Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2
|
|
3
|
OYUN ARŞİVİ / Full Oyunlar / Mount & Blade_0751. Full
|
: Temmuz,07/11/08, 2008, 06:24:18
|
|
bu oyunu bosuna indirmeyin, rar dosyasindan cikarirken hata veriyor ve bos dosya cikiyor. umarim duzeltirsin, Iyi bir oyun, indirebilirsek cok iyi olur. bozuk ama yinede paylasiim icin sagol
|
|
|
|
|
6
|
OYUN ARŞİVİ / Full Oyunlar / Tüm Oyunlarım Seç Beğen Al
|
: Mayıs,05/31/08, 2008, 07:09:20
|
kardes Mounth&Blade mukemmel oyun ama belli bir seviyeden sonra serial istiyor sende serial numarasi yada crack dosyasi varsa,onlari upload edersen sevinirim emegine saglik +REP benden 
|
|
|
|
|
7
|
OYUN ARŞİVİ / Full Oyunlar / Bad Boys 2
|
: Mayıs,05/31/08, 2008, 05:08:01
|
kardes emegine saglik, + rep benden  Bad Boys II filmi tam bir efsaneydi ama oyunu acikcasi cok tatmin etmiyor iyi paylasimlar
|
|
|
|
|
13
|
YÖNETİM & KULLANICILAR / Hoşgeldiniz(Welcome) / Slmlar Arkadaslar
|
: Mayıs,05/03/08, 2008, 11:11:39
|
muzzy forumda gs fan club mevcut mu? tabiki uye olurum, Galatasaray es un equipo qué mayor  walla maclari burdan kacak kacak izliyoruz,internet uzerinden sopcast ten gs - fb macini izlemistim, nonda nin golunde goruntu gitmisti,  goruntu kalitesi cok kotu, onerdigin yada bildigin baska programlar var mi? duydugum kadariyla sopcast programina erisim Turkiyede yasaklanmis neyse gorusuruz
|
|
|
|
|
14
|
YÖNETİM & KULLANICILAR / Hoşgeldiniz(Welcome) / Slmlar Arkadaslar
|
: Mayıs,05/03/08, 2008, 10:39:13
|
hola los todos amigos  ismim mehmet, 1 yildir ispanya nin huesca kentinde yasiyorum, universidad de huesca da kimya muhendisligi masteri yapmaktayim, eylulde izmire geliorumm, beni bekle izmir  tabiki galatasarayliyim, ama fenerbahce-sevilla macinda stadda sevillada feneri destekledik, superdi, bir Turk olarak gurur duydum, bu sene sampiyonlar liginde iyi isler basardi ayrica butun cimbomlularin da sampiyonlugunu simdiden kutlarim  simdilik bu kadar, gorusuruss arkadaslar... Hasta Luego 
|
|
|
|
|