Konuları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 4
|
|
2
|
PAYLAŞIM & DOWNLOAD / Program Paylaşım / İnternet Explorer 7
|
: Nisan,04/05/08, 2008, 12:02:31
|
Windows'un en yeni işletim sistemi olan vistayla uyumlu İnternet Explorer 7,tamamen vistanın dizaynına uygun ve xp'ye uyum sağlayabilir Yorumcuyuz. Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor. Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAPindirmek için tıklayın
|
|
|
|
|
3
|
WEBMASTER / Site Tanıtım Bölümü / Sevmediğiniz Sitemi Var?bir Bakın...
|
: Nisan,04/02/08, 2008, 06:41:17
|
|
bu siteye giriyor ve hedef aldığın internet sitesinin linkini yazıyorsun.bombalama,karınca istilası ve bunlargibi bir dolu felaket içerisinden felaket beğeniyorsun.'go!' tuşuna bastığın anda seçtiğin hedefin nasıl mahvedildiğine şahit oluyorsun'Keşke olmasa!' dediğin siteler için mutlaka dene!çok eğleneceksiniz!!!
|
|
|
|
|
6
|
KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Yazar & Şailerin Biyografileri / Ali Mustafa Topuz
|
: Şubat,02/28/08, 2008, 04:10:27
|
|
Kendisi aynı zamanda türkçe öğretmenim olur...
Trabzon'da 1959 yılında doğan Ali Mustafa,1983'te Karadeniz Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdi.Çorum'da beş yıl edebiyat öğretmenliği yaptı.Eğitimciliği İstanbul'da sürüyor. İlk şiirleri Trabzon'da yayımlanan İleri gazetesinde çıktı.Kıyı,Türk Dili,Dönemeç,Ekin,Akdeniz,Temmuz,Karşı Edebiyat ve Varlık dergilerinde şiirleri yayımlandı.Çağdaş Yangınlar adlı çalışmasıyla,Akademi Kitabevi 1989 Şiir Mansiyonu'nu kazandı.Çağdaş Yangınlar,1981-1992 yılları arası şiirlerinden oluşan ilk yapıtı ve bugünlerde basılan ikinci yapıtı Kıyılara Mektuplar.
işte bir şiiri:
Düş Çizimi
Kuşkulardan süzülmüş saatlerde Kapı vuruluşların ürkekliğinde Dönüp gelir yaşadıklarımız
Tekedilmiş odalar Tanıdık hüzün duvarları Ayrılığa işlenmiş anlae Ömrümüzün sağnağı
Herşey çizilebilir bu geceye Alınıp götürülüşün senin Yaşadıklarımızın tekrarı
Aynı acılarda döne döne Yağmalanmış bir sedaydık Çizdiğimiz düşler hep kanadı... Ali Mustafa TOPUZ
kitabı bulup almanızı tavsiye ederim
Kıyılara mektuplar-2008 Çağdaş Yangınlar-1992
|
|
|
|
|