** mc fitne nette Kıskançlık döner kin hep cebren yada hile Üstüme gelen her kofi tanışır raple Korkutamaz gelse bile yanında o 10 itle İyi güzel ee hoş..ve biraz hafif de Bir o kadar boş aklın işin gibiyse Yanıma hadi gir kanıma kastım canına aa aa Bakar bana bakar ama anca uzaktan… O agresif obsesif paranoyak insan Yer kendini içten içe olur bir an düşman Gerekense şaşmamak pişirirken yakmamak Yeni boyut açıp ona içinden bakmak Söyle sevipte yanmamak olur mu kalk Herkesi kendin sandın koyun mu say Hadi bir iki bir iki bu rapin emri Her satırda poligami yess sahtiyan piri…
NAKARAT
Kolay para yaşam ve bu rap tamam Şarjörüm jargon eğil züppem hedef yaman Sahtiyan değişmiş hiç sevmem! Ben sevmekten nefret ettiğin kişiysem hayalin resmiysem Vaktimi nakte çevirirken it köpekle Açıldıkça ağızlar mis kokmaz her nefeste Bir sürü sahtekar tabii teste Hatalı yerde kelime yaktın ……… unuttun ateşte İlham cenneti içinde boğulan sözcü çok Ayak izlerini takip ederse batacağı bok Ama etrafım silme doldu kabristan Kapital görünce sapıtan tantale parzisyan Zamanı geldi plan ah şimdi tam vakti Bulaşırım öyle yada böyle edilmeden takdir Hakkı dili kesilmektir kim çok konuşursa Üzülürüm adına acımam şerefi unutursa
|
|
|
|
|
44
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Sahtiyan - Gene Elde Mendil
|
: Ağustos,08/11/08, 2008, 08:24:51
|
|
Ne kadar çok arif var bir çoğu sahte, ne kadar çok tahrik var edenler kahpe, eli boş dönmüşsen kalmamışsa hatırı dostun, hiç hatırı kalmamış olan o Kırk yıllık kahve, caddeler mert değil bir çoğuna dert değil, sefer tasıyla gezdiğim günlermi dertti, yoksa okulda öğrenemediğim ders mi, hayallerimse planlarımdan daha güzeldi, yüzüme bakmayan insanlar şimdi başka, hepsi geldi aşka, bilgin kalktı şaha, ben değişmedim hepiniz değiştiniz, ye kürküm ye demedim, eğer hatam varsa af ola, eskiden gördüğüm her rüya daha güzeldi, ettiğim her kavgaysa boşa dalavereydi, harcanmış her saat yitip giden her yıl sonbaharda dökülmüş yapraklar, biri bendim
Nakarat
Gözlerim kan çanağı uykusuz durgun, ne zaman nerden yaptın lan vurgun, yapıtlarımın hepsi oynamayan kurgun, eski okul dinlenmez her vakit yorgun, ceza ve yener soluksuz seferdeler, adlarımızı bütün sokaklar heceler, hep dert çile keder, biz çekeriz bilader, düşsek te sorun olmaz tanır bizi yerler, çıktığımız her yer bizim mahalleler, gün gelir peynir ekmek çayla gider, gün gelir en kral restoran ayakta bekler, saygı sevgi racon sadece sokak der, sigaramın ateşinden oluşan küller, bizim hayatta açmadan soldu güller, her yazılan kafiye vakitsiz gürler, hayde bre selam
Nakarat
Artık aşkı yüzdelerle hesaplamaktalar, parayla satın alınmış sevgiliyle aşk yaşanmaz, meşkten önce köşk isteyen hep yalancı aşık, kalansa sahte sözler bir çoğu da buna inanmış, aşkı tarif etti birçok şiir köşke nazır, romantik olmak için herkes hazır ve nazır, belki sevmek yada sevmemektir mesele, belki de geri dönmemektir sevdin mi bir kere neyse, gereken kalp sadakat gerisi boş, sağına soluna bir bak seni seven kim, sen kimi seversin, sonuna dek ne dost ne yar nede kanından hiçbir kimse var, seni emedur hadi gününü gün et yol uzun fakat soluklanacak hiç vakit yok sorun bu artık uğraşamıyorum bak bir fıçı dolusu dert elime koluma bağlandı ama gene de
Nakarat
Dur poli yüzlü boy, inatla yaptın rol, ateşim hala kor, aklım hala Sigmund Freud, oidipus kompleksli bana bulaşma verin ona bir ayna, bir kere bak lan, gururu çok büyük olur küçükse insan, eşeklik baki kalır okusa ilim irfan, saklarım sırsan etimi ısırsan, yanmaz canım canbaz kılı kırk yarsan susamam ha ver batek bir et ver, hepimizin aynı yolu, aynıdır makber, her satırımı yazdım son eserim gibi 6 ay verdiler 23 sene oldu kim gidici, müzikten önemli şeylerde var dostluk gibi bize geldi çoğu müzisyen dost gibi daha da bencil düşman yarattı haberim yoktu hayatımdan bir kahpe daha azaldı,
Nakarat
Etrafım sarıldı, çember daraldı ben bunaldım, ekran karıncalandı, görmez oldu bu gözlerim, bu dükkan kapandı meydan boş kalınca sürçi lisan etiysem ben af ola, döner bu devran, kayıtsız şartsız dost kimdir, kervan geçmez bir yerdeyiz, ve fark edildi araya konmaya çalışılan mesafeler, tamam uzak durunda şöyle ben de gölge istemem, unuttum tüm bildiklerimi ve yeniden yazdı eller, aşkı fazla gördük aşka geldik, aşka bindik, belki çok yüklendik öyle geldi, şöyle oldu, böyle gider sandık, öylesine düşündük hep, böylesine dolunca çıkmazlar birer birer bunaldık, fırsatlar azaldı hemen yardım edin tez elden, önüne baksan yürü ve çalış kurumasın değirmen, vicdanınla hareket etki solmasın çiçekler hiç kimseye kalmamış ki, kalmaz bu bedesten
Nakarat Mendil var gözyaşımı sildim, kendin tart aslolan neydi ki, kandil gibi mum gibi eridi tüm arkadaşlıklar bitince ağladık sonunda gene elde Mendil var gözyaşımı sildim, kendin tart asıl olan neydi ki, kandil gibi mum gibi erise her şey suçlu sen değil, suçlu ben değil
|
|
|
|
|
45
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Sahtiyan - Komada Martı Şarkı Sözleri
|
: Ağustos,08/11/08, 2008, 08:22:46
|
|
kolera verse
Kalbim sifira indi icimdeki marti komaya girdi. Musait biyerde felci öğrenebilir miyim tripleri.
Yaraticiliklar sessiz ihanetlerde kullanilmakta, hezihanlar 1 haksizlik gibi ortada, sokak itleri disarda, olumun kuru karnavalinda, duzenini bozdum hayatinda, alev almis bir hayvan gibi kosmak isteyenler arkamda. Vurdum duymazlik ... vurdum duymazlik, ben sizi biyerden taniyorum ama cikartamiyorum sıkısmış. ... ağıtlar insanlari avutmuyor yine de. Bilin bakalim soldan saga bu alti harfli sozcuk ne? Failimechul bir huzun coktugunde icine delice, bir aciz ölüp ruhuna dogru bagirir ben bu dunyanin insanlarindan sikildim, ... ruhun dolu burda buldum oysa ben onu yatagimin altina attim saniyordum, bir şizofrenin ... . Ekmek kizartma makinesinin içindepişirdim uygun bosluga elimi soktum. Kendimi bosluklarda buldum, konustum.
Nakarat x2
Kalbim sifira indi icimdeki marti komaya girdi, biçare ettirecek soluk oyuk kalbime yenildi. Bekledim baharı gelemedi anları anıları yazdi ruhları yoktu. Kimsenin hatri kalmadi, kapali gozleri agladi.
sahtiyan verse
Kalbinin dikine dusen yildirim sonucu olen marti, bin asirlik sırları Sahtiyan zahti, ey ama gerek var mi? Madalyonun her yuzu, odevimi yapmadim. Buhran vakti hastaligimin bodoslama dalmadim. Ne kadar terketsen de ben yanlizligin adamiyim, rap bir girdap edemeyen ufak bir kumar mıyım? Fakirhanemizde toprak olacaz be muhterem, distan pazarlikta olanlar doksun kurdesen. Yol gecen hanina dondu serefi zaht kader, ucuncu gozum acildi bu adam suphe eder. Aceleyle menzil alinan yoldan Sahtiyan. İlle ... bas alim olsan her zaman.
Nakaratx2
sahtiyan verse 2
Celik yelek gibi, aciyi giydim kursun gecirmez ki yuregim, sozluk oldu kalbim sirasinda nerdeyim? Uzatmalari oyanayan kral ise dervis kılan cinnetim. Gunese gozunu acan bin kirat eymenim. Gozlerim yansitir odak noktasini gercegin. Bos yemin ile temin edilen sahte bir zemin. Hayir getirmez gayit ise bolunmez. Karavana ile atilan dostluk silinmez. Malumatiniz var mi hani tekin edilen ben, korsanlar tarafindan hukmedilen denizden. Ben ve esen ruzgarlar kesen, sahile atilmis her 1 capa kemikten. Kalbim sifira indi icimdeki marti komaya girdi, bicare ettirecek soluk oyuk kalbime yenildi. Bekledim baharı gelemedi anları,anıları yazdi ruhları yoktu. Kimsenin hatri kalmadi, kapali gozleri agladi
|
|
|
|
|