Konuları Göster
|
|
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 89
|
|
16
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / :^^:^:^:hovarda-emel Müftüoğlu :^:^^:^:
|
: Ağustos,08/07/08, 2008, 11:01:32
|
|
Hüküm giymiş hayaller Görünmez uzaklarda Günah bunun neresinde
Sarıldık tuzaklarda
Yine de
aşk boyun eğmez Yine de
aşk boyun eğmez Yine de
aşk boyun eğmez Yasaklarda
A ciğerim söyle neyleyelim Sevmeyelim de
taşa mı dönelim Bu yüreği kimlere gösterelelim Kim bilir kimdir ask ile yanan
A ciğerim söyle neyleyelim Sevmeyelim de
taşa mı dönelim Bu yüreği kimlere gösterelelim Kim bilir kim yalan yalan
Sen arada sırada uğra bana Hovardayım diye kıyma bana Fikri firardayım uyma bana Oyuna gelme aman aman
|
|
|
|
|
17
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Bilsem Ki - Serdar Ortaç
|
: Ağustos,08/04/08, 2008, 12:02:00
|
|
Dokunmsam ağlar mısın Düşünüp o yılları Bir dokun bin ah işittim senden Bu kadar kolay mıydı vazgeçmek benden Ağlasam duyar mısın feryadımı Yüzüme bakar mısın son kez İçimde yorgunluğun, mutsuzluğun Sebebi bir tek sensin bu umutsuzluğun Kalbim yıllar geçse de affetmeyecek Bilsem ki gözyaşım hiç dinmeyecek Sensiz bu son gecem bu son sabahım Tadı yok bu mevsim ayrılıkların Bilsem ki bir daha hiç dönmeyecek Bilsem ki gözyaşım hiç dinmeyecek Utanmam yenilmem mutsuzluğuma Şimdi sensiz cehennemde yaşlanacağım
|
|
|
|
|
18
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Hadi Bize Gidelim Yar..!
|
: Ağustos,08/03/08, 2008, 02:16:05
|
|
Yapma bana bu nazı Kırarım Şimdi sazı Suratını asıp ta Cehennem etme yazı
Hadi bize gidelim yar Şişeleri dizelim yar/olmazsa İçelim içelim ölümüne içelim Karakola düşelim yar
Bakma öyle gözüme İnanmadım sözüne Ben ne hatunlar gördüm Güvenilmez sözüne
Gecelere gidelim yar Ödülleri alalım yar İçelim içelim ölümüne içelim DGM’ye düşelim yar
|
|
|
|
|
19
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Doğu Bosphorus Dissimist
|
: Temmuz,07/20/08, 2008, 03:52:29
|
|
Adamım atabilirsin ,kaç yumruk atabilirsen, sana 1 dakka veriyorum ben asıl o zaman işte başlıcam 10 'a kadarda sayarım az yatışsın mı sinirim az sabırsızım sonunu bende merak ediyorum
bu savaşın ,bu oyunun artık rap 'lerınde bokunu çıkarttık aferin bize stoneddum bu kafala bu kadar oldu napim beni biraz rahat bıraksalardı ebenın a... gösterirdim....
ot sandığın samanlarımı sarıyorsun bide biraz gül tamamda uçuyorsun da amerikancılık seni asar çocuk gecekondunda 47 numara yalın ayaklı gangsta
tamamen gücünü kullanıp yitirme bir seferde, birazda bana ayır ot yerine kontör paranla ,yada babana porselen bi dis yaptır, benden olsun raydan iyice çıktım bu çenemi birisi tutsun...........
kurşun bi sokmalik canın var ona göre , sizde g.t yok ki bana göre salvo delik deşik içinde, bandrol için vere vere (jea) ses tonu değişti şuan felce değil kendinde
olymposunda bebeler oldu gözdesi ,sunepelerle dolu keranesinde yeni bi yetme çıktı , işini bilmeden bu işin p.çliklerini öğrenirler ya hah gelde s.kme g.tünü şimdi ...
10 yaş altı fanlerını çek üstümüzden abi yok şuanda loonytoons da terkedilmiş bi kleopatra alıp veremediğin ne ablanla baby büyüsen aslında öpüşürüm seninle doya doya
rüyanda gör bu anı ,havanız olsun istedim görüşmek üzere akli müzik dengesinde burasi üsküdar jo burasi hollanda bosphorus dogu yakası melankoliaa
Nakarat
derdi olmayan kendine dert yaptı aşşağalık mertebende bir sen kendı ipini kendin cözdün başı boş köpeğin tasması bak bizde gurursuz insanın dili kesilir bak küfretmeyi bende biliyorum
Miza Verse
bir aptal tanıyorum rap 'i köyünde dışlanan çürük bi tas ayıklanan sen zavallısın ey çakal evini bildiğin adam sahidende biliyosun oturdun kucaktasın sakın ol
kac yüzünle bır savaşta kaç mermi attın flow sıkıntısında akrabalarınla dalaştın baban kimdi belli değil nefretin bu yönde evet annen suçsuz suç annanende
sarmayınca ibre yunusa döndü 10 parça yaptın piskopat yazar deyimle bok attığın adamla bir kelam yok şerefsizce küfrettin hanımına reklamında böylesı kansız bı g.tverensın
30 yıllık abaza dediğin adam evli barklı bakın bakalım kim yonja .com 'da takılıyo bi mahlukatsın tipi kayık belesçi yamyam 15 yaşında kızlarınla sex oyunları
space 'nde yetme fanların comment' leriyle mutlusun attığım commen ti sildin ben demiştim en kıdemli yalakasın beatlerinde sözlerın kadar basit sen kes keş bı dangalaksın
pos delindi bir bilek gücünde haykırıştı dilime en yakın sağırımdı ellerım ben en yüreklinizle kapışırım fos çıktı pis deniz leş kokan tenin gibi süt kokan ağız gibi
sen benim gözümde hızlı konuşan bi vacks sefaletin burjuvaydı kurşun namı eski bac kek r&b albumünde maldan öte bı malsın simdilerde milletin s2yle uğraşırsın
pessimist bi beat miza key sperm klonla punch line flowlarımda melankolia forever karamsar çocuklar üsküdardan selam eder köpek kulübesine girer bosphorus itam eder
Nakarat
derdi olmayan kendine dert yaptı aşşağalık mertebende bir sen kendı ipini kendin cözdün başı boş köpeğin tasması bak bizde gurursuz insanın dili kesilir bak küfretmeyi bende biliyorum
|
|
|
|
|
21
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Vesselam
|
: Temmuz,07/18/08, 2008, 10:21:26
|
|
Şu baş belası dilimi kesin zilmi çalsın serzeniş içime dolsun üzüntü Süreklilik ne zor bir iş perişanlık pişmanlık çekilmesi en güç dertmiş Sabır tüm sıkıntıların anahtarıdır doğrudur düş kırıklıklarım sonucu ruhum yorgundur Ağaçlarımdan pişmanlık meyveleri sarkıyor haydi topla Gözlerimden uyku çalındı ara ve bul patakla Gönlümün dipte kalan kısmında arşivlenmiş onca yara Yılan ve akreplerle dolu içinde bulunduğum yuva Birileri haddini bildirmeli ölüm okuna kafa tutan kalkanlara Yaptıklarımdan sebep yapacaklarına hazırlıklı Sago yüzüm saldır köpek yüzün kedice pazarlıklı Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı Ummadığın yer tuzaklı vesselam
Dil ateştir biraz suyla söndürülmesi mümkündür Tırnaklarını aşındıran çözemediğin bu kör düğümdür Üzgünümdür hayli vesselam Vuslatım gelmez mihman Bekleyim gurbetteyim ne deyim
Sen gözümde dikensin bana hoş bir gül gerek Düşüncelerin yüzüne vurmalı buna adam gerek Lakayıtın hedefi uğruna sadece yanan bir yığın emek İçinde şeytan himayede o sen değilsin o an demek Kum saati döner akan zaman saçlarımı söker Nursuz bir yüz meyvesiz bir ağaca benzer güver Taş yerinde ağır -ağır ağır gazla diyarımdan ey iştahı maymun nefis çekil gıyabımdan el emeği mahsulünden geçin yunus dalaletin delaleti olmak neyime desturum sorularınızın cevaplarını bakışlarımdan bulun silahlarımın acılarını kurşunlarımdan sorun elbiselerin kibir kokulu kalbin içi fesat dolu fikir zikir aynı anda bitir okulu fark edilmez sandığın komik iblis oyunu ezelden beridir ona elini veren kaptırmıştır kolunu
Dil ateştir biraz suyla söndürülmesi mümkündür Tırnaklarını aşındıran çözemediğin bu kör düğümdür Üzgünümdür hayli vesselam Vuslatım gelmez mihman Bekleyim gurbetteyim ne deyim
|
|
|
|
|
23
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Arabeks ve Fantazi / Biz Babadan Böyle Gördük..!
|
: Temmuz,07/18/08, 2008, 05:38:08
|
|
bilmeyiz hiç yalan dolan, böyle yaşar insan olan, onur olsun bizden kalan, biz babadan böyle gördük
başımız dik, alnımız ak, yaşamı hep böyle sürdük, haram yemek gnah yazar, biz babadan böyle gördükx2
böyle gördükx2 biz babadan böyle gördük,
bilmeyiz hiç yalan dolan, böyle yaşar insan olan, onur olsun bizden kalan,biz babadan böyle gördükx2
böyle gördük böyle gördük biz babadan böyle gördük
sevgi kaynar yüreğimiz, bükülmez hiç bileğimiz, kardeşliktir bileğimiz, biz babadan böyle gördükx2
böyle gördük böyle gördük biz babadan böyle gördük
bilmeyiz hiç yalan dolan, böyle yaşar insan olan, onur olsun bizden kalan, biz babadan böyle gördükx2
böyle gördük böyle gördük biz babadan böyle gördükx2
|
|
|
|
|
25
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Gece Gunduz Karismaz
|
: Temmuz,07/17/08, 2008, 10:51:24
|
|
bu çene gene düsmüs yere susmaz, tek pas, hipnoz beni bayiltmaz, bloklar, kumpas beni sasirtmaz, gece gündüz karismaz ve ceza hiç uyumaz...
bu çene gene düsmüs yere susmaz, tek pas, hipnoz beni bayiltmaz, bloklar, kumpas beni sasirtmaz, gece gündüz karismaz ve ceza hiç uyumaz...
Daha yazilmasi gerek bin bir türlü sey var, bende bitmemis ki ilham ancak sizde kalmamis, bir kitap kurdu degilim fakat iki kitap var okudugum, birisi sag gözüm öteki sol gözümdür dinleyin ve biraz açil hadi rakkase, kimse bakmazsa bekle gelecekler kaliten klas, senin için rakip yok, senin için vakit çok, benim için hakikat yürümek, cemaat gözü pek olmali, itimat gözle görülecek bir yerde durmali, ve vakit gelince kapanacak her perde, kis degil ama soguk durur her çehre, gül hadi gül biraz bak bugünde bitti, bülbülü koyma kafese birak gitsin, kül gibi oldu yanan dostluklar, hey gidi be gene eridi su koca daglar, arada bir bak lan, arada bir fark var, aradakini anlamak sana kismet olmaz, sabahlara kadar düsün isin yok, bizi boka çeken ipi kes gerisi gelir, kitap çok ama çare yok , isik var ama fayda yok gibi görünse bile gene de bir umut vardir elbette, çok yürek inanir onu hiç görmesek te...
nakarat
kil kurdu gibi görünmekte pek çok kahraman, çok ordu gördüm fakat isi bitmis tastamam, bol buldun yagi kiçina sür hadi o zaman, dosdogru git önünde bekler seni tarlalar, hayatin tozpembe bize de el ver, benim elim yandi dilimden öte bos ver, kilitli kalmis insanliga özgürlük ver, savasa bir son ver, su gemine yön ver, adam olup dön gel, yada bize yol ver, burasi derin, basinç fazla ve serin, sanki bir tarafim ates, berim uçurum, gerim kuduz köpek dolu, yerim dar ama gene benim, döndükçe dilim ve ben oldukça sag, döndükçe bu dünya ben hep yazacam, ya bos olur yada dolu hisset ve dinle fakat gene de hiç kimseye sormayacagim...
nakarat
kim ne yazdi ki bu güne kadar, kim ne anlatmis ki bugüne kadar, hep yalan, hep dolan, hep içten pazar, anlayan anlar, anlamayan hep yazar, tembelsen eger aheste ve hayta, o zaman sen bir hem var hem de yoksun kendini dolu sanan bir içi bossun, içi dis, disi iç ol aç için okunsun, kibir hiç para etmez, hele ki beynin yoksa hiç çekilmez, herkesin öteki dünyasi var, neden herkes bu dünyada hesaplasir bunu kimse bilmez, sepeti dolu, bol unu olan görür yolun sonunu, mesele para, ekili tarla, emegin yoksa hadi toparlan, topu yuvarla, beni hovarda sanma sakin duvarda yazilmayacak adin, kumarda kayboldu kanin, kitapta yazmasa da adin, mezardaki tasina kazinacak o yarin, bu mesele dosta ihanet edene çok kalin, ben hiçim rapim hariç, gecelere yaslandik, her bir genç beni dinleyip fey zalsin, herkes hiç kabul eden mum diksin kaleye yarim kalpliler geri çekilsin ...
nakarat bu çene gene düsmüs yere susmaz, tek pas, hipnoz beni bayiltmaz, bloklar, kumpas beni sasirtmaz, gece gündüz karismaz ve ceza hiç uyumaz...
|
|
|
|
|
26
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Bebeğim Oldun - Serdar Ortaç
|
: Temmuz,07/17/08, 2008, 07:20:57
|
|
İki damla acıyla hayat bitmez Bu benimki hüzünlü yaşam biçimi Üzecek gibi olsa da farketmez Ne de olsa bu kalbimin aşk seçimi
Şimdi sen konuşup bir çözüm anlat Sanki tek sorunun derde dert aramak
Tabi kıskanırım Belki hırslanırım Sen de aşk çocuğu Ol da gör bakalım
Bebeğim oldun daha ilk günde Ne çabuk dediğin zaman ağlıyorum Büyüdün dağlar gibi kalbimde Rahat et diye tek nefes almıyorum
|
|
|
|
|
27
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Dört Kapı - Barış Manço
|
: Temmuz,07/17/08, 2008, 07:20:08
|
|
Tuz ekmek hakkı bilerek Sofra kurmasan da olur Ilık bir tas çorba yeter Rızkım buymuş der içerim
Kadir kıymet anlayana Sandık açmasan da olur Kırk yamalı hırka yeter İdris biçmiş der giyerim
Bir çorbayla karnım doydu Hırka bana yorgan oldu Birde kalem tutmayı öğret Kırk yıl sana hizmet ederim Bana bir harf öğret yeter Kırk yıl sana hizmet ederim
Barışım uzaktan geldim Dört kapı önünde durdum Dört kapıdan geçemezsem Geldiğim gibi giderim
|
|
|
|
|
28
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Ali Yazar Veli Bozar - Barış Manço
|
: Temmuz,07/17/08, 2008, 07:19:30
|
|
Ali yazar Veli bozar küp suyunu çeker azar azar Gözümde yaş görseler erkek ağlar mı derler Gökler ağlıyor dostlar ben ağlamışım çok mu Rahmet yağarken dostlar ben ıslanmışım çok mu
Ali yazar Veli bozar küp suyunu çeker azar azar Üzülmüşüm neye yarar keskin sirke küpüne zarar
Bir gün dönsem sözümden düşerim dost gözünden Dünya dönüyor dostlar bir sözden dönsem çok mu Devran dönüyor dostlar ben dönmüşüm çok mu
Ali yazar Veli bozar küp suyunu çeker azar azar Üzülmüşüm neye yarar keskin sirke küpüne zarar
Barış yolun sonunda yürü demek boşuna Hayat duruyor dostlar ben durmuşum çok mu Yaşam bitiyor dostlar ben bitmişim çok mu
|
|
|
|
|
29
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Ahmet Beyin Ceketi - Barış Manço
|
: Temmuz,07/17/08, 2008, 07:19:01
|
|
Tanrı bütün kullara rızkını dağıtırken Kimi sırtüstü yatar kimi boşta gezerken Kul Ahmet erken kalkar haydi ya nasip derdi Kimseler anlamazdı ya nasip ne demekti
O mahallede herkes gömlek giyerdi Bizim kul Ahmet bir gün bir ceket diktirdi diktirir ya Mahalleye dert oldu kul Ahmet'in ceketi
Kul Ahmet erken kalkar haydi ya nasip derdi Kimseler anlamazdı ya nasip ne demekti Herkes gömlek giyerken Ahmet ceket giyerdi Konu komşuya dert oldu kul Ahmet'in ceketi
Mahalleli kahvede muhabbet peşindeyken Leylekler lak lak edip peynir gemisi yüklerken Kul Ahmet erken yatar sabaha ya kısmet derdi Kimseler anlamazdı ya kısmet ne demekti
Herkes gömlek giye dursun Bizim kul Ahmet ceketine bir de astarla kaplatıverdi kaplatır ya Konu komşuya dert oldu kul Ahmet'in ceketi Kul Ahmet erken yatar sabaha ya kısmet derdi Kimseler anlamazdı ya kısmet ne demekti Herkes gömlek giyerdi Konu komşuya dert oldu kul Ahmet'in ceketi
Bir gün bir yoksul öldü üzüldü mahalleli Ama bir kefen parası bulamadı mahalleli Kul Ahmet dedi yalan dünya çıkardı ceketini Örttü garibin üstüne kaldırdı cenazeyi
Sonunda herkes anladı ya nasip ya kısmeti Bizim kul Ahmet birdenbire oluverdi Ahmet bey Ceket ise Ahmet beyin ceketi İbreti alem oldu Ahmet beyin ceketi Sonunda herkes anladı ya nasip ya kısmeti İbreti alem oldu Ahmet beyin ceketi Meğerse tüm keramet ceketteymiş be Ahmet Barış a sorar isen sen bu yolda devam et
|
|
|
|
|
30
|
YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Şarkı Sözleri / Ah Tut-i Mucize Guyem - Barış Manço
|
: Temmuz,07/17/08, 2008, 07:10:06
|
|
Ah tut-i mucize guyem, ne desem laf değil Belli yarim belli dost Belli mirim belli dost Belli ömrüm belli dost
Ah çerh ile söyleşemem ayinesi saf değil Belli yarim belli dost Belli mirim belli dost Belli ömrüm belli dost
Ah ehl-i dildir diyemem sinesi saf olmayana Belli yarim belli dost Belli mirim belli dost Belli ömrüm belli dost
|
|
|
|
|