+ | YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim

Eylül,09/07/08, 2008, 09:14:21 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Konuları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4
1  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / Program Paylaşım / Windows Media Player 11 : Nisan,04/05/08, 2008, 12:13:37
Vista ve xp ile uyumlu windows media playerımıı indirmek istiyorsunuz...Buyrun!

Yorumcuyuz.Net Forumları Linklerin Ziyaretçilere Görülmesine İzin Vermiyor.
Linki Görebilmek İçin Ücretsiz ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
2  PAYLAŞIM & DOWNLOAD / Program Paylaşım / İnternet Explorer 7 : Nisan,04/05/08, 2008, 12:02:31
Windows'un en yeni işletim sistemi olan vistayla uyumlu İnternet Explorer 7,tamamen vistanın dizaynına uygun ve xp'ye uyum sağlayabilir

indirmek için tıklayın
3  WEBMASTER / Site Tanıtım Bölümü / Sevmediğiniz Sitemi Var?bir Bakın... : Nisan,04/02/08, 2008, 06:41:17

bu siteye giriyor ve hedef aldığın internet sitesinin linkini yazıyorsun.bombalama,karınca istilası ve bunlargibi bir dolu felaket içerisinden felaket beğeniyorsun.'go!' tuşuna bastığın anda seçtiğin hedefin nasıl mahvedildiğine şahit oluyorsun'Keşke olmasa!' dediğin siteler için mutlaka dene!çok eğleneceksiniz!!!

4  OYUN ARŞİVİ / Online Oyunlar / Sim Taksi Oyunu : Mart,03/25/08, 2008, 11:41:59

tıklayın,oyuna bakın!
5  GENEL / Efsaneler & Garip Olaylar / Sakın Coca Cola İçmeyin! : Mart,03/10/08, 2008, 04:41:59

bunu okyun bana hak vereceksiniz  silahlı silahlı sinirli
6  KÜLTÜR & SANAT & EDEBİYAT / Yazar & Şailerin Biyografileri / Ali Mustafa Topuz : Şubat,02/28/08, 2008, 04:10:27
Kendisi aynı zamanda türkçe öğretmenim olur...

Trabzon'da 1959 yılında doğan Ali Mustafa,1983'te Karadeniz Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdi.Çorum'da beş yıl edebiyat öğretmenliği yaptı.Eğitimciliği İstanbul'da sürüyor.
   İlk şiirleri Trabzon'da yayımlanan İleri gazetesinde çıktı.Kıyı,Türk Dili,Dönemeç,Ekin,Akdeniz,Temmuz,Karşı Edebiyat ve Varlık dergilerinde şiirleri yayımlandı.Çağdaş Yangınlar adlı çalışmasıyla,Akademi Kitabevi 1989 Şiir Mansiyonu'nu kazandı.Çağdaş Yangınlar,1981-1992 yılları arası şiirlerinden oluşan ilk yapıtı ve bugünlerde basılan ikinci yapıtı Kıyılara Mektuplar.

işte bir şiiri:

Düş Çizimi

Kuşkulardan süzülmüş saatlerde
Kapı vuruluşların ürkekliğinde
Dönüp gelir yaşadıklarımız

Tekedilmiş odalar
Tanıdık hüzün duvarları
Ayrılığa işlenmiş anlae
Ömrümüzün sağnağı

Herşey çizilebilir bu geceye
Alınıp götürülüşün senin
Yaşadıklarımızın tekrarı

Aynı acılarda döne döne
Yağmalanmış bir sedaydık
Çizdiğimiz düşler hep kanadı...

Ali Mustafa TOPUZ

kitabı bulup almanızı tavsiye ederim

Kıyılara mektuplar-2008
Çağdaş Yangınlar-1992
7  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Yabancı Klipler / Beyonce-ft-sean-paul-baby-boy : Şubat,02/28/08, 2008, 03:40:28

harika bir şarkı dinlemeniz önemle rica olunur!
8  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Yabancı Klipler / Britney Spears-do Something : Şubat,02/16/08, 2008, 12:59:13

bu şarkıyı beğenmeyen çıkarsa +rep vermeyen halkalı şeker olsun  göz kırp  puhaha kahkaha
9  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Yabancı Klipler / 50 Cent-in Da Club : Şubat,02/16/08, 2008, 12:44:53

wonderfull!
10  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Yabancı Klipler / Michael Jackson - They Don't Care About Us : Şubat,02/16/08, 2008, 12:36:57

süper yaaa... smile
11  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Yabancı Klipler / Michael Jackson-thriller : Şubat,02/16/08, 2008, 12:33:41

duyduğuma göre bu şarkının albümü dünyanın en çok satan albümüymüş
12  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Yabancı Klipler / Enur Feat Natasja - Calabria 2007 : Şubat,02/16/08, 2008, 12:24:58

sevdiğim bir şarkı
13  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Yabancı Klipler / Fireball Vs Bob Sinclar - What I Want : Şubat,02/16/08, 2008, 12:22:39

yeah! tamam
14  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Yabancı Klipler / Modjo-lady : Şubat,02/16/08, 2008, 12:19:34

ne zamandır arıyordum kısmet bu güneymiş  smile
15  YORUMCUYUZ.NET MÜZİK / Yabancı Klipler / Black Eyed Peas - My Humps : Şubat,02/15/08, 2008, 12:29:37

yes  tamam
Sayfa: [1] 2 3 4
İstatistikler
Üye: 191509
Konu: 73964
Hoş geldiniz crimson9z, yeni üyemiz.
Sponsor Linkler
Geveze.net Türkçe Mirc
mirc
Trsohbet.com Chat
sohbet
Oruçoğlu Nakliyat
Evden Eve Nakliyat

Akdeniz Nakliyat
Evden Eve Nakliyat
Bunlara Baktınız Mı ?

Forum Yarışmaları
Online Üyeler

Daha Fazla İstatistik
Foruma Üye Ol
Forumda Görev Al

Son 10 Konu

Yorumcuyuz.net;en ...

Şuan Kiminle 1 Haf...

Hiç Sevgiliniizden...

aofkayit.anadolu.e...

7 Eylül 2008 Günün...

Rep Kazanma Fırsat...

Osmanlı Resimleri ...

Erdoğan'dan Tam De...

Memura Afrika Krit...

Enflasyon
Duyuru
Arşiv

şiir yarışmaları resim yarışmaları site haritası ses yarışmaları forum yarışmaları atatürk resimleri islami resimler ramazan ayı ve bayramlar dini hikayeler ilahi peygamberler güncel haberler hukuk siyaset forumları  siyaset meydanı siyasi kara kuvvetleri hava kuvvetleri deniz kuvvetleri silah sistemleri askeri resimler hayvanlar alemi hastalıklar rüya tabirleri komik videolar edebiyat forumu meslek rehberi ödevler diyet oyun download full oyunlar cs serverleri online oyunlar knight online avrupadan futbol iddaa cep için videolar cep için filmler film izle flim izle belgesel izle forum dizi izle amatör müzik mp3 yerli Türkçe klipler şarkı sözleri arabeks rapçılar program paylaşım msn smf google forumu emo youtube

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması

YORUMCUYUZ.NET | FORUM | Youtube | Dizi izle |indir download| Ödev Arşivi | Siyasi Forum | Eğitim Ögretim | Powered by SMF 1.1.4.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Bu Sayfa 0.465 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu

YORUMCUYUZ.NET
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilir ve forumda ücretsiz yazar olabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat